2006 őszén háborús bűncselekmények történtek – Szeptemberi felhívás

2006. szeptember 17-én nyilvánosságra hozták Gyurcsány Ferenc Balatonőszödön elhangzott MSZP frakcióüléséről készült hangfelvételt. Ennek hatására még aznap több tízezren a budapesti Kossuth térre vonultak a Parlament elé, követelve az immár bizonyítottan méltatlanná figura távozását a magyar közéletből.

Hat évvel ezelőtt egész Magyarország felkapta a fejét, hogy hátha a süllyesztőbe kerülhet az a politika tömörülés, ami a végső romlásba taszította Hazánkat. Ezzel szemben, főleg a Magyar Televízió akkori épületének ostroma után, különös kegyetlenséggel, nagy tömegek kárára elkövetett háborús bűncselekménnyel azonos véres megtorló sorozat következett. Itt kell elmondani azt a tényt, hogy a széltében-hosszában híresztelt behatolók általi gyújtogatás a TV székházban aljas hazugság! A HírTV filmfelvétele tanúskodik róla, hogy még egyetlen tüntető sem lépett az épületbe, annak második emeletén előtte több perccel mégis lángok csaptak ki az egyik ablakon.

A belső kamerák felvételei is megmaradtak, és amit a bent lévő rendőrök állítottak, hogy a behatoló tüntetők törtek-zúztak, szintén hazugság. Mielőtt bejutottak az épületbe, tisztán látszik, hogy rendőrnek látszó alakok törnek-zúznak mindent, ami eléjük került. A leglényegesebb dolog ez előtt volt. Egy rendőrnek látszó nő éles lőszerrel kilőtt hármat a főbejáraton, majd a sajátjai visszaráncigálták. Csoda, hogy senki nem halt meg. Az első roham azért történt, hogy fedezzék azt a néhány embert, akik a lépcsőről összeszedték a lőszerhüvelyeket. Később a HírTV riportenének zsebéből landolt a Parlamentben a kormányőrség beléptető pultján. Mert amit összeszedtek, átadták neki, ő pedig megfeledkezett erről.

Ezekre a tényekre nem mondhatják, hogy elévül! Egy Gergényi Péternek mondott figura október 24-én élő egyenesben letagadta a viperákat, miközben a képernyőn a helyszíni felvételek voltak. Hazudott. Mint tudjuk, mi a háborús bűncselekmény! Ezek a gaztettek nem évülnek el. Fel kell hívni a jelenlegi kormányerők figyelmét, hogy az is bűncselekményt követ el az esküjével szemben cselekedve, aki jogi kifogásokkal haladékot, vagy menedéket enged ezeknek a háborús bűnözőknek, vagy akadályozza a jogos elszámoltatás lefolytatását. De vétkesek akkor is, ha mulasztásukkal futni engedik a hóhéri kegyetlenségben bűnös állami alkalmazottakat. Ez ténykérdés! Maguk azt állították, meg az általuk kinevezett legfőbb ügyész és társulata, hogy alapos vizsgálat után szerintük az ügyek elévültek.

Ezek az ügyek nem évülnek el, és soha nem jöhet szóba az elévülés lehetősége. Azért nem, mert háborús bűncselekményt követtek el. Akár a habzó szájjal üvöltve megtorlást követelő volt miniszterelnök, akár a legkisebb akkor az akcióban résztvevő kék droid.
Kiemelt felelősség terhel mindenkit, aki vizsgálatra alkalmatlannak ítélte az idegen államból jelen lévő fegyveres erőkről szóló híreket 2006.október 23-án Budapest utcáin. Sok ezer szem és fültanúja volt ennek. Látták őket idegen egyenruhákból magyar rendőri gyakorló öltözetbe átöltözni, és hallották, ahogy egyesek nem magyarul beszéltek, vagy tört magyarsággal.

A háborús bűncselekményt ezzel még tetézték, hiszen ennek a büntetőjogi neve hazaárulás. Mindegy, hogy behívták az idegeneket, vagy beengedték. Megtették, ha mással nem, mulasztással. Ezekre a bűnökre nincs és nem lesz bocsánat, amíg ezek a vétkesek a törvényben előírt büntetésüket le nem töltik.

2007. március 13-án Dr. Völgyesi Miklós büntető bíró átadta a legfőbb ügyész kezébe azt a tizennyolc oldalas tanulmányt, amely teljességgel alkalmas azóta is a vádemelésre, a Balsai-jelentés óta pedig védhetetlenül nehézvasban volna a helye minden egyes résztvevőnek, aki véreire támadt, vagy arra bármilyen szintű utasítást adott. De még az is bűnös, aki a nyomokat megzavarta, vagy megsemmisítette, esetleg arra utasítást adott. Néhány perc múlva a Király utcai Articsóka étteremben olvasta fel Dr. Völgyesi bíró úr ugyanazt az iratot. Abban megdöbbentő részletességgel szakszerűen kifejti, hogy miért háborús bűncselekmény, ami történt, és hogyan történt.

Fontolják meg, mit cselekszenek! Egyet soha nem lehet elfogadni, hogy nem cselekszenek. Egyetlen helyes döntésük lehetséges. Mégpedig, hogy 2006.szeptember 18. és október 24. között elkövetett brutális tettek felelőseit azonnal vasra verik a legkisebb rendőrnek látszó figuráig lefelé bezárólag. Ha kell, nyissák meg ezért Recsket, vagy Kistarcsát, de vonják ki a forgalomból őket! Ha nem teszik meg, egy követ fújnak a verőlegényekkel. Ilyen végtelenül egyszerű!

Isten legyen irgalmas lelküknek!

Lengyel Károly

Ferencváros, 2012. szeptember 16.

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó:

Elfogadhatatlan, hogy megússzák a 2006-os rendőrterror felelősei

3 című bejegyzés “2006 őszén háborús bűncselekmények történtek – Szeptemberi felhívás” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Csak annyit kérdek: hol is lakik a sok cinkos, akik akkor szolgáltak? Meg mekkora nyugdíjat is kapnak az adófizetők pénzéből? Nekik is van, volt előtakarékosságuk? Akik el kell döntsék az igazság ill. hazugság oldalán állást, milyen emberek, tudás, érzelem, törvényismeret és tisztelet szempontból? Tovább nem sorolom, mások tucatnyival több kérdést tennének fel.

    johannesbmf1

    Kedvelés

  2. Mert >>cinkosok kozott bunos aki nema…<Okt.23-an a Halasz Jozsi baratom a tanum.
    Milyen jogon szavaztak meg a kereszteny Magyarorszagon a szabadakaratu valasztok ujra az Orrrrrban csapatat? Holott mar ott helyben szolitottam fol a Jozsieakt, hogy a Polgarmester tudta nelkul ezek nem tortenhetnenek meg. Rogan Antal fideszes, aki egyeztetett a Gyurcsanyi pribekekkel. Ezert is lepett le idejeben a kocsival a vezir. Ha valaki tobbet tud vilagositson fol!

    A Hun

    Kedvelés

  3. A hazánkban élő zsidók egymás konkurenciái a hatalmi harcban és csak a látszat kedvéért indítanak egymás ellen bűnvádi eljárásokat.
    Magyarországon a magyarság egyelőre nem hatalmi tényező.
    REND CSAK AKKOR LESZ,HA MAGYAR KORMÁNY ALAKUL!!!
    H.B.
    “A felkavart jelen világunkban most az alja van felül, de már nem sokáig.”

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.