„Mi mindent csinálhattunk, Bús Balázst lefizettük”

A koronatanú szerint kilóra vette meg Vizoviczki Óbuda fideszes polgármesterét – kenőpénz, kurvák, ingyen bulik. EREDETI DOKUMENTUMOKKAL!

Búsbalázs_doc

Több tanú is beszámolt az ügyészeknek arról, hogy milyen szoros kapcsolatban állt Bús Balázs polgármester Vizoviczki Lászlóval. Az ügyészség ennek ellenére ki sem hallgatta a kormánypárti politikust. Vizoviczkiék Tarlós István főpolgármesternél is próbálkoztak, de őt nem tudták megkenni.

A hét elején hoztuk nyilvánosságra a Vizoviczki-ügy negyedrendű vádlottjával készült riportsorozatunkhatodik, befejező részét, amelyben a diszkópápa egykori bizalmasa többek közt arról beszélt, hogy Óbudafideszes polgármestere, Bús Balázs VIP vendégként ingyen szórakozhatott a Vizoviczki-birodalomban. Bár Bús mindent tagad, a birtokunkba került kihallgatási jegyzőkönyvek a nő állításait támasztják alá. A Központi Nyomozó Főügyészségen ugyanis több, egymástól független tanú is beszélt Búsról. Rács Balázst tanúként hallgatták ki az ügyben még 2013 júniusában. A férfi azt mondta, hogy Davidovics Sándor – Vizoviczki biztonsági főnöke – tartott közvetlen kapcsolatot Bús Balázzsal és alpolgármesterével.

Kérdésre elmondom, hogy Davidovics Sándor az önkormányzatnál a mindenkori alpolgármesterrel, illetőleg Bús Balázzsal tartotta a kapcsolatot. Azt nem tudom, hogy a katasztrófavédelemnél, illetőleg a tűzoltóságnál ki volt a kapcsolata. Azt konkrétan nem tudom, hogy Davidovics Sándor és Bús Balázs milyen kapcsolatban állt egymással, de arra emlékszem, hogy 2011 júniusában ő hívta meg a polgármestert egy általunk rendezett segélyrendezvényre, amelynek talán még fővédnöke is volt.”

Folytatás ITT

N1Tv