Kirabolták? Ön a vádlott! – Fagyállós gazda másképp

A vácszentlászlói fagyállós borosgazdához hasonlóan járhat az Országos Széchényi Könyvtár egykori főigazgatója, akit három évvel ezelőtt raboltak ki, de a balul elsült rablásban életét vesztette támadója. Két év nyomozás után emeltek vádat, majd a bíróság következett, ahol az eljáró bíró arra a következtetésre jutott, hogy lehetséges, hogy szándékos emberölés történt. Az ügyészség fellebbezett. K. Andrea csak az N1TV-nek nyilatkozott.

N1Tv

3 című bejegyzés “Kirabolták? Ön a vádlott! – Fagyállós gazda másképp” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A Magyar Rádiónak is azért kellett “tönkremenni” a Bródy Sándor utcában, hogy a Kunigunda utcába költözés előtt minden embert kirúghassanak, hogy aztán a Fidesz-KDNP emberei, és családtagjai juthassanak be az intézménybe.
  Az már mellékes, hogy dolgozni nem tudnak, elég, ha tudnak hazudni.

  Baumag

  Kedvelés

 2. Ezen már régóta nincs mit tisztázni. A bírósági gyakorlat már régen tisztázta magát minden, az igazságért és becsületességért való küzdelem gyanúja alól.

  Kedvelés

 3. Kezd érthetővé válni hogy milyen úton halad az EU demokrácia-hát nagyon helytelen ,, aztán ezért kell nekik a sok migráns mert egy elterelő művelet , az emberek rosszabbodó sorsáról—

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.