Zsidó Világkongresszus – Új időszámítás kezdődik hazánkban és nemzetünk történelmében

Az, hogy a Zsidó Világkongresszus hazánkban ülésezik mindenképpen jelzésértékű, sőt több is annál. Vona Gábor a Jobbik elnöke Facebook bejegyzésében rendkívül intelligens módon hívta fel a magyarságot ellenállásra. Szombaton egy új időszámítás kezdődik Hazánkban, amennyiben a szabad véleménynyilvánítók és tiltakozók összejövetelét szétveretik a kézivezérelt „rendőrséggel”. Új időszámítás, mert immáron teljesen nyíltan lépnek majd fel az állami terror eszközeivel a másképpen gondolkodókkal, a véleményüket szabadon kifejezőkkel szemben.

Amennyiben így lesz – hiszen a regnáló rezsim provokálja saját nemzetét -, át kell értékelni mindent, amit eddig is tudtunk és kimondtunk, de át kell gondolniuk az eddig szemellenzős, ugyanakkor jóérzésű szavazóknak is mindazt, amit ezidáig hittek vagy éppen gondoltak az Orbán-kormányról.

Itt nem arról van szó – és ez a gondolatsor most szóljon nekik -, hogy bárki, aki magyarnak és nemzetéért aggódónak tartja magát, visszakívánja a 2010-et megelőző nyolc év bűnöseinek rendszerét – dehogy. Hanem arról, hogy gyerekeinknek, unokáinknak lesz e hazájuk, nemzetük.

A legnaivabb gondolat Orbán és követői részéről azt feltételezni, hogy ezzel a politikával nemzetünk megmenthető a megszállás alól. Nem menthető meg. A cionisták nem egyeznek ki senkivel, de bárkit felhasználnak céljaik érdekében, s ha a politikai rafináltság és a pénzhatalmi eszközök módszerei már nem vezetnek eredményre, akkor a nyílt terror és erőszak eszközeivel érik el céljaikat. Elérik, mert Izrael az egyetlen ország a világban, amely fütyül az ENSZ biztonsági határozataira, ha érdekei úgy kívánják, a megszállt palesztin területeken népirtást végez a lakosság megfélemlítése céljából, gettósítja a palesztinokat, ha úgy gondolja más országok légterét megsértve, támadást intéz számára kreált veszélyt jelentő objektumok, vagy éppen csoportok ellen, mint legutóbb éppen Szíriában tette és gyilkol.

Magyarországon, szombaton bekövetkezhet annak a bizonyosságnak a beismerése, melyet évek óta hangoztatnak a nemzetüket féltő és azért aggódó csoportok. És itt nem csupán a Jobbikra kell gondolni, hiszen a Jobbik mellett számos olyan szerveződés működik hazánkban, mely jól látja az cionista erők térhódításának következményeit. Viszont a Jobbik egy olyan lehetőség, mely szervezett formában mozgathat meg tömegeket, ami bizony a legnagyobb veszély a gyarmatosítók szemében. Ezért neonáci-fasiszta-rasszista-szélsőjobboldali ez a parlamenti párt és nem másért. A Jobbik egy nemzeti mozgalom, ami azért lett párttá, mert az érvényes választási szabályok értelmében másként nem jelenhetett volna meg a Nemzet Templomában. Viszont megjelent, és nyíltan gáncsolja a cionisták magyarországi gyarmatosító folyamatát. Lassítja a tempót és könnyen fellázíthatja az egyébként békés és befogadó magyar nemzetet.

A Jobbik a veszély, és a Fidesz is azért lett kikiáltva annak (lásd: EU), mert vonakodásai miatt közelíthető a Jobbikhoz, összemosható azzal, ami már alapot is adhat a külföldi, cionista beavatkozásra. Az alapvető ok tehát a vonakodás, miszerint a Fidesz nem tette meg az elvárt lépéseket a Jobbik betiltására. (Itt most belemehetnénk bizonyos demokratikus játékszabályok taglalásába, de ilyen szabályok a cionizmus berkeiben nem léteznek.)

A vasárnap kezdődő Zsidó Világkongresszuson Orbánnak be kell majd számolnia ennek miértjéről. Ezt ő is nagyon jól tudja, éppen ezért tiltatott be minden megmozdulást, melyek véleményalkotó szerepűek lehetnek a cionista zsidókkal és nem zsidókkal szemben. Ha szétvereti az ellentüntetőket, azt mondhatja, hogy lám kérem, nálunk elfojtunk minden Önök ellen irányuló megmozdulást, tehát mi mindent megteszünk az Önök biztonsága (és térhódítása, gyarmatosítása) érdekében. Ezzel a hozzáállásával még egy kicsit nyeregben maradhat, mondjuk a következő választásokig, de tovább már nem valószínű.

A már a látszatra sem adó állami terror nyílt megjelenésével egy új időszámítás veszi majd kezdetét Hazánkban. Véget ér a megszállás folyamata, az ország és a nemzet is véglegesen elveszti függetlenségét. Lassan ugyan, de megkezdődik majd a természetes, pusztán a létért folytatódó fizikai ellenállás kora, mely egyéni és csoportos tragédiák sorozatát vetíti elő elnyomott nemzetünk eljövendő történelmében.

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő

9 című bejegyzés “Zsidó Világkongresszus – Új időszámítás kezdődik hazánkban és nemzetünk történelmében” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Kedves Lenhardt Ibolya!

    Sajnálom, de – értékes, ám aláírás nélküli – hozzászólását elmentettem, és innen töröltem.
    Kérem Hozzászólóinkat, hogy írják alá hozzászólásaikat.

    Úgy látom, Ön szándékosan bojkottálja az aláírást. Kár, mert így arra kényszerít, hogy a

    névtelen hozzászólást töröljem.
    Amennyiben továbbiakban ezt Ön is megteszi, egy dátummegjelöléssel küldött kérésére visszamásolom!

    (Híradmin)

    Kedvelés

  2. Szépe Áron

    Rossz az értékelés! A likud fidesz ma már rosszabb mint a bolsevik maradványpártok! Ilyen aljas férgek mint a fidesz söpredék vezető rétege és tapsoló nyája messze alulmúlja az mszp-szdsz ávós bérenceit! sajnos a Jobbik is ugyanazt az utat járja mint a Miép azzal a hazugsággal nyugtatják magukat de elsősorban a híveiket, hogy ami az ország érdekek azt megszavazzák, sajnos ugyanolyan megélhetési politikusok – bűnözőkké váltak ők is mint a többi parlamenti képviselő!

    kató rudi

    Kedvelés

  3. Fájdalmasan logikus írás!

    Az már világosan látszik, hogy Orbánnak, legkésőbb 2014 tavaszán, el kell takarodnia az ország éléről. A 2006-os őszi és mostani viselkedése is mutatja, hogy Ő a hatalomért mindenre képes, de az is világosan látszik, hogy nem kedvence a globalizmus és a cionista hatalom urainak!

    Ezzel a kongresszussal Magyarország sorsa megpecsételődött! Lejárt a “szép szavak” ideje, s jön a fegyver és nyílt erőszak kora!

    Kedves Honfitársam, fuss az életedért, ha kedves neked!

    Sajnos, a JOBBIK iránti szimpátiám is hatalmasat zuhant, mióta Vona Gábor is láthatóan felvette azokat az allűröket, mint Orbán, vagyis, hogy elérhetetlen, megközelíthetetlen. Így szakad el a valóságtól, s lesz egy szűk, őt körülvevő szűk kör befolyása alatt. Óriási károkat okoznak az olyan kommunikációs hibák is, mint ami Szegedi esetében is történt, az tudniillik, hogy először mentegetni próbálták a menthetetlent.

    A történetben az a szomorú, hogy az elvakult fanatikusoknak semmi logikus érvelés nem számít, ők ragaszkodnak a fanatizmusukhoz, még akkor is, ha már nyilvánvalóan bebizonyosodik, hogy téves, hibás az, amiben hisznek. Mindez azért, mert megalázó dolog beismerni azt, hogy ostobák voltak, s nem figyeltek az események alakulására. Magyarul, hogy vakon hittek, ahelyett, hogy gondolkoztak volna. Ezért ezek a tömegek úgy tesznek, hogy amit nem látunk, az nincs is! Így becsukják szemeiket, s mennek a vezér szava után, még akkor is, ha az szakadékba csalja őket! Ez történik a FIDESZ-hívők táborával is. Csakhogy, amikor már zuhannak, hiába nyitják ki a szemüket! Sőt, akkor kellene igazán becsukni.

    A legtragikusabb az, hogy már a szakadék szélén állunk, s most kapjuk meg azt a lökést, ami után már nincs visszafelé!

    Végül álljon itt egy kis emlékeztető a globalista világuralom kiteljesedésének bemutatására:

    A Zsidó Világkongresszus sokat tett az ENSZ Általános Közgyűlésének 3379-es számú határozata hatályon kívül helyezése érdekében. 1975. november 10-én fogadták, s azt tartalmazta, hogy a „cionizmus a rasszizmus egy és a radikális diszkrimináció egy formája”. A WJC vezetésének jellemzése szerint a határozat „megkísérelte megrágalmazni a cionizmust azáltal, hogy egyenlőségjelet tett az imperializmus, a gyarmatosítás, a rasszizmus és az apartheid közé […] fokozva az rasszista uszítást és faji gyűlöletet.”
    1975. november 10-én az ENSZ 72 szavazattal 35 ellenében (32 hiányzással) elfogadta, a 3379-es határozatot, melynek értelmében “A cionizmus a rasszizmus és a faji megkülönböztetés egyik formája”. 1991. december 16-án 111:25 arányban (13 hiányzással) visszavonták ezt a határozatot.”

    Békés Tódor

    Kedvelés

    1. 1991-ben a Szú-nak konyec volt már, tehát nem volt ellenállás. Azóta az ensznek is annyi.

      Azelőtt hazánk is anticionista volt, hiszen a nagytestvér megmondta az irányt. Minden rosszban volt valami jó. 🙂

      Érdemes elolvasni azokat a tanulmányokat, amelyek a Kádár-rendszer akkori kül-és belpolitikáját jellemezték…./.imrekertészt pölö helyén kezelték…stb—stb–/

      Javszer, Arafat! 🙂

      Kedvelés

    2. Emlékeztetem a nagyérdeműt, hogy amikor dél-afrikai köztársaság “apartheid” rendszere miatt karanténba volt zárva izrael a “demokrácia” bajnoka nagyköveti szintű kapcsolatot tartott fent velük és látta el őket fegyverrel!
      Elég feledékenyek ezek a zsidó demokrata elvtársak és seggnyalóik!

      kató rudi

      Kedvelés

  4. Tegnap is ezt kommenteltem, de ma sem írhatok mást:

    Ez már a végjáték. Egy ilyen ostoba és gyáva nép megérdemli a sorsát!

    “………………………………..MOST HALLGASS ÉS FIZESS.
    ELMÚLTAK AZ ASZTÉKOK IS. MAJD CSAK LESZ, AMI LESZ.”
    /Márai S.: Halotti beszéd/

    “SZÍV, LÉLEK EL VAN VESZTEGETVE RÁTOK;
    SZENT HARCRA NYITVA VÁRT AZ ÚT,
    S TI VÉDFALAT KÖRŰLE NEM VONÁTOK;
    Ő GYÁVA FAJT SZÜLT, S ÉRTE SÍRBA JUT.”
    ………………………………………………
    ………………………………………………

    “……………………. HAZÁD ŐRCSILLAGZATJA
    SZÜLÖTTI BŰNEIN LESZÁLL;
    SZELÍD SUGÁRIT TÖBBÉ NEM NYUGTATJA
    AZ ŐSZ APÁK SÍRHALMINÁL.
    ÉS MÁS HON ÁLL A NÉGY FOLYAM PARTJÁRA,
    MÁS SZÓZAT ÉS MÁS KEBLÜ NÉP;
    S SZEBB ARCOT ÖLT E FÖLD KIES HATÁRA,
    HOGY KEDVRE GYÚL, KI BÁJKÖRÉBE LÉP.”

    /Kölcsey F.: Zrínyi második éneke/

    (Patmosz)

    Kedvelés

  5. Egy idézet:
    3. jegyzőkönyv
    “Már csak kis darabot kell megtennünk ahhoz, hogy a Jelképes Kígyó, amellyel népünket jelképezzük, befejezze az egész hosszú utat, amelyen végigmentünk. Ha bezárul az ő köre, Európa minden állama be lesz zárva gyűrűi közé, mint egy hatalmas satuba. Napjaink alkotmányos berendezéseinek mérleg serpenyői hamarosan le fognak szakadni, mert mi úgy rendeztük be azokat, hogy némileg nélkülözzék a pontos egyensúlyt, hogy így szüntelenül kilengjenek, amíg el nem koptatják forgáspontjaikat. A gójok azt hiszik, hogy elég erősen összeforrasztották őket, és minduntalan azt várják, hogy majdcsak egyensúlyba kerülnek a mérlegserpenyők. A forgáspontokat azonban – azaz a királyokat a maguk trónjain – akadályozzák képviselőik, akik bolondot űznek belőlük, megzavarodva saját ellenőrizhetetlen és felelőtlen hatalmuktól. Ezt a hatalmat annak a rémületnek köszönhetik, amely behatolt a palotákba. Minthogy a királyoknak a maguk trónján nincs módjuk arra, hogy közvetlenül érintkezzenek népükkel, többé nem tudnak megállapodásra jutni a néppel és így megerősíteni magukat a hatalomra törőkkel szemben. Szakadékot létesítettünk a messzelátó uralkodói hatalom és a nép vak ereje között úgy, hogy mindkettő elvesztette minden jelentőségét, mivel külön-külön mindkettő tehetetlen, akár a vak ember és a botja.

    Hogy a hatalomra törőket a hatalommal való visszaélésre ösztökéljük, ellentétbe hoztuk egymással az összes erőket, ily módon elnyomva a függetlenség elérésére irányuló liberális törekvéseiket. Evégett bátorítottunk mindenféle vállalkozást, felfegyvereztünk minden pártot, céltáblául állítottuk oda az uralkodói hatalmat mindenfajta ambíció számára. Az államokból gladiátori arénákat csináltunk, ahol megzavarodottak hadai vetekednek egymással… Már nem kell sok, és egyetemes lesz a zűrzavar és csőd.”

    A Jelképes Kígyó elérte Magyarországot.
    Nagy Péter

    Kedvelés

  6. én csak azt látom az egészből,hogy nem a magyar termőföld kell a zsnak hanem ami alatta van és nem akarnak beszélni róla, Itt nem fognak gabonát és kukoricát ültetni,hogy milliárdokat tegyenek zsebre. a vizet is lehet tisztítani,vagy a tengerből lepárolni. Itt nagyon nagy gazdagság van a föld alatt ami az elkövetkezendő időben fel fog értékelődni. Ja és még valami ami csak az én magán véleményem( valami olyat keresnek amit több ezer éve el tünt a sznt templomukból és a régi sznt írások szerint a magyarok őseinél van!!) na ezért kell a magyar föld

    jozsef kalo

    Kedvelés

  7. nem akarok semmiféle bölcsességeket sem írni, sem mondani, de tenni kellene. egyebekben kedves szerkesztő a név és az email cím azért “kötelező” mert rögtön küldöd “tovább”? sok olyan összefüggést lehetne boncolgatni, melyet már nem érdemes. időben kellett volna védekeznünk, nekünk a nemzetnek, de most már késő megszületett a “gyerek”. de nem baj a Teva (gyógyszergyártó) cég már kormány jóváhagyással írhat bennünket.

    Kováts Tibor

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.