Gaudiék folytatják a földvédelmi nyomásgyakorló akciót

Föld- és nemzetvédő tüntetés a Kossuth téren május 10-én szombaton 6-kor – Folytatjuk a nyomásgyakorlást !

Gaudi_szekelyzaszloSzombaton a Kossuth téren folytatjuk a földvédelmi nyomásgyakorló akciónkat a 18 órakor kezdődő, rendőrségre által tudomásul vett bejelentett tüntetésünkön, amelyre mindenkit várunk szeretettel!

Hatalmas áttörést hozott a május 6-i Kossuth téri demonstrációnk, mert az országos figyelem homlokterébe került a hazaáruló földtörvény és külföldiek földrablásának kérdése, minden ellenkező kísérlet ellenére. A médiumok és pártpolitikusok kétségbeesett téma terelése azt mutatja, hogy a politikai “elit” vékonyába találtunk. Az ijedtséget mutatja, hogy a kormánypártok nyilván az EP kampány részeként sebtiben egy aláírásgyűjtést indítottak: a szabad pálinkafőzésért, az akácért és a valójában hazaáruló, de általuk az EU legerősebb földtörvényének nevezett törvény megvédése érdekében. Vajon meddig hagyják magukat orruknál  fogva vezetni a jószándékú, nemzeti érzelmű és jelenleg a kormánypártokat támogató emberek ?

Fontos, hogy a földügy mellé állt a gazdákhoz hasonlóan kisemmizett devizaadósok több érdek-képviseleti szerve is és mostantól közösen küzdünk céljaikért. 

A külföldiek földszerzése érdekében május 6-án  elfogadott petíciónkban rögzített követeléseink felét jobbikos képviselők már benyújtották az Országgyűlésnek, de a másik fele még hátravan. A lépeseket ezúton köszönjük nekik, de a hazaáruló földtörvény hatályon kívül helyezését és addig minden földügylet bejegyezési moratóriumát célzó törvényjavaslatot még nem nyújtotta be senki,  csupán egy közvetlenül érvényesülő hatással nem bíró és rendezést éppen a fő felelős vidékfejlesztési minisztertől remélő, tehát külföldiek földszerzését közvetlenül megakadályozni nem képes jobbikos országgyűlési határozati javaslatot iktattak a Házban. Az LMP törvényjavaslata nem zárja ki a külföldiek földszerzését. Régi mondás: kecskére ne bízzuk a káposztát, ne az árulótól várjuk az árulás megállítását.  De ez a hiány még a május 12-i első érdemi parlamenti ülésig pótolható, erre ezúton kérek minden magyar ember nevében minden képviselőt.

Az Országgyűlésnek  2014. május 22-ig van határideje arra, hogy a petíciónkban rögzített hármas  földvédelmi csomagot elfogadja.

Az alapvető jogok gyakorlása körében nyújtott tájékoztatásként jelzem, hogy a tüntetés előtt természetesen mindenkinek jogában áll részt venni a Fidesz-KDNP 15 órakor kezdődő, kormányfő megválasztás (a parlamenti ülés háromtól négyig tart várhatóan, az egész teret erre az időre lefoglalta a kétharmados többség) ünneplésére összerántott tüntetésén és az ott részt vevő tisztességes, őszinte szóra és valós információkra nyitott embereknek a petíciónkat és a földtörvény nemzetvesztő tartalmát leleplező iratokat átadni és más, jogszabályba nem ütköző,de alapvető jogok gyakorlása (pl. vélemény-nyilvánítási szabadság)  körébe tartozó cselekményt végrehajtani.


Végül is ez a mi Hazánk, nekünk csak ez az egy Hazánk van és mi itthon vagyunk!


A magyar föld és a magyarok szabadsága nem eladó!

Budapest, 2014. május 9.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő
www.gaudinagytamas.hu

NIF

Kapcsolódó: 

Gaudi-Nagy Tamás válasza Novák Elődnek

Elveszik a magyarok földjét, kontra „két nő inzultálta Pásztor Istvánt” – Rácz Szabó László, az MPSZ elnökének közleménye

A gazdákat le sem köpve hozott törvények ellen is tüntettek május 6-án a tüntetők

Elkezdtek reszketni a hazaárulók: ez volt az egyik cél !- Május 10-én 6-kor a Kossuth téren folytatjuk ! (Gaudi helyzetértékelése ATV-s híradórészlettel)

Pásztor leköpésének hiteles felvétele – így járt a hazaáruló, a zentai Rácz Szabó László véleményével (NIF kommentárral)

 

2 című bejegyzés “Gaudiék folytatják a földvédelmi nyomásgyakorló akciót” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Szeretnék üzenni és ennek az ügynek egészén segíteni azzal az stratégiai észrevétellel (majd tettel), hogy ezt decentralizált módon is (vagy inkább úgy) kellene keresztül- vinni!!!

    Ha valahogy képesek volnánk decentralizált erőt alkalmazni, akkor nem kellene tartani semmilyen atrocitástól. A polgármestereket kell csak meggyőzni a polgári lakosság képviseletének és az alapvető létjogok természetéről . Ha minden önkormányzat a mi igazságunkat és érdekeinket fogja képviselni – akkor a kormány feldughatja magának az EU-instrukciókat. Ezt az ellenállást lent kell megszervezni – vagy lent is meg kell kell szervezni, hogy sikere tartós lehessen!

    Kedvelés

  2. Mondok még két bizarr gondolatot, ami nem korlátozódik Magyarországra – mert ugye világra-szóló igazságok:

    Ha képesek volnánk a pénzt – mint az értékrendszer legszervesebb részét bojkottálni (életünk alapvetései közül és működéséből száműzni) – akkor megrendülnének azok a hatalmak, melyek ezáltal élősködnek. Akkor a szeret újra-éledhetne a társadalmi életben is.

    Ha a jog nem képes az igazságot képviselni – akkor “le kell szokni” erről is!!!
    Ezzel azt akarom mondani, hogy egy lassú tudatos folyamatnak kellene történnie!
    Minden új igazságnak meg kell teremteni a teret – mert a kapitalista viszonyok csak szelekcióra képesek, nem alkalmasak az emberiség fejlődését elősegíteni!!!

    Nem a bálványok hierarchikus rendjébe kell betörni – hanem olyan (ősi) élet-tereket kell megnyitni (újra-teremteni); melyek a “törvényes hatalom” értelmezési tartományán kívül esnek!

    Ez az aminek nem kellene hangos reklám – de sokkal több munkát és következetességet kellene belefektetni!
    Az viszont tény, hogy a tulajdonjog és az értékteremtés rendszere nem képes tartós harmóniában működni…

    Természetesen azért nem, mert a használati (munka) jogok működési ideája messze a tulajdonjogok rendje felett van!!!
    Még mielőtt végérvényesen leszokunk a munkáról, azt a jogot kell gatyába-rázni, ami még mindig a régmúltat akarja szolgálni – hogy a jelen és jövő szolgálatába legyen állítva!!!

    Azt a jogot kell megregulázni – ami az igazság fölé helyezkedik az egész világon, bizonyos társadalmi és világhatalmi elit részéről irányítva!!!

    Ezt a Római Jogot nem a Rómaiak hozták létre, mit ahogy a Katolicizmust sem keresztények…

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.