Országos a felháborodás – Tüntetés (Frissítve Toroczkai tájékoztatásával)

Bár a fősodratú média igen szűken méri az információt a Budaházy Györgyöt és társait sújtó ítélet kapcsán, az interneten, a nemzeti médiumok részletekbe menően foglalkoznak azzal a gyalázatos ítélettel, mellyel 2016. augusztus 30-án csapta arcul a hatalom a hazafiakat.

Várható, hogy ezt a gyalázatot a nemzeti oldal nem hagyja annyiban. Az sem kizárt, hogy előbb-utóbb nagyobb szabású utcai demonstrációkra is sor kerülhet. Természetesen a színfalak mögött a nemzeti jogvédők is teszik már a dolgukat, ahogyan eddig is tették, de lásd a hatalmi önkény annyira biztos a dolgában, hogy inkább gyufát húzogat. A nemzeti önszerveződés azonban már beindult.

A Legfőbb Ügyészség épülete előtt szeptember 3-án szombaton, délelőtt fél 12-kor gyülekeznek majd az emberek, hogy kifejezzék tiltakozásukat a hatalom Budaházyékat sújtó ítélete ellen, mely egyben üzenet is volt részükről a nemzeti oldalnak.

Budaházy_tüntetés

Friss:

TOROCZKAI LÁSZLÓ: “A tegnapi vérforraló ítéletek miatti első tüntetés szombaton 11 órakor lesz a Legfőbb Ügyészség épülete előtt, Budapesten, a Markó utca 16. szám alatt. A főszervező jómagam vagyok, várunk mindenkit, aki nem tudja elfogadni, hogy a valódi terroristák, a hazug, korrupt Gyurcsány-rezsim magyar népre támadó felelősei és a politikusbűnözők megúszták, miközben 17 hazafira összesen 125 év fegyházat szabott ki a bíróság…”

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

4 című bejegyzés “Országos a felháborodás – Tüntetés (Frissítve Toroczkai tájékoztatásával)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Sajnos mára az igazságszolgáltatásunk a konzervatív-, a baloldali liberális politika kiszolgálójává válva a gazságszolgáltatást képviseli. Sajnos nagyok sok erkölcsileg és jogilag is felkészületlen ügyész valamint bíró ítélkezik tevékenyen felettünk, gyakran az igazságot szándékkal betakarva, eltakarva. Annyira buták, hogy nem veszik észre, alattomos, a megalázó tetteik valójában olyan provokációk, melyeket a polgárok el fognak takarítani. Mert el kell takarítaniuk, ha magyar földön akarnak tovább élni.

    Kedvelés

  2. T.Kovács úr !
    Üdvözlöm a tisztánlátók és az igazmondók között.
    H.B.
    “A pokol üres,mert minden ördög a felszínen van.”

    Kedvelés

  3. “mert el kell takarítanunk”.
    Kivel,kikkel? Mert mára a többség számára minden mindegy. Fetreng a saját számára élvezhető dagonyában,a kiszámítható napi betevőjével,az olcsó gyönyörökkel,örömökkel múlatja semmitérő életét. Teli szájjal bámulja a valóság show-k, parazita celebek hitvány életét,mert a sajátja semmi érdemlegeset nem nyújt számára. Ezzel a biomasszával mindent lehet, de minőségi változást elérni biztos nem. Ahol huszonhét év alatt ennyire futotta az “ellenállásból,ahol virágzik a besúgók,áll nemzeti csoportosulások hada,hogy még az arra érzékenyeket is eltapossa, ahol pénzért,karrierért bármilyen aljasságra képesek, ott hiú remény bármit is gondolni. Tisztességes ember most kivár, mert számára nem alkalmas az idő,bármit tesz,csak besározódik. Most az alja van felül. Meg kell várni,míg leülepszik. Aztán magunk közül kiválogatni a férgesét,aztán neki állni a rendbetételnek.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.