Így repült az uniós zászló – a defenesztráció teljes filmje: eddig nem látott részletekkel

Gaudi2014. február 13-án, Gaudi-Nagy Tamás és Lenhardt Balázs nemzeti radikális országgyűlési képviselők eltávolították az Országház ülésterméből a magyar lobogók mellől a gyarmatosítást jelképező EU zászlókat, és teljes sajtónyilvánosság előtt kidobták azokat az ablakon.

A film az ezernyi hazai és külhoni gratulációt kiváltó akció teljes menetét bemutatja, így a képviselők kidobás előtti és utáni sajtónyilatkozatait is, amely közben éppen Győri Enikő a kormány EU ügyekkel foglalkozó államtitkára haladt el a folyosón. A filmből kiderül, hogy miként reagált a nemzeti jogvédő hozzá intézett kérdésére

Nemzeti InternetFigyelő

3 című bejegyzés “Így repült az uniós zászló – a defenesztráció teljes filmje: eddig nem látott részletekkel” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Szép volt fiúk! Örülök, hogy megtették ezt a bátor dolgot, hiszen az unió annyit ártott már nekünk, hogy az ócska zászlójukat végre ki kell dobni a hazából, az unióból pedig ki kell lépni minél előbb!

    Lenhardtné

    Kedvelés

  2. Őszinte Köszönetem Mindkét képviselőnek!.
    Csak azt tették,amire a Szent Korona előtt letették képviselői eskűjüket!
    kövérefftárs pedig szintén megtette-amire senki nem hatalmazta fel!!!!-amit megtett : megbűntette Őket,méghozzá nem is kicsit “mi az hogy,nagyon is”! Ezután majd megint megy lengyel testvéreinkhez “zarándokolni”-a “pálosokkal”,akiknek semmi közük a valódi pálosokhoz,mégha vezetőjük neve :Bátor Botond is!
    Mikor nyitja már ki a szemét ez a NÉP????(már régen nem NEMZET!)
    Évaanyu

    Kedvelés

  3. 25 évvel ezelőtt délen, ma Ukrajnában bomlik véresen az erőszakkal összetákolt államok közössége az EU szeme láttára. Mit akarnak még elérni Európában?

    Dienes Erzsébet.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.