Matolcsy: 47 ezer forintból ma nagyon jól meg lehet élni Magyarországon + VIDEO

Az Országgyűlés Számvevőszéki és Költségvetési Bizottságának csütörtöki rendkívüli ülésén meghallgatták a Nemzetgazdasági minisztert. Matolcsy szerint a hat hónapja bevezetett egykulcsos adórendszer következtében elkezdett növekedni a gyermekszületések száma, továbbá azt is mondta, hogy 47 ezer forintból ma jól meg lehet élni Magyarországon.

A Nemzetgazdasági miniszter szerint meg lehet élni havi nettó 47 ezer forintból, Matolcsy György ezt azokra az ellenzéki bírálatokra mondta tegnapi meghallgatásán, amelyek szerint tűrhetetlen, hogy a közfoglalkoztatottak a minimálbérnél jóval kevesebbet kereshetnek. A Nemzetgazdasági miniszter szerint, ha valaki 28 500 forintból meg tudott élni (ennyi volt korábban az úgynevezett bárpótló juttatás) akkor, annak nagyon jól jön ez a magasabb összeg…

Szekeres kiakadt, mint az órarúgó

Kiakadt nálam az órarúgó Matolcsy György meghallgatásán – ezt Szekeres Imre MSZP-s politikus mondta tegnap este az atv Egyenes Beszéd című műsorában. Az MSZP országgyűlési képviselője szerint a nemzetgazdasági miniszter kijelentéseinek nem volt köze a tényekhez, propaganda volt, ami nem viszi előre az ország gazdaságát. A politikus példaként említette, hogy Matolcsy arról beszélt, az egykulcsos adórendszer bevezetésének következtében elkezdett növekedni a gyermekszületések száma. Szekeres Imre azt mondta, felhívta a nemzetgazdasági miniszter figyelmét a költségvetési bizottság meghallgatásán, hogy az új adórendszert hat hónapja vezették be, de egy gyermek megszületése kilenc hónapot vesz igénybe.

Matolcsy: az Európai Unió és a Nemzetközi Valutalap is mi vagyunk

Szekeres Imre szocialista politikus szerint Matolcsy György arról is beszélt, hogy szerinte havi 47 ezer forintból ma nagyon jól meg lehet élni Magyarországon. A képviselő szerint a legabszurdabb az volt, amikor a miniszter arról beszélt, hogy gyakorlatilag az Európai Unió és a Nemzetközi Valutalap is mi vagyunk. „Azt fejtegette, hogy amikor saját magunkkal beszélgetünk, nem hagyjuk, hogy saját magunk magunkat beszorítsa egy lehetetlen helyzetbe” – idézte Matolcsy György szavait a politikus. Szekeres Imre szerint, ha ez a magyar gazdaságpolitika, akkor itt valami nincs rendben.

Forrás: MTI/atv/HÍR PORT24, nógrád24.hu

Video: ATV – Egyenes Beszéd

A jegyzőkönyv, reméljük, hamarosan olvasható lesz (111-es sorszámmal)  ITT

Nemzeti InternetFigyelő

57 című bejegyzés “Matolcsy: 47 ezer forintból ma nagyon jól meg lehet élni Magyarországon + VIDEO” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nem mintha Matolcsynak igaza lenne, de a Commandante jobb lesz, ha kussol és lapít, mert még emlékszünk rá, hogy ki ő…

    Ez teljesen jogos, de miért kell Matolcsynak ekkora baromságot mondania? Miért kell ezeknek a rohadékoknak ilyen aduászt a kezükbe adni? Ráadásul még cukkolja a nemzeti oldalon élőket is!

    Híradmin

    Kedvelés

    1. Hogy miért? Itt a válasz!
      A sakkozó Polgár-lány szervezi az amerikai zsidók Magyarországra telepítését?

      Texas-i informátorai szerint már nemcsak Izraelből, hanem az USA-ból is egyre többen vannak, akik Magyarországot választanák új hazájuknak. Úgy tudjuk, az elkövetkezendő két évben hárommillió zsidó betelepítését tervezik az országba. Az amerikai zsidó közvélemény úgy értesült, hogy Magyarországon már lakóparkok vannak az izraeli állam tulajdonában, ahová várják az érkezőket. Tíz évet kell aláírniuk, hogy az országban tartózkodnak, és ezért cserébe ingyen hozzájutnak az ingatlanhoz.
      Texas-i informátorunk több forrásból is úgy értesült, hogy biztosra vehető a fentiek igazságtartalma. Az egyik egyetemi város szomszédságában lévő, magyarok által is látogatott cég tulajdonosánál is megjelentek az amerikai zsidók, és újságolták neki a fontos hírt. Irány Magyarország, mert minden lehetőség adott ahhoz, hogy végzettségükhöz méltó állást és megfelelő, őrzött lakóparkokban való elhelyezést kapjanak. Férfiak, nők mondták el mindezeket, nem is gondolva arra, hogy talán az Amerikában élő magyarok nem örülnek túlságosan annak, hogy szülőföldjük az idegen terjeszkedés célpontjává válik.

      Informátorunk úgy tudja, hogy konkrét lépések is történtek már nem egy esetben az egyetemisták beszervezésével kapcsolatosan, és szerintük az Amerikában már hosszabb ideje élő és tevékenykedő, egykori magyarországi, zsidó származású sakknagymester, Polgár Judit testvére, a szintén jó eredményekkel sakkozó Zsuzsa szervezi a végzős diákok között a Magyarországon történő lakáshoz és álláshoz jutást.

      Az újbudai Sasad Ligetbe várják tehát a zsidókat, amely az ideköltözni szándékozók ismeretei szerint Izrael tulajdonában van. Egy izraeli-amerikai végzős egyetemista elbeszéléséből kiderül, tíz évet kellett aláírnia, emellett biztos állás várja. Tíz év után pedig a saját tulajdonába megy át a lakóparkbeli ingatlan.

      A fenti feltételeket mesélte el egy másik, szintén izraeli-amerikai állampolgárságú végzős diák is. Mint a fiatal nő informátorunkkal közölte: az izraeli állam tulajdonát képező lakóparkban fog élni, kész állás várja, tíz év múlva pedig a tulajdonába kerül az ingatlan.

      Múlt vasárnap érkezett egy adag zsidó már hasonló szándékkal Magyarországra, mind izraeli-amerikai állampolgárságúak, kedden pedig további 1800-an költöztek ide. Az elkövetkező két évben pedig összesen hárommillió izraeli vagy izraeli-amerikai állampolgár fog Magyarországra költözni – értesült amerikai informátorunk.

      Amennyiben helytállóak az amerikai információk, akkor megint egy rafinált esettel állunk szemben. A hivatalos statisztikákban ugyanis nem az jelenik majd meg, hogy zsidó származású emberek költöznek Magyarországra, hanem izraeli-amerikai állampolgárok. De vélelmezhető, hogy elsősorban az amerikai hovatartozást fogják presszionálni. Így a statisztikák erdejében eltűnnek majd a valós adatok, és nehezen lesz nyomon követhető, hogy szerte az egész világból mennyi zsidó és hangsúlyozottan származású, nem pedig vallású, vagy identitású ember özönlik be a világ legjobb természeti területére.

      Az elkövetkezendő évszázadok tervét már megírták a titkos szabadkőműves boszorkánykonyhákban, mint ahogyan előkészítették a francia forradalmat, a magyarországi kiegyezést, s Nagy-Magyarország feldarabolását is. Talán még hosszú idő a mi időrendünk szerint, de pont azért lesz majd ismét Kárpát-magyar Nagyhaza, mert a jelenlegi nemzetállamok lakói is rájönnek, hogy a betelepült idegen, és nem a magyar a fő ellenfelük. A több ezer éves magyar nép történelmében pedig mit számít egy-két-három évszázad. Nagy-Magyarország volt, s lesz.

      Kedvelés

    2. Akkor éljen meg belöle a rohadékja egész életébe,mert +érdemli.A baromarcuja azt se tudja hol vannak az árak ezek szerint pedig ök irják alá az egyezségeket és ök kapják a nagy prémiumokat,juttatásokat!Jobb lenne ha a fejéhez kapna és megtanulna számolni…vagy éljen szárazkenyéren + vizen!!!

      Ma délután megkérdeztem a Parlament Számvevőszéki Biz. Főosztályának (Istenem hány főosztály, meg osztály van még, ezeknek természetesen vezetői,… szóval egy csomó ingyenélő!) titkárságát, hogy a 111-es jegyzőkönyv (amin állítólag ezt mondta Matolcsy) mikor lesz fent, de nem tudták megmondani, mert el vannak maradva!. Folyamatosan figyelem! Híradmin

      Kedvelés

    3. Bár jobboldali vagyok sok dologgal nem tudok azonosulni. Ilyen a Matolcsi kijelentése.Neki a még megmaradt,8 évet tulélt expotálo vállalkozásokkal kellene foglalkozni.Olyan kedvezményeket adni amely a többi kis és középvállalkozást arra ösztönözné,hogy külföldre termeljen A kedvezmények ha jók nagyon erösen motiválnák a többi vállalkozást.A hulye is tudja ha mindent készen veszünk,és azt nem tudjuk ellentételezni hazai exporttal IDE LEHET JUTNI AHHOL VAGYUNK.Ehhez a felismeréshez nem kell Lomonoszov egyetem. Van egy kormány aki ki mer állni az országért végre,de csak korlátozottan, mert a pénz urai azért betartanak rendesen.Sajnos ebbe a kormányba is bekerültek olyanok akik nem oda valok.Rengeteg alyas m.sz.p.-s törvényt hatályban hagytak.Hogy egy példával éljek Draskovics féle”ZÉRO TOLERANCIA” Ezek politikailag és gazdaságilag nagyon rossz száj izt adnak az embereknek.Nem figyel oda kellö sullyal a kormány a komcsi rémhirterjesztökre sem.A parlament évtizedek ota olyan mint egy bura csak ritkán jut be egy egészséges törekvés, vagy gondolat .Szerintem a “békemenet” nem csak kormány mellet valo kiállás tükrözte ,hanem azt az igényt is hogy a nemzet kifosztóit rács mögött lássák.Ez nem bosszu,csupán egy törekvés hogy ne merjenek többet országot,embereket sorsokat tönkretenni.Az téves hit hogy csak hat honapra emlékszünk.Emkészünk a 8 évre és a redszerváltás országkifoszto rablásaira is.Ez még egy nagy adosság a szavazok felé.M.B.

      Kedvelés

    4. Nos Matolcsy György, egy végtelenül ostoba ember. Ezt nem csak a “47 ezer forintos” kijelentése támasztja alá, hanem az bizonyos “az egykulcsos adórendszer hallatán, nőkben és férfiakban egyaránt beindult a szexuális fantázia, a gyermekvállalási kedv”-es kijelentése is. Elképesztő, hogy egy ekkora barom kezében ilyen komoly hatalom lehet. Én nem azt szeretném, hogy éljen meg 47e-ből, hanem sokkal inkább: AZT KÍVÁNOM, MÚLJON AZ ÉLETE EGY OLYAN EMBEREN, AKI 47.000 FT-ból ÉL! 🙂
      ——————————-

      😛 😀 (Híradmin)

      Kedvelés

  2. A “magyar” miniszter(?) tanúbizonyságot tett , hogy halovány fogalma sincs a Magyarországon uralkodó állapototkról. Kijelentésével felzárkózott “nagy” elődjéhez kóka jános elvtárshoz “dübörög a gazdaság” és gyurcsány elvtárshoz “nagy a jólét”.
    Ismét egy tökéletesen alkalmatlan kormány ül a nyakunkon!
    Elképesztő teljesítmény, hogy 23(!) év alatt az egymást követő silány, hazaáruló kormányok képesek voltak nyomorba dönteni Magyarországot és felszámolni teljes gazdaságát!
    Matolcsy pár milliós fizetésével a zsebében még arra is lusta, hogy utánanézzen az általa vezetett(…) gazdaságnak!!!
    Egy gyurcsány kormány után már csak az Orbán kormány hiányzott az országnak!

    Kedvelés

  3. Van egy liter szilvapálinkám. Elszeretném ajándékozni kétfelé osztva, csak nem tudom szépen becsomagolni.

    Kedvelés

  4. Tisztelettel kérjük,hogy az ilyen és hasonló kijelentések után a politikusokkat a szavukon kell fogni. Tehát Nemzetgazdaségi érdekből ,tessék 47.000Ft-ot fízeni számára mert a többi úgyis felesleges .

    Kedvelés

    1. Teljesen egyetértek! Elvenni a vállalati autót, a sok juttatást, a fizetett kéjutakat! Ha ezután is “jól megél” 47000 ft-ból, akkor én leveszem a kalapom előtte!

      Kedvelés

    2. Magdi, on 2012/01/28 at 17:16 said:

      hozzászólása helytálló!

      Teljesen egyetértek!!! Próbálják meg, ne csak hülyeséget beszéljenek!

      Kedvelés

  5. Hát ha csak a fele igaz annak amit ez az alak mondott, akkor megállapíthatjuk, a csöbörből átkerültünk a vödörbe. Mondjuk ez sokunk számára teljesen nyilvánvaló volt már néhány éve, akik pedig orbánviktor kitűzővel szaladgálnak, azok soha nem fogják észre venni.
    Jó lett volna megnézni azt a bizoccsági ülést. 😀

    Utána néztem, még nincs kint a neten a jegyzőkönyv, de reméljük, hamarosan látható lesz! Jelzem is az anyagban!

    Híradmin

    Kedvelés

      1. Felháborító ha igaz,hogy ilyet mondott Matolcsy.Ha igaz és azt mondta,hogy havi 47000 forintból meg lehet élni akkor ez az ember vagy cukkol bennünket vagy beteg.Ha beteg, akkor mentsék fel a munkája alól, mert ha nem mentik fel akkor beteg az egész rendszer és akkor azt kell leváltani, de nagyon-nagyon gyorsan mert mind rámehetünk!!!!!!!

        Kedvelés

    1. ENNYI MARHASÁGOT MÉG A VILÁG NEM HALLOTT. KI TUD MEGÉLNI 47 E FT-BÓL,,,,?????? KÉREM SZIVESKEDJEN NEKEM LEIRNI VÁLASZKÉPP HOGY IS KELL AZT A PÉNZT BEOSZTANI?????
      MAGA MENNYIT SZED ÖSSZE EGY HÓNAPBAN? SACCOLOM HOGY
      LO EZER SZERESÉT??? UGYE JÓL SZÁMOLOK?
      EZÉRT BESZÉL ENNYI MARHASÁGOT??? DGY KISNYUGDIJAS

      Kedvelés

  6. Na akkor oda adom a havi 28,000ft és mutassa meg , h kell csinálni,mert nektek minden aljas dolgokbol össze jön a pénzetek, Benzin hozzájárulás, albérlet, kaja, Nyaralás, ehhez mindig kaptok böven hozzá járulást, prémiumok, mert Ti ezt meg érdemlitek, mert csak a halálba külditek a Népeteket, öngyilkosságra kényszerititek, Egyáltalán Matolcsi ! Te tudod mi a szegénység? a nélkülözés? Munkát hirdet ez a mocskos kormány, de bár hová megyek nem vesznek fel,de már rá jöttem arra is, h biztosan össze játszik a kormány a munka helyekkel, h meg hirdessék a munkákat, mire oda megy az Ember,már be telt, nincs felvétel,, hogyan miböl éljünk?? Amit az Állam fel vesz pénzt , nekem 49 év alatt még nem jutott belöle, csak a Parlamentnek, mert aki Ott lop,lopott, el kurt valamit még soha nem kapott büntetést, de ha egy szegény lop akkor azt egyböl lecsukják,milyen érdekes,Matolcsi ur! fel kérném Önt jöjjön el hozzám csak egy honapra, Én oda adom Önnek a 28,000ftom,és mutassa meg ,h hogyan kell ebböl meg élni, De ön meg ide adja a havi fizetését na akkor meg látjuk ki miböl él, várom a jelentkezését!!

    Kedvelés

  7. Egy átlagos családnak, akiknek van egy lakása, és mellé nem több csak egy gyerek, a rezsire nem elég a kormány által adni kívánt uzsora bér. Izaurának jobb dolga volt Ibitubán , mint az országban élő magyar emberek nagyon nagy részének,Legyen szó közmunka keretein belül dolgozókról, közalkalmazottakról és még sorolhatnám.

    Kedvelés

  8. Ezt az idióta nőt egy percig nem bírom látni! Miért kell mutogatni nem elég aki akarja nézheti a szektatv-én,eleget!

    Nem a Selmeczi nyilatkozathoz akarta írni? 🙂

    Kedvelés

  9. Azért kíváncsi lennék rá, hogy hogyan élne meg!Én havi 30 000-ret fizetek albérletet és 48 000- ret közüzemi számlát,Ha ezt a kettőt összeadom , már jóval több mint 47 000 Ft.És akkor még nem ettem!Nem beszélve a 13 éves kamasz fiamról, akinek az étvágya hála az égnek remek, persze cipőt és ruhát is hord, na meg iskolába is jár.A tankönyvei nettó 20 000-volt.
    Minden elismerésem Matolcsy úrnak!!

    Kedvelés

  10. Az én juttatásom 27000 Ft, a férjem fizetése 44 év munkaviszony után nem éri el a 100 000 Ft-ot. Cseréljünk miniszter úr, lássuk ennyiből hogy jön ki!

    Kedvelés

  11. Akkor miért nem próbálod ki,te paraszt?Tudod milyen érzés az,hogy hó végén fillérezni kell,hogy tudjak enni adni a családomnak?Tudod milyen érzés egy apának az,hogy a 13 hónapos kisfiam átölel,mintha azt mondaná,nincs semmi baj apa,te megtettél mindent?Csak sírni tudtam,és ezzel rengetegen vagyunk így!Remélem,lógni fogtok,mert anyagi,és erkölcsi romlásba döntöttétek a hazánkat!A te béredből én is megélnék,te köcsög suttyó,és jártatnám a pofámat!Takarodjatok az anyátokba,méltatlanok vagytok arra,hogy magyaroknak nevezzétek magatokat!Az orbán haverod hiába erölködik,nem lesz királlyá koronázva!Éljen a Magyar KÖZTÁRSASÁG!!!!!!!!!

    Kedvelés

    1. Ti adtátok orbáncéknak a kétharmados”felhatalmazást”?! Nem hiszem. de ha igen, “..hát, jól elkúrtátok!”

      Kedvelés

  12. Tisztelt Matolcsi úr!Mi egy 5 tagú család vagyunk.Én gyeten vagyok 25800 ft ot kapok,a családi pótlék 48000 ft,a férjem nettó fizetése 85000 ft.Ez együtt:158 800 ft,ami 33000 ft ot sem jelent/ fő.Mindhárom gyermekem iskolás/2 középiskolás,ahol semmi sem ingyenes.A havi rezsink iszonyú spórolás mellett:50 000 ft.A napi 1,5 kg kenyér 12600 ft/hó,+ főzni való+amit az iskolában havi szinten be kérnek/amit persze nem lehet/+ruha,mert hát az a fránya gyerek nő is,és a mai ruhák nem tartósságukról hiresek…Moziban kb 15 éve nem,szinházban 20 éve nem voltunk,nyaralni soha,2-3 évente 1-1 napos kirándulás nehezen de összejön..Ja és a lakás hitelt még nem is emlitettem,ami a felvételhez képest 4-szeres lett…káros szenvedélyünk a napi 2 kávén kivül nincs,autó nincs,36 csatornánk sincs a tv-ben..mégse csinálunk valamit jól,mert:NEM TUDJUK JÓL BEOSZTANI A PÉNZT!!EZ ÜGYBEN KÉRJÜK SÜRGŐS PÉNZ ÜGYI TANÁCSÁT,HOGY MI AZ AMIT ELKURTUNK???DE JÓL…Üdvözlettel :1 anyuka /ja! és elárulnék 1 titkot:nem azért nő a gyermek vállalási kedv,mert dübörög a gazdaság,hanem azért mert nem tudják kifizetni az anyukák az abortusz 40 000 ft os költségét-vagy szoc alapon a 10000 ft ot!!!!Nincs honnan elvenni a nagy jólétben/

    Kedvelés

    1. Csatlakoznék az előttem szólóhoz (Haranginé). Mi is hasonló körülmények között élünk, azzal a különbséggel, hogy nekem már nagyok a gyerekeim és – szerencsére nekem van állásom, a férjem nyugdijas (kisnyugdijas). Sosem dúskáltunk az anyagi javakban, de ilyen rosszul mint az elmult másfél-két évben, sosem éltünk. Erősen gondolkodom, hogy meghívnánk magunkhoz néhány napra Matolcsy Urat, próbálná ki milyen az élet minimálbér alatt. Hátha tanulhatnék tőle valamit, ami megkönnyithetné az életemet.

      Kedvelés

  13. “Nagy Péter” -hez:

    Ahhoz, hogy: “Elképesztő teljesítmény, hogy 23(!) év alatt az egymást követő silány, hazaáruló kormányok…” — sorozatban hatalomra jussanak, sajnos szükség volt egy “elképesztően silány ” szavazóbázisra is (NÉP-et nem írhattam). Az első ciklus tévedését még talán lehet bizalommal, lelkes naivitással, meg egyebekkel mentegetni, de a többi tömény ostobaság, amely 2010-ben kétharmadon tetőzött, — (alig egy hete, meg az Andrássy úton hömpölygött.)

    “Peti 35” felindulását tökéletesen megértem, de a remény önmagában kevés! A “lógatást” viszont nem támogatom, mert ez az ő módszerük. Sokkal inkább a két “Ibolya” javaslatát: Éljenek 47 ezerből a “tezsvírek” között egy avasi panel tizedik emeletén — lift nélkül!
    (… a csótány már tesztelte a körülményeket…)
    csj

    Kedvelés

  14. Egy hónapra: kenyér 9000 ft . Egy átlag ház rezsije min. 15000 ft / hó (fűtési szezon alatt több!!) 2gyerekes családnál az iskola járáshoz a Bkv-bérlet 3650/ hó gyerekenként! ( a bérlet ára az kb. 2 éve volt mikor még iskolába jártam) , Agyerekenek enni is kell az iskolába is! ami a másik 9000 ft (mind a két gyerekre), A szülő(k)nek a munkába járást meg kell oldani! Tömeg közlekedés v. Autó (üzemanyagot 9ft/km. annyit fizet a cég) A közlekedéshez is min 15000ft/hó és szerintem nem túloztam! Ez már több mint 46300 ft!!!!!!! És még nem főztünk nem ruháztuk a gyerekeket!!! Akkor mire is elég az a 47ezer ft??????????????????????????

    Kedvelés

  15. Matolcsy Györgynek le kéne venni a fizetését és a csalàdjàval együt kéne 47-ezerböl megélnie 1 honapba.

    Kedvelés

  16. Elmehet az egész nyomorult bábszínház a…! Nem hiszem el, hogy ma Magyarországon a drágalátos parlament 2/3-adának 99%-a értelmileg fogyatékos emberekből áll, de az ilyen kijelentéseket olvasva nyilván való, hogy így van, ehhez még orvosi diploma sem kell, hogy megállapítsuk! Magyarországot nem kormányozzák, Magyarországon, rajtunk uralkodnak, uralkodik egy csapat szellemileg fogyatékos őrült, aki arra nem veszi a fáradságot, hogy ne tegyen olyan kijelentéseket amik nyilvánvalóan HAZUGSÁGOK, mint minden amiben miattuk élünk mi, Magyar polgárok és még búsásan fizetjük is a belépőt a mindennapos cirkuszi előadáshoz! Ennek az embernek fogalma nincs se az életről se a munkáról, ebből következik, hogy ÉRTELEM SZERŰEN SEMMIRŐL SEM!!! Az egész egy komédia és reménykedjünk, hogy sikerül élve eljutnunk az utolsó felvonás végére! Sok sikert minden kedves Magyar polgártársnak!

    Kedvelés

  17. Ennek a Matolcsynak el mentek otthonról, vagy ennyire hülye hogy nyilvánosan kimer ilyet mondani, hogy 47 000-l meg lehet élni!
    Kérdezem én, ön menyiből tud megélni ? Ha alaphangon számoljuk az autója fentartását, a Balatonakarattyai és a Csopaki nyaralóját, a Jelenlegi házát, az öltözködését és hogy másrol ne essék már szó, utoljára az étkezését ? Ez mennyibe is van önnek? Mert ha finoman is számolunk, minimum 460 000 Ft/ Hó Akkor mi a ku@va any@dról pofázol Matolcsy úr? Én a helyedbe behúznám fülem-farkam és elkuksolnák míg azok kik 10 hónap alatt keresik meg ezt a pénz po@án nem csapnak egy jó nagy tenyérrel ! Ja igen, persze a testőreidre is áldozni kell egy kis pénzt, mert ellenkező esetben leszarják a fejed, ezt én ingyen is meg tenném te büdös kö@sög !

    Kedvelés

  18. Kedves Olvasók!

    Legyünk igazságosak. Vannak, akik állítják, hogy Matolcsy ilyet nem mondott. Ma megkérdeztem a Parlamenti titkárságot, és azt a felvilágosítást kaptam, hogy a bizottsági jegyzőkönyv kb. a hét közepén lesz olvasható a neten. Addig várjunk kicsit türelmesebben, mert ismerve Szekerest és bandáját, simán képesek hazudni, és olyat adni az ember szájába, amit nem is mondott. Emlékezzünk, amikor Kövér László mondatát megmásítva teleordították az országot, hogy Kövér öngyilkosságra sarkallja az embereket, holott egyáltalán nem azt mondta. Lehet, hogy Matolcsy mondott olyat, hogy aki eddig 28,000-et kapott, annak most jól jön a 47.000, de nem biztos, hogy azt mondta, hogy ebből jól meg lehet élni. Én várok, amíg a jegyzőkönyv nyilvános lesz. Akkor viszont, ha mégis igaz, amit Szekeres mondott, nem fogok hallgatni!

    Híradmin

    Kedvelés

    1. Jegyzőkönyv ide vagy oda, azok után amit a TV-ben láttam, ahogy azt állítja, hogy potencia növelő szer az egy kulcsos adó rendszer és, hogy 6 hónap alatt ettől több gyermek született én már semmin nem csodálkozom ami elhagyja ennek az állatnak a száját. Pszichopata, azokat meg jó esetbe megfelelő orvosi kezelés mellett bezárva szokás tartani nem pedig hagyni, hogy emberek életét játszi könnyedséggel, mosolyogva eltiporja. Mi legyünk igazságosak, velünk úgy sem lesznek azok, ez már világos.

      Abban teljesen igaza van, hogy játszanak az életünkkel!

      Híradmin

      Kedvelés

  19. “Eltolcsy” (Matolcsy) György súlyos elmegyógyászati kóreset.
    Szíjjártó Péter nem személy, tárgy, szellemi fogalom hanem egy FOGLALKOZÁS.

    Kedvelés

  20. A miniszteruraknak is 47000ft kell adni ,fizesse k a számlákat és éljen meg 1 hónapig belőle.

    Kedvelés

    1. Felháboritó amit Matolcsy “miniszter” állít! Ő és a többiek az adófizetők pénzéből tanítatta ki magát. Mire is?? Erre a gyalázatos vezetésre emberek tönkretételére??? Könnyű neki nem kell a napi betevőért küzdenie, de a kocka fordulhat és kiváncsi lennék mi lenne ha 1 zsemle 1szelet párizsi lenne a napi betevő falat………ha egyeltalán jutna neki???!

      Kedvelik 1 személy

  21. Kedves Gazdasági Miniszter Úr! Cseréljen velem fizetést, lakhatást, életkörülményt, ha cserélt és még mindig ilyen marhaságot mond, megemelem ön előtt a nemlétező kalapomat!
    Egy kis matematika Gazdasági Miniszter ÚR!
    havi rezsink, úgy, hogy mi egy héten egyszer fürdünk, a használat után az elosztót áramtalanítjuk, reggeli zsíros kenyér, margarinos kenyér, felváltva! Ebéd: lebbencs leves, rántott leves, paprikás krumpli, tejfölös-tészta, csupa ilyen ínyencségekkel az étlapon hétvégén (ha van leértékelés) egyszer hús, autóhasználat csak hétvégén, ha a gyerekek jönnek a csomag mosnivaló miatt, mindösszesen havi 20-25 km maximum:
    – víz, csatorna díj 5000
    – EON számla 8500
    – gáz (csak melegvíz és főzésre) 10 110
    – szemátszállítás évi 10 000 + havi 650
    – TV, internet 12 000
    – gyógyszer, ha mindet kiváltani tudnánk, 25 000
    – CHF lakásvásárlási hiteltörlesztés havi 50 000 (most, már)
    Ez mindösszesen: 111 250 HUF
    Bevételünk: 178 900 HUF
    Eltartottak száma 2 fő
    Az egy főre jutó átlagjövedelem: 27 812 HUF lenne, ha nem kellene az előzőeket kifizetni havonta! De így marad, 67 650 osztva néggyel=
    16 912,5 HUF

    Meg kellene tanulnia számolni Matolcsy Úr! Mielőtt a saját hülyeségét reklámozza, ország- világ előtt! (Orbi et Urbi)
    Viszont elismerem, igaza van! Ez akkor igaz, ha cigány vagyok! Mert ha az lennék és lenne hat gyerekem akkor “hivatalosan” segélyekből, na meg “családi pótlékból élnék, adót nem kellene fizetni, a legális, állam által nyújtott munkanélküli bevételem 720 000 HUF lenne havonta!
    Én azt mondom Miniszter Úr! “Sutor ne ultra crepidam!” azaz, Suszter, maradj a kaptafánál!

    Kedvelik 1 személy

  22. ez az b.-meg, nem az fáj, hogy nekem nem jut, hanem mikor gyerekemnek kell azt mondani, hogy nincs, attól szarabb nem létezik….ezek azt se tudják, mit beszélnek….a jó ku.-annyukat csomóra!

    Azért valljuk be őszintén, az is fáj, hogy nekünk nem jut, hiszen kizárt dolog, hogy ezek az emberek annyival kiválóbbak lennének, amennyivel többet keresnek! Olyan pozícióba jutottak, ahol fontos dolgokat tehetnének (ez lenne a dolguk), de ők is ott tanulgatják, hogy mit is kellene csinálniuk. Sokszor látszik, hogy igazából nem tudják (fingjuk sincs), csak tippelgetnek, kísérleteznek rajtunk. Azért meg nem járna tízszeres, hússzoros, sőt még többszörös fizetség. Híradmin

    Kedvelik 1 személy

  23. Emlékezzünk!!!”Mindenki annyit ér,amennyije van”-ebből kiindulva pedáloznak erősen,és nyomogatják a gombokat a “képviselő (ugyan kit is képviselő???) hölgyek és urak”-na nem 47 ezerből,hanem ennek a 20 szorosából-minimum.Folyamatosan a demokráciára hivatkoznak-amiből a NÉP-et kifelejtik.És azt sem szabad elfelteni,hogy nekünk “TÖBBET KELL DOLGOZNI”-mondá nem is olyan régen a miniszterelnök úr,és ma is meg fogja mondani a “tutit”,ahogy azt tette az előző “évértékelőjében” IS,és ne feledjük!!!!: 2010 :ÖSSZEFOGÁS,2011 : MEGÚJULÁS, 2012 :ELRUGASZKODÁS, 2013 : EMELKEDÉS 2014 : GYARAPODÁS.Még csak “megújulunk”,(lásd Malév, BKV,stb….) de majd JÖVŐRE!!!!akkor már ELRUGASZKODUNK!!!-de HONNAN-HOVÁ?
    A másik “aranyköpése” : “Nyugati zászló alatt hajózunk,de keleti széllel”- remélem mindenki érti,és nem felejtette el!!!! Mindig arra gondolok-amikor ezeket a lózungokat hallom-hogy meddig agyalhatottt ezeken az “okosságokon” .Az “előző” táncolt és hazudott reggel,délben,este,a jelenlegi meg töri az agyát,miként tudja elkábitani a “Békemenetelő”-ket. Mi is változott?
    Gyáva népnek ……………..

    Kedvelik 1 személy

    1. EZER BOCSÁNAT!!!Már 2012-t irunk ami az ELRUGASZKODÁS éve!! A megújuláson már túl vagyunk!-érzékelte valaki? Most éppen elrugaszkodunk!!!: A VALÓSÁG-tól. Tegnap erről hallhattunk.Csoda,hogy a patkányforradalom örökösei már készülnek a hatalom átvételéhez?

      Kedvelik 1 személy

  24. Bassza meg a kurva anyját ez a majom! Megnézném, hogy ez a szar hogy élne meg havi 47 ezerből. Havi 800 ezres fizetéssel könnyeg ugat.
    Nevetséges. Ez Magyarország 2012. Ilyen tolvaj férgekkel az élen.

    Kedvelik 1 személy

  25. Mi Magyar állampolgár ki fizette eddig az adót 20 év munkaviszonnyal ezt értem -értük el hogy elélünk 47000ft-bol 1 honnapban,gyarapítsunk gyermeket minek az utcára ha kiszámolja gyerek pelenka 1 hónapra 14200ft mig maga a WC papírra költ ennyit és magának jár a szája mi kort mi magyar állampolgárok pénzéből veri a nyálát! Remélem adandó lehetőség lesz és kitör a forradalom mert ez nem állapot hogy szenved a Magyar nép az ilyen emberek végett! mi 70000 ft ből élünk 3-an miért nejem 3 müszakba jár el dolgozni gyermekemmel ,.nincs munkám mert átvágott a vállalkozó 3 havi bérrel segítségért fordultam az államhoz mi volt a kérdés? mim van hogy rá szorulok e az állam segítségére!!
    Reménykedem és más nevében is remélem hogy nem sokáig tűri a Magyar nép a kizsákmányolást és megindul a visszavágó a gazdag kizsákmányolok ellen!

    Kedvelik 1 személy

  26. Attól,hogy “Szekeres Imre szocialista politikus szerint “,még nem biztos,hogy elhangzott!

    Ezt mi is jeleztük! Sajnos, még ma sincs fent a Számvevőszéki Biz. 111-es ülésének jegyzőkönyve! Ott hangzott el állítólag. (Híradmin)

    Kedvelés

  27. Ezzel a parasztal fogadni mernék a szadai birtokában, hogy ha kitennénk egy saját másfél szobás házba (még nem is albérletbe) 2 gyerekkel akiknek 4 hét alatt minimum egyszer normál ételt kell enniük, megtudná-e csinálni… emellett fizetni a víz-gáz számlát, iskola stb… Ez nem gondolkodik… Ráadásul könyű az ingyen kocsival, ingyen furikázni, és ingyen élni, a fizetést meg félre tenni… köztünk meghalnál báttya, mert mi sem vagyunk szegények, de az ilyen embereket elássuk élve… És utána a vagyonát elosszuk a rászorulókon…

    Próbálja ki én azt mondom, ha ilyen könnyen ki tudta ezt jelenteni, akkor 47.000-től ne kapjon egy forintal sem többet, szerintem térdelne az első nap után… és [törölve]!

    Kedvelik 1 személy

  28. cserélnék veled te állat Matolcsy a gyerekednek több a zsebpénze mint egy dolgozó embernek és még te pofázol ilyet te görény!!!!!!!

    Kedvelik 1 személy

  29. Valaki vette a fáradtságot és megnézte, hogy mit mondott? Vagy csak a tv-ben hallott 47 ezer jutott el hozzátok? Nem akarom védeni, mert egy tulok, de mindenki az aki nem próbál meg tisztán látni a “szavahihető” médiumok világában. Valóban elhangzott a mondat, csak volt eleje is meg vége is, amit nem mond senki. A viszonyítás alapja a korábbi 28 ezer forint volt, amit felvett az is aki egyébként nem tartózkodott az országban, hanem pl. Ausztriában volt.(Szerintetek meglehet, hogy nem a 28-ból élt?) A nyugati országrészben a korábban ily módon pénzhez jutók közül az 1/3 nem kérte a továbbiakban munkáért cserébe kapott 47 ezret. Amikor elhangzott, hogy jól meglehet élni a 47 ezerből, akkor azt mondta hogy a 28 ezerhez képest, valamint azzal kiegészítve, hogy az is rejtély, hogy a 28-ból eddig, miként lehetett megélni. Szóval számomra a meghallgatott videó alapján más jött le, mint amire az újságok kihozták. Persze az is igaz, hogy így legalább pár embert lehet hergelni vele, meg néhány műsort csinálni ebből pl. Házon kívül.

    Folyamatosan nézem a Parlament bizottsági jegyzőkönyvét. Ez a jan 26-i Számvevőszéki és Költségvetési Biz.-i ülésen hangzott el, de mind e percig még nincs fent nyilvánosan a 111-es jegyzőkönyv. Ebben lehetne pontosan elolvasni, mit is mondott! Amint olvasható lesz, tájékoztatást adok, hogy mi van a jegyzőkönyvben. Természetesen én is kételkedem abban, amit Szanyi világgá kürtölt, mert ezek a tetvek hajlamosak elferdíteni minden szót!Láttuk Kövér László emlékezetes köteles mondását, amit hallottam, és egyáltalán nem azt mondta, amit a bolsik visítoztak! (Híradmin)

    Kedvelés

      1. Így valóban másképp cseng, de sajnos a lényeg nem változott, mert lehet, hogy a segély 47 ezer Ft lett, de emellett az éhkoppon élő, eddig is folyamatosan becsülettel dolgozó, kizsákmányolt emberek minimál bére aránytalanul csökkent az adó rendszer következtében, amely miatt elterelés lenne a munkáltatókat okolni, mivel a semmiből nem lehet kompenzálni, hiszen azt az elvben kikényszerítettnek remélt kompenzációt a vállalkozások bevételi oldalain semmilyen növekedés nem támasztja alá, sőt csak alá ássa a különböző adóterhek növekedése és megjelenése. Én mint munkáltató és egyben munka vállaló mondom ezt, mert február elsején volt két választásom:
        1. a pillanatnyi Önös érdekeket figyelembe véve kockáztatom a cégem tartós anyagi stabilitását és tovább gerjesztem a kompenzáció által a cégre háruló adó terhek mértékét, vállalva ezzel, hogy a csökkenő kereslet mellett hónapokon belül meg kell válnom az alkalmazottak közül 1 vagy több embertől (zárójelben mondom itt már felmerülhetne a munkáltató erkölcsi felelőssége)
        2. nem kompenzálok és mindenkinek megmarad a biztos ám csökkent fizetése, ami tökéletesen tükrözi a hozott intézkedések jelenlegi kudarcát
        Beszélhetnénk persze további állami támogatások lehetőségéről, amelyek olyan szintén tartósan vállalhatatlannak érzett szankciókkal dúsítva jelentek meg, hogy ésszerűtlen lenne ilyesfajta reményekbe kapaszkodni a cégemnek a jelenlegi gazdasági helyzetben, amikor semmilyen stabilitásról nem beszélhetünk a bevételi oldalon.
        Ha én mint kisvállalkozó mindezt összegzem számomra továbbra is csak az jön le, ami egyébként a videón is elhangzik kritikaként, hogy a kisemberekről a bőrt is lenyúzzák, hogy kedvezőbb helyzetbe hozzák az amúgy is gazdagabb réteget és erre nem jelent számomra mentsvárt a segélyezésen élők ellátásnak növelése, amikor mindez a pénz a mi, a becsülettel dolgozó emberek zsebéből kerül elvételre és szilárd kétségeim vannak afelől, hogy a tisztelt gazdag réteg majd az éhkoppon tengődő vállalkozások bevételeit (ami egyébként adó alap is) fogja a legkisebb mértékben is növelni.

        Ellenben köszönöm, hogy végre meg tudtam nézni a pontos videót, mert annyi mindent mondanak és nem értettem, hogy ha igaz akkor miért bíznak minket egy gyogyósra, ha nem igaz akkor meg a szerencsétlent miért nem védi meg senki, mert még ma is azt hallottam a TV-ben egy másik politikustól, hogy igen, igaza van meg lehet élni 47 ezer Ft-ból… Erre mondja minden épp elméjű ember azt ami fentebb is olvasható.

        Kedvelés

  30. Igen igazad lehet a kkv. szektor valóban kiszolgáltatott. Viszont az szerintem totál mindegy, hogy egy kulcs vagy nyolc a gazdag réteg megtalálta (pontosabban a jogász és adószakérő csoportok) az adóelkerülés jogilag lehetséges útját, minden esetben szóval ezzel csak annyi történt, hogy hivatalosan adózhat nem kell trükközni. Én azt jobbnak tartom, hogy hagyni többet azoknál akik kb. 200-500 bruttó keresnek mint a korábbi politikát, hogy keressen szarul az is aki ebben a “sávban” van és összetolva az alacsonyabb keresetűekkel, mert az be kell látni, ha valahol a gazdaság “normál” működésen van nem a válság fröcsög akkor ez a réteg pörgeti. A válság meg olyan szerintem mint a Madárinfluenza minden tv ezt nyomta aztán ennyi. Annyi különbség van, hogy a válság hangoztatása meg a leminősítések valós rombolást eredményeznek az emberek életében.

    Kedvelés

  31. “Végül, képviselő úr, a szegények és gazdagok nem ilyen jellegű megkülönböztetést élveznek vagy szenvednek el az adórendszerben. Itt az aktívakról, a dolgozókról van szó. Miután például a 28 500 forintos, munkanélküliség esetén járó járandóság helyett, ami most csökkent, 47 000 forintos tényleges bért kap majd a Start munkaprogramban részt vevő 205 ezer ember, ez kifejezetten a szerény, de biztonságos megélhetés felé vezeti azokat, akik korábban 28 500-ból, rejtélyes módon, de meg tudtak élni. A belügyminiszter úr által beindított próbaprogram azt mutatja, hogy az ország nyugati részén, a Nyugat-Dunántúlon nagyjából a korábban segélyben részesülők egyharmada nem kérte a segélyt, mert kiderült, hogy nincs jelen, máshol van, például Burgenlandban.”

    Utolsó mondat…

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.