Titkos repülőgépek méreggel permetezik az embereket – megdöbbentő képek és videók

CT4Olyan személyszállító repülőgépek, melyek nincsenek a Flightradar24-en feltüntetve – méreggel permetezik a légkört, ezzel megváltoztatják az időjárást és betegségeket okoznak.

Rákkeltő alumínium port, cinket és báriumot permeteznek a levegőbe.

Olvassa végig a cikket, mert megdöbbentő képeket és egy másfél órás videót is megtalálhat benne…

Nézze meg, hogy alakítanak át egy utasszállító repülőgépet méreg permetező gépezetté:

CT1

(A világ összes repülőgépe egyszerre megtekinthető és minden adatot megtudhatsz a repülőkről, az útirányról és még a földet is megtekintheted a pilótafülkéből. Itt a weboldal:  Flightradar24)

CT2

CT3

A következő képet Nyíregyháza és Debrecen térségében fotózták. Ezek a csíkok nem a normál repülőgép forgalomból tevődnek össze.

A Flightradar24-en mindig meg lehet tekinteni, hogy hol milyen repülőgép repül a világban, vagy éppen a fejünk felett.

CHEMTRAIL-csík terítette be Magyarországot múlt szombaton !

CT4

Érdekes, hogy ezek a gépek mindig akkor jelennek meg, amikor a családok az idejüket a szabadban töltik.

Két héttel ezelőtt például Nyíregyházán este minimum 12 ismeretlen repülő terítette be CHEMTRAILS vegyi anyagokkal a kék eget. Ezeket lehet látni a fenti képen. Érdekesség az volt, hogy ezek nem a kondenzcsíkok voltak. Ennyi repülőgépet soha nem lehet látni Debrecen és Nyíregyháza térségében.  A naplemente alig látszódott a permetezés után.

Szegeden és Békéscsabán és Pécsett is beszámoltak sokan hasonló tevékenységről.

A világ összes repülőgépe egyszerre megtekinthető és minden adatot megtudhatsz a repülőkről, az útirányról és még a földet is megtekintheted a pilótafülkéből. Itt a weboldal:  Flightradar24

Magyarországon nem beszél a média a CHEMTRAIL kivizsgálásáról, a CHEMTRAIL elleni tüntetésekről. Pedig hatalmas kárt okoznak ezek a repülőgépek. Egyesek szerint Csernobil ehhez képest játék volt.

A megdöbbentő, hogy a legmérgezőbb nehézfémekkel támadják az emberi szervezetet. Mik ezek? Alumínium, cink, stroncium, bárium.

Flightradar 24 nem is látja őket a legtöbbször.

Ezek a repülőgépek kifejezetten a permet terítésére szolgálnak, lásd a képeket.

Azt állítják a szakértői a témának, hogy a népesség csökkentés a célja a permetezéseknek.

A méreganyagok 7-10 napig a légkörben keringenek. Ha az eső esik sokkal hamarabb. Rákot okoz a leggyengébb immunrendszerek esetében már 4-6 hónap alatt!

A nehézfém raktározódik a szervezetben, amik sehogy sem kerülnek ürítésre. A veséken és a bélrendszeren át nem távoznak belőlünk, nyirokrendszerünk pedig nem győzi, így érthető, hogy elraktározódnak.

A fémek lerakódnak szerveinkben, a gerincben, valamint az agyban. A nehézfémek a szervezetbe jutáskor szinte azonnal reakcióba kerülnek és vegyületeket hoznak létre.

Nem kizárólag a belégzéssel jut be a legtöbb nehézfém, hanem az étellel (zöldségek, gyümölcsök, stb…)

Az idegrendszerre is mérgező hatása van az alumíniumnak, mert megváltoztatja a vér-agy gát működést.

Ezek a csövek a repülőgép alaptartozékai lehetnek?
Ezek a csövek a repülőgép alaptartozékai lehetnek?

Mikor és mitől keletkezik a normál kondenzcsík a repülésnél?

A hagyományos kondenzcsík (contrail) akkor keletkezik, amikor a magasan haladó sugárhajtású repülőgép okozta nyomástól kicsapódik a levegőből a vízgőz, ez általában 8 ezer méter felett történik, ekkor apró jégkristályok keletkeznek.

Az ilyen csík általában néhány perc után magától eloszlik.

Mi az a chemtrail?

Ez gyakorlatilag magyarra fordítva kémiai csíkot jelent. Újnak számít a szó, mivel pár éve kezdték el használni.

A chemtrail teljesen máshogy viselkedik, mint a kondenzcsík. Közvetlenül a keletkezése után kondenzcsíkra hasonlít, viszont feloszlás helyett lassan szétterjed, és széles felhősávvá alakul.

Ezek a csíkok behálózzák az eget, és órákon keresztül felismerhetőek maradnak. A megfigyelések szerint a jelenség nyomán bármilyen tiszta kék égbolt gyorsan átláthatlan, szürke masszává alakulhat. A beterítést követő napokban az adott területen bizonyosan nem lesz csapadék.

Mikor jegyeztek fel először chemtrail csíkokat?

1998-ban jegyezték fel először az USA-ban. Azóta sok-sok országban fényképeztek le a házaik felett Nagy-Britanniában, Németországban, de Ausztráliában is hasonló csíkokat.

A kormányok ellenkezése miatt a csíkok ismeretlenek Kína és Brazília felett.

A Bodeni tó felett megjelenő csíkokat dokumentáló egyik német felhasználó szerint ráadásul pénteken és a hétvégén szabadnaposak a csíkhúzó gépek.

Megdöbbentő, hogy ezek a “permetező” repülőgépek egészen furcsa útvonal mentén haladnak, például láthatatlan határok mentén visszafordulnak a kijelölt terület beterítésére.

Az amerikai oceanográfiai és légköri felügyelet szerint nincs kémiai anyag a levegőben:

A National Oceanic and Atmospheric Administration, NOAA által kiadott tájékoztató szerint a tartós kondenzcsíkok nem tartalmaznak semmilyen kémiai anyagot, csupán a légköri viszonyok alakulása miatt maradnak fenn viszonylag sokáig.

A NOAA szerint a tengerészek már régóta figyelik a kondenzcsíkok viselkedését, és így következtetnek arra, ha változás várható az időjárási viszonyokban. A klímakutatásokban szintén be kellett vonni a légiközlekedés hatását, az ugyanis befolyásolja a felhőképződést, emlékeztet a NOAA. A klímára gyakorolt hatását a NASA napokban kiadott anyaga is hangsúlyozza.

Azt állítják sokan, hogy a gépekből mikroszkópikus anyagokat szórnak ki.

A világ nagyvárosai felett megörökített csíkok azonban rendkívül furcsák. A kérdéskört tanulmányozó felhasználók szerint kémiai anyagokat sőt biológiai ágenseket szórnak ki ezekből a gépekből, és minden hivatalos megnyilatkozás csak a gyanú elaltatását szolgálja.

Egyesek az állítólagos lehullott apró szálakat vizsgálják mikroszkóp alatt, és növesztett nanostruktúrákról számolnak be. Mások hámsérülésekből kihúzható, sebek gyógyulását akadályozó szálakról, a chemtrail sújtotta napokon asztmatikus tünetekről tudósítanak.  Egy repülőgépszerelő beszámolója szerint kis híján kirúgták, amikor egy utasszállító gép szervizelése közben oda nem tartozó tartályok csővezetékét próbálta megfejteni.

Ez már végképpen gyanús: Az amerikai képviselőház a 2001-es Space Preservation Act (világűr megóvási törvény) szövegében a tiltandó eszközök között sorolta fel a chemtrail kifejezést.

Teller Ede néhány éve egy olaszországi konferencián felvetette ezt a kérdést.

Buránszkiné Sallai Márta, az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) egykori főosztályvezetője korábban az Index-nek azt nyilatkozta, hogy hazánkban a rendszerváltás előtt jégeső elhárítás volt Pécs mellett a Tenkes hegyen illetve Baján. Az ezüstjodid rakétákat alkalmazó beavatkozásokat az egykori Állami Biztosító támogatta.  Az olimpiai megnyitókon, a volt Szovjetunió fontos felvonulásain alkalmaztak felhőoszlatást, mondta az OMSZ főosztályvezetője.

Ezek a képek Ön szerint hagyományos repülőgépek alkatrészeit mutatják be?

CT6

CT7

CT8

Az egyik legmegdöbbentőbb dolog, hogy több tucat oldal, mely ezzel a témával foglalkozik, ugyan még létezik a keresőkben vagy más oldalakban linkként, de már maga az egész website törölve van. Önök szerint miért lehet ez?

Érdemes megnézni a Spektrum videóját is, mely bemutatja, hogy igenis létezik a fenti állítás:

Forrás: Hír.ma

Nemzeti InternetFigyelő

54 című bejegyzés “Titkos repülőgépek méreggel permetezik az embereket – megdöbbentő képek és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. De mi volna ezzel az egésszel a cél ? Ha fentről szétszórnak valamit , az nagyjából egyformán jut minden területre , így nem lehet kiválasztani , hogy kire jusson , és kire ne . Egy kormánynak sem lehet célja a saját lakosságának kiirtása , hiszen abban benne vannak a saját támogatóik , és a rokonaik is . Arról meg már régebben is lehetett hallani , hogy például a pekingi olimpia idején (vagy valami kínai állami ünnepség idején , már nem emlékszem pontosan) a kínaiak megpróbálták befolyásolni a légkör egyes tényezőit , és repülőkkel vagy rakétákkal vegyi anyagokat juttattak nagy magasságba , az esőzést megelőzendő . Az se volt egészséges dolog , de nem az emberek permetezése volt a cél .
  Egyáltalán honnan vannak ezek az információk ? Például az , hogy : “a legmérgezőbb nehézfémekkel támadják az emberi szervezetet. Mik ezek? Alumínium, cink, stroncium, bárium.”
  Mire alapozzák ezt a kijelentést ? Megmérte ezt valaki ? Gyűjtöttek mintát , vagy bejutottak az egyik ilyen permetező gépbe ? Honnan van ez az infó ?
  Nem állítom , hogy nem igaz a dolog , hiszen semmit sem tudok róla , de aki azt állítja , hogy mérgező anyagokat szórnak a fejünkre , az mutasson már valami labor eredményt , vagy bármilyen hiteles vizsgálati eredményt , mielőtt farkast kiált !

  Sztanó

  Kedvelés

  1. Sajnos, Nyíregyháza – Debrecen útvonalon gyakran látni ilyet! Ön szerint akkor ez mi? Ha nem is nagymérvű mérgezésről van szó, de a légkört jelentősen megváltoztatja, az már biztos! Jó néhány hónapja figyeljük, a meteorológia folyamatosan az esőt jósolta felénk, de a csíkok, kockák miatt egy szem sem esett!
   Adminka

   Kedvelés

   1. Tehát Önök láttak csíkokat az égen ? Rendben , elhiszem , én is szoktam látni . Végeztek bármiféle mérést ? Van bármilyen mintájuk akár a levegőből , akár az érintett területről ? Végeztek valamiféle elemzést , vizsgálatot ? Mire alapozzák , hogy azokból a gépekből vegyszerrel permeteznek minket ? Csak feltételezés ?
    És ha már ezt feltételezik , akkor gondoljuk tovább . Ki végzi ezeket a műveleteket ? Egy nagy repülőgép nem tud csak úgy ide-oda röpködni a légtérben , engedélyek nélkül . Önök szerint honnan jön ez a gép , hol száll fel és le ? Hol töltik fel a tartályait vegyszerrel és kiknek volna érdekük ilyesfajta mérgezés ? Vagy csak elfuserált időjárás-befolyásolásról lenne szó ? Talán az esőzések megszüntetése lenne a cél , és közben véletlenül kárt okoznak ?
    Szerintem ilyen akcióhoz mindenképpen állami szintű engedélyek kellenek . Nem holmi mezőgazdasági permetezőről van itt szó , ha engedély nélkül csinálná bárki , azzal egyértelműen börtönt kockáztatna , ráadásul kinek érné meg saját pénzén ilyet csinálni , és minek ? A meteorológiai szolgálat meg tudtommal nem él ilyen eszközökkel , ők csak előjelzik az időjárást , de nem befolyásolják . Valamikor még gyerekkoromban mintha hallottam volna olyasmit , hogy jégeső és jégkár ellen rakétákkal valamilyen anyagot juttatnak a légkörbe , de az teljesen hivatalos volt , talán tv-ben mondták be , viszont nem tudom melyik hatóság engedélyezte. (Ez lehetett az , amit fent a cikkben is említenek.)
    Egyáltalán , kinek volna feladata az országban , hogy ilyen munkát végrehajtson ? Ki van erre felhatalmazva , kinek vannak eszközei hozzá ?
    Vagy Önök szerint külföldi a megrendelő és a végrehajtó ? Akkor megint ott vagyunk , hogy ehhez engedélyek kellenek , amit az állami hivatalok adnak ki . Egy ilyen gép nem tud engedélyek nélkül mozogni a légtérben .Tehát a kormánynak tudnia kellene erről . Gondolják , hogy engedélyeznék ?
    Sok a megválaszolatlan kérdés , érdemes lenne utánajárni , mert a téma tényleg érdekes .
    De ahhoz , hogy tényként közöljenek valamit , ahhoz azért feltételezésektől kicsit több kellene , főleg ha ilyen “meredek” dologról van szó .

    Sztanó

    Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá, mert egyébként kénytelen leszek törölni!
    Most pótoltam. Megértést várva: Híradmin!

    Kedvelés

  2. Gondolom nem tudsz angolul, mert akkor nem kerdeznel ennyi hulyeseget amit pont el is mondtak, hogy mit miert………

   tomika

   Kedvelés

   1. Tomika , ha angolul írják , hogy a valótlanság az igazság , akkor el kell hinni ? Lehet , hogy én nem beszélek angolul , de Te meg még magyarul sem tudsz gondolkodni ……
    Egyébként nem zártam ki a lehetőséget , hogy van valóságtartalma a cikknek , ezért dobtam fel kérdéseket .
    Üdv ! Sztanó

    Kedvelés

  3. A másfél órás videóban benne van, hogy ezek tények, és bevizsgált anyagok, az alumíniumot, báriumot kimutatták, és ne legyünk már olyan naivak, hogy nem a népesség csökkentés a cél. Aki több helyen is tájékozódik a témában, annak ez már nem kérdés.

   Pataki Lászlóné

   Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá, mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

   Híradmin!

   Kedvelés

   1. Olyan egyszerű ezt kimondani , hogy ” A népesség csökkentése a cél.”
    De kinek a célja ??? Gondolkodott már ezen , kedves Pataki Lászlóné ? A saját kormányunké talán ? Akkor saját magukat is mérgezik ugyebár !? Vagy az “idegen háttérhatalomé ” ? Mint azt feljebb már kifejtettem , ilyen jól látható , nagy gépek , ilyen tevékenységet titokban nem tudnának végezni . Tehát engedéllyel és ellenőrizve repülnek . Ezen kár lenne vitatkozni , ezek nem lopakodó gépek , és nem éjjel , titokban , földközeli repüléssel , radarok kikerülésével végzik a munkájukat . És akkor megint ott tartunk , hogy Ön szerint talán kormányzati engedéllyel mérgeznek minket ? De a kormány is emberekből áll , nekik is itt élnek a rokonaik , családjuk . Kizártnak tartom hát . Szerintem ez nem naivitás .
    Tisztelettel : Sztanó

    Kedvelés

   2. elosszor hallok ilyesmit az èletemben, de èn ennek nagyon is hiszek amit it irtak errol a kèmiai vegyszerszoràsokròl. Sajnos sokmindent nem mondanak nehogy pànikot keltsenek, de èn igen is hiszek benne.
    Kulonben a kormànyt nem èrdekli, ok mindent alàirnak, ami a nèpek ellen szòl.

    pacsni

    Kedvelés

 2. Gondolkodtam,esetleg nem-e a HAARP tevékenységgel függ össze mert megfigyeléseim szerint a tevékenységet szinte mindig időjárási anomáliák követik.Legutóbb március 12 és 18.-án volt kiemelkedőtevékenység és azóta sem akar kitavaszodni!

  steyr

  Kedvelés

 3. Kell e nagyobb szennyezés a légtérből, mint mikor a biztonságos leszállás érdekében a személyszállító repülő kiengedi fél tartályát a légtérbe? A kerozin is tele van “vitaminnal”.

  tétlény

  Kedvelés

 4. Beszélgessünk a “bizonyítékokról”. Nos az első képen lévő repülőgép egy légi utántöltő, amivel pl. a vadászrepülőket töltik fel. A rajta lévő kör alakú izé pedig egy igen gyenge photoshop (képhamisítás), csak a vak nem látja a körbevágás nyomait a sötétkék csonkvégen, a hamisító igencsak gyenge munkát végzett.
  Károly

  Kedvelés

 5. UNDORÍTÓ AZ,AHOGY AZ EMBEREKET RIOGATJÁK! HA AZ ÁLLÍTÁS IGAZ,TEGYENEK ELLENE! HA ENNYIRE PONTOSAN TUDNAK MINDENT,MIÉRT NEM KÖZLI A MÉDIA ?! A NÉPNEK TUDNIA KELLENE AZ ILYEN VESZÉLYRŐL!

  Kedvelés

  1. Sokféle hozászolást írtak ide és néha nem csak jó gondolkodni hanem szemlélödni se ártana.Nem tudom a földönkivüliekben hisztek e.Tételezem fel,hogy nemAkkor szerintetek kik müködnek odafent az égen?Én az udvari wcét használom ezért éjjel ha ki kell mennem az eget is szoktam szemlélni ,azt vettem észre hogy egy fényes pont követ egy repülöt alatta haladt erre kiváncsi voltam mi lesz a fejlemény egyszercsak nagyon távoli pontról kék sávosan a fény odavilágitott a követő ponthoz ami persze megálltt.A fiam is látott ide oda világitó kék fényeket.És még nincsenek eltitkolt dolgok?

   Kedvelés

   1. Én az udvari wct nemigen tudom használni, mert sajnos anyagi okok miatt tömbházban lakom, de a benti wcén is sokszor csillagokat látok… Az alsógatyámon olykor titokzatos sárga (nem kék) vonalkódok jelennek meg. Már többször is kértem a földönkívüliek segítségét, de szarnak rám.
    oiproks

    😀 😀 (H)

    Kedvelés

 6. Hogy ti mekkora hülyék vagytok 😀
  Nagyon megnevettettetek 😀
  Köszi, ez isteni volt::) És hogy még a kommentekben is eljátszák, hogy létezik olyan idióta, aki ezt bevenné 🙂

  Kár, hogy azt nem irtátok bele, hogy még a bajn aiék engedélyezték az IMF hitel titkos záradékaként :)))

  Sztyerna D’vid

  Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá, mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

  Híradmin!

  Kedvelés

  1. Kedves Dávid ! Nem játszottam el hogy elhiszem , hiszen éppen vitatom az egész dolgot , de az is igaz , hogy ha az ember nem tudja valamiről , hogy mi is az pontosan , akkor többféle lehetőséget is figyelembe kell venni , mielőtt véleményt alkot . Legalábbis én így állok a dolgokhoz . Az , hogy valami számomra hihetetlen (mint most ez a népességcsökkentő permetezés) , az még nem jelenti azt , hogy ne lehetne igaz . Sok mindenről nem tudunk a világon , ezért kell következtetéseket is használnunk , és nekem most az jött ki , hogy ez a fenti hír nem igaz. Ha nem tényként , hírként közölték volna , hanem felvetésként , kérdésként , akkor lehet , hogy nem is reagáltam volna rá.
   Üdv ! Sztanó

   Kedvelés

  2. Teljesen egyetértek D’vid. Csak nem gondolja valaki komolyan, hogy repülőgépek nem bejelentve röpködnek országok légterein át és mérgező anyagokat permeteznek a lakosságra?! A Lopakodók nem erre vannak tervezve, más gépek pedig nem tudnak a radar elől elbújni!
   Dombovári Tibor

   Kedvelés

 7. saját magukat is mérgezik?nem hinném.

  radi

  Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá, mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

  Híradmin!

  Mellesleg, akik ezt a disznóságot megparancsolták, nem itt élnek! (H)

  Kedvelés

 8. Két nappal előrébb jár a naptárad, április elseje még csak holnap lesz. 😉

  Titkos repülőgépek, mi? Jelezném, hogy ezeknek a repülőgépeknek minden adata nyilvános, és meg lehet találni őket, csak ahhoz persze kell némi kényelmetlen agymunka.
  Itt van például az első kép eredetije (itt még a Photoshoppal utólag odahamisított “HAZMAT” – veszélyes anyag – felirat nélkül…): http://www.airliners.net/photo/Boeing/Boeing-777-240-LR/0855967/L/ Egyébként azért nem értem, mi nem világos azon, hogy mi ez és mire szolgál, mivel még meg is osztottad a Boeing cég kiadványának azt az oldalát, ami az egészre választ ad.
  A másik kép az amerikai légierő egyik NKC-135A repülőgépét mutatja, amelyik valóban permetez – vizet a katonai gépek szárnyira, hogy a repülés közbeni jegesedést vizsgálják vele. http://contrailscience.com/wp-content/uploads/nkc-135-spays-water-test-icing-raptorbig.jpg
  A harmadik repülőgép egy Grumman G-159 Gulfstream 1-es, lajstromjele N701BN, és egy légköri mintavételre használt kutatórepülőgépről van szó (a képen látható fura csövecskék mintavételi szenzorok, és a gép orra felé néznek, mivel nem permeteznek, hanem mintát vesznek).http://www.airport-data.com/aircraft/N701BN.html

  “Ezek a képek Ön szerint hagyományos repülőgépek alkatrészeit mutatják be?”
  Nem, mivel ezen gépek mindegyikének speciális feladata van, lásd fent. Semmiképp nem mondhatók “hagyományosnak”.

  Amúgy a cikkben szereplő ÖSSZES gép magyarázattal és ellenőrizhető külső hivatkozásokkal együtt (ami, lássuk be, ennek a cikknek nem az erőssége) megtalálható ezen az oldalon: http://contrailscience.com/contrail-or-chemtrail/

  Gratulálok mindenkinek, aki elhitte a fentieket! :)))) Április bolondja! 😛

  – Szentesi Kálmán

  Kedvelés

 9. Azért az bájos, hogy a cikk szerzőjének fingja sincs arról, mitől keletkezik vagy mi egyáltalán a kondenzcsík, de azért osztja az észt. Nagyon hiteles… 😉

  “Mikor és mitől keletkezik a normál kondenzcsík a repülésnél?
  A hagyományos kondenzcsík (contrail) akkor keletkezik, amikor a magasan haladó sugárhajtású repülőgép okozta nyomástól kicsapódik a levegőből a vízgőz, ez általában 8 ezer méter felett történik, ekkor apró jégkristályok keletkeznek.
  Az ilyen csík általában néhány perc után magától eloszlik.”

  Aaaz, nyomástól, hát persze! 😀 Csak így tovább, nagyon tudományosnak tetszik lenni! 🙂

  Amúgy az, hogy a kondenzcsík mennyi idő alatt oszlik el (lehet valóban pár perc, sőt pár másodperc is, és lehet pár óra), az egy tucatnyi meteorológiai körülménytől függ, amelyek közül a legfontosabb a légkör nedvességtől való telítettsége (szaturációja) – vagyis egyszerűbben fogalmazva, hogy mennyire párás a levegő azon a repülési magasságon, ahol a gép halad.

  – Szentesi Kálmán

  Kedvelés

  1. Kondenzcsík.
   „Az ilyen csík általában néhány perc után magától eloszlik.”
   Ezt én is állíthatom. De pár percig milyen kellemetlen tud lenni zárt helységben, például buszon.:)
   oiproks

   😀 😀 😀 (H)

   Kedvelés

 10. (Kedves Híradmin, volt ez előtt egy másik hozzászólásom is, azt nem látom, de amikor újra akartam küldeni, azt írta, megegyezik egy már elküldöttel… – Köszönöm, Kálmán)

  Kedves Kálmán! Írja meg, hogy mikor küldte azt a hozzászólást, mert lehet, hogy a rendszer automatikusan betette a spam-ek közé (sajnos, volt már erre példa). Ha megtalálom, természetesen helyre teszem. Üdvözlettel: Híradmin

  Kedvelés

 11. Kedves Kálmán!

  Mindkét hozzászólása a spam-ek között volt (valószínűleg a kettőnél több vagy a rendszer számára gyanús link megadása miatt), de most helyre állítottam őket. Ilyen előfordul, akkor jelezni kell nekünk! (Híradmin)

  ez volt az első:

  Két nappal előrébb jár a naptárad, április elseje még csak holnap lesz. 😉

  Titkos repülőgépek, mi? Jelezném, hogy ezeknek a repülőgépeknek minden adata nyilvános, és meg lehet találni őket, csak ahhoz persze kell némi kényelmetlen agymunka.
  Itt van például az első kép eredetije (itt még a Photoshoppal utólag odahamisított “HAZMAT” – veszélyes anyag – felirat nélkül…): http://www.airliners.net/photo/Boeing/Boeing-777-240-LR/0855967/L/ Egyébként azért nem értem, mi nem világos azon, hogy mi ez és mire szolgál, mivel még meg is osztottad a Boeing cég kiadványának azt az oldalát, ami az egészre választ ad.
  A másik kép az amerikai légierő egyik NKC-135A repülőgépét mutatja, amelyik valóban permetez – vizet a katonai gépek szárnyira, hogy a repülés közbeni jegesedést vizsgálják vele. http://contrailscience.com/wp-content/uploads/nkc-135-spays-water-test-icing-raptorbig.jpg
  A harmadik repülőgép egy Grumman G-159 Gulfstream 1-es, lajstromjele N701BN, és egy légköri mintavételre használt kutatórepülőgépről van szó (a képen látható fura csövecskék mintavételi szenzorok, és a gép orra felé néznek, mivel nem permeteznek, hanem mintát vesznek).http://www.airport-data.com/aircraft/N701BN.html

  “Ezek a képek Ön szerint hagyományos repülőgépek alkatrészeit mutatják be?”
  Nem, mivel ezen gépek mindegyikének speciális feladata van, lásd fent. Semmiképp nem mondhatók “hagyományosnak”.

  Amúgy a cikkben szereplő ÖSSZES gép magyarázattal és ellenőrizhető külső hivatkozásokkal együtt (ami, lássuk be, ennek a cikknek nem az erőssége) megtalálható ezen az oldalon: http://contrailscience.com/contrail-or-chemtrail/

  Gratulálok mindenkinek, aki elhitte a fentieket! :)))) Április bolondja! 😛

  – Szentesi Kálmán

  Kedvelés

 12. Kedves Cikk író és Szentesi Kálmán! Köszönöm az írásokat, megfelelőképp megborzongtam , rémültem, majd fellélegeztem ! Kérhetném, hogy csak olyan dolgokkal riogassanak, aminek megfelelőképpen utána jártak ! , mert ez már rég óta téma, de amit most (végre, mert rossz érzésekkel lennék, hogy így kell élnünk ) olvashattam és utána nézhettem, újabb tényeknek, az bizakodással tölt el !, hogy nem kell ilyen összeesküvésekkel élni !…. DE akkor mi van a többi összeesküvés elmélettel…… ??? Üdv. Végh Andrea

  Kedvelés

 13. Tisztelt Cikk Író!

  Gondolkodjunk egy kicsit. Sok euro millióért megépítik a legnagyobb titokban ezt a repülőt. Utána, a legnagyobb titokban még használják is, ami elméletileg egészségkárosító. Utána, hogy mindenki jól érezze magát, meghívják a sajtó képviselőit, hogy készítsenek fotókat, videókat a repülőgép külsejéről, belsejéről.
  Ugyan már, ez egy nagy fake, amit sok ember bevesz!

  Tisztelettel:
  Joó Antal

  Kedvelés

 14. Ki az az őrült hülye, aki ezt elterjeszti, és miért gondolja, hogy az emberek gondolkodó része el is hiszi?
  Ki a cikk szerzője?
  OV. gyász (akarom mondani béke)menete az megvezethető!
  Üdv. Gé Erzsébet

  Kedvelés

  1. Kedves Gé Erzsébet!
   „Ki a cikk szerzője?”
   Ekkora baromsághoz kevés épelméjű ember adja a nevét.
   Mindenesetre, elég sokan bedőltek neki, úgy, mint a Fidesz légből kapott ígéreteinek is. Ezt teszi velünk a média, az értelmiségieknek nevezett haszonélvezők tábora, a mi pénzünkön tanuló, egyetemekről kikerülők lenézése irányunkba… (tisztelet a kivétel)
   Ez is azt bizonyítja, hogy milyen könnyen befolyásolhatóak vagyunk.
   oiproks

   Kedvelés

 15. De akkor mi lehet? Való, hogy ennyi repülő nem jár hivatalosan. Kondenz nem lehet, mert jóval közelebb vannak, mint egy “normális” gép. Néha nagyon közel, és persze huzza a csikot. Csak meg kell figyelni és jól lehet látni őket… Ahogy Kálmán irta fentebb, van olyan permetezés is, de nem 30-50 naponta és keresztül-kasul az égen. Csak tudja valaki a választ….

  Zoltan

  Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá, mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

  Híradmin!

  Kedvelés

  1. A repülőgépek olyan magasan és olyan útvonalon szállnak, amilyenre engedélyt, utasítást kapnak. Ez természetesen függ az időjárástól, és a többi forgalomtól. Ugyanúgy, ahogy a fentebb írtak szerint, a kondenzcsík eloszlása is függ a páratartalomtól és a légnyomástól… Még én is tudom, pedig csak egy mezei tanítóképző főiskolát végeztem.
   Hajni

   Kedvelés

 16. ………. Most már mindent kitalálnak az emberek, és az, hogy tudományos hülyeséget magyaráznak bele, az a legrosszabb. Mert a nem gondolkodó emberek elhiszik, és ezen fog pörögni az agyuk, hogy úr isten, engem mérgeznek.
  Tudjátok mi a méreg? Amit a boltban megvesztek. A permetezett zöldség, gyümölcs, a chips, a kóla (amit talán most is iszol). Na Az a méreg.
  Tudjátok én mikor láttam ilyen csíkokat? Amikor a vadászgépek gyakorlatoztak…. mert hogy az utasszállító gépek (amiket állítólag átalakítottak) nem tesznek meg ennyi kört a fejünk felett, de nem is küldenek 10-15-öt, na az is biztos 😀

  Volt a történelemben iparosodás kora, felvilágosodás kora…… ez meg amit most élünk… ez kérem a mérhetetlen IDIOTIZMUS kora…. Szégyen.

  Üdv: En Judit

  Kedvelés

 17. Egyet értek En Judittal! Nem tudom, hogy értelmesnek mondott emberek miért terjesztenek ilyen rémhíreket?
  Üdv: Öreg35

  Kedvelés

 18. Sok kérdés felmerül ezzel a cikkel kapcsolatban és a konklúzió: Semmi értelme, úgy marhaság, ahogy van. Pl.-ul, Ki finanszírozná és milyen céllal? Ha mindenhol szórják, akkor az is kap belőle, aki “kűldi! Mit csinálnak a hadseregek (mondjuk Svájc, akinek a hadereje nagyjából a NATO-éval megegyező) amikor megjelenik a légtérben egy idegen gép, talán nem is látják? Ki az az agyatlan aki ezt beveszi? Lopakodnak netán? Aztán hogy? És a csíkok szokatlanok? Annak aki gyerekkorában nem bámulta az eget! Bizony vannak olyan éghajlati és időjárási körülmények, amikor órákig ott marad. Döbbenetes módon képesek néhányan a szenzációt kelteni és minél nagyobb kreténséget hoznak össze, annál nagyobb néptömegek megkajálják. Ebből adódnak a háborúk.

  Csobay László

  Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá, mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

  Híradmin!

  Kedvelés

 19. Kedves Kommentelők!

  Az a TI bajotok, ha nem hiszitek el, mindenkinek egyéni döntése. De aztán ne csodálkozzatok, ha a gyerekeitek már születésük előtt meghalnak, vagy úgy jönnek a világra, hogy valamilyen degeneratív betegségük van! Vagy 10 év múlva előjön valamilyen bajotok és az orvosoknak fogalma nem lesz róla, hogy mi ez és mitől van. Majd biztos bejelentik, hogy:”Hé, 15.32 perckor elkezdünk mérgezni benneteket!”
  Hogy lehettek ennyire vakok? Vagy azt várjátok, hogy e-mailben elküldik, hogy hány kiló alumíniumot szórnak és hová? A szűk látókörötök miatt tart ott a világ, ahol tart. Elhiszitek azt, hogy ehhez kormányengedély kell? Hol éltek ti? A Marson?
  Nem számít semmi, csak a hatalom megszerzése és ebben az ember-azaz TE kedves kommentelő-egyáltalán nem játszik szerepet. Kiiktatnak, mint egy oda nem illő részletet. Nem hallottatok még a népirtásról? Nem indítanak háborút, mert az túl macerás, meg túl feltűnő. Inkább szép “csendben” csinálják. De nem csak a levegőt mérgezik, hanem a vizet is, meg a földet is. Hagyjuk ezt az okoskodó köcsög dumát, hogy NATO, meg légierő, meg ilyen velejéig ostoba hozzászólásokat! Idegen gép a légtérben? Honnan veszed, hogy idegen? Honnan veszed, hogy nem tudnak róla? Honnan veszed azt, hogy nem a saját kormány teszi ezt a néppel? Azt hiszed, hogy a kormányt érdekli, hogy VELED mi lesz? Ebből nem adódnak háborúk, Te ostoba! A háború az csak és kizárólag arra jó, hogy a fegyveripar jól járjon anyagilag. Szerinted miért háborúznak pl. Irakban? Miért mennek be oda az amerikaiak? Olajért? Mi ez? Szent háború? Ugyan már….ha ezt beveszed, akkor neked még sokat kell tanulnod.
  Hogy miért nem közli a média? Mit közöljön? Azt hogy “helló, emberek, most megmérgezünk benneteket, meg elvesszük a nyugdíjakat, meg megmérgezzük az ivóvizet, meg a kaját, meg ellehetetlenítjük az országot, nem adunk munkát, viszont van útlevél, látod? Bárhová utazhatsz!”

  Kedves Sztanó!

  Milyen engedélyre gondol? A kormány nem fog saját magától engedélyt kérni semmire.
  Ki engedélyezi? Az oroszok? Az USA? Izrael?

  Üzenem az összes sötét agyú kommentelőnek, hogy jó nektek ott a homályban, sose jussatok többre a mostani gondolkodásmódotoknál, amit most folytattok!
  A többieknek pedig jó egészséget kívánok!

  Bessenyei Krisztián

  Kedvelés

  1. Kedves Bessenyei Krisztián!

   „ A szűk látókörötök miatt tart ott a világ, ahol tart”

   Ezen mondatával tökéletesen egyetértek.
   Viszont, hogy kiknek milyen szűk, vagy széles a látóköre, azért még nem szabadna elítélni, kirekeszteni őket, hiszen „ők is a mi kutyánk kölkei” Hamarosan eljön az idő, amikor a többség álláspontja szinte tökéletesen megegyezik bizonyos kérdésekben…
   oiproks

   Kedvelés

 20. Kedves Krisztián !
  Egyszerű felszállási engedélyre gondoltam . Ami magában hordozza azt , hogy a hatóságok tudnak a gép útvonaláról , céljáról , tevékenységéről . Innentől kezdve a hatóságok tudtával lehet csak végezni ezt a bizonyos tevékenységet . És azt továbbra sem tudom elhinni , hogy bármely kormányzati szerv szándékosan engedélyezné a légtér és a lakosság mérgezését . A hozzászólásodban hirtelen felsoroltál több olyan fogalmat , aminek semmi köze egymáshoz és a mostani témához , és ezt az összemosott halmazt használod a véleményed alátámasztására . Ezzel én már nem tudok vitatkozni , bizonyára igazad van …….
  Üdv ! Sztanó

  Kedvelés

 21. Ha nem méreg-permetezés a cél, akkor mondjuk időjárás-irányítás, felmelegedést akadályozó fényvisszaverő réteg kialakítása a légkörben. De miért titokban, az akkor is gyanús.

  Scall Fast

  Kedvelés

 22. Kezdtem utánanézni. A youtube-on mindenre majdnem választ kap az ember. Elöször kondenz volt, utána átváltottak “felmelegedést akadályozó fényvisszaverő réteg kialakítása”-ra. Az érdekes az, hogy kezdetben tagadtak mindent a kondenzen kivül, és végül, mikor sok volt a bizonyiték, akkor áttértek erre a “felmelegedést akadályozó fényvisszaverő réteg kialakításá”-ra. Érdemes megnézni a “Thrive” és “Jesse Ventura” filmjeit a Youtube-on. Vajon tényleg ennyire félrevezettek volna minket embereket?

  Zoltán

  Kedvelés

 23. Kedves Magyarok, a cikkhez tartozik a Raum und Zeit 127/2004 -es cikke melyet egy svájci szerzö 11 oldalon képekkel leközölt, mely összhangban van azzal, ha egy hazaszeretö állampolgár az égbolton nézi ezen mindennapos lefolyásokat és ezen hatásasikat.
  Az a sok barom, aki etz nem hiszi, tudakolja meg, mely teechnológiával, mely anyagokkal végzik. Legtöbbet a Legföbb ügyészségtöl fogja megtudni, vagy ha a helyi lapnak ír. Ezek mindegyike kussol. Én németországban petíciót adtam be. Ezt Te is megteheted
  kb. 3000

  Istvan szendi

  Kedvelés

 24. Nem tudom, mitől halunk ennyire, de nagyon! Miért kétszerese a tüdőrák incidencia a szomszédos Ausztriától? Miért ennyire más a genetikánk? Miért változott meg az egyes daganatok genetikája a 20 évvel ezelőttihez képest? Ha van ilyen,légszennyeződés, be kell mérni, értesíteni kell a hatóságokat. Remélem, nem szándékos! De a következő háború- ha lesz, vagy van- nem olyan , mint a korábbiak. Szerintem már zajlik, és ebből nem lehet még összefogással sem visszaépülni…..

  onkológus

  Kedvelés

 25. Ma szinte egész nap volt időm bámulni az eget, meg a repülőket.
  Egyáltalán nem kondenz. Hogy mi az nem tudom, de hogy nagyon hamar fog történni valami az is biztos. Több mint 60 repülőt láttam és egy sem volt magasan. Semmi köze az egésznek a kondenzhez és ahhoz, amiket itt bárki is probál megmagyarázni. Inkább a rosszabbik fele. Népirtás, mert ezt is láttam itt leirva fentebb. Aki nem hiszi, csak annyit kell csináljon mint én. Utána kell nézni és azt hiszem, hogy meg fognak döbbeni, de nagyon!!!!

  Zoltán

  Kedvelés

  1. Kedves Zoltán!
   „ Hogy mi az nem tudom, de hogy nagyon hamar fog történni valami az is biztos.”

   Jó reggelt kedves honfitársam!

   Ezt én is így gondoltam, már sok- sok évvel ezelőtt, de általában szélsőségesnek, nácinak. fasisztának stb. neveztek miatta, holott, csak a jelenlegi, és a közeljövőben várható vérfürdőkre próbáltam a figyelmet felhívni.

   „Ma szinte egész nap volt időm bámulni az eget”

   Szerencsés ember vagy! Jó Neked! Nekem nagyon szar. Én egész nap a zsidónak gályázom, szaré, hugyé, nem áll módomban az eget bámulni
   . Ha lepermetez az a mocskos féreg, akkor megdöglök, és a zsidónak nem tudok hasznot hajtani.
   Amíg annyi idióta él a Földön, min pl. Te, meg én, addig a zsidó a combját csapkodva csak röhög a markában, és azt mondja, hogy pár milliárd fővel kevesebb rabszolga is elég az igényei kielégítésére, a többség csak szennyezi a földet, (bolygót) Tehát valamilyen módon el kell pusztítani, pl. permetezéssel a felesleget. A népirtás nem a mi feladatunk, hanem az övék.
   De ha valami gyanúsat látsz az égen, azonnal szólj, rögtön eldobom a sarlót, vagyis a kalapácsot, hogy a saját szememmel lássam a kondenzcsíkot.
   A viccet félretéve, még egy kicsit hőböröghetünk, de az emberi butaságot figyelem bevéve, NINCS REMÉNY…
   oiproks

   Kedvelés

   1. Teljes mértékben egyetértek. A történelmen keresztül mindig volt, aki a világot akarta meghóditani. Most is az van, csak modernebb formában.

    Zoltan

    Kedvelés

 26. Mivel nick nevével jelezte, hogy mi vagyok, ha elolvasom, így olvasás nélkül töröltem hozzászólását!

  Híradnin

  Kedvelés

 27. Média, betegség, háború. Minden szándékos!
  Elhiszitek amit a TV mond? Ez a cél, ha nem háború akkor betegség.
  Egy hatalmas játszóházban vagyunk a bábuk. Aki kételkedik azok pedig mind “áldozatok” akiket sikeresen manipuláltak.

  Tomeek

  Kedvelés

 28. Az elmútnyolcév miatt van! Gyurcsány monnyon le! Bajnai így irtotta a libákat a titkos szabad kömüves páholyok anyagi támogatásával, a Békemenet ellen!
  zsocc

  Kedvelés

 29. Nos … a permetezés hatásos volt. Eredményeképpen a legtöbb ember fenntartások nélkül kajálja a médiából áradó bármilyen b@lf@szságot ! Talán maradtak azért még páran akik időben esernyő alá értek …
  Üdvözlettel,
  Tarsoly Csaba
  rallyetours.eu

  Kedvelés

 30. Egyre több helyen olvasom ezt a chemtrailes baromságot, úgymint “csíkos az ég, titkos repülők permeteznek bennünket hogy kiirtsanak”, meg ilyenek. Ami kiverte a biztosítékot, hogy már egy meteorológiai oldalon is feltűnt a “csíkos szekta”.
  Írtam egy kis szösszenetet, aki gondolja olvassa el és ossza meg ismerőseivel. Csak azért kérem, hogy ez is terjedjen, ne csak a hülyeség. Aztán győzzön a jobb… 🙂

  Üdv mindenkinek!

  Sokáig gondolkodtam, hogy írjak-e, meg tudom-e győzni a chemtrail összeesküvés hívőket arról, hogy teljesen indokolatlan a félelmük, ami ráadásul félinformációkra illetve tudatos ferdítésekre épül.
  Úgy döntöttem hogy megpróbálom, mert -mint a repülésben és fizikában járatos ember- úgy gondolom, hogy segíthetek eloszlatni a félreértéseket.
  Szóval. Ha valaki ilyet lát: http://www.airliners.net/photo/Jet2/Boeing-737-330%28QC%29/1540762/&sid=10b9f219d2f477d28e343aff465e023d

  Vagy ilyet:
  http://www.airliners.net/photo/AirBridgeCargo-Airlines–/Boeing-747-4KZF-SCD/2125349/L/&sid=44ca1c26ad38de5d4c83134e67e79dcb
  vagy ilyet:
  http://www.airliners.net/photo/Air-France/Boeing-747-428/2114385/L/&sid=44ca1c26ad38de5d4c83134e67e79dcb
  akkor ne higgye azt hogy “már megint vegyszerrel permeteznek”.
  Ez közönséges kondenzcsík, ami úgy keletkezik, hogy a hajtóműből kiáramló forró gázokban lévő mikroszkopikus méretű koromszemcsékre -amik úgynevezett kondenzációs magként szolgálnak- kicsapódik a levegőben lévő vízpára. Mivel ebben a magasságban nagyon alacsony (-40 – -50 °C) a hőmérséklet, valamint alacsony a nyomás (a földfelszíni légnyomás kb. negyede) a levegő túltelítetté válik a vízgőzzel, ami emiatt kicsapódik, és vízgőzként láthatóvá válik, valamint a kicsapódó víz az alacsony hőmérséklet miatt azonnal megfagy és emiatt viszonylag sokáig lesz látható. Pont úgy, mint a cirrusz vagy más néven fátyolfelhő.
  És ha ilyet láttok:
  http://www.airliners.net/photo/Virgin-Atlantic-Airways/Airbus-A340-642/1088680/L/&sid=20c66d6f514961cb7e4fa1c486b40cc8
  vagy ilyet:
  http://www.airliners.net/photo/Scandinavian-Airlines–/Airbus-A340-313X/0870588/L/&sid=20c66d6f514961cb7e4fa1c486b40cc8
  EZ SEM CHEMTRAIL! Nincs semmilyen permetezős összeesküvés!
  Ez a jelenség akkor jön létre, amikor a sztratoszférában (9-12 km magasan) magasabb nedvességtartalmú levegőbe repül bele a repülőgép. A belépőél előtt összesűrűsödik a levegő, majd a kilépőél után, (mivel az áramlás miatt hirtelen lecsökken a levegő nyomása) kicsapódik a pára. Pont ugyanúgy, mint a tengerparti repülőtereken (vagy néha párás időben akár itt is) történő leszállásokkor.
  Pl: http://www.airliners.net/photo/British-Airways/Boeing-747-436/0979746/L/&sid=20c66d6f514961cb7e4fa1c486b40cc8
  vagy: http://www.airliners.net/photo/Emirates-%28Airbus-Industrie%29/Airbus-A380-841/0974876/L/&sid=20c66d6f514961cb7e4fa1c486b40cc8
  vagy: http://www.airliners.net/photo/KLM—Royal/Boeing-777-306-ER/2149345/L/&sid=269e2bbc0aa75b76bd5f09890e7a6453
  vagy: http://www.airliners.net/photo/Air-India/Boeing-777-337-ER/2147715/L/&sid=269e2bbc0aa75b76bd5f09890e7a6453
  Csak a sztratoszférában, mivel -40 -50 fokos a levegő hőmérséklete, tovább megmarad, ugyanis a kicsapódott vízcseppek azonnal megfagynak, nem párolognak el, pont úgy mint a cirruszfelhőkben vagy közismert nevén fátyolfelhőkben. Azok is nagyon apró jégkristályokból állnak. Egyszerű fizika. És ez a jelenség hozzáadódik a hagyományos kondenzcsíkokhoz.
  Az pedig, hogy mennyi ideig látható, attól függ, hogy mennyi az adott magasságban levő levegő nedvességtartalma, nyomása, valamint attól is nagyban függ, hogy milyenek a szélviszonyok. Ugyanis a sztratoszférában nem ritka a 2-300 km/h -s szél sem, ami bármilyen felhőt, csíkot másodpercek alatt szétszed, mint Floki a lábtörlőt.
  A “híres” leleplező fényképekről, mint pl. ezek:
  http://www.airliners.net/photo/Boeing/Boeing-777-346-ER/0460434/L/&sid=fe2e718e97e1d64ec9ef0d6e59519ba6
  vagy: http://www.airliners.net/photo/Singapore-Airlines-%28Airbus/Airbus-A380-841/0961767/L/&sid=fe2e718e97e1d64ec9ef0d6e59519ba6
  vagy: http://www.airliners.net/photo/Airbus-Industrie/Airbus-A380-841/1549782/L/&sid=fe2e718e97e1d64ec9ef0d6e59519ba6
  annyit, hogy ezek a képek a különböző típusú utasszállító gépekben a berepülési program alatt elhelyezett ballaszt tartályokat mutatják, amelyeket arra használnak, hogy a tesztrepülések során szimulálják a rakományt. Utasokat és cargo árut egyaránt. A különböző csövek és műszerek, szivattyúk pedig arra valók, hogy menet közben átszivattyúzzák a folyadékot (VIZET) a tartályok között, így szimulálva a repülőgép súlypontjának repülés közbeni (üzemanyagfogyás, utasok mozgása a fedélzeten, stb.) vándorlását.
  Nem permeteznek semmit, ugyanis fizikai képtelenség lenne ilyen sebességnél, ilyen magasságban permetezni. A sebesség miatt is, de főleg azért, mert gondoljatok bele, vajon milyen hígulás mehetne végbe egy 10 – 12 km magasan kiszórt anyagban mire leér a földre…
  Biztosan láttatok már mezőgazdasági repülőt/helikoptert permetezni. Nem véletlen, hogy földközelben (50-150 cm!!!) alacsonyan szórja a permetet. Ha ennél magasabbról szórná, semmi értelme nem lenne a permetezésnek, mert szétfújná a szél a vegyszert.
  Ennyi! 🙂

  Na, kedves Ennyi! Akkor azt mesélje el, hogy mi a franc hullott tegnap este Debrecenben? Mert hiteles elbeszélés alapján az autók pár perc alatt úgy néztek ki, mint amiket lepermeteztek valamivel, holott a járda és az úttest tökéletesen száraz maradt? Azt ne mondja, hogy a szemerkélő eső kimosta a levegőből a port, ugyanis a levegő ott tökéletesen tiszta, mivel napok óta esik a rendes eső is. De tegnap este nem esett, sőt nagyon kellemes idő volt.

  Híradmin

  Kedvelés

 31. Az 50-150 cm gondolom méter akart lenni:-) de egyéként köszönöm a pontos és világos összefoglalót a meteorológiában és fizikában járatlan félműveltek számára.
  Bolla Géza

  Kedvelés

 32. Én Kazincbarcikán láttam hasonló jelenséget jún. 14-én 12,15 óra magasságában!Eddig nem hittem az egészben,de meg mondom őszintén megrémültem!Még mindig nem tudom mire véljem az egészet!!A.H.

  Kedvelés

  1. Én Kazincbarcikán láttam hasonló jelenséget jún. 14-én 12,15 óra magasságában!Eddig nem hittem az egészben,de meg mondom őszintén megrémültem!Még mindig nem tudom mire véljem az egészet!!

   Andor Hámorosi

   Kedvelés

 33. Sajnálatos, hogy a pánikkeltésből (melyet hozzáértés nélkül dobálnak az internetre) hogy meg lehet élni.
  Aki vette a fáradtságot, hogy a fenti koholmányt olvasgassa, olvassa el ezt is.

  http://www.urbanlegends.hu/2013/06/kondenzcsik-chemtrail-vagy-valami-mas/

  Egyébként pedig valóban nem nagy ügy képeket hamisítani, vagy éppen álhíreket kreálni. Sőt, egyszerűbb, mint bárki gondolná, elegendő hozzá, ha nemes egyszerűséggel lefordítja valaki magyarra.

  Ezeket a dolgokat régebben e-mail-en kaptuk meg levélszemétként, mostanság úgy tűnik, hogy izmosabbak a spam szűrők, így komplett blogot kell létrehozni a baromságterjesztéshez.

  Előzmény: http://www.urbanlegends.hu/2012/09/a-chemtrail-osszeeskuves/ — ebből jól látható, hogy különböző verzióban mindenhol jelen van a hoax, de attól még nem igaz.

  És amennyiben kommentem törlésre kerül, akkor van igazán az igazság elhallgatva.

  Dr. X

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.