Tisztelet és főhajtás Szaniszló Ferencnek

Szaniszló Ferenc2

Szaniszló Ferenc az ECHO Tv ma esti Világ-Panoráma című műsorának különkiadásában tudatta a világgal, hogy visszaadja a Táncsics-díjat, melyet pár nappal korábban vehetett át Balog Zoltán minisztertől. A díj átvétele után súlyos támadásoknak lett kitéve és nem csupán a liberálszocionista oldalról, de az úgymond, vagy inkább magát nemzetinek hazudó jelenlegi hatalom egyes tagjaitól is. Maga a díjat átadó miniszter Balog, szégyenszemre visszakérte azt a díjat a kitűnő újságírótól, amit pár nappal korábban saját maga szignózott.

Szaniszló Ferenc a rendkívüli Világ-Panorámában hihetetlen korrektséggel és méltósággal,  döntését teljesen logikus és világos érvekkel alátámasztva adta tudtul mindenkinek, hogy nem tartja meg a Táncsics-díjat. Tette ezt úgy, hogy emelt fővel, úriember módjára alázta meg az őt gyalázókat.

Reiner Péter nyílt levele Szaniszló Ferencnek:

Kedves Ferenc!

Őszinte tiszteletemet személyed és köztevékenységed iránt most megosztom a nyilvánossággal, félretéve eddigi gyakorlatunkat, mert ilyen időket élünk.

Ma mélyen megrendülve hallgattalak az ECHÓ TV rendkívüli műsorában feltehetően többszázezer híveddel melletted, mögötted állva. Tiszteletben kell tartanom jól megfontolt döntésed,mellyel visszaküldted kitüntetésed a veszteseknek. Igen, sajnos bizonyos értelemben mégis “károgó varjúnak ” bizonyultam Neked írt magánlevelemben, amikor kitüntetésedkor megosztottam Veled rossz érzéseimet elismerésed sorsát illetően, ezt nagyon sajnálom, bár ne lett volna rossz előérzetemnek alapja!

Csak hát én is ismerem ezeket!

Sokadszorra ismét alapigazságokat mondtál ki tiszta szívvel és Hazánk iránti mélységes elkötelezettséggel. Sok sok embernek nyitogatod a szemét a szívét, hogy tisztán lásson és jól eligazodjon a háttérhatalmak Hazánkra történő egyre nagyobb nyomásának posványában és tevékenységeddel sok embernek segítesz abban is, hogy érezze személyes felelősségét Hazája, Nemzete sorsa iránt és tegyen is érte, hogy milyen nagyszerű dolog magyarnak lenni és ekként is élni!

Azért nem értenek, és értenek félre ,mert alapfogalmakat sem értenek. Pedig milyen egyszerű: Hazaszeretet és a Haza szolgálata! Igen, igazad van, legyél abban biztos, hogy elismerésed elorzói vesztesek minden szempontból.

Az ECHO TV-ben ma emlékeztetőül elmondott történeted, mellyel végigvezetted a nézőt, hogy értse a Veled történtek előzményeit és összefüggéseit a mával, számomra tényszerűen ismertek voltak. Azon sem lepődtem meg, amikor beavattál nevek említése nélkül valamennyiünket a legutóbb történtekben. Elemzésed tiszta, világos,s közérthető és támogatandó és nagyon sok barátom nevében is szólok, magad mellett tudhatsz bennünket és számíthatsz ránk küzdelmedben!

Abban reménykedem, hogy a közeljövő sikeres küzdelmei Hazánk és egységes Nemzetünk sorsának jobbra fordításáért Téged is fog igazolni és hogy ebben a majdani közös sikerünkben a Te küzdelmed is komoly szerepet játszik majd.

Nem tudom mással befejezni, minthogy kedvenceimet a kárpátaljai Credo együttes megzenésített sorait idézzem ismételten, hogy ezzel is kifejezhessem erkölcsi, politikai és emberi támogatásomat:

” Mert a Haza nem eladó!

Ezüst pénzre sem váltható”!

Őszinte tisztelettel és barátsággal

Híved:

Reiner Péter

Budapest 2013. Március 20.

Nemzeti InternetFigyelő

29 című bejegyzés “Tisztelet és főhajtás Szaniszló Ferencnek” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Uram, en -sokad magammal- az on musorait erdemesebbnek, igazabbnak es magyarabbnak tartom az osszes koz-media miazmas hirmusoranal.
    Egeszseget es erot kivanok a munkajahoz, mert magyarnak lenni csak erosen lehet, a gyenget, az elesettet, a csendest, a felenket es a tamasz nelkulit eltapossa a politika.

    Legyen on eros helyettuk,-helyettunk is!

    tisztelettel: maia

    Kedvelés

    1. Az előttem szóló minden szavával egyetértek. Nagyon sok Szaniszló Ferencre van szüksége Hazánknak, és egyetlen balog miniszter is sokkal több a kelleténél.

      Horti István

      Kedvelés

  2. Nem láttam az esti tv adást de messze menőkig nem értek egyet nem tudom és nem is akarom elfogadni, hogy vissza adta a Táncsics díjat!
    Se amerikának se izraelnek nem számít, hogy vissza adta továbbra is gyalázni fogják Magyarországot! Pontosan az ellenkezőjét kellett volna csinálni kitartani, és legalább a nagyvilág számára is nyilvánvalóvá vált volna a két (izrael és usa) zsidó állam rasszizmusa más országok belügyeibe való beavatkozás! Az én véleményem szerint a vastag elvtárs mondta ki a döntő szót, hogy amennyiben nem adja vissza akkor elküldi a tv-től! Ez felér egy vereséggel ami nyerő helyzetben történt és ez sokkal több kárt okozott a Magyar népnek mert ez azt veri az emberek tudatába, hogy a zsidók ellen tényleg nem lehet csinálni semmit! Most rajtunk, elsősorban Szaniszlón fognak röhögni a népirtó terroristák, hogy győztek!

    kató rudi

    Kedvelés

  3. Azt kell mondanom,hogy néha sírva nevettem,mert ez tényleg tragikomédia.Az ördög a részletekben rejtőzik.
    Inter Milán

    Kedvelés

  4. Minden elismerésem Szaniszló Ferencnek. Képes volt arra, amire kevesen: a saját érdekei fölé helyezte Magyarországét, a magyar népét (kímélendő az országot érhető globalista gazdasági támadásoktól), és visszaöklendezte a koncot a cionista falkának. De a történelem Őt fogja díjazni, a siserehad önmagát fogja felfalni.

    CarChilli

    Kedvelés

  5. Minden elismerésem Szaniszló Ferencnek. Képes volt arra, amire kevesen: a saját érdekei fölé helyezte Magyarországét, a magyar népét (kímélendő az országot érhető globalista gazdasági támadásoktól), és visszaöklendezte a koncot a cionista falkának. De a történelem Őt fogja díjazni, a siserehad önmagát fogja felfalni.

    CarChilli

    Kedvelés

  6. BRAVÓ SZANISZLÓ ÚR! BRAVO!
    Gratulálok munkádhoz, életművedhez, bátorságodhoz, gerincességedhez , elkötelezettségedhez és minden elismerésem a tegnap esti szereplésedhez.
    Sokan vagyunk a kirekesztettek között, de igazunk tudatában tovább folytatjuk harcunkat hazánkért. Nem tartunk igényt “zsíros” pozíciókra, kitüntetésekre és uborkafára felkapaszkodottak elismerésére.
    A Balog féle emberek IQ-ja a cipőd sarkáig sem ér fel, . Deutsch erkölcsére, közéleti munkájára és nyilatkozatára a szánalmas jelző is dícséret lenne. Figyelmen kívül kell hagyni ezeket a pojácákat, nincsenek egy súlycsoportban veled!
    Kívánom, hogy haladj tovább az általad kijelölt úton, tovább folytava eddigi eredményes munkádat.
    Megkülönböztetett tiszteletem hangsúlyozásával zárom soraimat:
    Prof. Dr. Bokor Imre.

    Kedvelés

  7. »Szólj igazat, betörik fejed! Szomorú, hogy ebben az országban nincs összefogás, az erkölccsel is nagy baj van! Egy családban, ha zűrzavar van, a harmadik személy könnyen teret nyer! XXI. század elején vagyon, talán érettebbnek kellene már lennünk! Ray

    Kedvelés

  8. Kedves Feri! Ne haragudj hogy le tegezlek de én úgy látom hogy mi nagyon eggy idősek vagyunk. A tegnapi válaszodat a balog miniszternek ,én úgy halgattam mint a kis iskolás a mesét vagy történetet halgat.Tátot szájjal.Nagyon örültem amikor ezeknek a cionista nagyhatalmak szolgáit le aláztad a sárga földig .Igen ilyen emberekre volna szükség ahhoz ,hogy innen kis hazánkbók ki űzzük ezeket a hazaárulókat,akinek a foga fáj a mi hazánkra.Ha aszt mondom hogy nem csak a demokratikusnak mondott ellenzék ,most ebből kihagyom a jobbikot , és bele értve a most regnáló fidesz-kdnp-t is, hazánk eladásában az ország elherdálásában a magyar nemzet megsemmisitésében előkelő helyet foglalnak el ,mondhatnám egymást megelőzve árulják el az országot ,és dobják oda a zsidóknak! Lehet hogy egyszer még én is megkapom aszt hogy majd megnézhetem a gyorskocsis utcai börtönt belűrők ,amiért a hazám elzálogosítóit merem keményen kritizálni.De legalább nem mondhatják a gyermekeim és az unokáim,hogy nem tettem semmit a hazáért! Mostmár tudom hogy miért harcoltak a nagy eleink ,hogy megvédjék aszt a kis magyar hont.Csak egy kis csirája volna ezekben akik most az országot vezetik ,hogy legalább a nép lássa,hogy ők a haza megmentésén fáradoznak! De nem ,neki csak akkor vagy,vagyunk jó ha sz x-szet az ő oldalukra tesszük! Miért van az ha valaki felkerűl magassabb beosztásba nemtudja ,hogy honnan jött ,és elfelejti azokat akik oda ültették őket.A fideszről csak annyit ,hogy olyanok mint SAUL volt ,csak ők rossz irányba fordultak!Hogyan lehet az ,hogy minálunk a “Szabad” magyarországon az ilyen jött mentek mint ez az izraeli és az amerikai külügyminiszterek utasitgatják a kormányt.Hol van martonyi akinek kutya kötelessége volna kiosztani ezeket a cionistákat hogy ez MAGYARORSZÁG és itt nem beszélhetnek össze vissza mert ök csak egy diplomáciai vendégek: De nem lehet a hangját hallani hanem behúzott farokkal lapit mint az a bizonyos a gazban.Addig amig ilyenek lesznek itt kis hazánkban addig semmilyen jóra nem számíthatunk.De addig is egy ilyen segitőkész a hazájáért tenniakaró ember mint te vagy Feri nagyon sok kellene: Kivánok neked ehhez a harchoz sok erőt és egészséget ,és nem utolsó sorban egy olyan tv.csatornát ahol téged mindhalálig mgtartanakés melleted állnak?Ne feledd a hazaszerető emberek mind melletted állnak!
    Tisztelettel:Neubort László.

    Kedvelés

  9. Szaniszló Ferenc egy alternatív ‘ IGAZ MAGYAR’ tiszteletdíjat érdemelne a Táncsics-díj helyett.

    T Éva

    Kedvelés

  10. A nemzeti oldalak elkezdték Szaniszló Ferenc sárba tiprását! Először is Ő nem adta vissza annak a semmit érőnek a Táncsics díjat, hanem lemondott arról! Beszédében meg sem említette azt a jellemtelen alakot. Aztán a különböző gúnyos megjegyzések és klip terjesztése mind egy egy rúgás! Jaj szegény magyarnak, ha olyanok emelnek szót tiszteletükért, mint a cikk szerzője! Süketek és vakok! Vége a Világpanorámának! Erre ment ki a cirkusz!

    tétlény

    Kedvelés

  11. Kedves tétlény!
    . ……. ……. elkezdték Szaniszló Ferenc sárba tiprását! Először is Ő nem adta vissza annak a semmit érőnek a Táncsics díjat, hanem lemondott arról! Beszédében meg sem említette azt a jellemtelen alakot. Aztán a különböző gúnyos megjegyzések és klip terjesztése mind egy egy rúgás! Jaj szegény magyarnak, ha olyanok emelnek szót tiszteletükért, mint a cikk szerzője! Süketek és vakok! Vége a Világpanorámának! Erre ment ki a cirkusz! Amit kipontozva hagytam,nagy gondnak látom,ha találtál ilyen oldalt és nemzetinek nevezed!

    Szabó József
    Civil Kontroll Veszprém

    Kedvelés

  12. Minden tiszteletem Szaniszló Úrnak! Minden gondolatával egyetértek! Mindennel!!! Pedig ez nagyon ritka! A LEGMAGYARABB MAGYAR DÍJ járna neki! Szeretettel és mély tisztelettel Horváth Zoltán!

    Kedvelés

  13. Kedves Szabó Úr!
    Aki keres, az talál, mondjuk a nemzeti hírgyűjtőn! A többi csak idő kérdése, sajnos.

    tétlény

    Kedvelés

  14. Szaniszló tisztességes, becsületes, hazaszerető férfi, nem engedi, hogy Magyarországot a díj miatt gyalázzák az itt élősködő idegenek, illetve a külföldi uraik.

    A miniszter meg nem hagyja magát, mert a párttal, a kormánnyal, meg önmagával együtt csakafidesz.

    Micsoda különbség!!!!!!

    Tegnap szomorúság volt a lelkünkben, mert f á j t a gyalázat, de Szaniszló Ferenc ebben is segített nekünk: a rendhagyó műsorban is erkölcsi fölényt mutatott.

    HK

    Kedvelés

  15. Én szeretném megérni,hogy egy igaz magyar ember ad át díjat Önnek örökre,és visszavonhatatlanul.Balog miniszter pedig jobban tette volna,hogy amikor kérte vissza adni a díjat,végleg távozott volna a politika szinpadáról!Ezen túl már azt sem fogjuk elhinni neki,ha kérdez!Mély tiszteletem fejezem ki Szaniszló Ferencnek!Isten éltesse sokáig!

    cserne

    Kedvelés

  16. Szaniszló Ferenctől visszakönyörögte balogzoltán,az erkölcsi hulla a kitüntetést. De Szaniszló Ferencet minden magyar ember a Föld kerekségén a szívébe véste! Ez is tény. Fontosabb, értékesebb, nagyszerűbb kitüntetés ez, mint a világ összes kitüntetése! Erre kössetek csomót, bolsiliberálszocionista söpredék! Éljen Magyarország, éljen Szaniszló Ferenc, a MAGYAR HAZA és a MAGYAR NEMZET példaképe.!

    délvidéki

    Kedvelés

  17. Tisztelt Szaniszló Úr !

    Azt a Balog Zoltánt aki Neked a Táncsics díjat átadta, amíg miniszter nem lett senki nem ismerte Magyarországon. Mondhatom azt is hogy ma sem ismerjük. Kevéssel vagyok idősebb Nálad ( 6 év ) de a műsoraidat már 20-30 éve nézem, nagy tisztelettel, és megbecsüléssel. Különösen az utóbbi években a Világ-Panorámát. Az adás idején nem tudom nézni, de interneten mindig, és egy-egy műsort többször is. Ennyi igazat még soha nem hallottam történelemből mint Tőled. Én úgy gondolom olyan Táncsics díjra Neked nincs szükséged, amit olyan embereknek adnak, akik azt sem tudják mit írnak alá. Ha egy miniszternek csak annyi esze van hogy a nevét letudja írni, és mindig ott írja alá ahová mutatnak, akkor biztos vagyok abban hogy rövid időn belül Tőle nem a Táncsics díjat kérik vissza, hanem a miniszterségét. Az hogy méltósággal visszaadtad, számomra tízszer annyit ér mintha megtartottad volna. Azt kérem, a továbbiakban is olyan színvonalas és őszinte legyen a műsorod mint az eddigiek voltak, és legyen sok olyan nagy tudású vendéged mint Drábik János, Balogh Béla, és Bogár László. Őket is nagyon szeretem leginkább azért mert bátran megmondják a véleményüket. A továbbiakban kívánok jó egészséget, bátorságot, és kitartást. Vigyázz magadra, mert a háttérhatalmaktól minden kitelik. Őszinte tisztelettel : István János

    Kedvelés

  18. Reiner Péter a Gárda díszzsidaja. A Magyar Nemzeti Arcvonalat feljelentéssel fenyegette, amikor cionista-zsidó kiadványokat égettek el. A zsidóság előbb-utóbb előjön mindenkiből.

    Krisz

    Kedvelés

    1. T. Krisz!

      Nem tudjuk fenyegette-e Reiner Péter az NA-t. Lehet. De ezek szerint nem jelentette fel és nem indított jól bevált zsidó támadást ellenük, hiszen erről Ön nem írt. Azt viszont tudjuk, hogy milyen érdemei vannak Nemzetünk melletti kiállását és tetteit illetően. Az Ön hozzászólása egy vagdalkozás emberismeret nélkül. Mi ismerjük Reiner Pétert anélkül, hogy Ő tudná, kikből állnak az oldal szerkesztői.

      És még egy: Nem ön állt ki magyarként a gárdaperben a gárda mellett a MAZSIHISZ-szel is szemben, hanem Reiner Péter. Ön akkor hol volt?

      Nifadmin

      Kedvelés

      1. Bocsánat a kérdésért Nifadmin, de mi van Híradminnal? Tán csak nem beteg? Vagy talán kirúgták?
        Aggódunk érte.
        oiproks

        Kedvelés

      2. Kedves Oiproks!

        Köszönet az aggódásét. Híradmint nem lehet kirúgni és nincs is itt senki olyan emberfia, akinek ez módjában állna. Ez elvetendő. Technikai problémák viszont vannak. Sajnos…

        Üdv.:

        Nifadmin

        Kedvelés

      3. Kedves oiproks!

        Köszönöm aggódását, igazán jól esett, de amint Nifadmin is jelezte, az lehetetlen, hogy akár Őt, akár engem kirúghatna bárki is. Ideiglenes hallgatásom oka pusztán technikai jellegű volt. Néha “megtréfál” bennünket, de igyekeztem azért valahonnan belépni, s a technikai akadály mostanra elhárult!

        Üdvözlettel: Híradmin

        Kedvelés

      4. T. Híradmin!
        Örülök, hogy a technikai problémák megoldódtak, és hogy az általam említett „kirúgás” szóba sem jöhet.
        Tisztelettel: oiproks

        Kedvelés

  19. Elfog jonni az a ido,amikor Szaniszlo Ferenc fogja osztani a Tancsics-dijat.Mert aki az igazsagot keresi,az jo uton jar

    Ferenczy Imre

    Kedvelés

  20. A Becsüle iskolapéldája!

    Így kell egy kufár világban példát mutatni a sok karvalynak!

    Gratulálok!

    petyminger

    Kedvelés

  21. Az tény, hogy Szaniszló Úr kitüntetésével csak a két csendőrállam vezetőinek vannak kifogásai. (A többi állam vezetői érthető okokból lapítanak, kussolnak) Ettől nagyobb kitüntetésben kevesen részesülnek a földkerekségen. Tehát, büszkék lehetünk, Szaniszló Úrra, hogy Ő kis hazánkban született.
    oiproks

    Kedvelés

  22. Azok a huncut máriások akik tele ordibálták és hazudják a világot, mindenféle magyarellenes rágalommal, érdekes módon azoknak megérdemelten járnak ilyen olyan díjjak. Aki pedig tisztességgel az igazság és a becsület szószólója, azt mellőzni kell sőt elhallgattatni.
    Azok akik megugatják a magyar nemzetet azok megérdemlik a díjakat, azok kimennek tüntetni sajtószabadságért, miközben cenzúrát,vezetnének be azokkal szembe akik normális magyar értékrendet tartanak be. A magyar újságírás legsötétebb alakjai a jellemtelenség, a gátlástalanság, és a magyarellenes kirohanásaikkal, díjazottak, Magyarországon, de csak Magyarországon!
    Tisztelt Szaniszló Úr!
    Az Ön a kitartó igazságos és becsületes munkája ISKOLAÉRTÉKŰ!
    Remélem sok követője lesz!
    Aztán
    mit is üzen, Heltai Gáspár uram, „a bölcs Esopusnak” állatmeséjével, amely egy szamárról és oroszlánról szól.
    „Egy szamár az úton járván, talála egy oroszlánra. És az oroszlán előtt hánni és dicsérni kezdte magát, és mondta az oroszlánnak: Jere velem a hegy tetejére és ott megmutatom tenéked, mint féljenek tőlem mind a mezői vadak. Mosologni kezde az oroszlán és mondta: Ottan menjünk fel. Midőn az okáért felmentenek volna a hegyre, az oroszlán mellé álla a szamár és nagyon kezde szamár módra ordítani. Mikoron azt hallották a rókák és a nyulak igen kezdenének menni és futni. Monda a szamár az oroszlánnak: Látod-é mint ijedtek meg mindannyian ezek és mint futnak el?
    Mondta az oroszlán: Nem csoda ez énnékem, hogy elfutnak. Mert oly rettenetes hangod vagyon, hogy azt meghalván, enmagam is elfutottam volna, ha nem tudtam volna azelött hogy szamár légy. De mivelhogy tudtam, kicsoda légy nem gondolok ordításoddal.
    Értelme:
    Te azt műveljed ami jó és tisztességes és hivatalodban híven s isteni félelemmel járj…….. Az úton eljáró jó ló, keveset gondol avval, hogy ugatják az ebek.( Generosi equi non curant latrus canum.)”
    A szamár pedig arra való, hogy óbégasson: hát óbégasson.

    Bernád

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.