Döbbenetes! A mi gyermekeink is így állnak majd oda a zsidó katonák elé? – Ez a kislány egymaga megszégyenítette a világ összes zsidóját!

Az öt éves palesztin kislány Jenny, a Ramallah északi részén lévő Nabi Saleh faluból a zsidó katonákhoz szól a maga tiszta, gyermeki őszinteségével, palesztin nemzeti viseletben. Jól látható a zsidók kényelmetlensége, értetlensége és zavartsága.

Ez a kislány egymaga megszégyenítette a világ összes zsidóját!

Izrael a világban a zsidóságot képviseli. Ami Izrael bűne, az a zsidóság bűne. Azért kollektíven, mert nincs olyan zsidó szervezet a világban , mely határozottan elítélné azokat a rémtetteket, emberiség elleni borzalmakat, melyeket Izrael elkövet ártatlan emberek, civilek, nők, gyermekek ellen. Nincs olyan zsidó szervezet hazánkban, mely felemelné szavát az izraeli rémtettekkel szemben.

Valamennyi magyarországi zsidó szekta mélyen hallgat és asszisztál a pénzért, amit tőlünk, magyaroktól várnak el az 1944-es magyarországi fasiszta megszállás alatti időszakban történtekért. Ők is kollektíven vádolják a magyarságot, hát éppen ideje, hogy mi is kollektíven tartsuk őket felelősnek és bűnösnek azokért az embertelenségekért, amelyeket naponta követnek el. A zsidóság II. világháborús tragédiája semmivel nem különb más nemzetek tragédiájánál. Ők ettől nem lettek különbek más népektől. Viszont bűnösök lettek azoktól a terrorista cselekményektől, melyeket naponta elkövetnek ártatlan emberek ellen Palesztinában. Bűneik nem évülnek el, és a zsidók minden nap tovább gyarapítják azok sorát. Mindazok, akik hazánkban segítséget adnak nekik bármely párt, vagy gazdasági szervezet részéről, a zsidó fasizmust támogatják.

A palesztinok sorsa a magyarság sorsa is lesz nemsokára, mert nemzetárulóink mindent megtesznek ezért.

Lehet, hogy nemsokára már a mi gyerekeinknek is ilyen lesz az élete?

A videóért köszönet E.I. hozzászólónknak.

Nemzeti InternetFigyelő

19 című bejegyzés “Döbbenetes! A mi gyermekeink is így állnak majd oda a zsidó katonák elé? – Ez a kislány egymaga megszégyenítette a világ összes zsidóját!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Szeretném felhívni a T. Olvasó figyelmét a videóval kapcsolatban: nézzék csak meg, hogy vajon a kislány fején milyen nemzeti színű embléma (szalagok, párta) látható? Bizony kérem a MAGYAROK PIROS-FEHÉR-ZÖLD nemzeti színei, igaz ott fordított sorrendben.

    Az a nagy büdös helyzet, Kedveskéim, hogy a mi gyerekeink nem így fognak majd oda a zsidó katonák elé állni, hanem már ott is állnak. Miként a videó bemutatja! Igaz, hogy őket palesztinoknak nevezi a történelem, de ezek az emberek egykor, az iszlám és zsidó hódítások előtt még bizony ugyanolyan Magyari-emberek voltak mint mi, a testvérnépeink. Annyi különbséggel, hogy mai kárpát-medencei magyarok egykoron ide települtek az asszír-zsidók üldözései elől menekülve e medencébe, addig a palkesztinok és föníciaiak ott maradtak a mai lakókörzeteikben.

    A helyzet tehát az, hogy az eddigi, több mint 2000 évnyi üldöztetés és menekülés után – mivel már nincs hely ahova tovább menekülhetnénk előlük e Földön – mégis utolér bennünket a szemitizmus, és itt is az lesz mint Palesztinában. T. István.

    Kedvelés

  2. A gyermekeink lehet, hogy bátrabbak, mint mi beszari felnőttek! Ők még nincsenek a Valóságtól elrugaszkodva! Mekora pofonokat kapunk tőlük, mikor számon kérnek bennünket, hogy mit csináltunk, mért nem védtük meg az ami az övéké kell hogy legyen! Kedves “felnőtt” társadalom, nem ég a pofátok?

    Pitkin

    Kedvelés

    1. Én ugyanezt kérdeztem a szüleimtől, hogy mit csináltak 1956-ban, hogy utána mégis lett egy brutális megtorló időszak Magyarországon? Hogy tűrhették? Hogy nem ugráltak a munkahelyeiken a dilettáns, ostoba, zsidó főnökük nyakán a 70-es években???? Hogyan vetemedhettek arra egyes magyar emberek, hogy inkább besúgták a kollégáikat, és jelentgettek az emberek egymásról mindent akkoriban, nyaltak talpat egy kis fizetésemelésért, egy kis nyaralási lehetőségért?! Az okot a szüleim nem tudták megmagyarázni, annak ellenére, hogy egyikük sem volt párttag. Nem is voltak jómódú emberek, és mi gyerekek, soha sem voltunk nyaralni. Az én szüleim soha sem kaptak szakszervezeti beutalót. A hallgatásuk fájt. Később én se kaptam fizetésemelést, és én sem vittem nyaralni a kislányomat soha, szakszervezeti beutalóval. Tanítóként “politikailag megbízhatatlannak ” tituláltak a 80-as évek közepén, mint fiatal tanerőt. Nagyon könnyű valamit elképzelni, de a kivitelezésnek van valami megmagyarázhatatlan gátja: nem biztos, hogy félelemnek hívják.

      Rózsaszín Párduc

      Talán aljasságnak, irigységnek, kárörvendésnek? Nem lehetetlen! (H)

      Kedvelés

      1. A Rózsaszín Párduc nevű hozzászóló rátapintott a dolog lényegére.Az elképzelés megvan,de amikor tettekre kellene váltani akkor kényelmetlenül érezzük magunkat mindenféle okot,magyarázatot keresünk a passzivitásunkra.Előbb-utóbb meg kell hogy érkezzen az a szikra ami kell a robbanáshoz aztán átesünk a ló másik oldalára,mert ugye ki kell egyenlítődni a dolgoknak.
        H.B.

        Kedvelés

  3. Jó lenne, ha valaki lefordítaná. A szöveget nagyon nehéz leírni és bemásolni a Fordítóba, mert alig látszik a szöveg. A nagyját mégis sikerült.

    Rózsaszín Párduc

    Kedvelés

    1. Mért bánsz így a barátommal?
      Ő az én legjobb barátom.
      Szeretem Őt!
      Ha hallasz..
      Te nem vagy őrült.
      De te tényleg őrült vagy!
      Én nem akarok menni.
      Csak azt akarok hogy menjetek a helyemről.
      Igazságot akarok.
      Mért jöttetek éjszaka?
      Nem tudok aludni éjjel.
      Ez van minden éjjel.
      Jöttök.
      Jöttök és jöttök, és jöttök.
      Mért jöttök?
      Mért jöttök???
      Az ő szemében látom a Napot, és mosolyában a Holdat.
      Kíváncsian várom.
      Mindig kíváncsi vagyok.
      Ki a gazdag, és ki a rossz?
      És kíváncsi vagyok…mindig kíváncsi vagyok.
      Ha az igazság egy (toune)?

      Czinner Kata

      Kedvelés

      1. Az utolso sor,
        “Ha az igazsagnak nyelve lenne” (amit mindenki megertene)

        Louie

        Kedvelés

  4. Ne azt kérdezd a szüleidtől, hogy miért hódoltak be 56 után, hanem saját magadat kérdezd, hogy most itt lenne a lehetőség, hogy Te segítsd felépíteni a jövőt a gyerekeidnek, meg saját magadnak és Te mit teszel?
    Gyalázkodsz, lejáratod, támadod azt a Szövetséget, amelyik nemzetben gondolkozik és képes erre.

    Veréb Rézi

    Kedvelés

  5. A szemita infiltráció intenzívebbé válását tapasztalom Schweitzer József állítólagos verbális inzultációja óta. Napokig zengett majd’ az összes párt, média, elitélő és szolidaritást kifejező nyílatkozatcunamijáról. A hab a tortán, Áder János köztársasági elnök személyes szolidaritási látogatása volt, ahol majdnem az egész ország nevében meaculpázott az idős főrabbinál. A Raoul Wallenberg emlékünnepségekre Kövér László helyett (aki persona non grata lett Jeruzsálemben Nyírő József okán (amire a szervilis magyar illetékesek azt találták füllenteni, hogy Kövér, technikai okok miatt nem utazhat Izraelbe, ezért a köztársasági elnök utazik helyette. A nagy megalázkodási hullám ellenére kapott egy szimbolikus kokit is Áder Mózes kiválasztottjaitól, de ez nem rettentette el a nátos Ádert, hogy nem hívja meg látogatásra Simon Perez felvásárlót és Benjamin Netanyahut Magyarországra, hogy saját szemükkel győződjenek meg arról, hogy a szemiták milyen jól élnek Budapesten és a szemita kultúra “reneszánszát” éli hazánkban.
    Bevallom őszintén, nem merem leírni a “zsidó ” szót, mert elehet, hogy egyesek a “zsidózás” címkéjét biggyesztik rám, netán lenáciznak vagy lefasisztáznak, no de haladjunk tovább!
    Hirtelen előbukkan a szemita Szent Hubertus – Efraim Zuroff és a világ legkeresettebb náciját fedi fel a magyar “igazságszolgáltatás” számára, melynek természetesen fogalma sincs , hogy micsoda fasiszta fenevad búvik meg alattomban közöttünk. Zuroff követel és utasít, az ügyészség pedig fegyelmezett közkatona módra azonnal lép. (egy teljes évig nem történt előtte semmi. Mi lenne ebből az országból, ha nem figyeli fokozott gonddal a szemita éberség! Elgondolni is szörnyű! Brrrr!).
    Ez még nem elég, hirtelen magukra találnak a szemita fiatalok Anid Gergely (sic) nevű hölggyel az élükön, megszállják Csatáry Bácsi lakásnak ajtaját és teleragasztják áthúzott horogkeresztekkel a bejárati ajtót, majd az utcán ragszalaggal összekötik egymást kvázii egy hosszú összebilincselt fogolymenetet aposztrofálva magyar és angol nyelvű tiltakozó feliratokat tartva a kamerák elé. Összegezve: Zuroff egy szellentésére vígan prejudikálnak egy 97 esztendős embert akinek létezéséről mindeddig halványlila segédfogalmuk sem volt. A lakájmédia sem tétlenkedik és szorgalmasan ekézi az idős ember múltját anélkül, hogy egyetlen árva fakszimilét is fel tudna mutatni Csatáry korábbi bírósági eljárásának valamelyikéről csupán azért, mert a Zuroff ezt mondta, meg azt mondta.
    Szijjártó Péter hirtelen az USA -ba utazik, hogy “bemutassa” (sic.) inter
    alia a fülkeforradalmi kormány eredményeit és ismertesse a munkahelyvédelmi törvény világraszóló előnyeit. Hogy milyen magas szinten nézik szellemi karonülőnek (vagyis hülyének) a társadalmat?
    A USA majd’ minden külföldi követsége egy kitűnően felszerelt kémközpont. Van aki azt gondolja, hogy az amerikai külügyi hivatalnak nincs tudomása óráról-órára, hogy Magyarországon mi történik???
    Vigyázó szemüket éjt-nappallá téve rajtunk tartják. Eleni Tsakopoulos Kounalakis nagykövet Asszony egy báb. Nem diplomata hanem gazdasági szakember, csak azt teheti amire odaátról utasítják. Ha megparancsolják, hogy vonuljon fel a magamutogató provokatív szexuális deviánsokkal, akkor felvonul, mert ellenkező esteben másnap már az USA felé tartó repülőgépek egyikén találja magát.
    Hannah Rosenthal egy “felmérő bejárásra” érkezett hozzánk, hogy kiálljon az idegen cionista érdekek védelmében és hasznos utasításokkal lássa el fajtársait.
    Kísértenek a gázai övezet korábbi képei: ártatlan palesztin gyermekek kiloccsant agyveleje, napalmtól összeégett felnőt és gyermektetemek. leszakított végtagok, fájdalomtól megörült szülök, testvérek, barátok és a hatalmas védőfal….. az ivóvízvezetékek izraeli oldalról történő lezárása, a meseszép palesztin kisleány nemzeti viseletben, amint bátran megy a szemita -állig felfegyverzett – katonák felé. Szavai mintegy élő tilalomfa…A katonák láthatóan zavarban…. majd elfordulnak….
    CETERUM CENSEO,CARTHAGINEM ESSE DELANDAM!!!
    de Loviaguin Alexander

    .

    Kedvelés

  6. “Nincs olyan zsidó szervezet hazánkban, mely felemelné szavát az izraeli rémtettekkel szemben.”

    Jaja. És hány “magyar szervezet” ítéli el?

    És ki mondta azt, hogy valahogy meg kell védeni magát Izraelnek?

    Ide soha nem jönnek izraeli fegyveresek. Mert nem kell ide fegyver.
    Más módon nyomulnak, akik jönnek, és Magyarországra másként is tekintenek azok is, akik itt élnek és azok is akik ezután telepednek le.

    Itt már van egy hídfőállás, egy hátország, egy csahos értelmiség, amely nem győz aláírni. Ez a “fegyver” .

    HK

    Kedvelés

      1. Döbbenet.
        Nézem a cégtörténetet, de hát már 30 évvel ezelőtt kezdődött.

        Felnőtt egy generáció…..

        HK

        Kedvelés

    1. Kedves HK!

      “Ide soha nem jönnek izraeli fegyveresek. Mert nem kell ide fegyver.
      Más módon nyomulnak, akik jönnek, és Magyarországra másként is tekintenek azok is, akik itt élnek és azok is akik ezután telepednek le.”

      Ki kell, hogy ábrándítsuk. Már itt vannak a zsidó fegyveresek, teljes fegyveres megszállás alatt állunk. Gondolja, hogy a zsidók életéből és felfogásából kimaradhatnak a fegyverek? Ne vicceljen! Minden zsidó térhódításnak a fegyver az alapja. Csak utána minden más… Éppen ezt segítették elő az 1990 utáni időszak parlamenti pártjai, pontosabban azok a parlamenti képviselők, aki folyamatosan tagjai voltak 1990 óta és jelenleg is tagjai a magyarnak csúfolt országgyűlésnek. Ezek a “képviselők” haza és nemzetárulással vádolhatók. Ezek az emberek egytől egyig bűnösök, mert asszisztáltak ehhez a folyamathoz akár pro, akár kontra. Így vagy úgy, de haszonélvezői voltak ennek a folyamatnak. És ez tény, akkor is, ha egyeseknek sértő.

      Ami pedig a magyar szervezetek megnyilvánulását illeti:

      Az elmúlt 20 évben egyetlen, a nemzeti értékek védelmében és önvédelemre alulról szervezett, tehát a magyarság soraiból szerveződő alakulás volt, a Magyar Gárda. Azt is szétverték a zsidók, illetve megpróbálták szétverni. A gárdaper egy szégyen és gyalázat volt, egy megrendelésre született ítélettel, mely a magyarság önálló cselekvésterét és nemzettudatának szétrombolását szolgálta. Ennyit a magyar szervezetekről. Ilyenek nincsenek, mert a mai Magyarországon nem lehetnek, illetve, ha magyar érdekvédelmet, vagy Izraelről szóló kritikát fogalmaznak meg, azonnal nekik esnek a hiénák (illetve azok sameszai), akik ott ülnek a kétharmadban is. Ez csak a Fidesz-szavazók szíves tájékoztatásául.

      Nifadmin

      Kedvelés

    2. “És hány “magyar szervezet” ítéli el?”
      Kedves HK!
      A magyar szervezetek elítélik,csak nem kapnak megnyilvánulási lehetőséget,akik pedig lehetőséget kapnak azok kamu magyar szervezetek.

      “Soha ne feledd az alapvető törvényt: Aki teret kap a médiában, az mind a zsidó háttérhatalom embere !!!”

      Horváth Bertalan

      Kedvelés

  7. A felvétel kitűnő lehetőség szondázásra! Miként reagál a nagyérdemű
    e szerencsétlen gyermek megnyilvánulására? Hogy ki a rendező, lehet az élet is. A lényeg a szembesülés, de emberek, amióta szinte mindenki arra törekszik, hogy a gyerekének sokkal jobb legyen, mint neki volt, azóta folyamatos a jövő kifosztása. Mintha a háborúk árvái soha sem nőttek volna fel.
    Kedves T.István!
    A Magyarságnak gyönyörű múltja van a Kárpát medencében is, ám a fájdalmas és kilátástalan jelene, szomorú jövőt sejtet! Hacsak!
    Hacsak a már létező nemzeti szervezetek egységesítő törekvései oly mértékben sikerülnek, hogy sikerül kimozdítani a társadalom nagy többségét az apátiából. Ehhez jó lenne, ha magukat Jobbaknak nevezők is csatlakoznának. Alulról szerveződően, nem úgy, mint a Gárdájuk, mely tetszik, vagy sem, csak egy sima üzleti vállalkozásnak indult. Csak hát ugyan úgy kinőtte magát, mint 1956!
    Kedves NIF szerkesztők! Csak így tovább, a radikalizmus felé!

    tétlény

    Kedvelés

  8. Deák Ferenc találmányával “passzív rezisztencia” Nehru térdre kényszerítette, az Angol birodalmat! Lengyel sztrájkolók a szocializmust! Magyar szalmalángot lepisálták, és csend, kussolás lett!
    „Nemzeti bűneinket, e századokon átburjánzókat négy bokoraljban mutatja Széchenyi. Az elsőhöz a hiúság és rokonai: önhittség, önáltatás, öncsalás tartoznak, a másodikba lelkesedés és szalmatűz, harmadikba közrestség, negyedikbe végül irigység és szülöttei, pártviszály és uralomvágy.” Széchenyi mindegyiknek részletes természetrajzát adja, melyből itt csak néhány részlettel szolgálunk:
    „Nagy hiúság azon fatális nyavalya, melyben mi magyarok igen nagyon szenvedünk.”
    „Századokon keresztül a magyar hízelkedéshez szokott, amibül honosink nagy részének önmaga túlbecsülése, gőgje s hiúsága támada; az igaz, egyenes szótúl pedig elszokott, amibül megint soknak azon teljes meggyőződése vevé eredetét, hogy Hunniát, mint dicsőségtül ragyogót, s lakosit, mint magas helyen állókat a világ bámulja és irigyli.

    lényeglátó

    Kedvelés

  9. Nem tudnak mit kezdeni a zsidók a gyermeki őszinteséggel.Meg kell találni a gyenge pontjaikat és azokon keresztül folyamatosan támadni őket.
    Az egész világ utálja őket – még azok is (sábeszgojok)aki ma még a ő pénzükből élnek.

    “A világ már csak a jelre vár tőlünk, mert a tibeti főpapok szerint is, a változás a Kárpát-medencéből fog elindulni, mint az Emberi Szabadság Tisztítótűze!”

    Horváth Bertalan

    Kedvelés

  10. Amikor a baltás gyilkost kiengedtük, elégették a magyar zászlót is! Egy magyar se szólt.

    Cs Ferenc

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.