Kényszeres hazaárulás

Vörös náci maffia (nagyításért KATT a képre)

A hazaárulás manapság olyan természetes, hogy már-már nem is nevezzük nevén, nem tűnik fel, nem ítéljük el, csak megállapítjuk, hogy X. Y. EU-képviselő megint a hazája ellen acsarkodik. A társadalom nagyobbik része, és maga a kormány sem nevezi e jelenséget annak, ami.

Pedig vastagon hazát árulnak azok, akik párt és/vagy személyes érdekből a legprimitívebb módon idegen hatalmak előtt ócsárolják Magyarországot, hamisan vádaskodnak, és vádolják annak törvényesen elfogadott alkotmányát, a nép által (tehát, demokratikus úton és formában) megválasztott kormányát. Teszik ezt a demokrácia nevében, féltve azt a köztársasági államformát, amelyben egyébként élnek, és amely biztosítja számukra, hogy viselkedésük miatt nem akasztják fel őket, noha jobb helyeken – ahol nincs demokrácia – ott a hazaárulásért kötél vagy golyó általi halál jár…

A hazaárulás fogalmát alaposan elködösítették az elmúlt években, hiszen mindenre és mindenkire rámondta boldog-boldogtalan, hogy hazaáruló, ha a másik az ő véleményével ellenkező véleménynek adott hangot. Itthon. Ezért ma csak legyintenek a népek, ha hazaárulásról hallanak, ha bárki hazaárulónak mondja a valóban hazaárulókat. Talán a hazaárulás fogalmát kellene tisztázni ahhoz, hogy újra a megvetés mocsarába taszíthassuk azokat, akik Magyarország ellen nemzetközi fórumokon hazudoznak, saját liberális vagy kommunista nézeteik szerint.

A Wikipédia a következő meghatározást írja a hazaárulást illetően: „A hazaárulás az adott nemzet biztonsága ellen saját állampolgára(i) által elkövetett bűncselekmény.”

A Btk. így határozza meg a hazaárulás bűncselekményét:

144.§. (1) Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, területi épségét, vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást

a) súlyos hátrányt okozva

b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával

c) háború idején

d) külföldi fegyveres erőnek behívásával vagy igénybevételével követik el.

(3) Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt egy évtől öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A bűncselekmény jogi tárgya Magyarország alkotmányos rendje, függetlensége, területi épsége. Alkotmányos rend fogalmán értjük az alkotmányt, az alkotmányban foglalt elveket és intézményeket, valamint az azok zavartalan működéséhez fűződő érdeket.

Minősítő körülmények

–         Súlyos hátrányt okozva – itt a nemzetnek okozott súlyos hátrányt kell érteni.

Állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával – ez lehet saját vagy más személy szolgálatának a felhasználása.

–          Háború idején – rendkívüli állapot, valamint az alkotmányos rend megdöntésére vagy a hatalom kizárólagos megszerzésére irányuló fegyveres cselekmények, továbbá az élet- és vagyonbiztonságot tömeges méretekben veszélyeztető, fegyveresen vagy felfegyverkezve elkövetett súlyos erőszakos cselekmények miatt elrendelt szükségállapot.

–          Külföldi fegyveres erő – külföldi kormány fegyveres testülete, zsoldosok stb.

A fentiek alapján tehát elmondhatjuk, hogy Göncz Kinga és Bokros Lajos, Kertész Ákos, Konrád György, Schiff András, valamint számos, még fel nem derített, és Magyarországon élő magyar állampolgárságú elkövető alaposan gyanúsítható a hazaárulás bűncselekmény elkövetésével, hiszen az EU az ő adatszolgáltatásuk alapján indított eljárást hazánk ellen, s szintén az ő hamis információik alapján vonhatnak meg 2013-tól olyan támogatásokat, amelyek a nemzetgazdaságból nélkülözhetetlenek lennének. Felvetődik azonban egy még súlyosabb probléma: Hazaárulásnak tekinthetők-e azok a nemzetközi szerződések, amelyek szövetségi szerződések ugyan, de láthatóan a nemzet, annak gazdasága és polgárai ellen irányulnak? Azt is vizsgálni kellene, hogy az elmúlt évtizedekben megvalósult-e a hazaárulás annak a pártnak és ama párt tagsága és vezetése által, amely párt a kommunista táborban a Szovjetunió érdekeit szolgálta és saját nemzetét alárendelte a moszkvai hatalom érdekeinek. Ezen érdekek szolgálatában saját nemzetét gyilkolta, telepítette ki, sajátította ki polgárai és az egyházak vagyonát, súlyos intézkedésekkel félemlítette a lakosságot, illetve adta át idegen hatalom statáriális törvénykezésének azokat, akik a II. világháború előtti rendszer közalkalmazottai, tisztviselői voltak, netán magyar állampolgárként valamelyik nemzetiséghez tartoztak.

A magyarországi hazaárulás nagyon messzire nyúlik vissza történelmünkben. A 20. századi első nagy haza-és felségárulói Károlyi Mihály, Kun Béla és a kommunista diktatúra támogatói voltak. Utánuk jöttek azok a németbarát katonatisztek, akik Horthy Miklós kormányzó tudta nélkül folytattak tárgyalásokat a birodalmi vezetőkkel és teljes mértékben alárendelték a Magyar Királyi Honvédséget a német akaratnak, megszegve a Kormányzóra tett esküjüket, semmibe véve azt a hadparancsot, amely megmenthette volna Magyarország 1940-es határait. Ezt követően a kommunista diktatúra minden egyes vezetője és a párt tagsága is közvetlenül vagy közvetve elkövette a hazaárulás bűncselekményét egészen 1989-ig. Ebben az évben megtorpant a hazaárulás, de a liberálisok közvetlenül a „rendszerváltást” előkészítő tárgyalások közben megkezdték az újabb nemzet-és hazaellenes tevékenységüket, amihez a kezdeti politikai félelem elmúltával az MSZMP-ből MSZP-vé vedlett gyilkos söpredék is csatlakozott. Magyarán a hazaárulás immár száz esztendős folyamat hazánkban, amely mindig az éppen a felettünk hatalmat gyakorlók nemtelen kiszolgálását jelenti úgy, hogy ezt a mélyen elítélendő bűncselekményt hol a háború megnyerésének lehetőségével és a szövetség el nem árulásával, máskor a szocialista demokráciával, hol a liberális szemlélettel, megint más esetben a demokrácia és a köztársaság védelmével magyarázzák. A baj csak ott van, hogy minden szövetségi államban megtalálta a nemzetközi bankvilág azokat a hazaárulókat, akik saját nemzetük és hazájuk megsemmisítésére képesek. Ha azonban egyetlen kormányfő is a nemzetközi akarat ellenében például a nemzet érdekét és a kereszténység védelmét tűzi zászlajára, úgy abban a pillanatban beindul a hazaárulók össztüze. Most itt tartunk.

Ez a hazaárulás kézzelfogható volt az utóbbi hetek két uniós tetemrehívásakor, amikor nem szégyelltek azok a magyarnak mondott képviselők aljasul mocskolódni, akik a magyar adófizetők pénzén idegen érdekek szerint vádaskodnak, és sározzák hazájukat politikai és pártérdekből, amelyekhez az egyéni érdekeket tömege is párosul. Döbbenetes hallgatni ezeket a hazaárulókat, hiszen semmi nem mentheti föl ezeket az embereket az elkövetett bűn alól, amelyet akár jogilag is lehetne akár a Btk., akár az Alkotmány alapján szankcionálni. Ám, nincs ügyész aki hivatalból merne eljárást indítani ellenük…

Hazaárulónk tehát sok van, és remélhetőleg ez a hazaárulás nem marad megtorlatlanul. Hiszen egész Európa forr és forrong, egész Európa felismeri lassan saját hazaárulóit, s egész Európa arra vár, hogy ezeket a hazaárulókat megbüntesse a szegénységért, az ország és a nemzet eladásáért, az idegen pénzhatalom érdekeinek szolgálatáért. Mert ezek a bűnök nem évülnek el soha. Olyanok, mint az emberiség ellen elkövetett bűnök. Hiszen nemzetek ellen követik el őket. Olyanok ezek a bűnök, mint amikor a részeg fiú anyját erőszakolja meg, vagy az apa, aki gyermekével fajtalankodik. Mert a haza szent! A hazát bántani és elárulni a legaljasabb vétkek egyike. Mert a haza földjében nyugszanak eleink, itt zajlott történelmünk, itt szenvedtek és örültek őseink, itt haltak a hazáért és születtek a hazának a magyarok és magyarokkal együtt élő és a magyar hazát szerető nemzetek…  És aki ezt a hazát elárulja, az a nemzetet, a történelmet, őseinket és jövőnket árulja el. Soha nem hallottam még oroszt, szlovákot, románt, amerikait vagy zsidót hazát árulni… Erre csak a lélektelen és aljas liberális, kommunista söpredék képes – a világ minden táján. Kivált a keresztény polgári Magyarországon. Mert ennek a hazátlan társulatnak nem csak a magyarok gyűlölete, hanem a kereszténység kiirtása, értékeinek eltaposása is célja.

Ami azonban megdöbbentő számomra, hogy a HÖOK is Brüsszelhez megy panaszra a vélt „röghöz kötöttség” okán. Az egyetemi ifjúság, amelynek inkább azzal kellene foglalkoznia, hogy rajta múlik a nemzet jövője. Az ő tudásukat itthon kell kamatoztatni, hiszen tartoznak is azzal hazájuknak, hogy az itt szerzett tudást Magyarország javára használják fel. Vagy ennyire korcs lett a fiatalság is? Ennyire nincs bennük elkötelezettség a hazájuk iránt? Lehet. Ám példát vehetnének egyetemi eleikről, akik bár Göttingában vagy másutt szerezték meg a tudást, de hazajöttek és a történelmi Magyarországon kamatoztatták a szerzett „vagyont”… Mondhatok példát közelebbi korból is. Egy arab barátom Magyarországon végezte az orvosi egyetemet. Szegedi professzoruk azzal bocsátotta el őket, hogy őrizzék meg azt a kincset, amelyet itt szereztek – a magyar nyelvet. Barátom és felesége hazament, de máig úgy beszélnek magyarul – gyermekeikkel együtt -, hogy Magyarországon még a magyartanárok is megirigyelhetnék. Amikor látogatóban nálam járt, búcsúzkodáskor könnyezve mondta: – Vigyázzatok Magyarországra. Mert ő nem tudja elképzelni, hogy ne a hazáját gyarapítsa a Szegeden szerzett tudással, ám azt sem hiszi, hogy Magyarországon vannak magyar állampolgárok, akik hazát árulnak, s erre ösztönzik az egyetemi ifjúságot is… mert ez náluk elképzelhetetlen… Igaz, nem tagjai a kommunista-liberális, Isten-ellenes és végtelenül embertelen, hazug EU-nak.

Stoffán György

Nemzeti InternetFigyelő

9 című bejegyzés “Kényszeres hazaárulás” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Ebredezunk odahaza?Ebredezunk?De meg a *begetes*mindig erosebb ,mint a jozan nemzeti hang.Meg mindig tobben vannak akik *Barabasokert*kialtanak.
    Nemkell szegyellni Gyuri–OrRban is ott van a cucilistak kozott a tesopartjaval.O sem kulonb a Kovacs-Gyurcsany bandanal.Csak hat olyan nehez kimondani ugye?A Hunok Angyalai neveben mar vagy 20-eve.

    Kedvelés

  2. Sajnos, nem veszi a kormány sem hazaárulásnak amit a Göncz Kinga és társai művelnek a Hazánk ellen! Engem nagyon felháborít! Remélem, nem mernek ezek után Radnóti versére még gondolni sem!!!!!
    Bármerre járok, ahogy közeledek a magyar határ felé, egyre jobban dobog a szívem és összeszorul a torkom. Ahogy a határt átlépem, még a könnyem is kicsordul örömömben, hogy itthon, Magyarországon vagyok. Ők, a HAZAÁRULÓK ismerik ezt az érzést? Nem hiszem, mert különben másképp viselkednének nem Júdás módjára. Ők többért árulják el Magyarországot, mint Júdás Jézust! Nagyon-nagyon szomorú!
    Nem hiszem, hogy nem lehet őket ezért hivatalosan elítélni!!!

    Kedvelés

  3. Stoffán Gyuri ismét a dolgok lényegére tapintott. Nagyüzemi méreteket ölt Magyarországon a hazaárulás. A folyamat megállítására valóban jó volna igénybe venni a törvény eszközeit , csak hát a liberális világhatalom regnálása idején ez elképzelhetetlen . Olyan jajgatás kezdődne Európában, s az Egyesült Államokban, hogy talán még a nap is megállna. Bizonyos, hogy szankcionálnák Magyarországot , sőt még egy ultimátumot követő beavatkozást is véghez tudnának vinni. (Elegendő az Euró árfolyamának legutobbi felpuplására, leeresztésre gondolni ) Ezt a hátér hatalmat látva , tudva,a hazaárulás ma kifizetődő vállalkozás. Ennélfogva ez a tevékenység olyan méreteket öltött, hogy árulók párba szerveződnek s fenyegetőznek ! Mint az érzékelhető ezek a gyülekezetek , olyannyira biztonságba érzi magukat , hogy egymást ünneplik. Lásd népét , hazáját cserbenhagyó Göncz Árpád műfordító és rendszerváltás megakadályozó k. elnök legutóbbi szerenádos ünneplését. Mindez úgy mehetett végbe, hogy a jobboldalinak mondott sajtó meg sem szólalt. Márpedig lett volna mit elmondani erről a szerenádos társaságról és Göncz Árpád viselt dolgairól…
    Egyébiránt . Göncz Kinga EU- s működése, lényegében a Göncz Árpád részéről elkövetett , magyarságot megkárosító tevékenység jutalma.Hogy várhatnánk el, hogy ez a nőszemély másként viselkedjen mint felmenője ?
    Mindezek tükrében úgy tűnhet, hogy a helyzet reménytelen ezekkel a senkiháziakkal szemben , mert az erő és a hatalom mögöttük áll .
    Első ítélkezésre talán ez így is van. Ám ha a hazáját szerető magyarság írástudói képesek lesznek végre összefogni ,és bemutatni mindazt, amit ezek a magyarul beszélő haszonlesők elkövettek, akkor előbb- utóbb el kell nekik gondolkodniok azon, hogy minden vásár elmúlik egyszer …

    A baj az, hogy a hőn áhított , sokszor emlegtett, összefogás késik.Sok apró oka van ennek, amit egy hozászolásban nem lehet kifejteni. Amit tenni lehet a folyamat megállítására ,s a jövő nemzedéke érdekében ,az a megszólalás , a vélemény kimondása minden lehetséges fórumon ! Nevén kell nevezni a dolgokat , ahogy ezt Stoffán Gyuri imént tette . S aminek ezt követni kell :az a vélemény alkotók megvédése! Nem csak nyelvében hanem összefogásában is él a nemzet .

    Barkuti Jenő

    Kedvelés

  4. Érdekes is lenne, ha a kormány nevén nevezné a hazaárulást és a hazaárulókat. Saját intézkedéseinek és képviselő táborának jó részét kellene néven nevezni.

    Kedvelés

    1. Ha hazaárulásról beszélünk, akkor minden hazaárulóról ejtsünk szót.

      Minden gondolkodó tisztességes magyar számára természetes, hogy a nyiltan cionbolsevik MSz(M)P, a magát állandósultan kényszeres, átnevezésekkel tiszáramosni akaró őskomcsik hordája, és a zsidó eszmékért felelős SzDSz-LMP tevékenysége folyamatosan, mindig is hazaellenes volt, és az ma is, de lesz a jövőben is.
      Az is nyilvánvaló mindenki azámára talán, hogy ezek a hazaáruló bandák, az ellenfélnek, vagy ellenségnek (jelen esetben a magyaroknak) minden erővel, minden aljas módszerrel ártani akarók. Beépülve, kivülről-belülről rombolni, ellehetetleníteni a normálisan értelmezett politikát, az állandósitott káoszt fenntartva , rombolják a hazát. A tisztességes pártvetélkedést kizáró “munkájuk” eredménye a mai pártokrácia szégyenteljes állapota.

      A fityesz személyében a palettán egy másfajta taktikával operáló, de hasonló irányultságú párt állt a hazaárulók népes táborába. Nemzeti álarca mögül kikandikálva, a gyorsan felejtők népes csoportjának támogatásával repíti az országot a mélybe. Ügyes, majdnem mindenkit megtévesztő taktikával, csekély számú, látszatra a magyarnak kedvező intézkedéseivel tartja szimpatizánsainak (félrevezetettjeinek) számát. A lényeges kérdésekben azonban, MINDIG a haza ellenére politizál. Ilyenkor vagy mélyen(agyon)hallgat, vagy elterelő műveletekkel igyekszik élét venni a valóságos hazaárulásainak. Vajon mi másnak, mint hazaárulásnak lehet mai ismereteink tükrében nevezni a lisszaboni egyezmény, elolvasás nélküli megszavazásában való szégyenteljes közreműködést, vagy a honvédség leépítésében való aktív egyetértést a korábbi kormányzaton lévőkkel ? Hosszasan sorolható kollaboráns taktikája az idegen kártékony hatalmakkal, de csak egy dolgot említenék, ami valószinüleg az utolsó koporsószeg a haza teljes elárulásában, a földkérdés állapota. Pedig a kétharmad hatalma, és az alaptörvénynek nevezett valami, kíváló lehetőségeket biztosít(hatna), a reá fogékonynak.

      Kedvelés

  5. A kommentárok, már előttem és helyettem is, – jobban mint én tettem volna – kommentálták! Frappánsan! Árulják az országot, elárulják a népet, ez szín tiszta HAZAÁRULÁS!! Nem “küldöttként” bárhová, egy derékszögű alkotásra, “lógottként”!

    Kedvelés

  6. A kommentárok, már előttem és helyettem is, – jobban, mint én tettem volna – kommentálták! Frappánsan! Árulják az országot, elárulják az őket “odaküldő” (hazugság, mert önjelöltek, mutyival kerültek politikai pályára) népet, ez szín tiszta HAZAÁRULÁS!! Nem lenne szabad, ilyen emberekkel képviseltetni Magyarországot, nem lenne szabad ilyen embereket, ilyen önjelölt “politikusokat” – a vagyonelkobzás utáni, kényszermunka kivételével – bárhová is beengedni!

    Kedvelés

  7. A haza árulóinak nincs helye Magyarországon! Ki kell őket utasítani, és elvenni az állampolgárságukat, így aztán hontalanként éljenek, ahol akarnak, ide még látogatóba sem szabad beengedni egyiket sem!

    Kedvelés

  8. Mikozben a Likud tesopart huen nyal a kozel Kelet apartheid allamanak-partjanak–.Kerdesem oket hova kellene paterolni?Ja kerem amikor a cion parlamentben divat az izraeli jelvennyel megjelenni….stb,,stb..Mit lehet erre mondani-?

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.