A kommunistákról

Legutóbbi írásom (MIÉRT?) megjelenése után az egyik kommentelő azt kérdezte, hogy ez mind nagyon szép és jó, mi több, dicséretes, de ugyan mikor takarítjuk már el a …-féle kommunistákat a Jobbikból?

És valóban, ez olyan kérdés, melyet érdemes körüljárni. És ha már ebben agymenésem támadt, akkor akad még néhány olyan téma, amelyről ideje lenne beszélni.

Már csak azért is, mert az manapság nem divat…

Három ilyen témát szeretnék körüljárni, mert nemzeti közérzetünket régóta feszítő, mindmáig fel nem dolgozott, kellően ki nem beszélt, nyugvópontra nem juttatott kérdésről, kérdéskörről van szó.

Az első a jobboldali, vagy inkább nemzeti pártokba beszivárgott, beépült, olykor beépített és sajnos rendre befogadott állampárti múltú emberek ügye. A második a cigány-kérdés, az elhibázott politika által az elviselhetetlenségig kiélezett magyar-cigány viszony, amely mérgezi a mindennapjainkat, különösen vidéken, a harmadik pedig a zsidó-kérdés, az ördögien forgatott antiszemitizmus-fegyver, amellyel leginkább a nemzeti megmaradásunkért küzdőket próbálják kirekeszteni, elhallgattatni, megbélyegezni.

Szép sorozat lesz… A kommunistákról Tovább olvasása

Ajánló: Mit tesznek a haza érdekében a nyugati magyarok?

Szegedi Közéleti Kávéház Nemzetpolitikai Klub

Mit tesznek a haza érdekében a nyugati magyarok?

Téma: Keveset tudunk ma az emigráció életéről, gondjairól, külföldi közéleti szerepvállalásáról és nemzetvédő küzdelmeiről. Most az idegenbe szakadt magyarság egyik nagy öregje számol be sok évtizedes tapasztalatairól, felvilágosító s ellenfeleink rosszindulatú propagandáját ellensúlyozó tevékenységük eredményeiről és kudarcairól, valamint bemutatja a „Hungary and the Hungarians” (Magyarország és a magyarok) c. legújabb ismeretterjesztő könyvüket.

Helyszín: Jobbik Iroda (Oroszlán u. 4., bejárat a Nádor u. felől)

Időpont: 2012. május 7-én (hétfőn) 17 órakor

Vendég: Magyaródy Szabolcs író, a hamiltoni (Kanada) Hunyadi Mátyás Öcs. Munkaközösség (HMK) vezetője

Házigazda: vitéz Siklósi András költő, író, a Tárogató főszerkesztője, a Turul Szövetség elnöke

Nemzeti InternetFigyelő