Gőzerővel folyik a választási háború: Sneider Tamás is az üldözött nép leszármazottja? – Egy újabb zsidózó zsidó? (NIF kommentárral)

sneider_0Az alábbi hír bukkant fel néhány helyen az interneten. Kommentárunkat a cikk végén olvashatják. (NIF szerk.) 

Elszörnyülködtem, amikor a napokban azokat a híreket hallottam, hogy a nemzeti radikálisnak mondott párt egyik alelnöke, akit ma Szegedi Csanádnak hívnak, megtért hitsorsosaihoz, és Dániel Péterrel együtt héberül tanul. Miközben még azt sem tudtam feldolgozni, hogy Szegedi Csanád EU-s felszólalása szerint Izrael demokratikus jogállam, ahol a legnagyobb tisztelettel viseltetnek az emberi jogok iránt, robbant az újabb bomba.

Az antiszemitának mondott Jobbik újabb alelnökéről derült ki, hogy apai ágon az évezredek óta „üldözött nép” leszármazottja…

Az ősről a Wikipédia is megemlékezik:

Vago_Bela_Weiss(“Vágó-Weiss Béla: „Vér nélkül nincs terror és terror nélkül nincs diktatúra! “) Link

“Vágó Béla, Weiss (Kecskemét, 1881. augusztus 9. – Szovjetunió, 1939.), 1905 után a szociáldemokrata baloldal egyik vezetője, és a Népszava munkatársa. 1906-tól az MSZDP több vidéki szervezetének titkára. 1914-től a Magánalkalmazottak Szakszervezetének munkatársa volt. Az I. világháború idején kapcsolódott be az antimilitartista mozgalomba, és később az egyik vezetője. A 1918 és 1919 között a Budapesti Munkástanács kommunista frakciójának vezetője. A Tanácsköztársaság idején az vasúti ill. hajózási népbiztos, majd a Vörös Hadsereg I. hadtestének parancsnoka. A tanácshatalom bukása után emigrált a Szovjetunióba. Később a Sarló és Kalapács című újság főszerkesztője lett.”  forrás: Link

Ha jól emlékszem, még a Magyar Fórumban olvastam, hogy alenin-fiuk-munkaban patkányforradalom 51 népbiztos- és helyettes népbiztosából 50 volt zsidó, és csak egy patkány volt nem zsidó azért, hogy legyen valaki, aki szombaton is alá tudja írni a halálos ítéleteket. Nem Vágó Weiss Béla volt a nem zsidó, de most nem is ez az érdekesség.

Nem árt, ha fellapozzuk Tormay Cecile Bujdosó könyvét, s idézzük belőle az alábbi sorokat:

„A ’Forradalmi Kormányzótanács’ névsorában ott vannak jóformán valamennyien. Mint Károlyi kormányánál, az előtér szemfényvesztő keresztény bohóca megvan itt is: Garbai Sándor, az elnök. A többiek idegenek…

Külügyi népbiztos: Kun-Kohn Béla, helyettese: Ágoston-Augenstein Péter. Hadügyi népbiztos: Pogány-Schwartz József, helyettesei: Szántó-Schreiber Béla, Szamuelly-Samuel Tibor. Belügyi népbiztos: Landler Jenő dr., helyettese: Vágó-Weiss Béla. Pénzügyi népbiztos: Varga-Weissfeld Jenő, helyettese: Székely-Weissit Béla. Közoktatásügyi népbiztos: Kunfi-Kunstätter Zsigmond, helyettese: Lukács-Lőwinger György. Kereskedelmi népbiztos: Landler Jenő dr. (ideiglenes), helyettesei: Rákosi-Roth Mátyás, Haubrich József.

/…./ Vajon van-e ember, akit nem ejt gondolkozóba ez a névsor?” forrás: Link

A Vágót az egyik leszármazott, megjegyzem hibásan, németül Schneider-nek fordította, és ma ezen a néven él a család. Ügyes. Ki gondolná. A vágni főnévi igenév németül schachten. Ebből származik a schachter szó. Tudjuk, kik voltak ők. Lásd Tiszaeszlár.

Szóval Vágó Béla, megannyi utca korábbi névadójának leszármazottai közöttünk élnek. Annyira közöttünk, hogy egyikük még a Jobbiknak is alelnöke lett.

Mondja valaki, hogy ez egy antiszemita párt!

Először Szegedi Csanád, majd Schön Péter, most pedig Schneider Tamás.

És mind képviselő.

Csak megjegyzem, a schneider szabót jelent magyarul.

Csak nem!

Mindenesetre a hitsorsosok kiválóan beépültek, mi az, hogy beépültek, ők alapították a Jobbikot.

Megkérdezném az „urakat”, ugyan milyen szándékkal tetszenek egy olyan nemzeti-radikális pártban tevékenykedni, ahol nem igazán szeretik a zsidókat.

A sor még nem teljes, lesz még meglepetés, ahogy Fülig Jimmy mondta.

Hiába igyekeznek megszabadulni a valódi radikálisoktól, az igazság makacs, még ha oly soká is kell várni rá!

Olvasói levél

(megjegyzés: Portálunk már korábban írt egy furcsa ügyről Sneider Tamással kapcsolatban: 8,5 millióért gyámság alá helyeztette volna szüleit a jobbikos politikus?)

Forrás: Bendegúz Hírek

NIF kommentár:

Nos, ez a hír már a Facebookon is kering, és a “Posta Imre Klub” blogban is olvasható.

Ebből is látható, hogy gőzerővel folyik a választási hadjárat! A züllesztés és a bomlasztás az MSZP és a FIDESZ régi fegyvere. Ne feledjük, hogy utóbbi már a 2006-os választáskor is azt híresztelte, hogy a JOBBIK-ot az MSZP hozta létre!

Megdöbbentő, hogy a FIDESZ-nek nem az MSZP, DK vagy a Bajnai féle párt az ellensége, hanem a JOBBIK. Egy hang tiltakozást sem hallottam még a miniszterelnöktől, hogy kebelbarátja (Csányi OTP vezér) vagy a MOL Bajnaiékat is támogatja (ráadásul az adófizetők pénzéből!). Vajon miért? Mivel a fiatal(nak már nem mondható) demokraták több konkurens pártot is sikerrel szétvertek, nem elképzelhetetlen, hogy innen fúj a szél.

De az sem kizárt, hogy a “földalatti” aknamunkában évtizedek alatt hatalmas tapasztalatokat szerző, és a Ron Werber-i gyűlöletkampányban sikeres MSZP áll a hírek hátterében.

Sőt, még az sem lehetetlen (mivel épp most látott napvilágot az USA demokrácia-jelentése, amiben a magyarországi jobboldali szélsőséget emlegetik nagy veszélyként!!!), hogy a CIA vagy a Moszad is besegített a hírek kitalálásába és kitálalásába!

Minden esetre nem szabad ostobán bedőlni mindenféle információnak, s be kell számítani, hogy megkezdődött az aljas mocskolódás, sárdobálás, lejáratás! Az fog győzni, aki jobban hazudik? NE ENGEDJÜK, JÁRJUNK AZ ÁLLÍTÁSOK VÉGÉRE! Ehhez összefogás és józanész szükséges! Ez már valóságos háború a húsos fazék, a gazdasági és politikai hatalom megszerzéséért.

(NIF szerkesztő)

Nemzeti InternetFigyelő

12 című bejegyzés “Gőzerővel folyik a választási háború: Sneider Tamás is az üldözött nép leszármazottja? – Egy újabb zsidózó zsidó? (NIF kommentárral)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Schneider, Sneider, erősen gyanús nevek. (Persze tutira svábnak fogja mondani magát mint Bayer Zsolt. Mindig így bujdosnak.)

    Imre

    Kedvelés

    1. Echte vagy nem echte ,mi maga? zsidó jogász?Kit érdekel,hogy a zsidók hogyan szelektálnak?De szerintem kamu ez a cikk,a zsidók BP-en ,Miskolcon élnek,vidéken,pláne faluban nem.A szülei pedig falun élnek.
      Dolfi

      Kedvelés

  2. Nemtudom hogy mi a baj Schneider Tamással! Ha jol megnézzük akkor MAGYAR PARLAMENT 90 % – ZSIDÓ MIÉRT VAGYUNK ÍGY FELHÁBORODVA!! Kérdem én hány magyar nevü van ma a magyar parlamentben

    Neubort Laszlo

    Kedvelés

    1. “Kérdem én hány magyar nevü van ma a magyar parlamentben”

      Kedves László!
      A magyar parlamentben csak mutatóba van magyar ember,ha egyáltalán van.
      Azoknak a zsidóknak van magyar nevük akik megváltoztatták,mert az eredeti nevük a holokamu áldozatainak listáján van.
      H.B.
      Egy kis ismeretterjesztő a magyar közéletről:

      http://hu.metapedia.org/wiki/Zsid%C3%B3k_a_magyar_k%C3%B6z%C3%A9letben

      “Elmés tanácsot ad Jizchak rabbi arra az esetre, ha egy zsidó neve már eléggé meg volna bélyegezve. “A névváltoztatás – mondja ő – megsemmisíti az ember elítéltetését.” (Ros-Hasanah16b.)Egy csomó épületes jogi szabályt találunk a Sanhedrin 76b. lapján: “

      Kedvelés

  3. Ezért lenne szükség arra, hogy a Jobbik ténylegesen derítse fel a tagjainak kilété, származását! Ha ez nem történik meg rövid időn belül, akkor csak az mszmp utód pártokra lehet szavazni azaz az összes többi pártra kivétel nélkül!

    kató rudi

    Kedvelés

  4. … az egész hitviláguk és gondolkodásmódjuk rafináltabb és összetettebb, mint gondolná valaki. érzésből tartozkodva fogadtam a hirtelen megjelenését a pártnak. Vannak tisztességes, becsületes haza- és nemzetszerető tagjai is. Csurkát is kell olvasni egy kicsit. Mint minden embernek vannak jó és rossz oldalai is. A politikában különösen. Ezért nem kell a népnek a politika, nem kell a megosztás. Pártnélküli ország kell.
    johannes

    Kedvelés

    1. “Pártnélküli ország kell.” Venezuela Apja és legnagyobb nemzetihôse, Bolívar Simon, aki Perú,Bolívia,Ekvador,Kolumbia,Panama és Venezuela függenlenségét vívta ki, mondta:”Ha a pártok megszünnek, nyugodtan megyek le a sírba.”
      Ezt is mondta: “Jobban kívánok egy jó doktatúrát,mint egy rossz demokráciát.”

      Corvinus

      Kedvelés

  5. Az ugynevezett “listazas” miatt nemzetkozi botrany csapott az egig, hamis, undorito modon. Nezzuk meg, hany zsido kepviselo es kormanytag ul a Parlamentben ! Akkor meg mi a baj a Jobbikkal es annak tagjatval, vezeto politikusaival ? Es ha valakinek a nagyapja-anyja, vagy masa zsido volt is, attol meg lehetne jo magyar. A baj az, hogy akik felfujjak az ugyeket, azok a Jobbik ellen vannak es nagyon jol megertik egymast, akar Fidesz-katonak, akar MSZP, DK, meg egyeb nem magyar erdekekert kuzdo alakulatok. Mivel egyik sem a magyarsag erdekeit nezi, hanem az idegenek es az ugynevezett “kisebbsegek” elkotelezett tamogatoi, mindegy, hogy bunoznek, magyarokat irtanak, vagy lepusztitjak az orszagot, fontos hogy piszkos politikajukat segitsek es a magyarsag karara legyenek. Ez a politikai garnitura erzi es tudja, hogy egyedul a Jobbik harcol a magyarsagert es eppen ezert a Fidesz es a baloldali partok is ellensegekent kezelik a Jobbikot, ahogyan a magyarsagot is. Aki nem hiszi es nem a Jobbikot tamogatja, majd meglathatja, hogy igy igaz !
    Pasztorfi Istvan

    Kedvelés

  6. Már sokszor feszegettem ezt a kérdést.
    Szerintem az a magyar, aki MAGYARUL viselkedik. Magyarország érdekét szolgálja.
    A magyar egy erősen olvasztó nép. Sok nemzetiséget fogadott már magába. Gondoljunk csak Hunyadira, Zrínyire, stb.
    Viszont mindig csak magára számíthatott.
    Nincs bajom a zsidókkal sem, ha nem arrogánsak, pöffeszkedők, pénzhajhászók, stb. / A la Karinthy /
    roka

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.