Végre egy jó hír: Megkétszereződött a magyar zsidó családok áttelepülése Ausztriába

(nagyításért KATT a képre)
(nagyításért KATT a képre)

Igaz, hogy nem bántja őket senki, de úgy látszik, rádöbbentek, hogy amit a magyarsággal (és a felsorolt országokban) tesznek, az sokáig nem űzhető büntetlenül. Nem a mostani “támadásoktól” (ami lényegében bűnlajstromunk számbavételét jelenti) félnek, hanem előrelátók, s tudják, érzik, hogy mindannak, amit elkövetnek hazánkban és az adott országokban, előbb-utóbb súlyos következményei lesznek! Ez volt mindig is üldöztetésük oka, vagyis kizárólag magukat okolhatják, ha bántják őket. Éppen úgy, mint a cigányok is, akik tűrhetetlen viselkedésükkel vívják ki a dolgos és tisztességes emberek haragját!

Arról már nem szól a hír, hogy a magyarság is menekül itthonról, éppen azok miatt, akik ellehetetlenítették hazai megélhetésüket, mert el akarják venni a magyaroktól Magyarországot!

Ha üldöztetésről beszél valaki, az csakis fordítva létezik, azzal szemben, ahogy a bolsevik és neoliberális média ezt tálalja.

(Híradmin – NIF)

Íme a hír:

A bécsi zsidó közösség vezetője megerősítette, hogy a fenyegetések hatására megkezdődött magyar zsidó családok áttelepülése Ausztriába.

Oskar Deutsch szerint országában megkétszereződött az elmúlt évben az antiszemita incidensek száma, összesen 135 ilyen eset fordult elő, szemben a korábbi 71-el, de a zsidókra nyomás nehezedik más uniós tagállamokban is, írja a Washington Post. Idesorolta Magyarországot, Svédországot, Norvégiát, Finnországot, Franciaországot és Görögországot, mint ahol leginkább veszélynek vannak kitéve a zsidók. 

Forrás: 168 óra – online

Nemzeti InternetFigyelő

26 című bejegyzés “Végre egy jó hír: Megkétszereződött a magyar zsidó családok áttelepülése Ausztriába” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Hogy van az, hogy egyes nációk össze-vissza költözhetnek a világban?

    Mikor nekünk magyaroknak lassan már egy melegvizes fürdőre sem futja? T. István.

    Kedvelés

    1. Hát úgy kedves T. István, hogy nekik van pénzük, nekünk meg nincs. Hogy miért nincs? Pénzügyi kultúra hiánya, stb. stb. :-/

      kidon

      Kedvelés

      1. kidon!
        Nekik van pénzük,mert loptak eleget nekünk meg nincs,mert nem lopunk.Bűnözés hiánya…
        Te melyik oldalhoz tartozol?
        H.B.
        “Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült…

        Kedvelés

    2. Van nekik miből,és az egész világon megvannak a kapcsolataik,tehát akárhova mennek felkarolják őket és segítséget kapnak.

      Friedrich Éva

      Kedvelés

    3. Ugy hogy az Europai Union belul te is bárhová költözhetsz.A lengyelek lassan már visszakölöznek bár elismerik Europa szerte a jo szakmunkájukat. Már otthon is megkapják a számitásukat és a család meg a hazaszeretet visszahivja öket.Senki nem itéli el a Finneket svédeket angolokat ha máshová mennek dolgozni, isten bocsáss fiokvállalatot nyitani, munkahelyet teremteni..

      I.B.

      Kedvelés

  2. Egy szót nem hiszek ebből. Ez hisztériakeltés. pontosan azért indul osztrák oldalról, mert a magyarországi földtörvény megakasztja a további magyar területek mezőgazdasági földvásárlásnak nevezett annexióját.

    Bodó K. Attila

    Kedvelés

  3. Menjenek csak, hiszen a Habsburg-család is zsidó származású, tehát tulajdonképpen haza mennek ezek a zsidók is. Az a helyzet, hogy éppen elég bajt kavartak Magyarországon, és gyűlölködtek a befogadó nemzet ellen, miközben sok-sok előnyét kihasználták annak, hogy a világháború őket is megérintette. Nagyon nem zavarta őket, hogy minket, magyarokat milyen veszteségek értek, ők kiköveteltek százféle kárpótlást. Az is tény, hogy a háborút túlélő zsidók bizony a legbrutálisabb ÁVÓ-sok lettek, akik minden szenvedést százszorosan érvényesítettek a foglyokon. Miért? Ilyen a természetük? Én nem tudom, csak a tényekről beszélek, hogy rondán viselkedtek, és elsőként ők támogatták a ruszki megszállókat.

    Lenhardt Ibolya

    Kedvelés

  4. Úgy van István, hogy az összerabolt vagyonokból erre is “fussa”!
    Oskar Deutsch (nem tompika) szerint megkétszereződött?
    Szerintem inkább fordítva áll a helyzet. Izraelből megháromszorozódott (négyszereződött) a betelepülők száma.
    És, ha már a svédek, norvégok, finnek, görögök is rühellik őket, akkor illene elgondolkodniuk az okokról is!
    Azért kezeljük fenntartással ezt a hírt, mert valszeg ez is csak a szokásos ajvékolás, mint a holokamu. Hiszen éppen most emeli meg 50%-kal a gázsijuka Rákosi pajtás.

    Patmosz

    Kedvelés

    1. A zsidók pontosan tudják,hogy a föld népei utálják őket – semmi bajuk vele.
      H.B.
      “Hiszen hiába cserélik le a pufajkát Armani öltönyre, attól még mindig gyilkos kommunista zsidók maradnak.”

      Kedvelés

    2. Honnan szeded hogy a svédek ,finnek ruhelik öket? Nem igaz éltem ott .Nem ártana egy tényen elgondolkozni.Miért mennek Ausztriába?Rosszabb lessz ott az életuk? Megijednek töluk az osztrákok?Vagy inkább örulnek hogy ingyen kapnak jólképzett jómódu adófizetöket.Szegény m
      agyarország!

      I.B.

      Kedvelés

  5. Történnek még jó dolgok ebben az országban! Csak már az utolsó is eltakarodott volna ebből a fajtából is vigyék magukkal a cigányokat is!

    kató rudi

    Kedvelés

  6. Nem tudok róla,hogy bárki is fenyegetné a szopógépeket,bár elég lehangoló lehet a kleptomániás népnek,hogy nincs több zsákmány,ugyanis már mindent elloptak.
    H.B.
    „A világnak még mindig nagy problémát okoz az antiszemitizmus.”
    – A helyzet az, hogy a világnak nem okoz problémát az antiszemitizmus. Csak a zsidóknak. A világnak a zsidók okoznak nagy problémát, és rossz hír nekik, hogy erre egyre több ember ébred rá.

    Kedvelés

  7. Gyerekek, van egy olyan ember, aki cégszerűen foglalkozik a zsidók Izraelbe való visszatelepítésével! Ez nem vicc, komoly dolog, minden jelentkezőnek igazolnia kell zsidó származását! Intéznek nekik munkát, lakást, még a repülőjegyet is fizetik nekik ! Azért ez már valami!

    Latkulik Róbert

    Kedvelés

    1. Lehet,hogy viszik őket,de valahogy hazánkban nem fogy a számuk – ha ez igaz akkor csak lecserélik őket valamilyen rejtélyes oknál fogva.
      H.B.
      “A demokráciához való hozzáállásuk viszont hasonlít a valódi nemzetek és országok hozzáállásához,. A különbség csak annyi, hogy a nemzetállamoknak az országaikban a demokrácia azt jelenti, hogy a „nép uralma”, míg a zsidóknak azt jelenti mások országában, hogy a „zsidó nép uralma”.

      Kedvelés

    2. Hányat sikerült neki becsempészni? Csak azok kérnek útlevelet akiknek hamarosan menekülnie kell gazdasági bűncselekmény miatt mert ott biztonságban lehet mert nem adják ki a bűnözőket!

      kató rudi

      Kedvelés

    3. Ne haragudj meg Róbert!

      Valami nem stimmel, akkor kik is költözhetnek vissza Izraelbe?
      Ugyanis én még egyetlen dolgozni akaró, munkás zsidót sem láttam! Viszont politikust meg bankvezért, gyártulajdonost és színészt annál többet. T. István.

      Kedvelés

  8. Annak idején, mikor a NAGY Hitler rendet csinált Németországban, üldözésrôl ajvékoltak amit a késôbb KIIRTÁSSAL (tömeges gyilkolással) folytatták.
    Nem csodálkoznék, ha Magyarországról is azt híresztelnék, hogy tömegesen gyilkolják a zsidókat.

    Corvinus

    Kedvelés

  9. Mert akik Ausztriaba mennek, azoknak Magyarorszag csak “atszallo allomas”. Vagy csak figyelmet elterelo, hamis hir.
    P.Istvan

    Kedvelés

  10. Mindig az előző áttelepüléshez képest kétszeres? Így kell érteni?
    🙂

    HK

    😀 😀 (H)

    Kedvelés

  11. a magyar zsidok mennek lehet, az israeliek meg jonnek, 400.000 -kap, lakast, ha 10 evet alair es parazitakent el….

    maria

    Kedvelés

    1. Ezt nem hiszem el. Ez már a felvásárlás része?
      Én úgy tudtam, hogy szavazni járnak ide.
      Az itt élő kettős állampolgárok pedig odajárnak feltöltődni. /is/

      Itthon/otthon, otthon/itthon, honszerelem.

      HK

      Kedvelés

Hozzászólások lezárva.