Pán Európa Mozgalom a fehér faj ellen

A 20. század elején, a köztudottan szabadkőműves bécsi újságíró, a Pán Európa Mozgalom kitalálója, Richard Coudenhove-Kalergi gróf, díszgój, úgy gondolta: eljött az idő, amikor a legyengült fehér “korcs” faj felett végre erős és egységes “tiszta vérű faj” uralkodjon: a zsidók! Uralkodni pedig, ismerte fel Amerika mintáján töprengve az áruló gróf, egy kevert, színesbőrű, gyökértelen fajon lehet a legkönnyebben!

Jöhetnek csordástól a migránsok!!!

Felső kép: Coudenhove-Kalergi saját EU-lobogó_terve, a Paneuropean Union mai zászlaja is. Még benne van a kereszt a zászló közepén!

Megjegyzés: A Coudenhove-Kallergi zászlón, ha eljön az ideje, majd csillagváltás is lesz! Akárcsak Magyarországon 1990-ben!

Az összes EU-vezető Kallergi Díjas áruló!

Otto von Habsburg 1991 bei der Verleihung des Coudenhove-Kalergi-Preises der Paneuropa-Union an Helmut Kohl
Otto von Habsburg 1991 bei der Verleihung des Coudenhove-Kalergi-Preises der Paneuropa-Union an Helmut Kohl; Magyarul: Habsburg Otto 1991-ben a Paneuropai Unio nevében atadja a Kalergi dijat Helmut Kohl kancellarnak

Kallergi mégsem volt annyira elaljasulva, mint tanítványai, Juncker, Merkel és a többi Kallergi Díjas áruló. Kallergi megtervezte az EU zászlaját is. A mai szemmel nézve naivnak nevezhető Kallergi az EU zászlajának közepébe betervezte a keresztet. Az EU vezetői az európai népek gyilkosainak nevezhetőek. Kihagyták a Kallergi zászló tervéből a keresztet. A többi maradt!

Az EU hivatalos, kereszt nélküli lobogója ma!
Az EU hivatalos, kereszt nélküli lobogója ma! Győzedelmeskedett Európa népei fölött!

Echo TV videó: Beszélgetés Drábik Jánossal a Paneuropean Union-rol

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Egy gondolat a(z) “Pán Európa Mozgalom a fehér faj ellen” című bejegyzésnél

  1. Ernest Hooton azon elmélete, hogy a németekből kiirtja a militaritást a migránsokkal kötött vegyes házasságok révén, nem várható, inkább még nagyobb fokúvá válhat.
    Remek előadás volt!

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.