Vasúton robognak a harckocsi szállítmányok szerte az országban!

harckocsiMagyarország területén belül az elmúlt napokban megsokszorozódtak a vasúti szerelvényeken szállított hadieszközök!

Ennek több oka is lehet:

– Ukrajna a háború szélén áll, és egy ilyen konfliktus beláthatatlan következményekkel járhat Európában… Egy ilyen éles konfliktus egész Európa békéjét és gazdaságát fenyegeti… A vak is látja, hogy szinte egész Kelet-Európában hadkészültség van az Ukrán helyzet kiéleződése miatt!

– A Magyar haderő a napokban jelentős létszámú haditechnikai eszközök átcsoportosítását hajtotta végre, és “Tavaszi Áttörés 2014”  néven tartalékosok bevetésével nagyszabású 50 napos hadgyakorlatba kezdett… Erről bővebben itt: http://www.honvedelem.hu/cikk/43955_elkezdodott

Egy ilyen komplex, ennyi hadieszközt és nehézfegyverzetet felsorakoztató 50 napig tartó hadgyakorlat ebben a helyzetben jelenthet egy burkolt „részleges” hadkészültséget is!

Magyarország területén belül készült fotók:

Tatabánya – 2014. május 6.

A Magyar haderőnél nem rendszeresített harckocsi típusokat fényképeztek Gyomaendrődnél

/2014. május 6./

Kelenföld vasútállomás – 2014. május 5. – 18:00 körül 

Budapest, Kőbánya Kispest – 2014 május 6. – 11:30

Aradnál, Románia területén is fotóztak május 6.-án egy hasonló hadieszközt szállító szerelvényt, amin tucatnyi tankot látni… A vonat Nyugatról jött, az érkezési állomás nem ismert…

Az eredeti cikk itt: http://www.aradon.ro/razboiul-trece-prin-arad/1413610.

Románia, Arad – 2014. május 6.

Ausztriából is jöttek felvételek vonaton szállított harci eszközökről…

Ismertetőjel nélküli páncélos haditechnika szállítása Bécsen át Keletre!

Videó: https://www.facebook.com/photo.php?v=664056510298809

Ha bárki tapasztal és lát, vagy látott hasonló csapatmozgásokat, ha információi vannak, vagy esetleg Fotót és Videót is készített, az ossza meg velünk itt az oldalon, vagy Facebook oldalunkon… 

NIF

31 című bejegyzés “Vasúton robognak a harckocsi szállítmányok szerte az országban!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Sajnos úgy látszik megint be leszünk rántva egy esztelen háborúba aminek aztán a végén újra “bűnösökként” leszünk a majdani új nyilvántartóktól deklarálva! Az állam vezetősége pedig lefekszik így öregbítvén ajellemtelenséget és tartva a szolgaságot!Tragikus!!!

    Kedvelés

    1. Nem lesz berántva senki sehová.A férjem katona tiszt Tatán és elhiheti mindenki,hogy bár nem 50 hanem 30napos,de igen éves ellenőrző gyakorlaton vannak.Ilyenkor miért nem kérdezi senki a Hende urat???Inkább ilyen rémhíreket terjesztenek?!És egyáltalán nem burkolt hadkészültség.Aki ilyen cikket ír egy oldalon…… lehet nem a rémhírekkel kellene növelni az oldal olvasottságát.Szomorú,hogy ez a Magyar bulvár….

      Kedvelés

      1. a hadgyakorlat vegen majd kozlik hogy ez igazabol egy haboru volt. a felesegemnek valoszinu en is azt mondanam h nincs miert aggodni. az egyesult europa keszul megcirogatni az orosz medvet. az amcsik meg rohognek. remelem osszeomlanak mielott elkezdenenk egymast hentelni, vagy gyujtsunk penzt, epitsunk egy urhajot, rakjunk ra minden politikust meg bankart … es lojjuk fel oket a holdra. szeretnek az eletem hatralevo reszeben reggelente madarcsicsergesre ebredni, kv t inni meg elszivni egy cigit nyugiban loves meg halal nelkul. nagy keres ez? amugy meg reggel nagyon morci vagyok ha felebresztenek

        Kedvelés

      2. Kedves Dancsné. Hatvankét éves vagyok,voltam katona,részt vettem a 68-as Csehszlovák helyzet utáni úgynevezett SCSIT gyakorlaton ami éles volt.Nem azért volt megrendezve mert a helyzet annyira nyugodt volt,hanem azért mert NAGYON ÉLES-KEMÉNY volt!!!!!!!!

        Kedvelés

      3. Jól mondod… bulvár… ehhez értenek, a hülyeség terjesztéséhez… mondjuk azt soha nem értettem, hogy mit érez az aki ilyen baromságokat talál ki/ terjeszt… szánalmas…

        Kedvelés

      4. Csak nem ott kelne tartani , ahol éppen fokozottabb a helyzet. Kerülni kellene ezt.
        Meg a száját tartani a kiskirálynak ….

        Kedvelés

      5. kedves ebi, nem kötözködni akarok, de 1968-ban 16 éves voltál, hogy sikerült – katonaként – részt venned a szerencsétlen beavatkozásban? Csak nem fiatalítod magad nana!?

        Kedvelés

      6. Bocs….akkor pl:a külföldön dolgozó Lengyeleket,miért
        hívják haza katonai behívóval…ott is gyakorlat lesz…..igaz….

        Kedvelés

  2. Nem birnak magukkal! Megint kell egy világégés, ha már nem jött be a laboratóriumokban kikísérletezett vírusok tömege. Bár gyenge vígasz, de ha már mindenkit kiirtottak, egymással is azt teszik.

    Kedvelés

  3. Amit láttak Gyomán, azt láthatták utána Aradon is hisz egy vasútvonalon van, nagyon más felé nem is tud menni a vonat. Mindazonáltal nem tesz jót Európának az Ukrán válság.

    Kedvelés

  4. Újból megszállnak bennünket is a “felszabadítók” csak most nem az ötágú vörös csillag díszeleg a sapkájukon hanem a hat ágú zsidó csillag!
    Az indok biztosítani kell az utánpótlást Ukrajnába! Aljasabbak mint a ruszkik voltak, pedig azokat nem könnyű überelni!
    kató rudi

    Kedvelés

      1. Nagyon gyerek lehetsz még, hogy etetnek mint a kacsát nokedlivel! Nyugtával dicsérd a napot! Látom a tények téged egyáltalán nem érdekelnek csak amit a botox múmia utódai szajkóznak az a te szentírásod! Amikor ez valóság lesz akkor ne nyafogj majd!
        kató rudi

        Kedvelés

  5. itt volt a lehetőség nem éltünk vele akárkit kérdezek mind a jobbikra szavazott mégis a fidesz lett a nyerö kíváncsi vagyok .hogy hány cigányt visznek katonának a háborúba itt is a magyar fog megdögleni az öregek meg dolgozni DE meg is érdemeljük a sorsunkat .hogy felszámoljanak bennünket

    Kedvelés

  6. Nem akarunk világ égést, nem akarunk háborút csak azért, mert az
    EU és az USA Ukrajna földjét és ásványi kincseit meg akarja szerezni
    magának. Nem szabad segíteni nekik , mert akkor mi magyarok végleg elvesztünk! Vagy ez is a cél? A magyar Kormány maradjon ki ebből.

    Kedvelés

    1. Énke István az a fájdalmas hogy ilyen agymosott vagy és te ezt a szart hiszed el amit kiposztoltál …. 😀

      Kedvelés

    2. Csak egy apró kérdés? Volt ott egyáltalán Magyar katona? Ugyanis nincs már katona ma Magyarországon csak zsoldos gyilkosok akik jelenleg külföldön gyilkolnak, akik itthon vannak azok pedig csak objektum őrzök! Magyarországon ma nem létezik Honvédség a szó klasszikus értelmében csak gyilkolni kiképzett zsoldosok vannak!
      kató rudi

      Kedvelés

    3. Az lesz fájdalmas, ami rövidesen bekövetkezik! Tájékozódni, széles körben!

      Kedvelés

  7. Ennyi idiótaságot összehordani mint amit itt némelyik produkál, vagy nagyon ostoba, vagy nagyon fiatal, vagy mindkettő.

    Kedvelés

  8. Tisztelt Dancsné.! Csupán csak logikai következtetés, amiről a kommentelők irnak, de gondoljuk csak végig,.. ez a harmincnapos éves ellenőrző hadgyakorlat, ( véletlenül) eggybe esik az Ukrán válsággal,… nem érdekes,??.!!

    Kedvelés

    1. Kedves Oszkár!Nem,nem érdekes,ugyanis minden évben ilyenkor tartják,és higgye el tudom,hogy tavaly és tavaly előtt is volt,mert1-2 hónapig nélkülözzük a férjeinket!Az,hogy most más dolgok is történnek a világban,erről nem a Magyar honvédek tehetnek.Egyébként még annyit hozzá fűznék,hogy erre az 50 napos gyakorlatra tavaly november óta készülnek,és egyébként meg lehetőség van bevonulni,minden évben végig csinálni és akkor mindent első kézből tudhatnak egyes emberek.

      Kedvelés

    2. Nem érdekes, mert ezeket másfél-két (!) évre előre tervezik, napra pontosan. Hogy az oroszok pont most csinálták amit, azt meg senki sem tudta 2012-ben.

      Kedvelés

  9. A butaság és a szenzáció hajhászás ha találkozik csodákra képes! A közzé tett képek a kiképzési tervben szereplő gyakorlatról szólnak. Semmi köze az ukrán-orosz eseményekhez Józan nem katonai gondolkodás alapján egy erő-eszköz számvetést végezve esélyünk sincs arra, hogy bármilyen befolyást gyakoroljunk a kialakult katonapolitikai helyzetre. Nem kell rémhíreket terjeszteni így is van elég baja a hétköznapi szegény embereknek!

    Kedvelés

  10. Lehet, hogy az egesz tenyleg csak tulzas es komolyan csak hadgyakorlat az egesz, de viszont elgondolkodtato,hogy miert pont most….viszont a haboru barmikor kitorhet mert a penzehes USA aki az egesz vilagot az iranyitasa alatt akarja tartani, felberelte a csecsen terroristakat, hogy elkezdjek Ukrajnaba a tuntetest, a cirkuszt es ehez mar csak hozzacsapodott a mit sem sejto ukran lakossag…a NATO mesterlovesze volt megbizva vele, hogy leszedjen egy par civilt es egy par rendort is, hogy meg nagyobb legyen a felfordulas es hogy noveljek az agressziot….szoval USA csakis a gazra hajt, arra, hogy megszerezzen meg egy piacot maganak es hogy szemmel tudja tartani mi is folyik itt nalunk az EU-ba es hogy minel kozelebb legyen az Oroszokhoz…nos en most USA-ba vagyok es kovetem az esemenyeket, de minden TV csatorna ugy adja be az egeszet mint ha az Oroszok lennenek a hibasak es az USA csak a beket szeretne fentartani, egy ado se beszel arrol, hogy is tortent ez valojaban….USA ezt megcsinalta Irakba is az olaj miatt es meg sorolhatnam es semmi mast nem csinal csak szitja a haborut es a penzre, az asvanyi kincsekre hajt…egyszoval a legpiszkosabb politika az USA-ban van es ok azok akiket felelosegre kellene vonni es aki ellen kellene, hogy forduljon az osszes tobbi kontinens es allam es vegre letorni az USA szarvat es megmutatni, hogy nem ok a vilag urai… ok mindenkinek szankciokat adnak ha mar nekik nem tetszik valami…tessek, ha osszefognanak az Oroszok, Kina es Europa is es azt mondanak USA-nak, hogy STOP akkor vegre vege lenne a sok haborunak amit az USA csakis a penzert csinal….nem az Oroszokat kell hibaztatni hanem USA-t es ezert irtam az elejn, hogy barmikor kitorhet a haboru, mert az USA barmire kepes csak penzt tudjon csinalni belole

    Kedvelés

    1. téged kellene leszedni (az internetről), hogy baromságaidtól hemzsegő
      amúgy degenerált gondolataidat ne jelenthess be.
      Ne haragudj rám de förtelmes gondolkodásodat tükrözi a sz

      Kedvelés

  11. Nem lesz itt semmi háború egyszerűen csak a WORLD of TANKS nevű nagysikerű játék reality változatára készülnek 🙂
    ….
    A tréfát félretéve …. már jó 3 hónapja , amikor még nem is hallottunk az ukrán orosz konfliktusról , már akkor láttam tankokat amiket kamionok vittek az autópályán ….. Itt nálunk Szerbiában , de nem tekintettünk különösebb figyelmet , mert itt megszokott dolog az ilyesmi .

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.