Magyar Gárda betiltva, zsidó gárda lehet?!

zsgLenhardt Balázs interpellációt nyújtott be a minden hazafit jogosan felháborító kérdésben: miközben a senkinek nem ártó, csupán a közbiztonság megteremtésének érthető vágyától fűtött hazafiak önkéntes és önfeláldozó kezdeményezését, a Magyar Gárdát évekig tartó szívós és kérlelhetetlen hatósági üldözéssel teljesen ellehetetlenítették – amiben azért belső hibák is szerepet játszottak – addig a nyíltan az “elrettentés” szándékával létrejövő héber gárda még állami támogatást is kap?!

A kettős mérce sajnos megint teljesen egyértelmű az eljáró “magyar” hatóságok részéről, akik nyilvánvalóan külföldi nyomásnak és elvárásoknak akarnak megfelelni.

Még 2010-ben lehetett olvasni a sajtóban az egyértelmű tényt, amit egy román miniszter mesélt el egy nemzetközi konferencia szünetében: a Magyar Gárdát Izraelből jövő nyomás hatására kellett betiltani és felszámolni. És Izrael megszokta, hogy bármilyen ország és nemzet számára utasításokat és parancsokat adhat! Magyarországot ráadásul már fel is vásárolták, amit május elején minden bennszülöttben tudatosítani kívánnak, hiszen hazánkban fog ülésezni és persze a megszállt nép vezetőinek sűrű hajlongása közepette ünnepelni a nemzetközi zsidóság legkomolyabb szervezete, a Zsidó Világkongresszus. Természetesen a hazai adófizetők által vérrel-verejtékkel összegürcölt adóforintokból támogatva, amit most is le fog tagadni Pintér és csapata…

Lenhardt Balázs interpelláció

http://www.antiszegedi.com

9 című bejegyzés “Magyar Gárda betiltva, zsidó gárda lehet?!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nem interpellálni kell a parlamentben hanem a bíróságon feljelenteni a zsidó gárdát és az engedélyezőket és ország-világ elé tárni Lenhardt Balázs elvtárs! Miért nyugodtak bele, hogy a hazai maffia (bíróság) megszüntesse a Magyar Gárdát? Miért nem mentek el az összes lehetséges fórumra (bíróságokra beleértve az eu-t is) de leginkább miért nem tájékoztatják a nemzetközi közvéleményt erről a diktatúráról amit a zsidók művelnek?

    kató rudi

    Kedvelés

    1. Ugyan már….. Minek mentek volna bármelyikhez is ???? Most komolyan nem tudtad, hogy minden egyes parlamentet a világon ZSIDÓK uralnak ??? 😀 Nos az EU-ról meg kár is már úgy beszélni egyedül a pakisztániak, palesztinaiak és a többi arab ország tesz ez ellen valamit csak tudod ők csórók nos Magyarországnak mindene meg van, hogy ő is be álljon a sorba melléjük de az elszántság cimbora nos az valahogy mindig hiányzik…hogy meg tegye a szükséges lépéseket 😉

      Rudolf

      Kedvelés

  2. Kedves Lenhardt Ibolya!

    Sajnálom, de – értékes, ám aláírás nélküli – hozzászólását elmentettem, és innen töröltem.
    Kérem Hozzászólóinkat, hogy írják alá hozzászólásaikat.

    Úgy látom, Ön szándékosan bojkottálja az aláírást. Kár, mert így arra kényszerít, hogy a névtelen hozzászólást töröljem.
    Amennyiben továbbiakban ezt Ön is megteszi, egy dátummegjelöléssel küldött kérésére visszamásolom!

    (Híradmin)

    Kedvelés

  3. HA A HOZZÁSZÓLÁS NÉVTELENSÉGÉT SÉRELMEZZÜK, Uraim, talán figyelembe kellene venni azt a tényt, hogy az aki még véleményt (!) mer leírni, az a személy s o k a t kockáztathat az ú.n. “szabad vélemény szabadság” országában.
    Ez, ugyebár, egy t é n y ?
    S akkor, amikor majd mindenkinek oly kevés a kockáztatni valója, hát a véleményünket inkább csak a bajszunk alatt, “névtelenül” nyilvánítjuk ki.
    Tehát ezt a kérdést, pontot már nem is érdemes ragozni.
    Akkor, amikor égbe kiáltó, igen, d i s z n o s á g o k a t tudd a magyar
    a “hírekben” olvasni, nemzete , családja, társadalma kapcsán, amikor már csak a névtelenségbe burkolózva mer valamit is mondani, írni, akkor ezt is MEGTAGADJÁK !
    Hát mi itt tartunk….

    Joseph N. Czeglédi

    Kedves Czeglédi Úr!

    Nem ahhoz ragaszkodunk mi, hogy feltétlenül a saját nevét írja ki, aki úgy érzi, hogy sokat veszíthet, de valami jeligét, választott nevet adjon meg, hogy aki hozzászól, meg tudja szólítani, akinek szánja esetleges véleményét! Egyszerű gyakorlati oka van, hogy kérjük a hozzászólás aláírását. Felőlem hívathatja magát valaki “ürgürüfüttynek” is, ha ez neki jó, csak ha meg akarom szólítani, mert egyetértek vele vagy esetleg éppen vitatkozom, tudjam beazonosítani azt, amire reagálok, akinek szánom mondandómat. Mint látja, mi – szerkesztők – is választott névvel szereplünk, mert tudjuk, hogy Hazánkban nincs szólás- és véleményszabadság, s itteni munkánk miatt bosszút állnának rajzunk!

    Üdv.: Híradmin

    Kedvelés

  4. A véleményem röviden! Szét kell verni őket,! vagy lehet,hogy pintér erőszakszevrvezeti szakmunkásai fogják őket megvédeni, ezt senkiházi szarházi bandát. Ha kell Legyen VÉRÁLDOZAT!!
    NEM Türhetjük tovább!

    Horváth György

    Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven, hogy aki arra válaszolni akar, be tudja azonosítani), mert egyébként kénytelen leszek törölni!

    Most pótoltam.

    Híradmin!

    Kedvelés

    1. „Szét kell verni őket”
      Igaza van, Horváth Úr!

      Szét basszuk pintér „erőszakszervezeti szakmunkásait” az Európai Csendőrséget, (European Gendarmerie Force)az uniót, Izraelt, az USA-t. „Ha kell, Legyen VÉRÁLDOZAT!!”

      Ugyanazon a napon, amikor Lisszabonban hivatalosan megszületett az ún. Lisszaboni Szerződés, azaz 2007. október 18-án, létrejött párhuzamosan egy másik szerződés Velsen holland városában, az ún. Velseni Szerződés.
      A Velseni Szerződés pontosabban arról szól, hogy olyan utcai zavargások esetében bármelyik európai országban és különösen azok ellen, amelyek az Európai Unió intézkedései ellen irányulnának, a helybeli kormány “segítségül” hívhatja a tömegoszlatásra szakosodott Európai Csendőrséget.
      Jelenleg az Európai Csendőrség francia, holland, olasz, portugál, spanyol és. román csendőrökből áll. Katonai szervezés jellemzi az alakulatot és nem csak a szokásos tömegoszlató fegyverekkel (gumibot, könnygáz, vízágyú) vannak felszerelve, hanem éles lőfegyverekkel is.
      Az Unió elképzelése szerint, polgári zavargások esetében hatékonyabban lehet fellépni a tömeg ellen, ha az oszlató erők idegen tagokból állnak. Ezt már jól tudták és alkalmazták is annak a másik “Unió” idejében, amit Szovjet Uniónak neveztek, és amit ugyanazok az immár több, mint két évszázados és világuralomra törekvő bankárdinasztiák hoztak létre a huszadik század elején, mint később az Európai Uniót…
      oiproks

      Kedvelés

  5. Nem nyugszunk bele!

    Téli szél a tar gallyakat fújja
    Mint az Isten égre tartott ujja
    Mint megcsúfolt, kikacagott álom
    Állunk egyedül a nagy világon.

    Elvették s most véle nagyra vannak
    Törött véres kardját a magyarnak.
    De még minden nép a sírját ássa
    Van szava, hogy világgá kiáltsa

    Csak mi, csak mi ne verjük kebelünk
    Csak mi, csak mi emeljük fel fejünk.
    Tiporhatják szûz tiszta igazunk
    Csak mi, csak mi ne hagyjuk el magunk.

    De hirdessük gúzsba kötött kézzel
    Sebes ajkkal, lázadó vérrel
    Idézve menny, pokol hatalmait
    Hogy béke nincs, hogy béke nincsen itt.

    Kezünk bár nem pihen a kardvason
    A szíveinkben nem lesz nyugalom.
    Jöhetnek jövõ századok s megint
    Csak felszakadnak régi sebeink.

    E sebek és e fájdalom örök.
    Ettõl vonaglik minden magyar rög
    Ettõl vérez ki majd nyomunkba hág
    Ettõl nem gyógyulnak az unokák.

    Tátra erdõk ettõl zúgnak-búgnak
    Ettõl reszket lelke minden zugnak
    Puha szívek kõvé ettõl vállnak
    Kemény kövek élõ szívként fájnak.

    Amíg élünk ettõl fájunk, égünk
    Sírban ettõl nem lesz pihenésünk
    Ettõl szorul a kezünk ökölbe
    Ettõl sír a gyermek anyaölben.

    Fenyõmadár behavazott fákon
    Száraz haraszt téli pusztaságon
    A folyók, a fák, a füvek szelleme
    Minden süvít, mi nem nyugszunk bele.

    Most Lomnic ormán rakjunk nagy tüzet
    Versailles-ig lobogjon az üzenet
    Hogy megroppant bár karunk ereje
    Nem nyugszunk bele, nem nyugszunk bele!

    Reményik Sándor

    Kedvelés

  6. Számtalanszor mondatmmár más oldalakon, a Magyar Gárda nem lehet egy passzív, félig.meddig egy cirkuszi alakulat. Vagy harcolunk elveinkért, vagy maradjunk othon.
    Szomoirú tény: a magyar népnek nem hagytak semmiféle választást.

    Corvinus

    Kedvelés

  7. Hiradmin Czeglédi Úrhoz intézett válaszával 100%-ban egyetértek.
    Aki fél, az ezen a felületen ne írjon.
    Loviaguin Alexander

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.