Néhány gondolat a zsidógyűlölőkről és egyéb pitiánerekről!

Manapság egyre többen hangoztatják, hogy mennyire nem szeretik a zsidókat. Nem mondom azt, hogy ez a zsidógyűlölet növekedését jelenti, csupán egyre többen merik kimondani azt, amit gondolnak. Ez nem is lenne baj. Elvégre, állítólag, szólás és véleménynyilvánítási szabadság van. Azért csak állítólag, mert általában a szókimondást nálunk mindig retorzió követi. Ezt merik nálunk demokráciának nevezni.

Ahogy van cigánybűnözés – bármennyire is tagadják -, úgy van zsidóbűnözés is. Ez utóbbi pedig a pénzvilág berkeiben dúl. Tény, hogy a bankok vezérei valamint a pénzoligarchák és globalista nagyurak, túlnyomó részben, a zsidóság köréből kerülnek ki. Az pedig, hogy mekkora bűnöket követnek el az emberiesség ellen, mára nyilvánvalóan látszik. Mégis ezért az egész zsidóságot (beleértve a kis, szegény hazai zsidókat is) okolni nagyfokú ostobaságra és szűklátókörűségre vall… 

Tény, hogy az előbbiekben leírtak növelik a velük szembeni unszimpátiát, mint a cigányság esetében is, de a bölcs és tisztességes ember tud különbséget tenni. (Csak közbevetőleg jegyzem meg, hogy azért változott meg a hazai zsidóság megítélése negatív irányba, mert a II. Vh. után a tisztességes zsidók többsége elment hazánkból, s nagy többségben a hitvány alakok maradtak itthon – elnézést kérve a kis számú hazai tisztességesektől.) Mint ahogy nem minden cigány bűnöző, épp úgy nem minden zsidó gazember. Az általánosítás nagy veszélyeket jelent, és ostoba emberre vall. A „minden tehén fekete” tagadása ugyanis nagyon könnyű. Nem azt kell bebizonyítani, hogy egyetlen tehén sem fekete, hanem elegendő azt megmutatni, hogy van legalább egy tehén, ami nem fekete! Máris megdől az állítás. Az analógiát mindenki meg tudja ítélni.

Erre mondják egyesek, hogy „a kivétel erősíti a szabályt”, anélkül, hogy valójában tudnák ennek a szólásnak a pontos magyarázatát. Ugyanis ebben a mondásban a kivétel nem az eltérőt, a mást jelenti. Hanem azt, szó szerint, hogy a ki-vétel, vagyis az, ha kivesszük a hibásat, erősíti a szabályt. Egy példa erre: van egy 100 termékből álló csomagunk, amiből 1 db hibás, a többi 99 jó. Akkor ez a csomag 99 %-ban jó. De ha azt az egy hibásat kivesszük, akkor marad a csomagban 99 termék, ami mind hibátlan, tehát a csomagunk (ami ugyan kisebb lett, de) 100 %-ban jó lesz!

Visszatérve az eredeti témához, egyre többen vannak azok, akik azzal, hogy az egész zsidóságot teszik felelőssé a világ bajáért, igen sokat ártanak. Inkább meg kellene figyelni, hogy mit csinálnak olyan jól a zsidók(?)! Ha megfigyeljük, valójában a zsidóság nem egységes, sok ellentét van közöttük. Egyet azonban jól csinálnak. Akár mennyire nem szeretik egymást, egy adott célért képesek még az ellentétet is félre tenni, s együttműködni. Hogy van ez nálunk? Ha három magyar kerül egy lakatlan szigetre, akkor kettő közülük pártot alapít, és a harmadikat kizárják. De az a kettő is rivalizálni fog, hogy melyikük legyen a pártelnök.

Na, ez az óriási különbség. Annyira individualisták vagyunk, annyira „egyéniségek” (egy zsidó nem ájul el attól, hogy dicsérik, hanem azon gondolkodik, mi a dicsérő célja, hátsó szándéka), annyira kiölték belőlünk a tekintély tiszteletet, annyira nem tudjuk helyesen felmérni képességeinket, hogy ma Magyarországon szinte bárki képesnek tartja magát az ország irányítására is akár. Tudná azt különbül csinálni, mint most Orbán. Hozzá teszem, Ő is hatalmas EGÓval vállalta el ezt a tisztséget, anélkül, hogy őszintén mérlegre tette volna, hogy van-e elegendő tudása, képessége (minden téren! – történelem ismeret, társadalmi tudományokban jártasság, természettudományos tudás, diplomáciai ismeret és képesség – tud-e, ha kell, kompromisszumot kötni, ha kell, határozott lenni -, hadtudományi tapasztalat, filozófiai tudás,…), vezetői ismerete, élettapasztalata, hogy ekkora felelősséget a vállára vegyen? Régen egy uralkodót pici gyermekkorától fogva, még trónörökös korában arra tanítottak, hogy felkészüljön az ország vezetésére. Aztán vagy volt elegendő esze hozzá, vagy nem, az már más kérdés, mert a trónöröklésnek szigorú rendje volt, s nem mindig a trónörökös volt a legokosabb. Orbánt és társait mindez nem érdekelte, őket csak a hatalom vonzotta és az, hogy bekerüljenek a történelemkönyvekbe, mint miniszterelnökök. Ők (Antall, Boros, Horn (a részeges pufajkás még csak-csak tanult valami diplomáciát), Orbán, Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai) kisstílű, de nagyravágyó emberek (Antall már csak volt). Igazi pitiánerek. 

Szóval ez a pitiáner, kicsinyes, oktalan gondolkodás ma a legártalmasabb Hazánkban. Azt hiszik a „zsidózók”, hogy ezzel ők jobb hazafiak. Pedig többet ártanak a Hazának, mint három gazember zsidó együttvéve. Ugyanis csak bélyeget tesznek ránk, s oktalanságunkat terjesztik, hiszen nem az okokat és a megoldást keresik, boncolják, hanem bűnöst akarnak találni. Pedig mi magunk vagyunk az oka annak, hogy ide jutottunk. Miért is?

Először is tűrtük, hogy ateista, bolsevik csavargók dirigáljanak nekünk. Hagytuk, hogy kiöljék generációinkból az istenhitet, istenfélelmet, az erkölcsi tartást, a munkaerkölcsöt, hagytuk, hogy az „ügyeskedés” és a tahóság legyen a követendő fiataljaink számára. Nem becsültük meg az életet, irtottuk a magzatainkat, s engedtük, hogy ostoba fajankók, műveletlen gazemberek parancsolgassanak nekünk. Nem törekedtünk az összefogásra egy jó cél érdekében, s gyermek módjára bedőltünk minden mézes-mázos beszédnek. Kiveszett belőlünk az ősi erkölcs és tudás, és ezt is hagytuk (inkább a könnyebb, „majd más megmondja, mit kell csinálni” utat választottuk). Ahogy mondani szokták: „a lovak közé dobtuk a gyeplőt”, és engedtük, hogy azok őrült vágtában a szakadékba vigyenek. Senki nem tekintette magáénak a Hazát, csak annyira, amennyit elvehetett belőle. Nem úgy törődtünk dolgainkkal, mint aki egyénileg felelős érte (legyen az munka, család, gyermeknevelés, közvagyon, …), hanem a nagy kollektív felelősség mögé bújva mindenki ügyeskedett, „maszekolt”, s hagytuk, hogy a munkához más is hozzáférjen. „Fogjuk meg, és vigyétek!” Fel sem mértük, mekkora kárt jelent ez hosszútávon! Ez maga a pitiánerség. Mára a magyar társadalom pitiánerek tömegéből áll. Nem figyelünk az igazán nagy tudású, okos embereinkre, hanem mi még okosabbak akarunk lenni! Ez az, amikor nincs bennünk alázat és tekintélytisztelet, mert belénk verték a kommunista tetvek, hogy a munkás, paraszt az úr, s ezzel megalkuvó, gyáva lakájokká alacsonyítottuk a tanult, a művelt, okos embereket. Így züllött le az úgynevezett „értelmiségünk”, s lett az ostoba, erőszakos bolsevikok talpnyalója. Mert ők is meg akartak élni. Ez semmiképpen nem mentség, hiszen az ő felelősségük lett volna figyelmeztetni a többieket, hogy rossz irányba megyünk.

Hiú ábránd azt gondolni, hogy ennyi hibát, sőt bűnt el lehet követni komoly következmények nélkül, és még nagyobb ábránd azt gondolni, hogy mindezek pár év alatt jóvátehetők.

Hosszú időnek kell eltelnie, mire ebből a mocsárból, amit mi magunk teremtettünk magunk körül, ki tudunk kecmeregni. Szívós munkára és felelősségteljes gondolkodásra lesz szükség. Végre kezünkbe kell venni a sorsunk irányítását, figyelve Isten útmutatásaira. Mindenkinek a saját házatáján kell kezdenie a rendteremtést. A munkahelyén a munkájában, a családban, mint felelős családfő, a gyermekei nevelésében (nem csak eltartásában!), a baráti körében, netán gyülekezetében. Ehhez pedig nekünk is tanulni kell. Meg kell tanulni, mit jelent a felelős gondolkodás, az erkölcsös, becsületes, tisztességes, hűséges élet. Ebben segít a Szentírás! Aki nem hiszi, kezdje el forgatni, tanulmányozni. Minden élethelyzetre ad útmutatást, ami csak jó irányba visz! Ebben a munkában a világ jelenlegi haladási iránya nem kedvez nekünk, ezt világosan kell látnunk.

A „zsidózással” pedig nem leszünk előbbre. Ha ellenünk támadunk, csak magunkkal tolunk ki. Tudomásul kell venni a realitásokat, azt tudniillik, hogy a gazdasági hatalom és a fegyveres erő a globalista nagyurak kezében van! Hogy ezek történetesen zsidók? Kérdezem én, miért nem éppen a nagyon tehetséges magyarok? Ezen kellene elgondolkozni. Szerintem éppen azért, mert valamit nem tanultunk meg a zsidóktól. Az érdekközösség kialakítását!

Úgyhogy nem szidni kell a zsidóságot, hanem tanulnunk kell abból, amitől ennyire sikeresek lettek a világon! Mindenhova a saját embereiket ültették, s lassan, évszázadok alatt átvették a világ irányítását. Mert két zsidó bárhol éljen is a világban, egymásra talál és összefog, ha érdekeik úgy kívánják. Még akkor is, ha utálják egymást!

Ez az én néhány gondolatom a címbeli témával kapcsolatban. Lehet vele vitatkozni, egyet nem érteni, csak egyet nem érdemes: teljesen figyelmen kívül hagyni. Mert biztos vagyok benne, hogy – ugyan a teljesség igénye nélkül, hiszen nagyképűség lenne egy rövid írásban erre törekedni – valóságos magyarázatot ad nyomorúságunk okaira, s a kilábalást illetően is vannak benne megszívlelendők.

ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT!

Czakó István

(Nemzeti InternetFigyelő)

84 című bejegyzés “Néhány gondolat a zsidógyűlölőkről és egyéb pitiánerekről!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

    1. Esetleg…erre gondolt?
      “Logikusnak látszó feltételezés, hogy a kényelmes pénzügyi érdekek mögé rejtve, közös megegyezéssel, létszámcsökkentést hajtsanak végre, akár egy “álháborúval” is, és erre magukat az embereket “kérjék” fel kikényszerített körülményekre hivatkozva.
      Ilyen önkéntes hülyék a katonák, de a Tibi által beírt linken megszólalók már ébredeznek…
      Ha ez általánossá válik, sok halott tiszt lesz, és bankár, meg politikus!”
      6.hsz:
      http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=193#comments
      A hivatkozott link:
      Kegyetlen igazság milliárdosok háborús játékáról
      http://vilaghelyzete.blogspot.com/2011/12/video-usa-army-doesnt-want-you-to-see.html

      Kedvelés

  1. Nem értek egyet a cikk vezérfonalával. Nem a képességekkel volt, van baj a felsorolt elvtársaknál, hanem a tisztességgel! Nem a haza volt számukra a fontos hanem az, hogy megfeleljenek a kenyéradó gazdáiknak és nem a választóknak, jelen esetben a 2/3-nak. Mindennek ez a mozgató rúgója, hogy a “művelt nyugat” fogadja be őket szalonképesnek és minden erőlködésük annak elérése, hogy az aktuális ellenfelet ettől megfosszák, na meg az, hogy a saját zsebüket degeszre tömjék és az aktuális ellenfelet kicsinálják! Most vannak bajban mert a Jobbik nem is akar ennek az elvárásnak megfelelni és nem tudnak vele mit kezdeni. Ez a szerecsen mosdatás pedig a metéltek javára próbál végezni csak hiteltelenné tesz téged is. Ha tényleg vannak tisztességes metéltek -még soha egyetlen egyet se láttam- akkor miért nem fogják le a bűnöző társaik kezét? Roppant egyszerű a válasz mert nincs tisztessége metélt! Nagyon sok csúsztatás nevezzük néven a leányzót hazugság van a cikkben! Ugyanúgy csak retorikában volt munkás-paraszt hatalom mint most a népre való hivatkozás is csak hazugság! Valójában a kiváltságosok úri jó kedvén múlt akkor is és most is, hogy milyen koncot vetnek a nép elé! Az égvilágon semmi se változott mert még a családok is ugyan azok csak legfeljebb a gyerekek vagy az unokák a végrehajtók! Az, hogy közben ki hányszor keresztelkedett ki-be az az illető gyomrán meg a papén múlott, hogy megtette! Őszintén nagyot csalódtam önben mert azt hittem, hogy nem “kurvult” el, de a cikk azt mutatja, hogy igen.

    Kedvelés

    1. “1956. október 23.

      * 1917, november, Szent-Pétervár: vezető wall streeti zsidó bankházak sokévi befektetése a bolsevik összeesküvőkbe termőre fordul, Oroszország Szovjetté válik.

      * 1945.február, Jalta: Magyarországot (más országokkal együtt) a Szovjetek kapják Roosevelttől és Churchilltől.

      * 1956, október: Eisenhover Hruscsovnak a “Forró Dróton” (e formában 1963-tól nevezik): Magyarország Szovjet belügy!

      * 1989. június: Nagy Imre és 56-os társai újratemetése, egy Szépreményű Ifjú “bátor beszéde”. KIMENNEK A TANKOK, BEJÖNNEK A BANKOK. – A kör bezárul…”

      http://kitalaltujkor.blogspot.com/2011/10/1956-oktober-23.html

      Nem szep dolog a “nepet”ostorozni,mikozben o tartja el a politikusokat,akik nemzetellenes torvenyeket es kormanyrendeleteket alkotnak.Ez utobbiak tettek lehetove a magyar nemzeti vagyon eltunteteset,privatizaciojat.Kadarnak meg volt annyi esze,hogy fedelet es kenyeret adott a “plebsz”-nek.A maiak csak lopni,haracsolni tudtak a “kozosbol”,de mostanra elfogyott a “kozos”.No meg persze,a mindenkori adotorvenyeket is OK HOZZAK,a kain-ok…az abeleknek…
      Szoval,nem szep dolog,ha a kifosztottat,megraboltat okitjak a kifosztok,a rablok…Arra meg veletlenul sem akarok gondolni,hogy szandekos PROVOKACIO-rol lehet szo,…mindossze.
      Kain es Abel ket kulonbozo minoseg!

      “Mért legyek én tisztességes? Kiterítenek úgyis!
      Mért ne legyek tisztességes! Kiterítenek úgyis.”

      http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__342230-miert-legyek-tisztesseges-kiteritenek-ugyis-miert-ne-legyek-tisztesseges-kite

      Kedvelés

      1. Vagy,netan….,csak errol lenne szo?
        “”Közölhetem önökkel, hogy ma már csak néhány lépés választ el célunktól. Már csak kis darabot kell megtennünk ahhoz, hogy a Jelképes Kígyó, amellyel népünket jelképezzük, befejezze az egész hosszú utat, amelyen végigmentünk. Ha bezárul az ő köre, Európa minden állama be lesz zárva gyűrűi közé, mint egy hatalmas satuba. Napjaink alkotmányos berendezéseinek mérlegserpényői hamarosan le fognak szakadni” Cion bölcseinek jegyzőkönyvei 3 sz. jegyőkönyv. ”
        A kigyó köre

        A “fiskális” Európa viziója
        http://szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Europa/Europa.htm

        Dr.Szeszak Gyula cikke erdemes az olvasasra.

        Talan arra is valaszt kaphatunk,miert akarnak bennunket -a kifosztottakat- “jo utra teriteni” a javainkat akarok(es azt meg is szerzok).

        Kedvelés

  2. Nincs igaza abban Cszakó Istvánnak, hogy nekünk kell megtanulnunk a saját hazánkban, hogy “mit jelent a felelős gondolkodás, az erkölcsös, becsületes, tisztességes, hűséges élet”.
    Miért nem a zsidókra nézve kötelező ez?! Vagy nekik nincs Istenük? Vagy az ő Istenük azt tanítja nekik, hogy szóródjanak szét a világba és tegyenek tönkre minden országot?! És ez így rendjén van?
    Azt tanítja nekik, hogy nem kell megdolgozniuk, hanem elég ha ügyvédek, bírók stb. lesznek, ahol a törvényhozást is a kezükbe véve ők mondhatják meg minden országban, hogy kit miért lehet büntetni?!
    Abban sincs igaza, hogy “nem szidni kell a zsidóságot”. Ezt azok a zsidók szokták mondogatni, akik szeretnék nyugodtan szétlopni az országot és azt szeretnék, ha még csak ne is zsidózzanak ezért az őslakosok, hanem szépen a foteljukban ülve nézzék.
    Arról nem is beszélve, hogyha sikerül minden elkövetett bűnüket elhallgatni, akkor olyan, mintha nem is követtek volna el bűnt!
    Kérje meg azokat a Magyar családokat, akiknek már mindenüket ellopták, hogy ne zsicizzenek! Kérje meg azokat a Palesztin családokat, akiknek a csecsemőjüket élve szénné égették, hogy ne zsicizzenek, hanem tanuljanak tőlük! Például Ők is tegyék ezt a zsicik gyerekeivel:
    http://www.cionbolcseinekjegyzokonyvei.blogspot.com
    Az oldal alján lévő képeket nézve ne szidd a zsidókat, hanem fogj össze Te is és tedd ugyanezt, mert Téged se szidhatnak azért, ha ilyet teszel mások gyerekeivel! Egyenesen imádni fognak ha lerombolod más népek házait, ha szénné égeted a gyermekeiket!
    Ezért meg kifejezetten ne szidd a zsidókat, és azokat sem, akik mindezt szótlanul nézik:
    http://indavideo.hu/video/Palesztina_-_A_rettenetes_valosag_18
    Ezekre is van megoldás a Szentírásban?
    Ha a Szentírás tanulmányozása valóban megoldaná, hogy ne öljék a világot halomra azok a zsidók, akik állítólag tudják, hogy mi az a szenvedés, – akkor gondolkodj el azon, hogy csak a képeken és a videón láthatóakért is mit érdemelnek!
    Bánjon mindenkivel a Magyarok Istene érdemei szerint!
    Vanilia

    Kedvelés

    1. A szerző kérését és az elharapódzó sértegetéseket mérlegelve a hozzászólást töröltem

      Híradmin

      Kedvelés

      1. Akkor hol marad a szabad véleménynyilvánítás?
        Csalódtam bennetek is!!!
        Azért én írok erről egy blogot…
        Vanilia

        A szabad véleménynyilvánítás és mások sértegetése nem ugyanaz.
        Ha valakinek nem tetszik valami, még maradhat civilizált ember, nem kell mindennek lehordani a másikat!
        Nyugodtan írjon blogot, de gondolom abba sem írhat bárki, bármit hozzászólásként. Higgye el, nem könnyű egy ilyen oldalt üzemeltetni. Néhány ember úgy ki tud vetkőzni magából, hogy hozzászólása nem egyéb, mint sértegetések és durva szavak halmaza.

        Híradmin

        Kedvelés

      2. Kedves Híradmin!
        10 éve van saját fórumom, 7 éve saját blogom. Itt se lett volna semmi baj, ha a cikk írója már nem írt volna ide. Ugyanis ezzel a véleményeket véleményezte. Stílusosabb maradt volna az oldal is, és nem keveredett volna feleslegesen vitába sem.
        Leszűrhette volna, hogy milyen sokan átlátunk azon a bizonyos szitán, amit pedig igencsak igyekeznek befoltozni.
        Üdv! Vanilia

        Kedvelés

  3. Czako Istvannak és minden olvasonak:
    (elnézést de ékezetek kitétele nehézséget okoz, igy el kell tekintenem ettöl).
    Figyelemfelhivàsàra szükség van, mert a magyarsàg àllapota sajnos olyan rossz, mintahogy ezt Ön itt leirja. Azonban 2 megjegyzést kell iràsàhoz hozzàfüznöm.
    1. Dràbik könyvének megjelenése kapcsàn nagy vitàk alakultak ki a különbözö nemzeti radikàlis forumokon, ahol Dràbikot -csalodottsàgukban- sokan leàruloztàk. Dràbik ugyanazt teszi, mint Ön: feldicséri a zsidosàgot és felhivja a figyelmünket, hogy illene tanulnunk tölük. Ö még tovàbb megy: kijelenti, hoghy a zsido-magyar együttélés sikeres, és ez az amire épitenünk kell!
    Kérdem én: Mit kellene erre épitenünk? A közös magyar-zsido orszàgot, amire sor kerül, amennyiben a közeljövöben Izrael összeomlik és a titkos szerzödések szerint, és a meglévö, de agyonhallgatott, hatalmas, de üres lakotelepek szerint is, idemenekül -àllitolag csak- 500ezer zsido? Ugy a Dràbik, mint az Ön iràsa is ezt a gondolatot gerjeszti bennünk magyarokban.
    A zsidoktol azért nem akar a magyar tanulni, mert a zsidok tulélési mechanizmusai nem illenek a magyar erkölcsi rendszerbe, de inkàbb igy mondanàm, annyira tàvol àllnak töle, hogy azokat a magyar undorral nézi, vizsgàlja és végeredményben visszataszitonak tartja.
    2. Alapvetöen a kulturàltabb nép mindig is képes tanulni a kulturàjàban alacsonyabb szintet biro népektöl is. A zsido mindenhova a sajàt fajtàjàt ülteti és ezt kellene mi is cselekedjük! -javasolja Ön, meg én is. Csak magyar név és anyanyelv birtokàban és sulyosan protestàlva, ha nem magyarnak, hanem zsidonak mondjuk öket, mi mégiscsak nem magyarokat, hanem zsidokat ültetünk poziciokba. Zsidonak lenni nem genetikai meghatàrozàs kérdése csak. Zsidoként viselkedhet olyan ember is, aki teljesen azonosul a zsidosàggal és magyarként öket szolgàlja, lelkiekben teljesen zsidovà vàlva. Ilyeneket sajàt tapasztalatom is ismer. Pl. az egyik ilyen igy szokott bemutatkozni, hogy “En vagyok az utolso bukaresti reformatus pap fia!”. Miközben magyargyülölö zsido modjàra viselkedik! Ismerek nyugatra kiküldött szekus tisztet is, aki lelkiekben teljesen azonosult a zsidosàggal, pedig székely felesége van és ö maga meg magyar!
    Tehàt az “ültessünk minden felelös pozicioba magyart” sokkal komplexebb lett, miota a “haza bölcse” (Deàk Ferenc) a kiegyezéssel a nyakunkra szabaditott rövid idö alatt több mint 1 millio zsidot. Kérem egy külön iràsban valahogy hatàrozza meg, hogy miképpen vàlasztanà ki az igazi magyart, hogy csak azok kerülhessenek döntéshordozok poziciojàba. (A sikeres modszert az alkotmànyban is rögziteni kellene!)
    Kérem arra is, hogy hatàrozza meg hàny magyar és hàny zsido van jelenleg a magyar orszàggyülésben. Kellene tudnunk ugyanis, hogy ez az orszàg még a magyarok orszàga-e vagy inkàbb féluton lopakodnak -Magyar Börbe Bujt Ellenségeink (M.Böbe)- Izrael europai megalapitàsànak célja felé?

    Kedvelés

  4. Remek írás Pisti Barátom, valamennyi értelmesen gondolkodó nemzettársam nevében köszönöm Neked!

    Üdvözlettel:

    Bella Árpád

    Kedvelés

    1. A szerző kérését és az elharapódzó sértegetéseket mérlegelve a hozzászólást töröltem

      Híradmin

      Kedvelés

  5. – “túlnyomó részben, a zsidóság köréből kerülnek ki” – helyesebb lenne a “meghatározó” részben fogalmazás. Ugyanis nem tud senki százalékokat mondani, a szemrevételezés pedig nem egy mértékegység. és ennek a hatalomnak éppen a megszámlálhatatlanság, a rejtőzködés és a láthatatlanság az egyik jellemzője

    – tudom, hogy ez a szólás honosodott meg, hogy: „a kivétel erősíti a szabályt”, azonban az eredeti latin szólás így szól: exceptio probat regulam. A ‘probat’ ige pedig azt jelenti: megvizsgál, helyesel, elismer, bizonyít, és csak végső értelemben: próbára tesz,
    Tehát az eredeti szólás éppen a magyar fordítás ellenkezőjét jelenti. A kivétel az, ami megvizsgálja, mérlegre teszi a szabály szabály jellegét. (azaz, meg is döntheti a szabály szabályságát)

    – “mit csinálnak olyan jól a zsidók” – az elemzés önostorozó, hibás dimenziójú, jól tükrözi az évszázadok óta belénk vert (és na kik által belénk vert) kisebbrendűségi érzést; rokona a “Hitler utolsó csatlósa” és a “bűnös nemzet”, “karikalábú mongol leszármazottak” fogalmazásnak. Felesleges önmarcangolás, ami csak azoknak jó, akik a mazochizmust célnak és nem eszköznek tekintik, a jobbá válás és a megtisztulás segédeszközének.
    Ha ugyanis igaz lenne, akkor ez ugyanúgy igaz lenne a spanyolokra és az angolokra is, illetve mindenkire, ahol pluralista politikai berendezés működik. És mit szóljunk akkor a már-már rendszeres drezdai anarchista-radikális összecsapásokhoz? Három német négy vélemény?
    Mert remélem nem azt akarná a szerző sugallni, hogy világ proletárjai egyesüljetek, forrjunk össze örök és megbonthatatlan egységbe!
    Ugyanis a kérdést úgy is fel lehet tenni: hogyan foghatnék össze azzal, aki a megsemmisítésemre törekszik? Létezik-e egység a hegemóniára törekvőkkel?
    Miközben a zsidóság még soha nem gyakorolt semmiért önkritikát, nem kért bocsánatot; sem a kunbélákért, sem a csernyekért, sem a szamueliekért, sem a gerőkért, rákosiakért, a pétergáborokért, a marosánokért, az aczélokért, a majortamásokért, gobbíhildákért, vitraytamásokért, tabilászlókért és a landeszmannokért. Ha nekem mindig bocsánatot kell kérnem, mindig önmérsékletet kell tanúsítanom, az egy társadalmi societas leonina lenne. Ami persze eleve érvénytelen szerződés típus. S még nem beszéltünk róla, hogy azért ez az ország tegnap még mindig azt a nevet viselte, hogy Magyar-ország. tehát nem én vagyok itt a vendég. Szerintem.

    – a megoldási javaslatával viszont maximálisan egyetértek. A magyar nemzetnek lelkiekben fel kell emelkednie, meg kell tisztulnia, vissza kell térnie a hithez, a vallásossághoz, amit talán azzal is kezdhetnénk, hogy Prohászka Ottokár püspök szobrát vissza-állítjuk, hogy az ELTE újra Pázmány Péter Tudományegyetem lenne, és a legvégén nem egy választott elnököcske az államfő, hanem visszatérünk az ezer éve működő államformánkhoz, a királysághoz. Közben pedig igenis figyelni kell a “számokra”. Nem egészséges, hogy a média, a közélet megmondóemberei jól körülírhatóan, meghatározó számban, büszkén, majdnem dicskedve bevallottan (lsd: ‘Judapest’) a zsidósághoz tartoznak.

    – valóban nem kell zsidózni. Talán még kocsmában sem. De nem kell eu-komform, polkorrekt szemiofilként sem viselkedni úgy, mint egy vágómarha a mészárszéken, hogy közben minden értékünket, hagyományunkat feladtuk és nem szólunk semmit a magyarsággyalázásokra, a himnusz-átköltésekre, a nemzeti jelképek leszólására, a dülledt-szemű-mesebeli-tojószárnyasozásra, a nácizásokra, a “dörner-ügy” lincselési jelszavaira, a nyilaszászlózásra. (Oktatás, nevelés, szívós, kitartó koncepciózus munka, mint Klebelsberg idején vagy Tisza idején. és ne mi, az állam és a jeleseink támogassák már a nemzet- és hazaellenes mozgalmakat, mint tette az Mikszáth a Matica Slovenskával, vagy Ady némely tárcájában és versében. Szóljunk! merjünk szólni. mert az nem zsidózás és nem is antiszemitizmus, [Még ha folyamatosan annak állítja be a média – na kik? Egyébként figyeltük a fogalmakat? Zsidózás – magyarkodás. lefordíthatatlan és csak a Kárpát-medencében használatos ‘újbeszél’ fogalmak. Mert elvették a nyelvünket is. Vajon kik? És hogy mi hagytuk, az nem a mi bűnünk, mert az áldozat az áldozat, a bűnös az bűnös – ne mossuk össze a fogalmakat, mert a relativizmus vezetett idáig, ahol most vagyunk, és a szinkretizmus.]

    – tradíció, vallásgyakorlás, hit, nevelés, oktatás és visszatérés a hagyományos magyar értékekhez (és nem foglalkozni vele, ha azt mondják ránk, hogy zsidózunk) Azt kell mondani, amit Buci Gyuri: Na, zach schon! http://www.youtube.com/watch?v=ronPJnWTPLA Mert ha ők mondhatják, mi miért nem. (És ezzel, hogy az “ők”, “mi” párosítást használtam, akkor én már zsidóztam? Ugyan! Ők meg “mélymagyaroznak és farkasbőr kacagányos kurucoknak, meg árvalányhajas mucsai suttyónak neveznek? Na, zach schon! Tegyék, De akkor nem megsértődni a válaszra.) S ne legyünk már Amerika, ahol bizonyos főneveket, szavakat hatóságilag tilos kimondani… ebből csak egy új fogalamzás rendszer nőhet ki: a bicskával keresztelt, a jordán székely és társaik.

    – Az idő úgyis meg fogja oldani a kérdést, ha egyáltalán létezik kérdés, És ha az egyáltalán ma aktuális. mert nem hiszek a probléma létezésében vagy égető jellegében sem. Az új világ elérkeztéig meg belsőleg épülni! Az “európai civilizáció” amúgy is nemsoká összeomlik. Aki globalista, európai állampolgár, ejrópéjer, felvilágosult, haladó, az úgyis elveszik. Mert a műrendszerek mindig összeomlanak, ez a történelem tanulsága, csak a szervesen, organikusan, tradicionálisan, korporálisan felépült, az isteni rendbe illeszkedő társadalmak maradnak meg.

    Bocsánat, hogy hosszú lettem, de a kérdést én is fontosnak tartom, de teljesen más szempontból.

    Kedvelés

    1. “mit csinálnak olyan jól a zsidók” – az elemzés önostorozó, hibás dimenziójú, jól tükrözi az évszázadok óta belénk vert (és na kik által belénk vert) kisebbrendűségi érzést; rokona a “Hitler utolsó csatlósa” és a “bűnös nemzet”, “karikalábú mongol leszármazottak” fogalmazásnak”

      Ezt csinálják mesterfokon, elvenni a történelmünket, a büszkeségünket, a sikereinket, a saját bűneiket más nemzetekre kenik! Ebben verhetetlenek, és abban ahogy kiválasztják az árulókat akik hajlandók a saját nemzetük ellen dolgozni!

      Kedvelés

      1. Valójában nem is árulókat találnak, hanem jól kiképzett kémeket küldenek közénk. Olyanokat, akik nem magyarok, de magyarnak vallják magukat. Megnyerik a bizalmunkat és ha már feltétel nélkül hiszünk nekik, szép fokozatosan ellenünk fordulnak.

        Kedvelés

  6. A szerző kérését és az elharapódzó sértegetéseket mérlegelve a hozzászólást töröltem

    Híradmin

    Kedvelés

    1. A szerző kérését és az elharapódzó sértegetéseket mérlegelve a hozzászólást töröltem

      Híradmin

      Kedvelés

      1. czakókám!
        Eléggé polkorrektre sikeredett ez a betűhalmaz!

        a zsidózó gyuszuSS

        Kedvelés

      2. Tisztelt Czako Istvan!

        Bar nem nekem szolt ez a reagalasa,megis meg kell szolalnom!
        Kozlom Onnel,hogy a fenti reakcioja kapcsan kedvet kaptam “A CION BOLCSEI JEGYZOKONYVE” cimu veretes irasmu elolvasasahoz.Sot,tovabb menve javaslom:minel tobben olvassak el,hatha ralelunk a zsido titokra,amellyel bennunket nemzsidokat ily rutul at tudnak/tudtak verni.
        A fent ajanlott olvasmany mellett erdemes ezt is elolvasni,foleg a nemboglyoknek!Csakis azert,hogy veletlenul se legyunk “ujra hulyere veve”.
        Körkép
        Írta: Tulok – Dátum: 2011.10.14. 07:11:30
        http://hungarianrealnews.com/print.php?type=N&item_id=168

        Kedvelés

    2. Nagyjából jó az egyetértői lista….
      Én Vaniliát kedvelem a legjobban.

      gyuszuSS

      Kedvelés

    3. Itt sem használtam sem durva, sem szitok szavakat. Az azokat tartalmazó írásokat, azokat leíró embereket nem tartom sokra.

      Kedvelés

  7. Kedves Hozzászólók!

    Szomorú vagyok, hogy sokan vannak, akik a szövegértelmezést, szövegmagyarázatot összekeverik a belemagyarázással. Nem arra törekednek, hogy megértsék egy adott szöveg értelmét, hanem belemagyarázzák saját véleményüket, ahogyan őket érinti a szöveg témája.

    Abban, amit leírtam, nincs semmiféle önsorsrontás, kisebbrendűségi érzés. Azzal, hogy felhívom a figyelmet arra, hogy inkább azt keressük, hogy tényleg mit csinálnak sikeresen a zsidók (“mit csinálnak olyan jól a zsidók”) egyáltalán nem mondtam azt, hogy mi ügyetlenebbek, butábbak vagyunk, csak valamiben ők jobbak. Éspedig abban, hogy egy adott célért képesek összefogni, még akkor is, ha nem kedvelik egymást. A zsidók nem titkolt célja a világuralom megszerzése. Ezért minden erejükkel összefogva, lépésről lépésre teszik azt, amit ma látunk. Egyáltalán nem azt jeleztem ezzel, hogy nekünk is ezt a célt kell kitűznünk magunk elé. A mi célunk hazánk megmentése, megvédése, felvirágoztatása. Csakhogy ezért a célért keményen össze kellene fognunk, és valami okos menetrendet kidolgozva keményen haladni a kitűzött úton. Csak az a baj, hogy még az út kijelölésében sem tudunk összefogni. Már pedig, ha a cél meg van, akkor az utat is meg kell találnunk az eléréséhez!

    Ha a zsidóknak egyféle forgatókönyve a céljaik eléréséhez a “Cion bölcseinek jegyzőkönyve”, akkor alkossuk meg Magyarország megmentése és felvirágoztatása érdekében a “Magyarok bölcseinek jegyzőkönyvét”, amiben lefektetjük az alapelveket, mit is, és hogyan akarunk elérni. Deklaráljuk a magyarság elsőségét (és aki zsidónak, cigánynak, más nemzetiségűnek vallja magát – erre bármikor is hivatkozik vagy viselkedésével erre utal -, az csupán magyar állampolgárnak tekinthető!), s azt hogy egy ember nem lehet egyszerre magyar nemzetiségű és akár zsidó, akár cigány, akár más náció tagja, legfeljebb magyar állampolgár. Magyarország a magyaroké. Ez az egészséges nacionalizmus mindennek az alapja! Nem azt értem ez alatt, hogy más nemzetiségűek nem lehetnek Magyarország tagjai, polgárai, de tudomásul kell venniük, hogy nem élvezhetnek semmiféle előny a magyarsággal szemben (mint az ma van!). Innen elindulva el kell kezdenünk a mezőgazdaság felvirágoztatását, mert ez hazánk felvirágzásának alapja. Azután az erre épülő kiszolgáló (mezőgazdasági eszközöket, gépeket gyártó ipar, …) és feldolgozó ipart (konzervgyártás, késztermék gyártás, …) kiépíteni, majd a többi iparágat, szolgáltatásokat (kereskedelem, vendéglátás, turisztika, egyéb szolgáltatások,…). Kézbe venni a pénzkibocsátást, megteremteni a saját nemzeti bankrendszert,… Kidolgozni a nemzettudat kialakításán, erősítésén alapuló oktatási rendszert, … Ez lehet egy kilábalási út, aminek végig járásában teljes összefogásra lenne szükség, úgy, ahogy ezt a zsidók teszik a saját céljuk érdekében. És aki ennek ellenében tesz bármit, azt kegyetlen szigorral megbüntetni! Akár a nemzeti vagyon hűtlen kezelése terén, akár a előre haladás akadályozásában, akár a nemzettudat és nemzeti büszkeség gyengítésében, azt szigorúan megbüntetni, kiiktatni akár a társadalomból, vagy bármilyen vezetői pozícióból.

    Nem azt írtam, hogy el kell tanulnunk az globalista vezető zsidóságtól az aljas kapzsiságot, az embertelen és könyörtelen kizsákmányolást, a világuralmi törekvéseket, más népek eltiprását, hanem a szívós összefogást a céljuk elérésére! És nem azon siránkozni, hogy mit tesznek velünk, hogyan tesznek tönkre bennünket a globalizmus nagyurai, s a pénzoligarchák, mert ez is csupán pitiáner nyavalygás.

    Persze, ha valaki a saját zsidóellenes érzelmeiből kiindulva félre akarja értelmezni soraimat, azzal nem tudok és nem is akarok semmit kezdeni.

    Üdvözlettel: Czakó István

    Kedvelés

    1. Tisztelt Czako Istvan!

      “Nem arra törekednek, hogy megértsék egy adott szöveg értelmét, hanem belemagyarázzák saját véleményüket, ahogyan őket érinti a szöveg témája.”
      Honnan veszi On a batorsagot,hogy barki “szovegertelmezeserol”a fenti modon nyilatkozzon?Egy ujszulottnek minden vicc uj,de aki megelt mar nehany keseru tapasztalatot(az elmult 21 ev),az nem tud “szovegertelmezni”csak ugy,elvi sikon!Bizony,ha jon a bogoly,agyon kell csapni azt a boglyot.A szelid bogoly meg ne szalldosson,hogy ne kerulhessen rosszkor,rossz helyre.
      Lehet-e osszefogni a nem boglyoknek?Lehet,de nem art figyelembe venni:
      “A kényszerpálya azért kényszerpálya, mert nehéz kiszállni belőle, főleg akkor, ha minden lépést “Árgus szemekkel” figyelnek! Megszállt ország vagyunk, egy bábkormánnyal, és ennek a “kormánynak” olyan
      lehetőségekkel, ami csak a saját pecsenyéjük sütögetésére kínál alkalmat, visszapofázásra nem, cserébe a bőrünkért.
      1711-ben, 1849. augusztus 13-án, 1944. március 19-én és 1945. április 4-én sem volt választási lehetőségünk, ahogy 1956-ban, vagy 1989-ben sem igazán.
      Az Eurázsiai Unióba való felvételről, bár ésszerű lenne, majd csak akkor lesz lehetőség tárgyalni, ha nem NATO logisztikai bázisokkal, NATO és USA rakétavédelmi rendszerekkel, izraeli haderővel, és ENSZ csapatokkal megspékelve, ellenséges román, szlovák haderő ellen, sokszoros túlerővel szemben kellene harcolnunk.
      Az “Angolszász-misszió” szerinti Kína elleni harchoz az USA-nak, a briteknek, a franciáknak és Izraelnek szüksége lesz Oroszországra, de annak ára is lesz, amit most még nem akarnak megfizetni. Amikor rákényszerülnek erre, akkor már kénytelenek lesznek “szövetségbe adni” Kelet -és Közép-Európát “is”.2.hsz.:
      http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=191

      Amugy a zsidok sem mindig tudnak osszefogni,ha a joletukrol van szo:
      DECEMBER 5 – AZ AMERIKAI ZSIDÓK BERÁGTAK IZRAELRE
      http://elhallgatotthirek-hungariannews.blogspot.com/search?updated-max=2011-12-08T21:39:00%2B01:00&max-results=10

      “…zsidóellenes érzelmeiből kiindulva …”
      Szeretnem az On tudomasara hozni:Bennem egy fikarcnyi zsidoellenes erzelem sincs.Soha nem a bunelkoveto embert “utaltam”.Viszont,mindig,minden korulmenyek kozott a BUN az,ami UTALATOS!
      Ha a bunelkoveto zsido(a fehergalleros!)erre azt mondja,erzi,hogy ot utaljak….ez az o baja,nem az enyem.Esetleg az o “szovegertelmezesi”problemaja.

      Kedvelés

      1. A “szovegertelmezes” tortajara itt a hab!
        “Budapest, 2011. december 11. vasárnap

        Az Emberi Jogok Nemzetközi Törvénye megszületésének 63-ik évfordulóján a Magyar Szociális Fórum lakossági üzeneteket tett közzé a magyarországi állapotokról: ”
        http://mszfszk.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=184:emberi-jogok-es-magyarorszag&catid=2:magyar

        Ha 10 bankar kozul 9 es fel eletfelzabalo bogoly,akkor valahogy meg kene ertetni a kifosztott nembogoly-lyel:valoszinu,rosszul ertelmezi a helyzetet,akarom mondani a “szovegertelmezese” nem PC(politikailag korrekt)!
        Nem is ertem,hogy lehetseges,majd 4 millio felult a kepmutato,bankarok altal finanszirozott reklamoknak es a mindenkori demokratikusan megvalasztott (,amugy “kivalasztottak”) parlamentnek es a (szintugy “kivalasztottak”) kormanyoknak….?
        Megertem en,hogy bajban vannak a “kivalasztottak”,de ok meg azt ertsek meg,hogy bajban vannak a nem”kivalasztottak” ,azaz,akiket kifosztottak es megraboltak.
        Szoval,le kell ulni,es targyalni.De nem a bankszovetseggel,mert a hiresztelesekkel ellentetben,eddig nekik volt “ingyenvacsora”.Amint lathatjuk,az “ingyenvacsora zabalasaba” meg nem faradtak bele.
        Kar,hogy ezt a kormany tagjai es a parlamenti partok kepviseloi(,akik vissza nem hivhatok,oket csak “megvalasztani szabad”)nem erzekelik!

        Kedvelés

      2. Kedves Uram!

        Ha Ön nem a bűnelkövető embert utálja, hanem a bűnt, akkor mi is a gondja a zsidókkal? Egyetlen szóval sem mondtam, hogy gyanútlanul öleljen keblére egyet is közülük. De az általános, sommás megbélyegzés nem bölcs dolog. Önnek sem esne jól, ha külföldön egy néhány csaló, gazember magyar miatt azt hallaná valakitől, hogy “minden magyar gazember”. Ugye?

        Hogy honnan veszem a bátorságot? Mit gondol, én hol éltem az elmúlt 57 évben? Ugyanúgy átéltem az eltelt 21 év keserveit, mint Ön, és nem vagyok újszülött. Mint írtam is, aki szándékosan (saját keserű tapasztalatai és utálata által vezérelve) félre akarja érteni írásom lényegét (egyáltalán nem elvi síkon), azzal nem tudok és nem is akarok semmit kezdeni. A siránkozó, pisis gyermek módjára viselkedőkkel sem, akik a kiút keresés helyett valami sorscsapásról sírbakolnak, s egyetlen vígaszuk a zsidók gyalázása.

        Nyugodtan csapkodja csak a bögölyöket!

        Czakó István

        Kedvelés

  8. Kedves Sebestyén Úr!

    Az Ön kedvéért megkérem a moderátort, de csak azzal a feltétellel, ha mindkettőnk hozzászólását törli!

    Igenis, eSzeL rászolgált a kemény hangra, mert minősíthetetlenül megvádolt, és megsértett. Ezt kikérem magamnak!

    Mint ahogy azt is, hogy egyesek más bélyegeket rakjanak rám.

    Czakó István

    —————————-

    Tisztelt Moderátor!

    Kérem, hogy eSzeL-nek írt hozzászólásomat törölje, azzal a feltétellel, ha az övét is törli, valamint gyuszuSS sértő beírását is!

    Czakó István

    Kedvelés

  9. Tisztelt Czako Istvan!

    Tudna On “a kiút keresés”-re peldakat hozni?Tekintettel a biroi gyakorlatra,mely keptelen a BUNT FELTARNI,a kormany intezkedeseire,mely nem kepes a kifosztott allampolgart vedo kormanyrendeleteket meghozni.Nem utolso sorban,tekintetbe veve,hogy orszagunkat megszalltak az idegen erdekek haderoi,kiknek a “beavatkozasi lehetoseget”a parlamenti partok kepviseloi a tavalyi ev soran mindannyian, meg is szavaztak.
    Erdeklodve varom a javaslatait.(A boglyoket nem csapkodnam,mert aki kardot rant,kard altal vesz el.)

    Kedvelés

    1. De ha nem csapkodod a bögölyöket, akkor megesznek. Aki nem használ kardot az is kard által vész el. Igaz, a kardosoknak sokkal könnyebb dolguk van, ha téged lebeszélnek a kard használatáról. 🙂

      Kedvelés

  10. Tisztelt Czako Istvan!

    Erdekes irasra bukkantam!Szives figyelmebe ajanlom:

    Néhány gondolat a zsidógyűlölőkről és egyéb pitiánerekről!
    2011. december 11. 02:15:22
    http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=92311

    Cser Ferenc fenti linken talalhato gondolataival teljes mertekben egyetertek.Sajnos,en nem tudok ilyen “ralatassal” fogalmazni.

    Megerzesem volt:a Kain es Abel ket kulonbozo minoseg.

    Kain az alarendelt/folerendelt embertarsi viszonyt preferalja,kiveve a sajat fajtarsat (ezt dr.Drabiktol is tudhatjuk,koszonet erte!).Az oszovetsegi SZEMET SZEMERT,FOGAT-FOGERT.

    Abel a mellerendelt embertarsi viszonyt preferalja es itt nincs kivetel!(Pap Gabortol tudhatjuk,koszonet erte!)Az ujszovetsegi “szeresd felebaratodat,mint tenmagadat”.

    Kenytelen vagyok azt gondolni,az izraeli zsidoknak menekulniuk kell a Kozel-Kelet-i verengzeseik miatt.Talan ezert ez a “nagy magyar-goj szeretetuk”.
    Csakhogy,ok ide a terrort hozhatjak csak (hisz ez a letelemuk,miota beszivarogtak a palesztin teruletekre…),hiszen a tobbsegi magyarokat nem szavaztattak meg arrol,
    -akarjak-e befogadni az Izraelbol -gyilkos tetteik miatt-menekulni kenytelen zsidokat?..es ebbol meg nagy es sok baj lehet…,remelem,idoben szolnak akik meg “mernek szolni”…

    Kedvelés

      1. A Kiegeszites Kiegeszitese:
        Termeszetesen en tagadom,hogy Orban Viktor,Ader Janos es Pokorni Zoltan ott lett volna.
        Tekintettel a 2010.evben,a fidesz-kdnp altal eloterjesztett es megszavaztatott,az izraeli erdekeket Europaban es kulonosen Magyarorszagban “meghonosito” torvenyekre……..ez csupan veletlen egybeeses…
        Jo Reggelt Magyarorszag!
        …ideje,hogy a magyar emberek vegre felvegyek a kapcsolatot a szivukben a Teremtojukkel,a Magyarok Oregistenevel,alazatosan fejet hajtsanak elotte es tisztelettel es eros hittel megkerjek az Atyat,segitse a nemzetet a felemelkedesben…
        Nem szo szerinti idezet,innen:
        http://www.csillagtitkok.hu/cikkek/plutoi-fordulat-magyar-honban-a-fonix-madar-szarnyai-alatt.html

        Nos,en 2006.oktobere ota (magyarveres,…Orban-szaladas…)-reggel es este,neha napkozben is,- erre kerem a Magyarok Oregistenet.Nagy a szukseg,elkel a segitseg.Segits magadon,s az Oregisten is megsegit.
        Partokban mar reg nem gondolkodom.Olvastam a Cion Bolcsei Jegyzokonyben:az OSZD MEG es URALKODJ ELVET kell alkalmazniuk a zsidoknak a gojokkal szemben,….ha sikerre akarjak vinni az ugyuket…,hat a “partoskodas”,a “partokban gondolkodas”…ennek az elvnek kituno gyakorlati megvalosulasat mutatja.(Miota az mszp osszefekudt az szdsz-szel -1994-,azota nem erdekel a “partpolitika”….partpolitika=olcso jatek,hulye gyerekek szamara)

        Kedvelés

      2. Vitazni en sem akarnek,ha nincs fogadokeszseg.
        Az viszont oromomre szolgal,miszerint a kereszteny Magyarorszag hozzaallasat -a jelenlegi kifosztott,tudatosan leepitett -a mara eloallott helyzetunkhoz masok is,hozzam hasonloan latjak.
        Kiemelnem:
        “Kihez, ha nem a nemzet robajló romlását, tessék-lássék cselekvések közepette szinte ugyanúgy tétlenül szemlélő jelenhez szólnak alábbi, programadó sorai! Melyek szerint: “a legsürgősebb feladatunk az lesz, hogy ne nézzünk elvont szisztémákat, akár liberalizmusnak vagy bárminek hívják azokat; hanem nézzük azt, hogy min megyünk tönkre, mitől lesz nemzetietlen a magyar, mitől lesz úr fölöttünk a zsidó, mi okoz örömet neki s bánatot nekünk, s e szerint igazodjunk”. Másutt így szól a keresztény szeretet lényegéről: „Lehet, hogy sokan, akik az evangéliumot nem értik, a szeretetet másképpen értelmezik… Ők oly szeretetet gondolnak, amely Magyarország koldus népét jászolhoz köti, ott szegényes abrakon tartja s a néptől mindehhez türelmet és karácsonyi édes lelkületet vár. Igaz, hogy az evangélium szeretet és béke, de olyan szeretet, mely tüzet hozott a földre és a tűz mellé kardot és korbácsot. Kardot és korbácsot a petyhüdt, blazírt erkölcstelenség és árulás ellen és tüzet a bűn bozótjaira.” Lehet-e igazabb, életigenlőbb üzenete a keresztény tanításnak most, karácsony előtt, az advent napjaiban? Ha nem színház, üres bábjáték a karácsony, ez kell, hogy betöltse a „szegényes abrakon tartott” koldus milliók szívét”
        Bocsanat a hosszu idezetert.
        http://nemenyi.net/default.asp?SID=0&Cal=&AID=0&Direkt=92318

        folyt…

        Kedvelés

      3. folyt..
        Riaszto az,hogy az elmult 21 ev “valasztott” (,mert ezt loktek elenk!!!) parlamenti kepviseloi,majd az ennek alapjan “kivalasztott” kormanyai siralomvolgyet csinaltak az orszagbol.Ezert soha,senkit nem vontak felelossegre,a nepbutitas tovabbra is folyik a jol megfizetett cseledsajto utjan,az orszagban megtermelt haszon tovabbra is a kirabloink joletet szolgaljak.Az ifjusagunk megveti rablo politikusaink,szellemi nagyjaink elmult 21 eves tevekenyseget,es ezerrel keresi,nem Magyarorszagon(!!!)boldogulasi vagy csak siman az eletben maradasi lehetosegeit.
        Hat mi ez kerem,ha nem jovatehetetlen bun a sajat gyermekeinkkel,unokainkkal szemben?
        Nem ok (a fiatalok)lesznek hutelenek a hazahoz,a hazanak nincs szuksege a magyar fiatalokra.
        Kulfoldon tobbnyire a cigany szarmazasu,magat magyarnak vallo emberek lopnak es bunoznek.A magyar fiatalokat odakint megbecsulik,mert becsuletesek es szorgalmasak.
        Europat nem kereszteny szellemisegu vezetok vezetik.Ha azok lennenek,minket sem tudtak volna ilyen mertekben kifosztani.Magyarorszagot meg plane nem kereszteny szellemisegu vezetok vezetik,immar sok-sok evtizede.Alszent modon PAPOLNAK,ahogy a korszellem megkivanja.

        Kedvelés

    1. Nem szabad elfelejteni, hogy a szemet-szemert, fogat-fogertel az egyiranyu, vagyis a kereszteny, ill. a muzulman bosszuja lehet a zsidok iranyaba. A zsidokat a svajci kormany mindig a palesztinellenes csapasaik aranytalansaga miatt kritizalja. Ez az arany tehat kb. igy szol: fogamat az eletedert, szememet a te es az egesz csaladod eleteert, eletemet a nemzetseged eleteert, stb.
      Talan ezt is el kellene toluk tanulnunk? Mert az ellenseget sajat fegyverevel tudod legkonnyebben legyozni!

      Kedvelés

    2. Kedves Uram!

      Elolvastam az ajánlott írást, és köszönöm!
      Megint az érzelmi alapon történő félremagyarázással találkoztam.

      Hol írom én azt írásomban, hogy nekünk szolgálni kell a zsidókat és ők felsőbbrendűek nálunk?
      Hol írom azt, hogy a magyar műveltség nem különbözik a zsidótól?
      Újra csak azt tudom mondani: aki nem akarja érteni az írásomat, sajnálom, de nem tudok, és nem is akarok vele semmit kezdeni.

      Amit Cser Ferenc ír, tényleg igaz, csakhogy semmi köze az én írásomhoz. A Szentírást sem azért említettem, hogy elismertessem a zsidók által hangoztatott felsőbbrendűségüket, hanem azért, hogy a mi egyéni életünkben való útmutatást megtaláljuk benne.

      Legyünk pontosak: “Meg kell tanulni, mit jelent a felelős gondolkodás, az erkölcsös, becsületes, tisztességes, hűséges élet. Ebben segít a Szentírás! Aki nem hiszi, kezdje el forgatni, tanulmányozni. Minden élethelyzetre ad útmutatást, ami csak jó irányba visz!”. Aki ezzel vitatkozik, azt csak sajnálni tudom. De kérdem én, hol van ebben az, amiről Cser Ferenc ír? Jó, leírja Ő is a véleményét, de ezt az én hibámként feltüntetni, mintha én azt sugallnám, amivel megvádol, nem éppen tisztességes. Megint csak nem írtam azt sem, hogy ugyanazt tegyük, amit a zsidók tesznek! Ez erős csúsztatás! Ő ezt írja:“Nem tehetjük ugyanazt, amit a magukat zsidóknak vélők tesznek. Más az erkölcs, más a cél, más a kultúra, más az az együttesség.” Hol írok én ezzel ellentéteset? Akkor feneklene meg az ajánlásom!

      A magyar társadalomról írtak nem általánosítások, hanem tények. Ez történt ’45-től ’89-ig. Igaz, azt nem írtam, hogy a társadalom engedte, hogy azok, amiről írok, megtörténhessenek, hanem azt, hogy engedtük. Voltak, akik tiltakoztak, ez igaz, azokat valamilyen szinten likvidálták, ellehetetlenítették.

      Minden további vitát részemről ezzel lezárok, és őszintén sajnálom azokat, akik még a legjobb szándékról is a rosszat feltételezik, miközben számos hazugságnak meg simán bedőlnek.

      Azoknak, akik ebben élik ki magukat, további jó zsidózást kívánok (sose legyen nagyobb kielégülésük), csak ne csodálkozzanak, amikor rájönnek, hogy mekkora károkat okoznak vele Hazánknak!

      Üdvözlettel: Czakó István

      Kedvelés

      1. Egyetlen dolgot hagy figyelmen kivül czakó elvtárs! Az egész földön egyöntetűen utálják a zsidókat, amiért ahogyan viselkednek! Nem gondolja, hogy nekik kellene igazodni a föld többi lakójához? Amíg nem jut el erre a szintre, nem hajlandó elismerni a mindennapi valóságot, addig nem kellene megszólalnia!

        Kedvelés

      2. Igaza van Czakó úr! Azt is engedtük, sőt mi kértük, hogy orosz hadseregek állomásozzanak ideiglenesen hazánkban. Sajnálom, de mindenki érzelmi alapokon él elsősorban. Még ön is Czakó úr! Az érzelmei határozzák meg, hogy miről-hogyan gondolkodjon. Mint írtam, a durva hangú, sértegető hozzászólásokat nem tartom jónak magam sem, de … Hogyan is szól ennek az írásnak az első bekezdése? “Manapság egyre többen hangoztatják, hogy mennyire nem szeretik a zsidókat. Nem mondom azt, hogy ez a zsidógyűlölet növekedését jelenti, csupán egyre többen merik kimondani azt, amit gondolnak. Ez nem is lenne baj. Elvégre, állítólag, szólás és véleménynyilvánítási szabadság van. Azért csak állítólag, mert általában a szókimondást nálunk mindig retorzió követi. Ezt merik nálunk demokráciának nevezni.”

        Kedvelés

  11. Te megfelelési kényszerben szenvedő egyén.
    Semmi bajunk a zsidó egyénnel, és semmi gyűlölet nincs bennünk.
    A problémánk a szellemiséggel és a korparancsukkal van. Ami a genetikai kódolásukban jelentkezik.
    Az isten által egyértelműen rosszabbnak teremtett fölkutatja az isten által egyértelműen jobbnak teremtettet, és megöli aljas eszközökkel. Fölé kerekedik és minőségi romlást hoz, mint azt te is láthatod. Káin és Ábel kapizsgálod? Ez soha semmilyen körülmények között nem fér meg Hunor és Magyarral. Nem kiirtani akarunk de soha nem maradhat közöttünk egyetlen róka sem a tyúkólban még ha úgy tűnik hogy egymagában nem veszélyes / kicsi zsidóid/ mert szellemisége ha biztonságot érez mételyezni kezd és megoszt, és rögtön hatalomra tör.
    Ha ezt nem érted meg akkor kicsi zsidó barátaiddal együtt menned kel. Válasz a saját fajod ,vagy takarodni fogsz.
    Nem tudtam egyébként hogy tisztán látó szent királyaink pitiáner alakok lettek volna.
    Maga a piti proli meg a gondolkodásmódja ha már a címben ily barátságosan megszólított.
    Ne negligálja az arany bulát ahhoz maga törpe.

    Kedvelés

  12. Szóval az izraeli zsidók félhetnek annyira a palesztinoktól, hogy ‘megelőző csapásként’ bombák és rakéták tucatjait lövik ki és ejtik rájuk. A magyarországi magyarok nem beszélhetnek a félelmeikről. A zsidó magyarozhat, a magyar nem zsidózhat. Éppen ők azok, akik a káini életszemlélet miatt egy szót nem szólhatnának az üldöztetéseik ellen, hiszen hitük alapja, hogy az erősebb legyőzi a gyengébbet. Úgy látszik, hogy ez csak rájuk vonatkozik, de rájuk is csak akkor, ha ők a győztesek.

    Kedvelés

  13. A teljes Czakó cikk egy merő nemzet ellenes írás! Nem hiába az oly sok ingerült hozzászólás.

    Szeretném emlékeztetni a cikk íróját, hogy nem magával a zsidó emberrel van baja a világnak, hanem a zsidóságnak mint emberi csökevénynek, a parazitizmus gyakorlati megvalósítójával.

    Az írás azt sugallja, hogy a magyarok is váljanak – mint a zsidók – parazitává! Ezt a leghatározottabban vissza kell utasítanom!
    Ugyanis a magyari faj évezredek óta a termelő embertípust valósította meg. Így vált a másodlagosan kifejlődő asszír-zsidó rassznak, akik az élősködést választották élethivatásukká, az áldozatává.

    Tisztelt Czakó Úr! Ha Önben van egy kis jó érzés a magyarok iránt, akkor rögvest írjon egy, a magyarokat kiengesztelő és e cikkben leírtak által a megbocsátásukat kérő új írást a NIF-re.

    Kedvelés

    1. Tisztelt T. István!

      Miféle kérés ez: “Ha Önben van egy kis jó érzés a magyarok iránt, akkor rögvest írjon egy, a magyarokat kiengesztelő és e cikkben leírtak által a megbocsátásukat kérő új írást a NIF-re.”?

      Ön azt kéri, hogy saját magamtól kérjek bocsánatot. Ugyan mondja már meg, mi nem igaz abban, amit az eltelt bő 60 évben követett el a nemzetünk? Nem tűrtük, hogy ostoba, bolsevik gazemberek uralkodjanak rajtunk? Nem váltunk tömegesen hitetlenné, ateistává – főleg gyermekeink, unokáink? Nem hajtottunk végre tömeges abortuszokat? Nem romlott hihetetlen mértékben a munkaerkölcs az “általános foglalkoztatás” idejében? Nem sérült a tekintélytiszteletünk (“csak azért, mert grófi származású, nem különb nálam”, “ki az az X-tekintetes úr?”, …, “vagyok én is olyan ember, mint Ő”, …)(igenis, képtelenek vagyunk elviselni, ha valaki bármiben különb nálunk, ezt hiába is tagadjuk)? Nem lett gyáva lakájsereg az értelmiségünkből?

      Ja, tudom: “mond meg az igazat, és betörik a fejed”. Senki nem szereti, ha képébe vágják az igazságot, és az rá nézve nem hízelgő; csakhogy a rossz hírért nem a hírhozó a hibás, de a legkönnyebb ezért Őt rugdosni.

      Tudja, kedves uram, a lelki megtisztulás a bűnbánattal, bűnvallással kezdődik. Nem azt kellene szidni, aki ki meri mondani az igazságot, hanem ideje lenne elgondolkozni rajta, hogy mit is tettünk eddig. Vagy Ön szerint az eszkimók éltek itt ’45-től napjainkig?

      Én nem sértettem meg a népemet, csak kimondtam azt, ami ugyan kellemetlen, de igaz.

      Eljön az idő, és az úgy tűnik, most van, amikor teljesen aktuálisak a Biblia következő szavai:

      “Mert lesz idő, amikor az egészséges tanítást nem viselik el, hanem saját kívánságaik szerint gyűjtenek maguknak tanítókat, mert viszket a fülük. Az igazságtól elfordítják a fülüket, de a mondákhoz odafordulnak.” (2Tim 4:3-4)

      Nem megsértődni kell azért, mert valaki ki meri mondani közülünk az igazat, henem elgondolkodni rajta!
      Az, hogy voltak, akik tiltakoztak a bolsevizmus ellen, nem úgy viselkedtek, ahogy írtam, természetes. Nem is mondtam, hogy 100 %-ban mindenki így tett, de összességében a társadalom, igen. Mégis csak megtörtént az, ami megtörtént.

      Nincs miért bocsánatot kérni a magyarságtól (benne saját magamtól), legfeljebb szégyenkezem, hogy ez van bő 60 éve, és nem igaz, hogy cikkem nemzetellenes írás. Ismeri József Attilának azt a híres versét és versszakát(?), hogy:

      “Érted haragszom én, nem ellened,
      nosza szorítsd meg a kezem, mellyel magosra tartalak álmaimban,
      erősítsen az én haragom, dehogy is bántson, kedves.”

      Czakó István

      Kedvelés

    2. “Szeretném emlékeztetni a cikk íróját, hogy nem magával a zsidó emberrel van baja a világnak, hanem a zsidóságnak mint emberi csökevénynek, a parazitizmus gyakorlati megvalósítójával.”

      Ezzel csak egy baj van:A zsidó nem ember csak emberszerű,és ez,ezzel téveszt meg mindenkit.
      A mondat és a hozzászólás többi része hibátlan.

      Én nem óhajtok zsidóvá válni.Nem óhajtok senki kárán meggazdagodni és aztán azt sugallni,hogy:”ügyes!”.

      A czakó(k)nak meg tudom még ezeket is ajánlani :
      http://www.abiologiaizsido.blogspot.com/
      Eustace Mullins A biológiai zsidó

      http://www.requiemegytengeralattjaroert.blogspot.com/
      Forintos Gyula
      Requiem egy tengeralattjáróért

      http://www.hunveerfarkas.blogspot.com
      http://hunveerfarkas.blogspot.com/2011/11/harcban-az-emberiseg-feher-konyv.html

      Adolf Hitler Mein Kampf(Harcom)
      http://radioislam.org/historia/hitler/mkampf/hun/index.htm

      Szóval,minél jobban meg akarsz felelni a zsidóknak annál jobban lenéznek és megaláznak.
      Kicsiben, nagyban így működik ez.
      Teljesen felesleges megfelelni nekik.
      Semmivel sem vagy előbbre tőle.

      Kedvelés

  14. Ne azt mondd mit (tettek a zsidókkal) a miértre senki nem válaszol? A történelemben, hányszor, hány helyen, irtották, elűzték őket valamit csak tettek, a gyűlölet kiváltásáért?

    Kedvelés

  15. Elolvastam a cikket és a hozzászólásokat.

    Az nyilvánvalóan látszik, hogy akik gyenge szellemi és lelki képességeik miatt nem tudják érdemben cáfolni a cikkben leírtakat, azok (lelki, szellemi szegénységük miatt) acsarkodnak, sértegetnek, igazságtalanul minősítgetnek. Mivel tudják, hogy gyengék a tényleges érvelésben. Úgy tesznek, mint az, aki az erdőben (félelme miatt) hangosan fütyürészik.

    Közöttük is legszánalmasabb a gyuszuSS (már a nevének utolsó két betűje is ezt bizonyítja) és a spitz nevezetűek.

    Mások meg egyszerűen felhúzzák az orrukat, mert fáj nekik az igazság. A víz is a könnyebb utat választja arra, hogy tovább folyjon, s a legkönyebben áttörhető pontot választja a gáton. Ez számukra a zsidók bűnbakként való kikiáltása.

    Tény, hogy a globalista vezérek és a pénzoligarchák (akiknek kezében van a gazdasági és fegyveres hatalom – ahogy a cikk is említi), elképesztően sok és nagyon súlyos aljasságokat követtek/követnek el az emberiesség ellen, ami megbocsáthatatlan, elévülhetetlen, s teszik ezt mind a mai napig, és ezek az emberek szinte kivétel nélkül zsidók. Az is tény, hogy legfőbb bizalmasaik, segítőik, végrehajtóik is a saját fajtájukból kerülnek ki, akik aztán újabb aljas módon kerítenek maguknak árulókat a kiszemelt célcsoport, ország, népcsoport tagjaiból. Ezért is utálják Őket annyira. De azzal, hogy minden zsidót elkezdünk szidni és üldözni, egyrészt nem oldódnak meg a gondok, csupán újból mártírokat csinálunk belőlük(!), másrészt mi magunk is igazságtalanná válunk. Az természetes, hogy ezek után nagy a bizalmatlanság és az ellenszenv a zsidósággal szemben, de nem jelenti azt, hogy minden zsidó gazember. A cikk ezen végkövetkeztetésével, s a saját gondunkra adott megoldási javaslattal, a feltárt saját bűnökről írtakkal azonban csak egyetérteni tudok. Szembe kell néznünk a valósággal. Csak a naiv és buta embert lehet ennyire könnyen, és ilyen hosszú távon félrevezetni, becsapni. Ideje megokosodnunk, mint régen – még a bolsevista szellemi, lelki, erkölcsi pusztítás előtt – voltunk. Vissza kell találni Önmagunkhoz. Czakó Úr kihúzta a dugót a palackból, s a gonosz szellem kiszabadult.

    kicsi Péter

    Kedvelés

    1. GyuszuSS többet tett a magyarokért, mint azt csak álmodban is gondolnád!
      Ha csak egy “jó zsidó” lenne a világon, ahogy Te írod, akkor annak hallanánk a hangját, amint azt kiabálja a többinek, hogy: “Ne csináljátok ezt a népirtást, mert joggal fognak utálni és zsidózni bennünket!”
      Amíg ilyen hangot nem hallasz, addig nincs egyetlen “jó zsidó” sem!
      Nekem is van zsidó ismerősöm, aki ugyan nem ártott még senkinek, de nem meri felvállalni még azt sem, hogy odamenjen a fajtársához, aki elrabolta 15 éve az ingatlanunkat, rátenné a kezét a vállára, hogy “Öreg, ne csináld, mert a Te tetteid alapján fognak engem is megítélni!”
      Csak ismételni tudom magam: Aki azt szeretné, hogy csendben tűrjünk továbbra is, az a zsidók malmára hajtja a vizet, vagy közéjük tartozik! Pontosan ez az érdekük, hogy szép csendben eltűrjük, hogy elrabolnak mindenünket, majd kiirtsanak.
      Én a Palesztinok helyében kikérném magamnak, hogy mi Palesztina 2-nek nevezzük az országunkat. Ők legalább harcolnak a hazájukért! Itt csak ülnek a férfiak sörrel a kezükben és hagyják, hogy eltörölje ez a drága nép, akiktől csak tanulni lehet, az országunkat!
      Na, ezt lehet tőlük megtanulni, semmi mást!

      Kedvelés

      1. Látja, hölgyem! Bocs, későn vettem észre, hogy a hozzászólás nem nekem szólt (hozzászóló kérésére javította mindenütt: Híradmin), éppen ezt csinálom én, mint magyar, és mit tesz az Ön gyuszuSS-a? Acsarkodik rám.

        Pedig én is csak a “vállára tettem a kezem”, és azt mondtam neki (most idézek Öntől): “Öreg, ne csináld, mert a Te tetteid alapján fognak engem is megítélni!”

        Mi ennyiben is különbek vagyunk! De abban már nem, hogy ha valaki közülünk megteszi ezt, azt ugyanúgy, mint a zsidók, leköpjük, kiutáljuk magunk közül. Ezért nem kiabálnak a tisztességes zsidók sem a gezemberek tettei miatt. Csak magukkal tolnának ki. Így jártam én is. Ahelyett, hogy magukba szállnának azok, akiket érint, rám támadnak, mint ha a magyarság elmúlt 60 évbeli tétlen idétlensége, mulasztása, hibája miatt én lennék a hibás.

        Éppen azért nem tűröm csendben a zsidózást, hogy nehogy azok közé sorozzanak, akik ezt teszik. Egyetlen szóval sem mondtam, hogy tűrjük csendben a kifosztásunkat, kiírtásunkat! Igenis, tiltakozni kell a rablás ellen, sőt az ellen is, hogy számarányukat tekintve nálunk is túlreprezentáltak a zsidók a hazai közélet, gazdasági és politikai vezetés, média,… területén.

        Kár, hogy ezt nem látja.

        Üdvözlettel: Czakó István

        Utóirat: Lepjen meg, mi nagyszerű dolgokat tett ez a gyuszuSS, amit még álmunkban sem gondolnánk? Küldje el levelét a szerkesztőknek (nif.info@gmail.com), és ők továbbítják nekem, vagy ha nem akarja kiadni az email címét, jelezze nekik, és csupán a levelét küldik el az ő címükről. Néha, ha ez nem kerül túl sok idejükbe (vagyis nem ide-oda levelezgetésről van szó), szívesen megteszik.

        Kedvelés

      2. “Ha csak egy “jó zsidó” lenne a világon, ahogy Te írod, akkor annak hallanánk a hangját, amint azt kiabálja a többinek, hogy: “Ne csináljátok ezt a népirtást, mert joggal fognak utálni és zsidózni bennünket!”
        Amíg ilyen hangot nem hallasz, addig nincs egyetlen “jó zsidó” sem!
        Nekem is van zsidó ismerősöm, aki ugyan nem ártott még senkinek, de nem meri felvállalni még azt sem, hogy odamenjen a fajtársához, aki elrabolta 15 éve az ingatlanunkat, rátenné a kezét a vállára, hogy “Öreg, ne csináld, mert a Te tetteid alapján fognak engem is megítélni!””

        A filoszemita
        http://hunveerfarkas.blogspot.com/2011/05/filoszemita.html

        Teljes útmutató a nemzsidók megöléséhez
        http://hunveerfarkas.blogspot.com/2011/03/teljes-utmutato-nemzsidok-megolesehez.html

        Hát ha ezek után sem zsidózik senki azok csak a birkák….
        És ez csak a zsidó aljasság jéghegyének a picike csúcsa.

        gyuszuSS

        Kedvelés

    2. Óh icipici petikém!
      Én a “szánalmas” szólok hozzád!
      Én nem érvhiányos vagyok hanem lusta,arra ,hogy a kályhától indulva elmeséljem neked,hogy ez a zsidó rendszer nem javítgatható!
      Ennek a zsidó rendszernek a védelmére íródott ez a betűhalmaz.
      És én ebből nem kérek.
      Majd ha te is elolvastál volna annyit a zsidókról,rendszerükről,fajukról akkor nem írogatnál ilyeneket:”de nem jelenti azt, hogy minden zsidó gazember.”
      Már az ember megfogalmazással is baj van mint korábban írtam “szánalmas” hozzászólásomban.
      De nem ragozom tovább,már ez is nagy áldozat volt részemről egy vak felhomályosítására.
      Beillesztettem korábban néhány linket amiket én már elolvastam.És a Dokumentumok mappám mérete 7GB.És oda csak úgy került dokumentum,hogy elolvastam.És ezek csak doc.kiterjesztésűek.
      De ez most nem dicsekvés kíván lenni -de biztosan annak lesz véve-csak érzékeltetni szerettem volna,hogy azért nem kezdő vagyok a zsidó faj ismereteiről.
      A mindennapi hazai és világ események e vonatkozású ismeretekről,tapasztalatokról nem is szólva.

      gyuszuSS a szánalmas

      Kedvelés

    3. kicsi Péter.
      Nem az a baj,hogy zsidó vagy cigány valaki,minél inkább az,ahogy “él” és ahogy viselkedik. Ez a lényeg.

      Kedvelés

  16. Szinte minden hozzászólásban van igazság és van féligazság, rossz meg jóindulatú kijelentés. Ezért kár itt egymást sértegetni. Nem ez a feladata ennek a fórumnak!

    Tökéletesen igaza van! De ehhez felnőtt ember módjára kellene viselkedni.

    Híradmin

    Kedvelés

  17. Tisztelt Czakó Úr!

    Már ne haragudjon, Ön mivel érdemelte ki, hogy minden hazugságát lehozza a mai média, más nemzeti érzelmű ember tmég csak a sajtó közelébe sem engedik?
    Mert amit az előző válaszomra visszaírt, az a teljes történelmi tudatlanságot, vagy a további szándékos sz.. kavarást bizonyítja.

    Két idézetét másoltam ide bizonyításként:

    “Ugyan mondja már meg, mi nem igaz abban, amit az eltelt bő 60 évben követett el a nemzetünk? Nem tűrtük, hogy ostoba, bolsevik gazemberek uralkodjanak rajtunk? Nem váltunk tömegesen hitetlenné, ateistává – főleg gyermekeink, unokáink?”
    ““Mert lesz idő, amikor az egészséges tanítást nem viselik el, hanem saját kívánságaik szerint gyűjtenek maguknak tanítókat, mert viszket a fülük. Az igazságtól elfordítják a fülüket, de a mondákhoz odafordulnak.”

    Hát ha tudni akarja, azok az ostoba bolsevik gazemberek döntő többségében zsidó fanatikusok voltak. Ön nem hallott még Rákosi-bandájáról, a zsidó négyek rémtetteiről? Meg azokról a börtönben garázdálkodó magyarellenes zsidó verőlegényekről, akik a magyar foglyok embertelen kínzásában jeleskedtek?
    A második idézetéről pedig süt le az a tudat, hogy ezt meg a zsidó Bibliából tetszett idézni. Akkor miről beszélünk még?

    Hiszen az asszír-zsidó parazitizmus áldozata a magyar nép, és nem elkövetője a holokausztnak. Még ha leírhatnám, hogy kik követték el a zsidó holokausztnak nevezett rémtetteket, akkor csodálkozna csak el igazán!

    Kedvelés

    1. Csak olvasni kellene czakókóékféléknek és akkor nem vetemednének ilyen szöveghalmazra!
      És ezért tart itt a világ (is) benne csepp Hazánkkal,mert mindig csak a zsidómegfelelést tartják a szemük előtt.
      Pofozgatják a szart ,a lényegről meg nem mernek,akarnak beszélni.De vajh miért nem?
      (ez csak olyan költői kérdés,mindenki aki tisztán lát tudja rá a választ.
      Azért mert vagy zsidó vagy zsidócsahos.http://hunveerfarkas.blogspot.com/2011/03/zsidocsahos-1921.html)

      gyuszuSS

      Kedvelés

  18. Figyeljük meg, hogy hogyan viselkednek izrael zsidói a palesztin néppel és vegyünk példát róluk. Majd viselkedjünk mi is úgy velük itt, Magyar országon. Nem lehet úgy tiltakozni, hogy nem nevezhetem meg, hogy mi ellen tiltakozom. Ismerek én is zsidó embereket, de róluk nem mondod meg, hogy zsidók. Dolgoznak, elfáradnak és sok mindent el lehet mondani róluk, de, hogy gazdagok lennének azt nem. Legalábbis nem úgy látszik. Biztos vagyok abban, hogy ha netalántán kenyér törésre kerülne a sor, őket nem bántaná egy magyar sem.

    Kedvelés

  19. A témáról :
    Állóvízbe dobott kő a téma, vagy sebes rohanású hegyi patakba taszított szikla ?

    Czakó mester, szavaival, elkövette mindazon hibákat(sőt, bűnöket) amiket a cionliberálisok nap-nap után elkövetnek a magyarokkal szemben. A sok közül mindössze egyet említenék :

    – Általánositással vádolja a magyarokat, hogy zsidóznak. Közben megfeledkezik a zsidók mindennapos kőkemény rasszizmusáról, minden más néppel szemben, de különösen a magyarokkal szembeni ellenséges magatartásukról. Ha valakik megbélyegeznek, negatívan általánosítanak, akkor bizony a zsidók azok. Nincs még egy népcsoport a világon, amely annyira kirekesztő, rasszista mint a zsidó. Sikeres taktikájának része, hogy kedvenc bűnével időben jóelőre vádolja meg, akit ellenségének tart. És bizony, mindenki azonnal az ellensége lesz, aki még csak gondolatában is, nem az ő szekerét tolja alattvalói alázattal. Ha ellenkező véleményen volna (joga van hozzá), akkor fel kell tételeznem, hogy Ön nem Magyarországon él valószinüleg. Puszta létével is bűnt követhet el valaki a zsidók ellen. Elég Palesztinára gondolnia (tiszta szívvel próbálja meg). Nincs a világon még egy olyan nép, amely rákényszerítette volna más nemzetre, népre, az ő saját, szuverén rosszindulatú akaratának tömegét, a gyülőletbeszédről, holokauszt tagadásról, miközben álnokul az emberi jogokat, szólásszabadságot emlegeti.
    Egyáltalán : – mit jelent az a szó, hogy “zsidózás” ? (Gondolom, valami negatív megbélyegzést használó beszédet) Ön szerint, miért nincs “magyarozás” a köznyelvben ? De van, a lekicsinylő “magyarkodás” szó, amelyet, talán Ön is így tudja, elsősorban a zsidók használnak(mégha magyarnak tartják magukat) mindennapi megbélyegzésként, avval szemben, aki emlegetni meri magyar mivoltát, és nemzetében gondolkodik.

    Kedvelés

    1. Sajnálom, ha Ön felületesen olvas.
      Egyáltalán nem vádoltam meg a magyarokat semmiféle zsidózással. Egész pontosan ezt írtam: “Manapság egyre többen hangoztatják, hogy mennyire nem szeretik a zsidókat.” Ez pedig tény. Ezek után beszéltem azokról – nem az összes magyarról, általánosan -, akik károkat okoznak a zsidózásukkal, nekem is, mert engem is amiatt bélyegeznek rasszistának – mint magyart – éppen maguk a fajtánkat gyűlölő zsidók. Nem feledkeztem meg a zsidók rasszizmusáról sem – az is tény, hogy erősen létezik -, csupán most nem azzal foglalkoztam. A feltett kérdését pedig saját maga válaszolta meg.

      Czakó István

      Kedvelés

      1. Aki ma kiáll a magyar érdekekért, az öt percen belül megkapja a fasiszta, rasszista, kirekesztő, soviniszta (sőt, egy alkalommal magyarul törve beszélő izraeli-magyar kettős állampolgártól még a masiniszta jelzőt is hallottam alkalmazni), szélső-jobbos, és minden más elmarasztaló jelzőt. Ez tény. Napi gyakorlat.
        Hogy kik ők ? Nagyon sokan vannak. A fő sodratban a zsidók, ezeknek hivatalos, és önkéntes ajvékolóik. Külföldön, belföldön. De, ami szomorú, hogy az átnevelés, agymosás következtében a mindenapok magyar állampolgára is szívesen belerúg a “magyarkodóba”, mert éppen ideges. Az agyak hülyítése, amely az iskolában, sőt már az ovódában is napi gyakorlat, a médián keresztül az idősebbekig bezárólag, hazánkban törvényileg biztosított.
        Ha megnézzük, hogy kik is hozták ránk ezeket, a káros, sőt megkozkáztatom, öngyilkos törvényeket, akkor az Ön által felvetett témában vagyunk, de nyakig.
        Beszélni egymással csak akkor érdemes, ha mindannyian kimondjuk az igazat. Na, ez az, ami ma tilos.
        Mert, érdekeket sért. Ezek az érdekek többek között azt mondják, hogy te keresztény (fokozottan hibás, ha magyar)ember, még ki se ejtsd a zsidó szót, mert tisztátalan a szád. Akkor te ZSIDÓZÓL (különösen, ha igazat mondasz).
        És természetes, hogy ezért jóvátétel, kárpótlás, és minden földi jó jár a zsidónak, mert megsértetted (már avval is, hogy vagy).
        Másrészről, ha meghallod a kiválasztottak szájából a tiltott szót, lesütött szemmel ismételten nyúlj az erszényedbe, mert nem vagy méltó másra, mint hogy kiszolgáld őket egész életedben, sőt utódaidra is ez vár.
        A kollaboráns, a zsidók által vezetői hatalomra emelt(engedélyezett) vezetőink, szinte heti rendszereséggel az ország zsebében túrkálva fizetnek mindezért.
        Csoda, ha valaki zsidózik ? És, tényleg úgy hiszi, hogy ha totálisan meghunyászkodik, (“akik károkat okoznak a zsidózásukkal, nekem is, mert engem is amiatt bélyegeznek rasszistának “) és minden gyalázatot eltűr, akkor Önön nem csattan ostor ?

        Nyugalom : nekik, elöbb, vagy utóbb mindenki rasszista. Ha fizet, ha nem. Ön sem fogja legközelebb megúszni (ha korábbi írásait jól olvastam).

        Javaslom, hogy kedvcsinálónak, ádventi áhitattól átitatva vegyen részt a ma már menetrendszerű, belvárosi, nyíltszini üvöltözős hanuka ünneplésen. És ott magába mélyedve, próbálja meg elképzelni mint egy tükörképet, Tel-Avivban a Karácsonyt ünneplő magyar keresztények seregét. Fantázia kell hozzá…
        Nos, majd ha ilyent lát a valóságban, akkor mondja a magyaroknak, hogy : testvéreim, ne zsidózzatok !

        Kedvelés

  20. Véleményem szerint Czakó Úr helytelenül az össztársadalmat teszi felelőssé a Magyarság jelen helyzetéért.A két világháború között egy mindenben szegényebb társadalom jó kormányzással Európai élmezőnybe juttata hazánkat.

    Kedvelés

    1. Csakhogy most nem a két világháború között vagyunk (amikor még nem volt hazánkban – azt a rövid időt leszámítva – bolsevizmus), és akkor még népünk leliállapota, erkölcsei, hite és hazaszeretete egészségesek voltak! Nem a szegénység vagy gazdagság függvénye a hazafiság! Bizony, ’45 után feladtuk magyarságunkat, s eltűrtük az internácik, bolsevik kommunisták regnálását. Megroppant lelki és erkölcsi tartásunk és hitetlenné váltunk! ’45 után ezen a téren lezüllött a magyar társadalom. Ezt kár tagadni.Ne keressünk már más bűnbakokat, azért mert elgyávultunk. Még Antall is (akit sok mindenért felelősnek tartok ’90 után) a képünkbe vágta: “Tetszettek volna forradalmat csinálni!”. Csakhogy nekünk “nem tetszett”, nem mertünk. Ez kinek a felelőssége? A hottentottáké?

      Czakó István

      Kedvelés

      1. Kik tették ezt a Magyar néppel czakó elvtárs? Pontosan az rabló, haramia, emberiség ellenes bűncselekményt állami terror szintjére emelő zsidók! A kommunista vezérek származás szerint a zsidók közelebb vannak a 100%-hoz mint az egyéb nációhoz, mert a fennmaradó pár százalék se teljesen Magyar! Annyira szereti őket költöttön izraelbe, jó utat és remélem, hogy ott is marad!

        Kedvelés

      2. Szerintem egyezzünk ki. Ön és a szülei feladták magyarságukat, eltűrték a bolsevikok uralmát. Megroppant a lelki és erkölcsi tartása és hitetlenné vált. A többiek családját és őket magukat orosz tankok tartották leigázva. ’90 után pedig (ez tény) átvágtak mint sz@rt a palánkon. Persze nem mindünket, de engem biztosan. Egy ideig. Az egész élet a bizalomra épül. Hát bíztunk. Eleinte még a multikban is bíztunk. Ma már tudjuk, szemetet etetnek velünk.

        Kedvelés

  21. Látom Kedves Czakó úr a megjegyzésekre adott válaszaiból, hogy most már ön is látjaérzi, bevallatlanul, ezt a cikket nem lett volna szabad így megírnia.
    Véleményem szerint ugyanis figyelmen kívül hagyta egy sokszorosan eltaposott, megalázott és még bűnössé is kinevezett nemzet maradékainak önbecsülését és büszkeségét. Így érzem. S bár nem kenyerem a durva fogalmazás, de némely vélemény mögöttes mozgatórugóit nagyon is meg tudom érteni.

    Mert nem “kavicsot”, nem sziklát dobott a állóvízbe. Először is nincs víz, Ha van is, az nem állóvíz, hanem egy végtelenül örvénylő, nem szabályozott, a legmélyén rettenetes sebességgel kavargó örvény, ami még nem érkezett el a felszínre. De el fog – ezt ön is tudja, sejti. Másodszor pedig ha lenne is állóvíz, ez nem kődobálás – hogy a felhozott képeknél maradjunk – hanem a víz felkeverése. Nem egy Vasvári-féle folyamszabályozás.

    De jó! rendeben. Néha dobálni kell, néha felkeverni kell. Néha gátat kell robbantani.
    Viszont egyfolytában azon töröm a fejem, vajon mi lehetett az az ok, ami éppen manapság sarkallta gondolatai megfogalmazására; miközben nagyon jól látható – az ön kiegészítéseiből – hogy nem “úgy”, nem “azt”, nem “abban a formában” gondolta, ahogyan leírta. Akkor meg? Miért írta le a kiforratlan és nem pontosan megfogalmazott gondolatait?
    És ez nem költői kérdés részemről, hanem értetlenség.
    Hiszen ön is tudja, hogy aki megégette a kezét, az a hideg kályhától is fél. És a soha meg nem oldott, soha ki nem beszélt fájdalmak ugyanaz a kategória, mint a forró (vagy hideg?) kályha.

    Ön ragaszkodik a magyarsághoz, a magyar közösséghez, a nemzeti elkötelezettségű emberekhez tartozás tudatához. Ez nagyon derék, De ha tényleg annyi írása van önnek, mint itt mondták többen – amelyek közül nekem sajnálatosan még nem volt módom más gondolatait olvasni – akkor miért követett el olyan műhibát, hogy gondolatai félreérthetőek, mint állítja: félremagyarázhatóak lettek? Félremagyarázni, félreérteni csak a félreérthetőt lehet.
    Ezért mondom, kár volt ezért az írásért, mert nem vitt előbbre, nem adott javaslatot, nem adott inspirációt, olyat ami pedig az intellektuele társadalomnak kötelessége lenne. Ami elvárható. Ezért tartanak minket, nemdebár? Még akkor is mondom, ha egyértelmű: nem vagyok az ön helyében.

    Én ezt az írást még átdolgoztam volna az ön helyében és éppen az ön által később leírtak figyelembevételével, amelyek igenis kimaradtak a laborátumából.

    Mert elfelejtette talán, hogy a “mit csinálnak jól a zsidók” kérdéssel ön implicit (?) formában a zsidóságot mintának állította be, méghozzá olyan módon, hogy magára engedte közben az egyoldalúság és elfogultság vádját. Egyértelműen pozitív mintaként hozta fel az egyáltalán meg sem határozható konglomerátumot.
    Nem hiszek abban. hogy az a jó írás, amelyet minden oldal kritizál. nem hiszek benne, mert valahová tartozni kell. Az ilyen – a legutóbb Kálmán Olgától hallott – érv számomra inkább szerecsenmosdatásnak tűnik.
    De lehet, hogy igaza van.
    Tegyünk egy ellenpróbát, javaslom.
    Megfontolandónak tartanám írását elküldeni, mondjuk az Atv-nek vagy a szombat.com-nak. Mit gondol, ezeken a fórumokon milyen jelzőket kapna majd írására? Én nem tudom. De ha belegondol, akkor ez egy válasz az ön által olyan hevesen elutasított kritikákra.

    [Megjegyzem, bár a törölt írásokat nem volt szerencsém olvasni, de a maradék meg sem közelíti azt a szellemi nívótlanságot és morális nirvánát, amely némely ma felkapott honlapon tapasztalható. Sőt… igen kulturáltnak tekinthető… sőt majdnem beszélgetés szintűnek.]

    Én nem ismerem önt, nem ismerem a munkásságát, nem tudnám azt sem, hogy hány éves, ha le nem írja, de én nem engedtem volna ki ezt az írást – bár egyértelműen én én vagyok ön meg ön.
    Persze, ha nem éppen valami hasonló volt a célja – mert engedje meg nekem, hogy régi motorosként én is azt gondoljak, amit a tapasztalataim sugallnak.

    Kedvelés

    1. Kedves “Per Spegulo”!

      Tökéletesen igaza van. Ön ön, Én én vagyok. Én nem tudok az Ön fejével gondolkozni, mit fordítva sem. Nyilván nem ugyanaz az élettapasztalatunk sem. Mint írásom végén olvashatta, a teljesség igénye nélkül készült, hiszen ahhoz könyvet kellett volna írnom, hogy részletesen elemezzem a helyzetet, nem csupán egy probléma felvetést.

      Ami a nem “úgy”, nem “azt”, nem “abban a formában” kifejezéseket illeti, nem azért írtam, mert vissza vontam írásom sorait, hanem az olvasóknak, hogy nem “úgy”, nem “azt”, nem “abban a formában” értelmezték, ahogy le volt írva.

      Nem a magyarsághoz ragaszkodom, hanem a magyarságomhoz! Ez nagy különbség. Nincs szükségem a a magyar közösséghez, a nemzeti elkötelezettségű emberekhez tartozás tudatára, mert oda tartozom, még ha egyesek ezt kétségbe vonják is.

      Jó ötletet adott, elküldöm az Ön által javasolt címekre írásomat. Magam is kíváncs lettem.

      Bár már eltökéltem, hogy nem válaszolok senkinek, az Ön korrekt hangvételű írása mégis arra késztetett, hogy kivételt tegyek.

      Ezzel részemről be is fejeztem a vitát.

      Czakó István

      Kedvelés

  22. “kanalasgem”-nek!

    Azt hiszi, én nem tudom, hogy pillanatok alatt megkapja a fasiszta, rasszista, kirekesztő, soviniszta , antiszemita jelzőket az, aki kritizálni meri őket? Még zsidó származású ismerősömet is antiszemitának kiáltották ki, ami azért eléggé nevetséges, mert ki merte mondani, hogy a zsidóság bizonyos köreinek tettei az oka az antiszemitizmus létezésének és erősödésének.

    De rendben van, gondolkozzunk úgy, ahogy Ön mondja. Ezek szerint azzal, ha vég nélkül szidjuk, gyalázzuk a zsidókat, netán elkergetjük őket, és minden rosszért őket tesszük felelőssé, megoldódnak a gondjaink. Nem mondom, érdekes és kényelmes megoldás. Ezek szerint mi mindent jól tettünk az elmúlt 60 évben. Az utóbbi huszonehy évben is a zsidók szavaztak több millióan a kommunistákra, s ők kényszerítettek bennünket, hogy elviseljük ennek a sok aljas politikusnak a disznóságait. Mi semmiben nem vagyunk hibásak. Természetesen mások az okai annak is, hogy még mindig “Csipkerózsika” módjára viselkedünk, szenderegve, és várva a csodát, hogy majd valaki rendet rak az országban. Mi tökéletesen vétlenek vagyunk abban, hogy 2 évtizede még most is orrunknál fogva vezetnek. Hiszen mi tudjuk a tutit, csak nem hagyják, hogy csináljuk.
    Hát mik vagyunk mi? Pelenkás óvodások, akiknek engedély kell mindenhez, mert félnek a felnőtt haragjától? Ugyan mondja már meg, miért is nem tetszett sem ’89-ben, sem azóta forradalmat csinálnunk? Mert annyira bátrak , erősek és okosak vagyunk, hogy nekünk nincs arra szükségünk?

    Ha tényleg figyelmesen elolvassa írásomat, sehol nem mondom, még csak nem is utalok arra, hogy ne nevezzük nevén a bűnösöket (akár zsidó, akár cigány, akár másféle!), s ne tiltakozzunk a dolgok folyása ellen. Vagy, hogy ne védjük meg magunkat és a magunkét.

    Mi tehát a megoldás rengeteg bajunkra? Ön hogyan képzeli? Szidjuk, üldözzük el a zsidókat s ezzel rendben is leszünk?

    Csak halkan jegyzem meg, hogy Önök, akik gyaláznak engem, éppen úgy viselkednek, mint a zsidók. Azonnal magyarokat sértőnek, magyarellenesnek, zsidóbérencnek, meg ki tudja minek kiáltanak ki. Csupán azért, mert le mertem írni, hogy azért abban, hogy ide jutottunk, mi is hibásak vagyunk, és, hogy a zsidók szidásával nem oldódnak meg a gondjaink!

    Továbbiakban részemről a vitát lezárom, nem vagyok hajlandó szándékosan, rosszindulattal félreértelmező kötekedőkkel hadakozni.

    További jó gyűlölködést kívánok! Irányomba épp úgy, mint mások irányába!

    Czakó István

    Kedvelés

    1. Azért egy gondolatban válaszra késztetett ez a hozzáaszólása!

      Egyszerűen nem is értem, hogy ön milyen közegben él, Kedves Csakó úr? Állandóan az az idézett mondata körül kering: “Ezek szerint mi mindent jól tettünk az elmúlt 60 évben.”

      Értelmiségnek tartott önmaga egyszerűen fel sem tudja fogni, hogy az elmúlt 60 évben Magyarországom nem a magyarok uralkodtak, hanem a külföldekről irányított nemzetközi pénzhatalom zsidó régensei.
      Valahogy próbálja már megérteni, hogy ami ebben az országban 60 éve – de előtte is – megtörténtek, azokat nem a magyar hatalom és nemzet tette. Hanem egy, a zsidóság által beépített kollaboránsai tettek a magyar nép ellen. Vagyis a magyar nemzettel tették, és nem a magyar nemzettudat szerint.

      Ha nem képes megérteni, hogy a magyar nemzet a fentiek szerint a legnagyobb áldozata az elmúlt koroknak, és nem irányítója, akkor önnél minden észérv feleslegesnek látszik. Egyszerűen nekünk magyaroknak semmi azonosulásunk nem lehet az elmúlt korokkal, azokkal a történésekkel, amelyeket a magyarság fejére próbál ön is önteni.

      Mégegyszer: mi magyarok nem követtünk el semmilyen nép és nemzet ellen bűnöket. Ami események mégis megtörténtek hazánkban, azokat minden esetben idegen erők: úgy mint Rákosi a négyek zsidó bandája, meg Aczél György és bűnszövetkezete, meg Fekete János bankár és körei, majd Antal, Horn, Medgyessy, Gyurcsány és most Orbán és nemzetközi támogatóik tették, NEM A MAGYAR NEMZET!!!

      Ha még képes rá, ezt kellene megértenie. Meg mindenki másnak is.

      Kedvelés

    2. Kérem, Ön teljesen elvesztette a “vita” fonalát. Összekeveri mások hozzászólásával a kettönk beszélgetését.
      Pl. : Ha valakikről, és itteni témánkban a zsidókról, elhangzik az igazság, az nem jelent gyűlölködést (bár ők azonnal ehhez a fogalomhoz fordulnak segítségért), mindössze egy tény, vagy ténysorozat rögzítése.
      Természetesen előfordulhat az, hogy valakit, valakiket érdekeikben sért az igazság, – mint ahogyan tapasztaljuk jelen témánk promenenseinél – , mivel másként nem képesek a vitát elintézni, ezért rásütik a megbélyegzést, a rágalmaikat az igazság szólójára. És hatalmukban áll, ezért törvényt is hoznak, hogy az igazságról szólni se lehessen. Rossz törvényt. Rossz törvényeket.
      A “zsidózás” bélyegét pedig a mai világunkban leghevesebben, legordasabban a valót, az igazságot kibeszélőkre sütik, mivel képtelenek eltakarni bűneiket. És sajnos ez nem szidás, mocskolódás, ártatlanok besározása, mint ahogyan azt ön állítja. Ez az egyenes beszéd. Amit ki nem állhatnak.

      Kedvelés

      1. Végre egy ember, aki jól látja, hogy milyen alamusziak és hogy vágják át, húzzák csőbe az embereket a zsidók! A saját aljasságukat másokra fogják, magukat pedig ártatlan, szegény üldözöttként emlegetik, – miközben mindenkit ők üldöznek!
        Ha ideje engedi, olvassa el életem legszebb, legtanulságosabb könyvét a zsidók, körmönfontságáról. Ezt most nagyon szépen és finoman fejeztem ki. Nem szoktam, csak most nem hazai vizeken vagyok. 🙂
        Forintos Gyulának köszönhetem, hogy egy mondatából felismerem a zsicit. Szerencsére barátomként is emlegethetem. Két könyvet kéne mindenkinek elolvasnia, a Cionék jegyzőkönyveit és Forintos Gyula könyvét. Ettől a kettőtől mindenki megvilágosodna.
        Üdv! Vanilia
        „Nem érez részvétet értünk, sem szeretetet soha! Az áldozatainkat és szenvedéseinket legjobb esetben közömbösen nézi, egyébként pedig kívánja! Egy álomvilágba ringat minket és ennek oka az, hogy abban a tudatban tart, hogy embernek tartjuk őket a kinézésük miatt!
        Ebbe a tévedésbe már sokan belehaltak!”
        (Forintos Gyula: Requiem egy tengeralattjáróért)

        Kedvelés

  23. Jó tanács Czakó Istvánnak!
    Mikor ezt a cikket megirta, tapasztalt iroként tudhatta, hogy a cikk nagyon provokativ. Tehat szamitania kekllett a heves reakciokra. Ezeket még lehet fokozni, amennyiben a cikkiro beleszol a vitàba és azt céljànak megfelelö modon irànyitja.
    Sajàt példàt veszek. Mivel messze élek, de gondolatban mindennap öseim àltal teremtett hazàban, igy az àltalam tàmogatott Jobbik fejlödése, belsö és külsö bajai nagyon érdekelnek. Mivel a belsö ügyeikröl semmilyen informàciohoz nem jutottam, igy kénytelen voltam irni egy provokativ tanulmànyt. Ez megjelent ezen a portàlon is. De àtvették szinte minden portàlra. Ha felmérést végzel egy szervezet reakciojàrol, megoldàsi képességéröl, akkor a “gépezet fogaskerekei” közé “homokot, követ, vasrudat” -egyszoval akadàlyokat- helyezel el. Ez a provokàcio! Utàna felméred a megoldàsi képességeit, ill. ezek hiànyàban a bajok forràsàt.
    Ugyanazért a tanulmànyért a Jobbikosok àrulonak, zsidobérencnek, kiloramegvettnek, stb. titulàltak, aki szét akarja bomlasztani az egyetlen és minden hibàtol mentes nemzeti radikàlis pàrtot. Mig az olyan portàlok, ahol a pàrtokat utàljàk engem “mocskos pàrtokratànak” neveztek, aki sirvafakad amiatt, hogy a Jobbik nem ugy müködik, hogy megfeleljen vàlasztoi elvàràsainak. Posta Imre oldalàn pedig megigérték, hogy “az IP-szàmom alapjàn beazonositanak, ràm rugjàk az ajtot és tarkon lönek!”.
    Végeredményben megtudtam, hogy a Jobbikban ténylegesen milyen belsö harcok folynak, milyen klànok alakultak ki és, ami szàmomra még fontosabb, fel tudtam mérni a nemzeti radikàlis érdekeltségü, beàllitottsàgu egyének értékitéletét, elemzési készségét és tettrekészségét is. Ezekböl tudtam következtetni a nemzeti radikàlis oldal szinvonalàra.
    Kérdés Czako Istvàn, hogy mit lehet tenni, ha a szàjkàràtéban mulik ki minden dühe a nemzeti radikàlis oldalnak? Mert igenis van tömeg pszichozis, van néppszichologia, akàrmennyire is tiltottàk ezt a kommunista korszakban. Jelen pillanatban ugy itélem meg, hogy bàrmilyen tüntetés torkollhat véres ütközetekbe, csak szakszerüen kell vkik irànyitsàk a tömeget. Ilyen szempontbol érdemes ujranézni többször is a marosvàsàrhelyi 1990 màrcius 19-20.-i magyar ellenes pogromrol készült felvételeket, elolvasni Kincses Elöd könyvét Marosvàsàrhely fekete màrciusa cimmel. Itt làthatovà vàlik a szekus tisztek miképp heccelik a romànsàgot, veretik félre a harangokat, részeg romànokat buszokkal szàllitanak le a görgényi havasokrol, miképp barikàdozzàk körbe, zàrjàk le a föteret, és ejtik ily modon fogollyà a benn rekedt tüntetö magyar egyetemistàkat.
    A nemzeti radikàlis oldal a jelen àllapotàban rendkivül könnyen manipulàlhato és tévutra vihetö. Nincsenek konkrét megoldàsi javaslatok és tàvol àllunk attol, hogy ezek hiànyàban egy a helyzetünk radikàlis jobbitàsàra rendelkezzünk megoldàsi algoritmusokkal.
    Ezen kell munkàlkodniuk mindazoknak, akik képesek dühükön, keservükön felülemelkedve a megoldàsi algoritmusok kidolgozàsàra koncentràlni.

    Kedvelés

  24. Tisztelt Czako Istvan!

    Erdekes ember maga!Megirja gondolatait,-azt kozze is teszik-tobben reagalnak ra,az elettapasztalataiknak megfeleloen.Mivel keves pozitiv visszajelzest kapott,igy bucsuzik a kommenteloktol:
    “További jó gyűlölködést kívánok! Irányomba épp úgy, mint mások irányába!”
    Be kene latnia,egyszeruen csak arrol van szo,hogy On “hasznos hulyekent” vagy “kuldott emberkent”-teljesen mindegy egyebkent-
    SZELET VETETT es VIHART ARATOTT.Bar ez utobbi nem tetszik Onnek.
    Ugy latszik,az Onnel nem egyetertok NEM a Cion Bolcseinek Jegyzokonye alapjan SZOCIALIZALODTAK.
    Vagyis,az “Istennek sem akarnak”a cionista zsidok,sot,semmifele zsido uralma alatt elni.A tapasztalat azt mutatja-patkanyforradalom,kadarrendszer,az 1089 ota tarto demokrati-KUSS(!!!)rendszer-,mindenutt a zsidok-felzsidok vezeto poziciojat jelentette,a rendszeruk szamunkra nem kivanatos eredmenyeit nagyszuleink,szuleink,mink,gyerekeink stb.KENYTELENEK ELVISELNI.????Valoban kenytelenek vagyunk?Netan ki is lehet kerulni ebbol a rank kenyszeritett rendszerbol?De hogyan lehet,ha lehet?
    Merthogy ez a rendszer ELET ELLENES,az mara mar mindenki szamara vilagos.Legfeljebb a zsidok meg nem erzekelik.De ez az o bajuk!Vegul mar csak egy kerdest tennek fel.On ezt tovabbithatna,mert Onnek van zsido baratja,mint fentebb irta:
    A nagy zsido osszetartas jegyeben:Miert nem akadalyoztak meg a JOZSIDOK a ROSSZZSIDOK-at az eletellenes,gonosz tetteik elkoveteseben?
    Nekem nincsenek zsido barataim,mert JOZSIDO-val en meg sohasem talalkoztam.Legfeljebb JO EMBERREL,es ha az tortenetesen zsido volt,az engem cseppet sem erdekelt!
    Mondja mar meg valaki:Mi bajuk van a zsidoknak velunk,nemzsidokkal,azaz gojokkal?Mar mindent elvettek tolunk!Mit akarnak meg?
    A LELKUNKET?
    No,azt biztos nem adjuk!Ahhoz zsidonak kene szuletni es a fent megnevezett (CBJ) eszmekorben felnevelkedni.
    Mi nem akarunk zsidok (pejorativ ertelemben!!!) lenni,de elzsidositani (pejorativ ertelemben!!!)sem akarjuk az orszagunkat,gyermekeinket,unokainkat.Ime a ROSSZZSIDOK munkajanak eredmenyei,a teljesseg igenye nelkul….
    -http://vimeo.com/32873157

    -http://vimeo.com/32476773

    -“Egy út áll előttem, melyiket válasszam?”
    http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=44

    -Leltár
    http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=65

    -Most akkor ki a hülye?
    http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=23

    -Szuverenitás és kölcsönös érdekek – Magyar Szociális Fórum
    http://mszfszk.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=185:szuverenitas-es-koelcsoenoes-erdekek–magyar-szocialis-forum&catid=2:magyar

    …es igy tovabb….Remelem,nem voltam gyulolkodo!Es pitianer?

    Kedvelés

    1. Kiegesziteskent:

      -Bennfentesek
      http://vimeo.com/32873157

      -Élelmiszeripar Rt.
      http://vimeo.com/32476773

      -Jezus nem volt zsido.Ki is verte a templombol a KUFAROKAT!
      -A magyarok osei egyistenhivok voltak.Ezt akar keresztenynek is mondhatjuk a mai szohasznalattal.Ez a keresztenyseg viszont nem egyenlo a zsidokeresztenyseggel (=judeo-keresztenyseggel).

      -Hiaba ,no!Europaban,a vilagban es Magyarorszagban a RENDSZERHIBAS RENDSZERT MEG KELL VALTOZTATNI.A “kivalasztottak”,az osszes ide tartozo(lasd dr.Drabikot,koszonet neki!) “kivalasztott”,szeretne,ha ez az o vezenylesukkel tortenne.A gond az,hogy a “nemkivalasztottak” nem biztos,hogy igy szeretnek.A “nemkivalasztottaknak”eleguk van az eloskodokbol,akar lathato,akar lathatatlan az az eloskodo.

      Remelem, nem voltam gyulolkodo.

      Remelem,nem voltam pitianer.

      Kedvelés

  25. Vajon ez most JOZSIDO vagy ROSSZZSIDO?Szeressem-e vagy ne szeressem-e?
    A “kivalasztottak”nem fernek a borukbe.A torveny moge bujasukat mar ismerjuk.Ezert nem lehetett a magyart gyilkolo zsidot (56 elottit es 56 utanit) meg ma sem torveny elott elitelni-buntetni.

    “Kérjük, az Összes Parlamenti Képviselőt, hogy ne engedjenek a zsarolásnak és NE fogadják el a végrehajtási törvényt, ami az egész nemzet magán vagyonának megszerzésére ad felhatalmazást a törvény mögé bújó rablóknak.”

    http://jovonk.info/2011/12/13/fougyeszseg-megerositette-vegrehajtokat-kiralysagukban

    Ez szep,vajon Czako Istvan szerint most ki a gyulolkodo,esetleg pitianer?
    Nem kene mar a fejerol a talpara allitani ezt a “kivalasztottak rendszeret”?
    Ezek most ennyire hulyek,CBJ-s kepzesuek,esetleg provokalnak?
    En az utobbira tippelek.
    Vagyis,legyunk esznel!Meg akkor is,ha kemeiket kozenk kuldtek.

    Kedvelés

  26. Hozzászólását durva, életveszélyes fenyegetése miatt törölem.

    Megérdemelné, hogy följelentsék. Ha annyira bátor, hogy fenyegetőzni mer, adja meg elérhetőségét is.
    Elküldheti a szerkesztőség címére is. Mi szívesen továbbítjuk a cikk írójának (hozzászólásával együtt, amit megőriztünk), ha kéri.

    Híradmin

    Kedvelés

  27. Nem hiszem, hogy érdemes a Szerkesztö Uraknak fenyegetni Jànost. A hunhir.info-n màr nem lehet hozzàszolni és gondolom onnan ideàramlott jonéhàny beordibàlo. A hunhir-.info-n nem moderàlt senki. Igy aztàn napirenden voltak a gyilkossàggal fenyegetések ill. gyilkossàgra valo felhivàsok. Mégse halt meg senki. A cigànyok gyilkolàsztak tovàbb, de tudtommal zsidot vagy zsidobérencet nem ölt meg senki. Ott vannak tovàbb az orszàggyülésben. Csak a kalapjukat vették le!
    Egy anonim-csett portàlnak az anonimitàsàt a Szerkesztö Urak kötelesek megtartani. Erre becsületük és a portàlon kialakult közösségi szellem kötelezi Önöket!

    Kedves Hozzászóló!

    Mint olvashatta, nem sértettem meg a beíró anonimitását. Csupán kértem, hogy ne így legyen bátor a fenyegetőzésre, s felajánlottam, hogy: “adja meg elérhetőségét is. Elküldheti a szerkesztőség címére is. Mi szívesen továbbítjuk a cikk írójának (hozzászólásával együtt, amit megőriztünk), ha kéri.

    Híradmin

    Kedvelés

  28. Először is nem fenyegettem.
    Régi szkíta erkölcs szerint ha találkozol a megátalkodottság, fajárulás és hasonló halált érdemlő bűnökkel, kötelességed közösséged érdekében fellépni ellene.
    Valamiért ide születünk, de összekaphatjuk a defektet mint Czakó, ilyenkor szeretetből és a közösség, vagy nemzet érdekében és az áruló iránti szeretetből biztosítasz neki egy új kezdetet. Viszont minden kezdethez át kell menni a halálon. Ez tény, nem fenyegetés. Márpedig a faj, és nemzetárulás mindig mindenhol halálos bűn.
    A névtelenséggel kapcsolatban. Elvárod hogy adjam nevem egy olyan embernek aki elárulta faját talmi csillogásért, és mondjuk ki zsidó csahos. Jól esne a lelkednek ha egy zsidó ügyész által egy zsidó bíró előtt, a zsidók játékszabályai szerint megaláznának és igazság elmondása miatt évekre börtönbe zárnának? Elfogadod magyar létedre az új, zsidók által kreált, az igazság kimondását meggátolni hivatott, zsidó érdekeket szolgáló törvényüket?
    Visszadobod a labdát hogy na vagy-e elég bátor. ? Vagyok. De nem veszem fel ott a harcot ahol semmi esélyem az életben maradásra, csak akkor ha a nemzetem érdekében kell életemet adnom mint katona. Zsidó bíróság nem az a hej. Ott csak megaláztatás vár rám. De tedd amit tenned kel.

    Kedvelés

    1. Kedves János!

      Hsz-e az en olvasatomban a kovetkezot jelentiI

      Kalmar vezetesu (profitszemleletu zsidok es felzsidok altal vezetett) orszagban elni,itt a sajat hazankban:ELETVESZELES ALLAPOT.
      Sokan mar belehaltak az elmult 21 evben.Sokan ezutan fognak belehalni,a hajlektalan magyarok tulelesi ideje:max.8 honap.
      Aki tul akar elni,az 2 dolgot tehet:
      1.ELZSIDOSODIK,sokan ezen az uton jarnak,viszonylag jo eletszinvonalon,meg elnek.Az elzsidosodas kenyszeret meg is tudjak magyarazni,ok a pragmatikusok,a “gyakorlatias” emberek.
      2.NEM AKAR ZSIDOVA VALNI.Hisz abban,hogy az eletnek ertelme,celja van,nem veletlen szuletett a Fold eme pontjara,ebbe a nemzetkozossegbe,csaladba.
      Olvasatomban ON a 2.pont ala tartozik.En is.Es egyre tobben, a zsidoelnyomast megtapasztalok kozul.
      A feladat az lehet:segitsuk az eletben maradasat annak a honfitarsunknak,akit ez a KALMAR SOPREDEK halalra itelt.
      Mert ROBERT BACSI is BEINDULT(!),igy,karacsony tajan….
      ROBERT BACSI elobb lop,csal,gyilkol-lasd Cion B.J.-et),majd miutan megszerezte az elso millioit,milliardjait,JOTEKONYKODIK!!!!
      Ad,a bunos uton szerzett javakbol(persze,nem viszi tulzasba!) annak,akitol ellopta.
      No ezert erzek en hanyingert a JOTEKONYKODOKAT latvan.

      Teljesen mindegy,ki,melyik csoportba tartozik?NEM,nem mindegy.A szabad akarat jegyeben mindenki eldontheti,merre,kivel tart.Azaz,mit cselekszik vagy nemcselekszik.Elfogadom-e a BUN-t es cselekszem is,vagy nemfogadom el,nem is cselekszem.
      Amig haza van,addig hazaarulas is van.A kerdes csak az,kinek hol van a hazaja.

      Kedvelés

  29. Kedves Czako Istvan!
    Ugy erzem nekem is meg kell szolalnom. Elore bocsajtom, nem akarom ont bantani, de kerem, egeszitse ki tortenelmi ismereteit, mert azzal baj van. On vedi a szegeny zsido kisembereket es ir itt mindenfele “ateista, bolsevik csavargokrol”, “ostoba fajankokrol, muveletlen gazemberekrol”, “kommunista tetvekrol”, de azzal nincs tisztaban, hogy ezek szinte mind zsidok voltak. Zsido volt Rakosi Roth Matyas, Gero Singer Erno, Peter Gabor (szul. Eisenberger Benjamin), Aczel Gyorgy (szul. Appel Henrik) es veg nelkul lehetne sorolni a neveket. Az AVO-ban tiz hoherbol kilenc zsido volt. Es mai vilagunkban is indokolatlanul sok a zsido az ertelmiseg kozott. Az orvosoknak, iroknak, ujsagiroknak, bankaroknak tobb mint 50%-a, nem is beszelve az ugyvedekrol. Ratelepultek eletunkre es ok iranyitjak az egeszsegugyet (abortusz), a penzugyet (eladosodas), igazsagugyet (birosagi ugyek eltussolasa), valamint a mediat (oriasi erkolcsrombolas, es mely altal azt adnak be az embereknek, amit csak akarnak). Nem volt veletlen a ket haboru kozott “numerus clausus”-kent ismert, torvenyben garantalt limit. Folytatom. Az egyszeru, szegeny zsido kisembereknek az a felelosseguk, hogy nem hatarolodnak el egyertelmuen a szemet, aljas, vilagronto fajtarsaiktol. Ha valasztaniuk kell akkor oket valasszak es a hatterbol erkolcsileg es elvileg oket tamogatjak. Tehat ez a zsido osszetartas. Es meg valami. Ok azert olyan baromian sikeresek, mert azon kivul, hogy parazitak, rendkivul eroszakosak. Politikaban, uzletben es egyaltalan semmiben nem ismernek kegyelmet. Meg egymassal szemben is gatlastalanok, hat meg velunk, gojokkal szemben. Azt mondjak, csak ok ertenek a penzhez, az uzlethez. Ez nem igaz. Ok azert sikeresebbek ebben, mert gatlastalanok. A kereszteny kereskedo nem tudna olyan gatlastalan lenni mint ezek. Ezert lassabban gyarapodik, viszont szem elott tartja az “elni es elni hagyni” elvet. A zsido ilyent nem ismer. Latjuk, hogy mit csinalnak a Foldunkkel. Elhetetlenne es lakhatatlanna teszik, de mindez nem szamit. Az emberi civilizacio napjai meg vannak szamlalva.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.