Tények és kérdések: A HAARP rendszer és március 15.

Miközben Magyarország a gazdasági mutatóit és teljesítményét figyelembe véve nem lehetne támadható, ezzel az indokkal gazdasági nyomást gyakorolni rá lényegében alaptalan, így politikai okok és célok miatt áll az EU és az azt irányító háttérhatalmi bankármaffia gazdasági blokádja alatt. Igen, ez már nem egyszerűen nyomásgyakorlás, hanem gazdasági blokád azért, hogy azt a még megmaradt mozgásteret, mely Hazánk részleges függetlenségének megtartásához, és a nemzet fennmaradásához szükséges, ne tudja megtartani.

Magyarország kiemelt geopolitikai helyzete miatt teljesen más elbírálásban részesül, mint más 2004-ben, vagy azután az EU-hoz csatlakozott állam. Hazánknak a európai uniós csatlakozás hihetetlen nagy károkat okozott, melyek ma már a családok hétköznapjaiban, a megélhetési harcban is rendkívüli intenzitással nyilvánul meg.

Természetesen ezekért az állapotokért közösen felelősek az 1989-es Ellenzéki Kerekasztalban résztvevő MSZMP kreálta mesterséges pártok. Ezeknek a közös gyökerű pártoknak a magyar nemzetet megtévesztő és saját zsebét tömő politikája tette lehetővé Magyarország Európai Unióba történő bekényszerítését, aminek egyenes következménye lett az a gazdasági és politikai ellehetetlenülés és kiszolgáltatottság, melyet napjainkban nemzetünk megél.

Önállóságunk teljes megtépázását mutatja az EU ellenünk történő folyamatos politikai fellépése és az a kifejezetten agresszív magatartás, melyet a Magyar Kormány ellen folytat az alkotmánymódosítás miatt. Az Alkotmány egy állam szuverenitásának alappillére. Amennyiben ezt külföldről kívánják megszabni, az azt a világos képet mutatja, hogy az ország teljes gyarmati szinten van, de legalábbis tartományi szerepkörbe helyezett státusszal rendelkezik. Ha a politikai nyomásgyakorlás mellé gazdasági presszió is társul, az iménti állítás bizony igencsak megállja a helyét.

Érdekes levelet kapott szerkesztőségünk, mely egy kicsit elgondolkodtatott bennünket. Természetesen nem kívánunk “összeesküvés-elméleteket” sem gyártani, sem elemezni. Azonban oldalainkon már korábban is foglalkoztunk az Egyesült Államok HAARP programjával, mely nagyon sokak érdeklődését felkeltette itt a NIF hasábjain. Az elmúlt években számtalan érdekes meteorológiai jelenség volt megfigyelhető hazánkban, melyeket igazán talán nem lehet egyértelműen a globális felmelegedés számlájára írni. Hogy a HAARP rendszer mennyire működik, mennyire koncentrálható és irányítható, nem tudjuk. Két dolgot azonban tudunk:

1. 2013. március 15-én az országban szélsőséges időjárás pusztít

2. A HAARP rendszer létezik

A döntés az Olvasóra van bízva, mennyire fogadja el, vagy sem ezt a lehetőséget, elképzelhetőnek tartja-e, hogy Magyarország lakosságának demoralizálását ilyen eszközökkel is (amennyiben működőképesek) el kívánja érni az a világuralomra törő háttérhatalom, melynek célja Magyarország megsemmisítése és a Kárpát medence teljes gazdasági és demográfiai összetételének megváltoztatása.

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó: Magyarország a HAARP célkeresztjében (beigazolódott “összeesküvés elmélet”)

34 című bejegyzés “Tények és kérdések: A HAARP rendszer és március 15.” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Azért, ha arra gondolunk, hogy anno a forradalom Magyarországról terjedt tova a kontinensen, lehet, hogy óvatosan kezelik a világuralomra törők ezt a dátumot.

    A HAARP az ionoszférát képes eléggé nagy területen megemelni. a meleg légtömeg könnyebb fajsúlyú, mint a hideg. Amikor az ionoszféra a helyére kerül – visszasüllyed – akkor a hideg légtömeget kipréseli. Műszakilag egyáltalán nem baromság. Sajnos a HAARP pedig létezik. ez tény. Teljesítménye állítólag jelenleg 5 gigaWatt.
    Nagy Péter

    Kedvelés

    1. Kedves okos HAARP szakértők!

      Akkor ezek szerint Németországot is el akarják törölni a föld színéről? Merthogy 15-e előtt 12-én ott esett le 50 cm-es hó, amely miatt 800 járatot kellett törölni Frankfurtban. Ja és New Yorkban is igen nagy hó esett szintén márciusban, akkor saját magukat is el akarják törölni?

      Az ostobaságnak egyszerűen nincs határa. Na ezért tartunk ott ahol. Szomorú.
      A.

      Kedvelés

    2. Kedves Nagy Péter!
      Úgy látom te nem figyeltél középiskolában fizikaórán. Azután, hogy a HAARP képes megemelni az ionoszférát, igaz. Csakhogy nem képes megemelni. Ezek a lehető legkisebb frekvenciák, ami azt jelenti, hogy a HAARP-ból származó elektromágneses hullámok rádióhullámok, és frekvenciájuk 3-30 Hz-ig terjed. Ez hullámhosszba átszámítva 10.000-100.000 KILOMÉTER!! Ez -gondolom te is tudod- elég sok. Ha figyeltél volna fizikaórán, vagy legalább utána néztél volna annak amit mondasz, akkor most nem kéne ezt leírnom: A légkör-beleértve az ionoszférát is- átengedi a rádióhullámokat. Azaz ha átengedi, nem is nyeli el. Ebből következik, hogy azt a minimális energiát sem nyeli el, amely ezekből a hullámokból eredne. Az mind jó amit írtál, csak a gondolatmenet eleje a hibás, ezért maga az egész teljesen rossz.
      Üdvözlettel: Pap Dániel

      Kedvelés

  2. Én szerintem nincs ebben már semmi meglepő. Permeteznek minket butitanak a médiával, minden eszközzel, amennyire csak tellik tőlük.Ez az ország lehetne önellátó, a földjeink kiváló minőségüek, dehát nekünk kintről kell behozatni a hulladék termékeket, lerombolni gyárainkat, fokozni a munkanélküliséget, meg hasonló jó dolgok….na meg izraelben a kölkök már magyarul tanulnak mer beléjük már az van nevelve,hogy itt lesz az uj hazályuk. Dehát mi ilyen ostobák vagyunk, mi ezt türjük, meg hagyjuk, hát akkor meg is érdemeljük, na lehet szapulni…..pá

    Anonymus

    Kedvelés

  3. Az elmúlt évek – hónapok nem voltak gyanúsak? Vajon miért?
    Olyan, mára szokásos!, legyilkolt, szétvert légkörű, széltelen, erőlködő, homályos, vonalas, szögletes, foltos, elkent, satírozott, (szürkés)-fehér — és ezt hosszasan lehetne taglalni — moslék gyalázatot az égen senki soha nem láthatott, mert nem volt, mert nem természetes; csakhogy ez nem hirtelen jött el, mint a hó vagy egyéb vihar, hanem a NATO belépés óta eltelt 8 év alatt, egyre gyorsulva — hozzászoktatva…
    Ez világprogram és a fél világon folyik, legalább.

    A mai ember még ha néha néz se lát szinte semmit, mert a lelke is olyan mint az égbolt: zavaros, merev, de elkent, felszínes, pangó, mégis rohanó….. természet ellenes.Nem önmaga! Épp ez, épp ezért testesül meg mindez odafenn.Hogy meglássuk civilizáltnak képzelt/mondott, őrült önmagunk ott is, az Isten képernyőjén.

    De a légkör / időjárás uralása iránti vágy és régóta terjedő brutális erőfeszítés csak egy része a Föld-és ember átalakító – gépesítő sátáni rémprogramnak, ami egy elképesztően nagy és mély téma, aminek nagy jövője van, amit végsőkig hárítunk, mert sokkoló lesz szembesülni: tükörbe nézni mindazzal ami van és ami nincs és ami lehetne és ami lesz addig és azután.
    Aztán a maga idejében minden jóra fordul, összeáll a kép kinn és benn — elsőként általunk! Első azonban a durvuló, ébresztő tünetek átélése; amit már nem lehet elkenni.
    Aki keres összefüggést, talál. És ebből lesz a közös ég!

    Molnár Kálmán

    Kedvelés

  4. Kedves Szerkesztők!
    Ez a helyes irány! Gondolkodtatni, hogy ne csak egy öntudatos legyen.
    Máskor is volt hó márciusban, abból a szempontból pedig lényegtelen, ki a rendkívüli időjárási helyzet előidézője, hogy lássuk valamennyien, az ország vezetése képtelen megoldani a helyzetet. De legalább a szükség, a rászorultság közelebb hozza az embereket.
    Mielőtt mindent a nagy amerikai elméknek tulajdonítanának, figyeljék meg a Nap pályáját!

    Tétlény

    Kedvelés

  5. Lehetséges, hogy a Teremtő szégyenli a fajtánkat, ezért ez a hatalmas fehér lepel a nemzet ünnepén? Minden esetre tettünk érte rendesen.

    Tétlény

    Kedvelés

  6. A japánok elleni cunami sem volt véletlen, az válasz volt az ENSZ-beni szavazásukra….

    Az EU nemzeti ünnepünkre időzített akármije sem a tájékozatlanság, hanem céltudatosan történt, hogy nehogy itthon legyen a Miniszterelnök, és az időjárással megakadályoznak egy esetleges hatalmas tömeget a Kormány intézkedéseit igazoló, pártolók megjelenését.

    Az aláírásgyüjtést nem akadályozhatja meg a HAARP. írjuk alá minél többen!
    Péter

    Kedvelés

    1. Péter! Ennek a kormánynak én semmit sem írok alá addig, amíg be nem váltja ígéretét, és bíróság elé nem állítja gyurcsányt, bajnait, verest, oszkót, gergényit, demszkit és a többi gazembert. Ezzel az ígérettel csalta ki a kétharmadot.! Még saját híveinek többsége is a Szentkorona Alkotmány jogfolytonosságának helyreállítását várta és kérte tőlük, és ehelyett egy saját hatalmukat betonozó tákolmányt gányoltak össze, amit éppen most módosítottak negyedszer.
      Aki ezek után még támogatja őket, az nem normális.
      Patmosz

      Kedvelés

      1. Gondolom a felsorolt nevek alatt Orbán barátait érted….

        Zoé

        Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá, mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

        Híradmin!

        Kedvelés

  7. Békéscsabán lakom. Az országban itt lehet talán a legintenzívebb chemtrails tevékenységet megfigyelni kb. 2 év óta. Napokkal Március 12., 13-án soha nem látott kiterjedésű, feltűnően szürkésfehér “felhőzet” terítette be az eget – a Nap igyekezett átsütni rajta, amitől “halogénlámpa” fényt produkált. Egyértelmű volt számomra, hogy a nagy meglepi készült azokban a napokban – a tavaszi tél. Az állami renyheség pedig érthető: a kormány ne tudna a felettes szervei égi ténykedéséről? Hiszen a minap jelentette be, hogy az időjárás jelentés állami monopólium, csak engedéllyel szólhat bárki bármit is e tárgykörben.

    Tisztelettel: Statikus

    Kedvelés

    1. Tibor bá’ milyen elegánsan kirúgott engem ezen nézeteim miatt anno…
      Csorba Tibor

      Kedvelés

  8. Arról nem is beszélve, hogy a kormány sem állt a helyzet magaslatán, talán nem véletlenül… Lehet csak egy teszt volt, hogy a magukra hagyott emberek vajon összefognak-e és segítőkészségük, találékonyságuk felülkerekedik-e a káoszon vagy sikeres volt-e az elmúlt évtizedek társadalom-romboló, embereket egymástól elszeparáló, különbségeket felnagyító és ezt ellenünk felhasználó politika? Kíváncsiak voltak, hogyan reagál a nép, egységes nemzetként, vagy közönyös birkaként? Megkapták a választ, még nincs kellően szétzilálva a társadalom. Ezek még képesek összefogni, ha baj van – gondolhatják.

    Sándor

    Kedvelés

  9. Érdemes lenne nagyobb figyelmet szentelni az úgynevezett HARP jelenségnek.Igenis létezik és már elég hosszú ideje gyakorolnak rajtunk.Tavaly tavasszal a kési fagyok is a jelenség következményei voltak.Már lassan két éve figyelem,hogy a természetellenes égi jelenségek után közel azonos idő elteltével drasztikus időváltozás következik.Nem utolsó sorban kínzó fejfájás,fáradékonyság és egyensúlyzavar a mellékterméke nálam. ami azért furcsa,mert egyébként egészséges embernek számítok,makulátlan vérképpel és fizikai állapottal.
    Fruzsi

    Kedvelés

    1. Ez tökéletesen így van – én is megérzem, hasonló módon. Ma reggel pl. teljesen egyértelmű volt, hogy “kikapcsolták” a berendezést – napok óta nem ébredtem ilyen “normális” állapotban (nem éreztem azt a mikrohullámú sütő hatáshoz hasonló agybizsergető érzést).
      Statikus

      Kedvelés

  10. Már régóta csiripelik a verebek,hogy bizonyos érdekcsoportok az időjárást manipulálják fegyverként használva azt.
    H.B.

    Kedvelés

  11. Ok;, HAARP … még azt aláírom, hogy így, vagy úgy, de tudja befolyásolni az időjárást, egyebeket … de azt már nem veszem be, hogy meghatározott területre képes összpontosítani az energiát …

    petyka

    Kedvelés

    1. Pedig elhiheted, sőt ha akarja az emberre is tud energiát összpontosítani!! Vagyis a emberi szívre!

      Norbi

      Kedvelés

  12. Semmiképpen nem tudja befolyásolni az időjárást, mivel az időjárás a Troposzférában ‘alakul ki’, ami a talajszinttől számítva 11 km magasságig terjed.

    Minden, ami az időjárást befolyásolhatja, itt jön létre, alakul ki, változik stb..

    Azokkal a rövidhullámra méretezett kereszt-dipól antennákkal kizárólag a rövidhullámú tartományban lehet tevékenykedni, amely a rádiófrekvenciás spektrumnak egy kis szelete, 3 Mhz-től 30 MHz-ig tart.

    A rövidhullámnak viszont az ionoszférhához ‘van köze’, amely 80 km-től 420 km-ig terjed átlagosan. Ezen belül is elsődlegesen az F1 és F2 rétegnek van jelentősége (kb. 400 km. amely már az alacsonypályás nem geostacionárius műholdak pályáját is eléri), amelyek a nappali órákban válnak ketté, az éjszakai órákban viszont összeolvad és följebb emelkedik.

    Sok érdekes kísérletre adhat lehetőséget egy ilyen rendszer, de egy dolog egészen biztos: az időjáráshoz semmi köze, a földrengésekhez meg pláne. Sok ökörséget összehordtak az elmúlt években ebben a témában, köztük a legelképesztőbb marhaságokat is.

    MNA híradó és rádiótechnikai csoport

    Kedvelés

  13. Mennyi idiota ember van!!Ez az ok a gazdasagi hanyatlasnak.Mindig a problemakat masra kenni, ez egy vicc!!!

    lukika

    Kedvelés

  14. Néhány éve, augusztus 20.-án Budapesten, mekkora vihart voltak képesek már létrehozni. Tökéletes időzítéssel.

    Szamosháti Miklós

    Kedvelés

  15. Nezzunk mar korul mas orszagokban necsak azt gondoljuk hogy Magyarorszag letezik es teljes osszeeskuves van ellene. USA eszaki partjan is rendszeresen vannak hasonlo viharok, hurrikanok, tornadok pusztitanak. Japan, Ausztralia, del amerika sem marad el, mindenutt van szelsoseges idojaras. Azon kivul ez a vihar ami most van nemcsak Magyarorszagon problema, de a kornyezo orszagokban is http://www.usnews.com/photos/extreme-winter-weather-hits-europe.

    Guestblogging

    Kedvelés

  16. Beszélhetünk a média mocskairól, de ez a cikk is a felháborító tudatlanság által formált vélemény ezrekhez való eljutattása. Nem kell időjárást módosítani ahhoz, hogy tél legyen télen. Vagy akár márciusban néhány napra. Őseink valószinűleg nem tudták, hogy a kárpát medence hegyei, hegységei országunkat körbeölelve viszonylagos védelmet nyújtanak a szélsőséges időjárás ellen. Viszonylagos, ami nem azt jelenti, hogy nálunk sosem eshet hó márciusban úgy, hogy erős széllel érkezik az egész. Lehet jég, zápor, zivatar. Sőt, még tornádó is. Miért kell buta teóriákkal gerjeszteni az embereket?
    Miért nem kezditek el magyarázni, hogy a Tátrában történt 2011es “katasztrófát” meg a magyarbarát zsideszek csinálták a barátságosnak nem mondható politikai helyzet miatt.
    MIért nem kezditek el magyarázni, hogy az osztrákoknál ennél sokkal durvább havazások és hófúvások vannak szinte minden évben, de hát azt is a világularomra törő főgonoszok csinálják?
    Órákig sorolhatnám a f*szságokat, de unalmas lenne, ahogy ez a cikk is. Nem tudom ki irta, de menj inkább havat lapátolni.

    Bubuka

    Kedvelés

  17. Így lassan hogy túl vagyunk a mi nagy magyar tragédiánkon értve ezalatt a kíméletlen időjárási viszontakságok által ránk rótt szégyent, szerintem eljött az ideje hogy fejethajtsunk a történelmi hőseink elött, ez senkinek nem jutott eszébe?? Március 15 idén is megvolt és elmult.. Széép..

    Orosz Márta Zsuzsanna

    Kedvelés

  18. Ti a mindenben mindenkori elsőt keresztre feszítitek,aztán imádjátok.(Zarathusztra)Azt Hívjátok szent földnek, ahol a fák leghitványabbja
    terem a kereszt fa. Nem létezik más lehetőség, el kell felejteni azt ,hogy pártokba gondolkozunk.Nincsenek pártok,azokat az emberek hozzák létre, hogy hasadás legyen ember és ember között. A Magyart, ISTEN teremtette, összetartva és nem egymás ellen.Forradalom, reform már volt. Csak a lázadás szakít teljes egészében a múlttal. Menni vagy meghalni, még van választás.Mindenkinek van szabad akarata, vagy megalkudhat, eladva magát koncért, pár évnyi jobb életért. De ne felejtsd el, az igazat rólad nem a barátaid, feleséged, apád fiad mondja meg, hanem, ha belenézel a tükörbe, Ő mondja meg az igazat, valójában ki is vagy. Ezzel a valakivel kell élned míg világ a világ. Kérdezd meg ,valójában ki vagyok én?Nem a neved,azt a szüleid adták. A foglalkozásod, a szakmád, ezt mind rád aggatták amit itt hagysz. De akkor kivagy te,és ki az aki kérdez? Rájössz nincs mit elvesztened, minden illúzió ami körülvesz, csak kölcsön kaptál mindent, a vagyonod, a feleséged, apád,gyermeked. Jól gondold meg mire pazarolod az életed. Ne a megosztottságban lásd a megoldást. Mindnyájan összetartozunk, úgy is éljünk mindennap. toth ferenc.

    Kedvelés

    1. Köszönöm Tóth Ferenc. Szép mondatok és igazak. Főleg így árvíz idején ha tükörbe néz az ember…

      KovácsDóra

      Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar, be tudja azonosítani), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

      Híradmin!

      Kedvelés

  19. Kedves okos HAARP szakértők!

    Akkor ezek szerint Németországot is el akarják törölni a föld színéről? Merthogy 15-e előtt 12-én ott esett le 50 cm-es hó, amely miatt 800 járatot kellett törölni Frankfurtban. Ja és New Yorkban is igen nagy hó esett szintén márciusban, akkor saját magukat is el akarják törölni?

    Az ostobaságnak egyszerűen nincs határa. Na ezért tartunk ott ahol. Szomorú.
    A.

    Kedvelés

  20. HAARP -ot elpusztítani nem kell féljetek

    V Bandi

    Kedves Bandi! Önnek sem kell félnie!

    Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven, hogy aki arra válaszolni akar, be tudja azonosítani), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

    Híradmin!

    Kedvelés

  21. Március 15. – egyik legnagyobb magyar ünnepünk mellé – egy újabb dátum kerül: június 4. – A Gyásznap – amit “árvízzel” sújtottak.

    KovácsDóra

    Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar, be tudja azonosítani), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

    Híradmin!

    Kedvelés

  22. Az árvízzel egyidőben Londonban: “Az Attraction nevű budapesti árnyszínház nyerte meg a Britain’s Got Talent 87 millió forintos fődíját. Gratulálunk a brit tehetségkutató verseny győzteseinek!” – hogy ezzel foglalkozzon a magyar nép, ne a múltjával? Ezzel kárpótolják a magyarokat? Közben meg a tehetséges nyertesek elhagyják az országot…..

    KovácsDóra

    Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar, be tudja azonosítani), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

    Híradmin!

    Kedvelés

    1. Nincsenek véletlenek,ezt jobb,ha figyelembe vesszük,mindannyian rajt vagyunk egy nagy,mennyei számítógépen,ha akarjuk,ha nem.Kérdés,hogy ki kezeli ezt a gépet,avagy talán a gép irányít?
      a bizonyos március 15.előtt azon fohászkodtam,hogy de jó lenne ezen a napon nélkülözni a politika felkentjeinek szörnyű,kényszerű ünnepi
      szónoklatait.és úgy lett.11 és 12-én láttam Nyugat-Mo.területe felett
      cikkcakkban repülő,vegyi anyagot szóró repcsiket.Még gondolkodtam,vajon mely terület lesz veszélyben.Két nap múlva,14-én
      visszafelé utazva már érződött hogy a Dunántúl megkapta az áldást.
      Persze ne gondoljuk,hogy kis hazánk csupán a célpont.Tíz éve,a
      nagy német árvíz elképesztő volt,hogy a technikai és anyagi fejlettség
      élén járó ország képtelen megbirkózni az árral.Most ugyanazok a

      gondolatok visszaköszönnek.Amerika képes saját magát terrorizálni ha kell,államilag,bevonva pár száz pár ezer kiképzett balekot hogy
      nagyméretű terveit megvalósítsa.A lényeges dolgok mindig a háttérben történnek,a függöny mögött.Nekünk nem szabad világosan látnunk.Ahol piszkosságok történnek,azt mind titkossá teszik,mint a mi kisded játékdemokráciánkban.A jó embereket nem engedik soha a
      hatalom közelébe.Ha akad néhány.hát tönkre teszik,kiszanálják.
      Így hát egyetlen lehetőségünk van,mielőtt még egy gondolatrendőrség felállítódik,belső erő fejlesztése,a tudatlanság
      megfékezése.
      Varga Kithra

      Kedvelés

Hozzászólások lezárva.