Politikai közhelygyűjtemény A Fidesz elnökének kampánybeszéde – A Jobbik közleménye Orbán Viktor értékelőjére

A Jobbik konkrétumok nélküli, politikai közhelygyűjteménynek tartja Orbán Viktor kampánybeszédét. Álságos az a bejelentés, hogy a kormány tagjai az eddigi gyakorlattal ellentétben nem csak négyévente találkoznának a választókkal, s emiatt tovább folytatják a Fidesz-kampányban megindított Nemzeti Konzultáció rendezvénysorozatot. Az emberekkel történő konzultációhoz azonban magukkal az emberekkel kellene beszélgetni a valós problémákról, nem pedig a Fideszhez közel álló, Kötcséről is ismert belterjes társasággal.

Orbán Viktort az elmúlt 100 nap kommunikációjából jól felkészítették tanácsadói, de a jövőről – akár a következő 100 napról – nem beszélt.Így továbbra sem tudni, milyen kormányzati intézkedéseket várhatnak a brutálisan eladósodott devizahitelesek, a munkából élők, a családosok, a lakással nem rendelkező fiatalok, a természeti csapások miatt is óriási gondban lévő gazdák, vagy a lánctartozások miatt fizetésképtelenné vált kis és közepes vállalkozások. A Jobbik azt is hiányolta, hogy a miniszterelnök nem ejtett szót a multinacionális tőke előjogainak eltörléséről és a közteherviselésben való nagyobb mértékű részvételéről sem.

A rend és közbiztonság pedig nemhogy két hét, még száz nap alatt sem állt helyre, a javulás jelei sem látszódnak. Ehelyett viszont a kétharmados kormánytöbbség megalkotta a szájkosártörvényt, a jogállamokban példátlan lex Gárdát, a cigánybűnözés kérdésében pedig továbbra is struccpolitikát folytat. Nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy a kilakoltatási moratórium meghirdetése után egy héttel Budafokon egy többgyermekes családot telepítettek ki rendőri, azaz kormányzati segítséggel. A tiltakozó jobbikos politikusok ellen rendőrségi eljárás indult a Nemzeti Együttműködés Rendszerében.

A demokratikus normák állítólagos helyreállítása terén sem tartjuk eredménynek, hogy a politikai zsákmányszerzés tovább folytatódhat: a költségelszámolási botrányba keveredett képviselőből az Állami Számvevőszék elnöke, a megfelelő jogi tapasztalat nélküli politológusból alkotmánybíró lehetett. A kisebb parlamentre és önkormányzatokra vonatkozó populista jogszabályok pedig az álláshalmozó politikusbűnözők számának további növekedését eredményezik.

A Jobbik az “Éljen a valóság!” szlogen helyett azt üzeni a kormány tagjainak, hogy éljenek a valóságban!

Vona Gábor, a Jobbik elnöke

Jobbik.hu

Egy gondolat a(z) “Politikai közhelygyűjtemény A Fidesz elnökének kampánybeszéde – A Jobbik közleménye Orbán Viktor értékelőjére” című bejegyzésnél

  1. Nagyapám mondta, hogy aki több szóval mondja el azt, amit egyébként egy szóval is el lehet mondani, az egyéb aljasságra is képes.
    Orbán szófosása a bizonyíték a mérhetetlen aljasságára.

    Maga a Fidesz léte (meg MSZP, SZDSZ2.0) a nemzetbiztonsági kockázat, az olajbűnöző Pintérrel az élen, a parázna Schmittel, az MSZMP-s, MSZP-s gyökerű Kövérrel, meg a többi, már régen elszámoltatás alá vonandó senkiházi, hazaáruló, még most is a parlamentben pöffeszkedő gazemberrel.
    A hazafias szervezetek az ő hatalmukra, szabadságukra, szabadlábon való létezésükre nézve valóban kockázatot jelentenek.
    Nekik! De nem a magyar nemzet számára.
    Tolvajok, rablók, és hazaáruló bűnözők vannak most hatalomban, és építik a diktatúrájukat, a globalista hatalmak segítségével, akik csak úgy juthatnak Magyarország kincseinek a birtokába, ha ezt a kollaboráns, cionista kormányt tartják hatalomban.
    Reméljük, nem sokáig, mert a nemzet tudatának a fejlődése eljuttatja a nemzetet arra a felismerésre, hogy a kormányzati elit, meg annak klientúrája az igazi nemzetbiztonsági kockázat, annak kell takarodnia, vagy megdögölnie.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.