Megszólalt Orbán állítólagos merénylője

Az interjúból kiderül, hogy tulajdonképpen csak engedély nélküli fegyvertartást és lőszer birtoklást tudnának rájuk kenni. Ettől függetlenül a “merénylők” még mindig vizsgálati fogságban vannak.

Legkedvencebb miniszterelnökünk ezek szerint “megmenekült”. A veszélyes “merénylők” lekapcsolva. Lehet tovább kiárusítani az országot!!! Zatyiba helyezni a hegyeinket, folyóinkat, a Szent Koronát.

A börtönben adott exkluzív interjút az N1Tv-nek a tavaly novemberben elfogott Brózman Gyula, aki a hatóság szerint társával Orbán Viktor miniszterelnököt akarta megölni. Brózman elismerte, hogy  két géppisztollyal és több száz lőszerrel indultak el tavaly novemberben, de mint állítja csak ki akarták próbálni a fegyvereket.

NIF: Amennyiben “herélt” automata fegyvereket szereztek be, akkor ezeket módosították vissza, hogy sorozatokat tudjanak lőni velük. Természetesen a módosítás után el kell valahova menni és ki kell próbálni a fegyvereket. Tehát az indoklás teljesen hihető. A probléma az, hogy az EU-n belül, és különösen Európán belül óriási különbségek vannak az országok fegyvertartási törvényei között. Európában Svájcban a leglazább a törvény és kantonról-kantonra különbözik, mégpedig a lazítás irányában. Vannak olyan kantonok, ahol, akárcsak az amerikai vadnyugaton magaddal hordhatod a fegyvert. 45 cm-nél hosszabb fegyver megvásárlásához nem kell engedély. 600.- CHF körül van egy Kalasnyikov, s ebből annyit vásárolsz, amennyit akarsz. Egy kis méretű nyomtatványt kell csak kitölteni és viheted is a fegyvereket és a nagy katonai láda töltényeket, 10’000 darabot / láda. A fegyverüzletek meg tele vannak mindenféle szakkönyvekkel a fegyverek használatáról, felkelések szervezéséről, totális ellenállásról, s egyebekről. A használt fegyverek még olcsóbbak. Ha fegyvert akarsz gyártani azt be kell jelenteni a rendőrségen!

A fegyvertörvény szigorúsága árulja el, hogy az adott országban mennyire retteg a hatalom. Es, ha a hatalom retteg, akkor ez nem egyebet jelent, mint azt, hogy sok olyan cselekedet van a számlájukon, melyek kiderülése esetén közfelháborodást váltanának ki, ami lavinaszerűen lázadássá, majd felkeléssé duzzadhat. Ezt takargatják a rendőrségi és titkosszolgálati apparátussal még pedig a nép ellenében. Svájcban ha kiderül, hogy több tízezer töltényt tartasz a lakásodban, akkor nem a rendőrséggel gyűl meg a bajod, hanem a háztulajdonossal, s a tűzoltósággal. Felmondják a bérleti szerződésedet és utána nagyon nehezen fogsz egy más lakást találni. Az országok közötti szigorúsági színvonalbeli különbségek mutatnak rá ezeknek a törvényeknek a tarthatatlanságára. Az egyik országban annyi töltény lehet a birtokodban, amennyire vágysz, míg a másikban egy doboz töltény miatt 2 év börtönre ítélnek.

Következtetés: Magyarországon retteg a hatalom!!!

Megszólalt Orbán állítólagos merénylője

forrás: http://n1tv.hu/megszolalt-orban-allitolagos-merenyloje, 2016-04-01

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

17 című bejegyzés “Megszólalt Orbán állítólagos merénylője” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. ” a rettegéssel még senki nem hosszabította meg az életét egyetlen másod perccel sem ! Viszont a rettegés jogos ! De amitől rettegnie kell ennek a hulladék halmaznak,az nem a földi igazságszolgáltatás,mert azt már megvették. Amitől az ember fél,az be is következik. Ez Törvény!
  ” de valamikor ezt az ítéletet egy magasabb igazság hatályon kívül helyezi,és felelni fogtok az gaztetteitekért. Csoportosan elkövetett ISTEN,HAZA ,EMBER, NÉP ellenes cselekedetekért. Aztán hiába temetkeztek majd szódabikarbónával,a Föld akkor is kihány!

  Kedvelés

 2. Öntsönk végre tiszta vizet a pohárba: Szerintem, nemcsak a “budapesti kormány” távirányitott “főkolomposai” félnek, az USA és Svájc-hoz hasonló fegyvertartási törvények engedélyezésétől, hanem főleg, az őket évtizedek óta “paprika jancsiként” ugráltató, és egyre jobban szaporodó, mindenható/ patrazita “rettegök” főkolomposai is!!!
  Vélelmezni merészeli, az 56-os veterán és Koppányivadék.

  Kedvelik 1 személy

   1. Az a baj, hogy a hazugsághoz, a machinációhoz, a másik ember kisemmizéséhez, adóztatáshoz van eszük. Persze ezekhez is kell nekik tanácsadó.

    Kedvelés

 3. Hatalmat nem védem, nem szorulnak rá, hiszen a biztonságukat egy egész armada garantálja, de! Amennyiben jól értelmeztem előzményeket, a lekapott emberek a közösségi oldalakon verbálisan is fenyegetőztek, mint sok-sok beteglelkületű beírogató, akik azt hiszik, attól valakik, hogy szakmányban közéleti embereket szidnak, fenyegetnek, ezt-azt helyeznek velük kapcsolatban kilátásba.

  Nos, akiknek annyi eszük sincs, hogy ha vaj van a fejükön (pl. engedély nélküli fegyver- és lőszertartás) akkor ne menjenek a napra és főleg ne csodálkozzanak azon, ha a hatóság felfigyel rájuk és kérdéseket tesznek fel. Ilyenkor már késő arra hivatkozni, hogy csak “vicceltem” v. “nem gondoltam komolyan”. Egy felnőttkorú ember, tanuljon már meg végre felelősségteljesen gondolkodni, viselkedni, főleg nyilvánosan nyilatkozgatni és ne ő – meg a vele rokonlelkületűek – legyenek még megsértődve, ha szembesítik, netán megkapargatják, lehet-e valóságtartalma verbális fenyegetőzéseiknek.

  Kedvelés

  1. kataliztor! Egy dolog legyen vilagos: ha egy orszagban egy doboz töltényért vkit 2 év börtönre itélnek, akkor az nem demokracia, hanem diktatura. Magyarorszagon nincs demokracia. Csak egy mocskos diktator félti annyira az életét, hogy a polgarainak nem engedi meg a fegyvervasarlast és az önvédelmet!!! Ilyen szempontbol teljesen mindegy, hogy Gyurcsany vagy Orbany: mindkettö a PT tagja és félti az életét és a haverei életét.

   Kedvelés

 4. “egy felnőttkorú ember ,tanuljon már meg végre felelősségteljesen gondolkodni.
  Igen, az nagyon ráférne ebben az országban sokakra ! Legfőképp azokra is,akik kiárusították, szétlopták,adósságcsapdába lökték az országot,és még pofátlanul tiszteletet is követelnek maguknak. Aztán a pártoló cimboráikra,akik szégyenérzet nélkül, “némi koncért ajbékolnak mellettük. Azok is elgondolkodhatnának,akiknek az igazság(?)szolgáltatás lenne a feladatuk,hogy hogyan képesek szemet hunyni mindezek felett, esküjük ellenére .
  Ellehetne kezdeni felelősségteljesen gondolkodni,az idő már régóta adott !!

  Kedvelik 1 személy

 5. Ez ugyanolyan simli,mint amikor gyurcsányi megtalálta az elveszett kislányt meg az MSZ(M)P akkori szóvivőjének a kamu ájulása a sajtótájékoztatón – mindegyik jellegzetes zsidó simli.
  H.B.
  “Nem az rendített meg engem, hogy hazudtál nekem, hanem hogy többé nem hiszek neked.”
  /Friedrich Nietzsche/

  Kedvelés

 6. Ezek a GYURCSÁNYISTA csávók a teljes titkosszolgálat-ügyészség-rendőrség hülyének nézését adják itt elő! A JOBBIK hívei ne legyenek már vakok: a Mandiner és a MH Online is leadott egy elcsípett (megfigyelt) levelezést a DK-s bolondéria tagjai között, amiben a Fidesz kormányzat elleni fegyveres akciók lehetőségéről írkáltak!
  Igenis, vannak Biszku-utódok, meg ex-zsaruk, meg Kónya Péter -féle Fegyveres és Rendvédelmi Szaxis, “Szolidaritás”-tagok, akik egyébként a teljes Jobbik -vezetést fasisztoidnak és kiirtandónak tartják!
  Bolond asszony képviselő (Gyiurcsány -párt, vidéki házam szerinti önkormányzat) az Internetes megnyilvánullásaival totál zakkant rágalmakat híresztelt rólam, csak mert gyűlölöm a Fletó meg a SZADESZ fajtákat!! Nosza, megvádoltam, és be is bizonyítottam, hogy KÓROS ELMEÁLLAPOTÁBAN mást – bármiféle kapcsolat fennállása nélkül – szénné akart égetni, HÁT NEM JÖTT ÖSSZE, “bűnös” és 400 ezer Ft. pénzbüntit kapott. Ilyenek léteznek, tetves posztkomcsik. Admin, ne adj hitelt minden marhaságnak – egy platformra kerülsz a zsidópártokkal.

  Kedvelés

  1. Onogur!
   Egy dolog legyen vilagos: ha egy orszagban egy doboz töltényért vkit 2 év börtönre itélnek, akkor az nem demokracia, hanem diktatura. Magyarorszagon nincs demokracia. Csak egy mocskos diktator félti annyira az életét, hogy a polgarainak nem engedi meg a fegyvervasarlast és az önvédelmet!!! Ilyen szempontbol teljesen mindegy, hogy Gyurcsany vagy Orbany: mindkettö a PT tagja és félti az életét és a haverei életét.

   Kedvelik 1 személy

 7. T.Futurist1 !
  Öné a pont !
  Miért illet meg Svájcban, vagy Amerikában élő embert, több jog ?
  És nem csak fegyvertartás terén. Azért megszokták “fenn, hogy a Magyart nem KELL(?) Emberszámba venni,semmilyen téren !
  A tegnapi “világpanoráma erről szólt !

  Kedvelés

 8. “Miért illet meg Svájcban, vagy Amerikában élő embert, több jog ?”
  Svájciakat azért mert nem megszállt ország,usraelben pedig – annak ellenére,hogy zsidó kézben van a hatalom – erősek az emberi jogok.
  H.B.

  Kedvelés

 9. Tisztelt H.B !
  ” az igazság és a jog, nem szimpátia kérdése ! Hogy két ember,vagy ország, más és más elbírálásban részesüljön ugyan azon okból kifolyólag, nem létezhetne, ha egyetemes jogról,igazságról beszélünk. Nincs és nem is lehetne érvet felhozni ami ezt cáfolja. Hogy az ember(?) mégis tud,vagy akar,az annak tudható,hogy az érdekek,hol, mit kívánnak. De ha jogról,igazságról beszélünk,már pedig a kettőt elvileg nem lehetne külön választani, mert ugyan azt kellene,hogy jelentsen, akkor az mindenkire egyformán kellene,hogy érvényes legyen. Hogy mégsem, az azt jelenti,hogy országonként másképp értelmezik az igazságot,jogot, vagy egyáltalán nem is létezik. Az alapvető Emberi jognak azt lehetne nevezni,ahol az Embert nem korlátozza cselekedeteiben mindaddig, míg a másik érdekeit,érzéseit nem sérti. Kultúráról, vagy annak hiányáról sem beszélhetünk, mert éppen a kultúr?)népek követték el a legtöbb háborús cselekményt.
  Vagyis,a hatalom mindenhol,mindenben azt tesz amit akar. Függetlenül,hogy az jogos,vagy igazságos. Teljesen felesleges akármelyikre is hivatkoznia ! TF

  Kedvelés

 10. T.T.F!
  Ez primitív kettős mérce,aminek a talmudi zsidó erőszakosság az alapja.
  H.B.

  Kedvelés

 11. Csakhogy Svájcban nem volt 50 évig komcsi uralom , nem lenne szabad ilyen hasonlóságokat felvetni –és a mi a kiárusítást illeti az maga a hazugság – érthetetlen milyen nagy az emberi hazug fantázia

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.