Meg kellene érteni: az államadósság örök rabszolgaságba taszít

Orosházi FerencFebruár 16-án összegyűltek a “devizahitelesek”, illetve azok a lelkileg és anyagilag megnyomorított emberek, akiknek azzal kell szembe nézniük, hogy pár hét múlva rájuk kerül a sor. Vagyis hamarosan mindazokra, akik a hamis devizahitelek áldozatai lettek. Annak az agyafúrt módszernek az áldozatai, mely a jövőjüket a munkájukra építő emberek tömegeit azzal hitegette, hogy otthont, családot, egy boldog életet tudnak majd építeni a bankok segítségével, kedvező hitelfeltételek mellett. Mert bizony ezt kínálták. 

Ezt kínálták, mert lehetővé tették nekik a kormányok. Úgy az első Orbán-kormány, mint az azt követő többi. A jelenlegi Orbán-kormány meg szépít, illetve kommunikál. De milyen szépen! És hamarosan emberek százezrei kerülnek az utcára, lesznek öngyilkosok, családok mennek tönkre, gyermekek élete, már nem a jövője, hanem az élete kerül közvetlen veszélybe.

De mindez semmi a kormányzat kommunikációjához képest, mely olyan pozitív képet fest a gazdaság állapotáról, hogy az osztán pestiesen szólva nem semmi. De ez majd itt a NIF oldalain egy másik alkalommal kerül terítékre. Most maradjunk csak a szombati eseményeknél.

Levelet kaptunk Orosházi Ferenctől, aki igazságszólásaiért bizony az utóbbi hónapokban a hatalom kedvenc arcképe lett annak céltábláján. Pedig Orosházi Ferenc pusztán realista, semmi más, no és szókimondó. Az igaz szavak kimondója. Most is, emberi és érthető nyelven realizál. A tapasztalatokból indul ki és igyekszik megrajzolni a jövőt, amely a realitások fényében nagyon is valószerű.

NIF

Íme a levél:

Kásler Árpi

Időpont: 2013. február 16.

Helyszín: Budapest, Kossuth tér.

Esemény: „devizahiteles” gyűlés.

Ezt a szombati napot megelőző nem éppen barátságos, sőt kifejezetten zord időjárást, csodálatos verőfényes napsütéses idő követte. Kellemes érzésekkel teli, jó jel ez. Úgy gondoltuk, az Égiek velünk vannak.

Érkezett a közönség szép számmal, halkan beszélgetve, csendben, reménnyel telve, bizakodva. Zászlók sokasága. Az előzetes kérésnek megfelelően csupa trikolór, sehol egy párt, vagy szervezet hovatartozásról árulkodó jelkép, lobogó. Sehol egy vörös-ezüst csíkos zászló. (ezt azért nagymértékben hiányoltam, az okát nem fejtegetem. Tudjuk, hogy az Árpád-sávos zászló magyarabb a magyarnál.)

11 óra körül a mikrofonhoz lép Kásler Árpi, és beszélni kezd. Okosan, értelmesen, szimpatikusan. Üde, megnyerő jelenség, alig észrevehető tájszólása még közelebb hozta őt szívemhez. Igazi tiszta tekintetű, őszinte lelkű, megtörhetetlen „paraszt legény” a szó legnemesebb értelmében. Olyan közülünk való.

Az elmúlt évek alatt a devizahitelezés bűncselekményeinek felderítése kapcsán elvégzett szívós munkája, lesöpörhetetlen kitartása eredményeképpen, jogosan szólított meg bennünket. Sokan tettünk eleget hívó szavának, legalábbis az utóbbi időkben megszokott, nemzeti oldal megmozdulásaihoz képest.

Világos, érthető szavakkal magyarázta el azt, hogy a devizahitelezés, mint fogalom sem létezik, tehát mindegyik hitelnek nevezett szerződés, érvénytelen, semmis. Megnyerő módon kezelte Doubrovszky György pénzügyi biztos, „kötelezően kincstári”, semmit mondó megnyilatkozásait. Jó volt az egész, de valami még hiányzott, ami nyomta a bögyömet.

Amikor éppen László Andrea – magyar szívekhez szóló –  dalai színesítették a rendezvény különböző bekezdései közötti időt, felhasználtam azt az alkalmat, hogy Árpi nincs éppen a pulpituson. Megkértem őt, hogy egy pár perc erejéig adjon lehetőséget – mikrofont –, hogy kiegészítsem saját gondolataimmal, észrevételeimmel az elhangzottakat. Ezt csupán azért volt arcom kérni tőle, mert ezt a bevezetőjében – bárki számára –, lehetőségként megemlítette, és előttem más már élt vele.

–          Miről akarsz beszélni? – kérdezett vissza felvetésemre.

–          Természetesen a témához kapcsolódóan – válaszoltam.

–          Nem fogsz zsidózni?

–          Nem – hebegtem megdöbbenve.

–          Nem fog zsidózni? – tette fel újra, a kérdést technikai sátorban tevékenykedő László Misinek – Andrea párjának – mint a legilletékesebbnek(?) szegezve.

Háttal álltam Misinek, nem láttam a reakcióját. De az eszem már nem is ott járt.

A mögöttünk hagyott hét során, majd minden nap kint voltam a rendezvény helyszínén. Minden alkalommal váltottunk néhány szót, beszélgettünk Árpival. Nem sokat. Ennyi idő alatt szűrte volna le személyiségemről azt, hogy ha megszólalok, akkor csak zsidózni fogok? Vagy a korábbi múltamból, írásaimból állapította meg ez irányú képességeimet, hogy csak erre lennék alkalmas?

Eddig jutottam gondolataimban, mikor elhaladva mellettem, igyekezett vissza a lépcső tetejére. A szavamat adom! – tettem még egy kísérletet, de már láttam rajta, hogy nem is hallja.

Akkor most leírom, mit szerettem volna ott elmondani. Mi az, amit pontosítani akartam segítő szándékkal és mi az, amit hiányoltam.

Kedves Árpi!

A devizahitelezés visszásságaira nagyon bölcsen rámutattál. Megértettük, hogy ebben a kölcsönügyletnek nevezett lehúzásban az országunk lakosságának jó része érintett, és ez a jelenleg is érvényben lévő jogszabályok szerint, bűncselekmény megalapozott gyanújára ad okot. Amennyiben ez így van, akkor szólítsuk meg a társadalmat, hogy aki utolsó erőfeszítéseivel még mindig fizeti ezt az államilag – a nemzetközi tőke útmutatásai alapján – szervezett uzsorát, az ne tegye. Ne tegye, mert a bankok felettünk gyakorolt hatalmát, a mi könnyeink, verítékünk árán megdolgozott jövedelmünk, és az abból származó befizetéseink tartják életben.

A hozzászólások során több ízben elhangzott, hogy a kormányzati kommunikáció –híven kiszolgálva a háttér hatalom igényeit – megpróbálja szembe fordítani a hitelcsapdában vergődőket azokkal, akiknek nincs hitelük. Ezt könnyedén megtehetik kedves Árpi barátom – remélem, nem veszed zokon a megszólítást –, mert mondandódban a legnagyobb devizaadósról megfeledkeztél. A legnagyobb devizaadós pedig maga az ország. Maga a Nemzet!

Éppen úgy, gusztustalanul, gátlástalanul elbántak Hazánkkal, mintahogyan kovácsjózsival, nagypistivel, káslerárpival, vagy éppen orosháziferivel.

Addig, amíg ezt nem vesszük tudomásul, vagy nem beszélünk róla – fel sem merül bennem, hogy szándékosan hallgatunk felőle –, addig bizony a devizahiteles káslerárpival és orosháziferivel, könnyedén szembe állíthatják a hitel nélkülieket.

Abban a pillanatban viszont, hogy tudatosítjuk a magyarokkal, MINDENKIVEL(!), hogy az államadósságunk egy főre vetítve, NAPONTA(!) több Forinttal növekszik, mint amit aznap megkerestünk – és ezt megértik az emberek –, már nem tudják megtenni hogy szembe állítsák a magyarok különböző érdekcsoportjait.

Abban a pillanatban, hogy mindez tudatosul, érintetté válik a hitel nélküli tanár, és a diák, IS! A hitelnélküli busz-, troli-, és villamosvezető, IS! A hitel nélküli orvos, az ápoló, és a betegszállító, IS! A hitel nélküli köztisztviselő és a földet megművelni szándékozó paraszt, IS! A hitel nélküli építőiparos, a mozdonyvezető-, váltóállító-, és az utaskísérő vasutas, IS! A hitel nélküli rendőr, a katona és a vadakat terelő juhász…., IS! MINDENKI!

Bizony, ez a közös nevező kedves Árpi, a mindig növekvő, soha vissza nem fizethető, a nemzetet, az unokáink unokáit is örök rabszolgaságba taszító és tartó államadósság. A jelenség ugyanaz nagyban, mint kicsiben! Az át nem adott, a nemzet asztalára soha le nem tett, annak boldogulására soha fel nem használt pénzösszegek, melyek után közösen fizetjük a visszafizethetetlen uzsorát – jelen állás szerint az idők végezetéig.

Ez pedig az elmúlt 22 év árulása! A mindenkori kormányzat bűne, színre, szagra való tekintet nélkül! Ez a mindnyájunkat érintő devizahiteles csalás, a mindennapjainkat megkeserítő valóság! Ez a soha el nem évülő haza és nemzet árulás, mert emiatt vonják el jövedelmünk 95%-át! (nincs tévedés, legalább a 95%-át!)

Ja, hogy az államadósságról nem hajlandók az „urak” tárgyalni velünk, és megígérni, hogy őszre talán lesz – vagy nem – megoldás?

Ja, hogy nem kellene tudomásul venni, hogy e tárgykör boncolgathatóságára nincs „törvényes” jogszabály? Ezért aztán inkább ne is feszegessük a kérdést, mert a regnáló hatalom érdekei ezt kívánják?

Ja, hogy ki kellett volna ez estben állni – és legalább egy mondattal támogatni – az engedéllyel rendelkező és március elsejétől esedékes félpályás út lezárásról szóló kezdeményezés mellett, és nem gyorsan elhatárolódni tőle, abban a pillanatban, amint az a melletted álló szájából az elhangzott?

Árpi! Amit tettél, az jó, és a tisztánlátás végett szükséges, de a tovább lépéshez nem elégséges. Az idő eljárt, nincs tovább. A tárgyalások, és a vele járó sehová nem vezető kényszerű kompromisszumok elfogadásának idejének vége. Eddig sem volt a végrehajtó hiénáknak semmilyen erkölcsi gátjuk a kilakoltatások terén, március elsejétől még az álságos törvények sem állnak a várható visszataszító események elébe.

Az elmúlt hét közben a helyszínre kilátogató Doubrovszky úr azt találta mondani, hogyha elég hangosan dörömbölünk, akkor azt meghallják „odafenn”, akkor oda figyelnek ránk. Fogadjunk szót neki! Dörömböljünk hát, jó hangosan! Erre viszont nem alkalmas a – borítékolhatóan hosszadalmas, véget nem érő meddő vitákat eredményező – tárgyaló termek helyszíne, csendes kávézgatások mellett.

Árpi! Az az ő területük! Ott lehúznak maguk mellé, ha akarod, ha nem és a posványban, a dagonyában, a mocsokban ők a jobbak.

Ha mégsem, majd hülyének nyilvánítanak, „oszt jó napot.” Ismerős? Emlékezz Borbély Jóska esetére!

Emlékezz, mit mondott (már annyiszor emlegettük, hogy lassan-lassan a legújabb politikai celebbé válik) Doubrovszky úr, a hét közepe táján.

Azt találta mondani, hogy a „kormány keze meg van kötve”…. nocsak, akkor mégiscsak gyarmat vagyunk? Ha gyarmat vagyunk – amit persze eddig is tudtunk, csak a kormányzati kommunikációból nem derült ki eddig – akkor szerinted van esély arra, a legcsekélyebb is, hogy bármilyen jogtudós a bankok kárára döntsön, akárcsak egy kicsikét is?

Megígértem neked, hogy nem zsidózok, de azért az előzetes feltételezésednek még sem akarok csalódást okozni. Felteszek neked egy ártatlan kérdést:

Szerinted az új politikai celebünk szájából kicsúszott elszólás, mi szerint „a kormány keze kötve van”, kik által kötettett meg? A bankárkaszt képviselőiként szerinted a szittya magyarok állnak a színfalak mögött, a „háttér hatalom” uraiként vagy egy másik nációra adnád a voksodat?

A választ, majd egyszer személyesen várom Tőled….

Persze kerülgethetjük ezt a kérdést, de akkor pont az igazságot takargatjuk. Pont azt nem tárjuk a széles nyilvánosság elé, ami az egész világ bajainak legfőbb forrása, a parazita, másokon élősködő, pazarlóan tékozló, mindent felélő, háborúkat szító, nemzeteket kifosztó Rothschild-ok, Rockefeller-ek, Goldmann-ok… Schwarz (Soros) Györgyök (tiszta ősi magyar nevek…. ugye?) A sor hosszan folytatható, a helyi bankigazgatókig bezárólag, de még inkább azon is túl.

Az őseink erkölcse és morálja tiltja a kamatra való pénzkölcsönzést… Vajon miért? Mert tudták, hogy igazságtalan, és ellenkezik az alapvető emberi magatartás normáival. Nem is lenne baj semmi az egész világgal, ha a pénzt megtartották volna az eredeti – érték mérő és érték közvetítő – szerepében, és nem ruházták volna fel „tudományukkal”, a pénz pénzt teremtő képességével.

A gyülekezőn a valódi áttörés elmaradt. Sajnos. Nem ragyogott fel „A” Csillag a Magyarság egén. Pedig az esély meg volt rá. Tehetséged, eszed, tisztaságod, erőd, kitartásod meg van hozzá.

Csak az árnyékodon kellett volna keresztül lépned.

Árpi! A meghatalmazást megkaptad, ahogy akartad. A Vezér te vagy. A téren összegyűlt devizahitelesek többségének mindenképpen….

Kiskunlacháza, 2013. február 17.

Orosházi Ferenc

a Zászlós

a Magyar Nemzeti Hadsereg tisztje

Nemzeti InternetFigyelő

15 című bejegyzés “Meg kellene érteni: az államadósság örök rabszolgaságba taszít” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Vajon miért nem szabad “zsidózni”? Inkább mondjuk ki a nemzetiségek neveit. Nevezzük meg a bűneiket. Na nem a gyűlölködés, sokkal inkább a nevelés miatt. Tárjuk kölcsönösen föl egymás jó és rossz tulajdonságait. Hadd tanuljunk belőle. Ha nem mondunk ki soha semmit ami rossz, akkor hogyan jobbítsunk? Vagy minden így a lehető legjobb? Kik számára?
    Egy azonban biztos. Amit Kásler Árpád nem mert felvállalni, talán még jogosan. Az áttörést. Mert lassan az áttörést csak faltörő kossal lehet elvégezni. Azt pedig fegyver, vér és halál kíséri majd. Ezt mondom már legalább tíz éve! (Híradmin) Mert ne legyen senkinek kétsége afelől, hogy a “nemzeti együttműködés kormánya” melyik nemzettel működik együtt. Nem a magyarral az ugye biztos. Amíg a “magyar” kormány a magyarok ellen van és a magyarok többsége -ostobaságában- mindig az előző ciklus “dilettánsait” szavazza vissza a hatalomba, amíg elhiszik, hogy nem rossz szándék, hanem “hozzá nem értés” miatt kell elveszteni az otthonukat, addig nem lesz, nem lehet áttörés. Mert ugyan az történik, mint 1918-ban. A saját népe veri le idegen érdekekért azokat akik meg akarják védeni azokat akiknek nincs annyi eszük, hogy felismerjék az igazi ellenséget. Amikor eljön az idő nem szabad megengedni, hogy olyan lépjen az élre, aki addig a háttérben, netán éppen a hatalom átmentés érdekében hátratolva működött. Annak kell az élre állni, aki elindítja az áttörést. És nem szabad habozni. Tárgyalni is csak arról, hogy az idegenek elfogadják amit a magyar nép akar. Ha nem, mehetnek. Ha nem mennek, hát itt kell marasztalni őket. 🙂
    eSzeL

    Kedvelés

  2. „kormány keze meg van kötve”
    Véletlen, vagy szándékosan igazat mondott. Az eltelt évtizedek bizonyítják, hogy bármilyen kormányt választunk, a kezük meg van kötve. Ez így van szerte Európában, és a világ számos országában. El kellene már odáig jutni, hogy a nemzetállamok ezt a kötelet kibogozzák, összefonják, és sanyargatóik nyakára hurkolják…

    oiproks

    Kedvelés

  3. Tudtommal, a Gyurcsány kormányt a svajciak figyelmeztették, hogy baj lehet a svajci frankhoz való kötését a hiteleknek. Azok előrelátták a forint gyengülését. A gyurcsány kormány ezt a figyelmeztetést nem hozta nyilánosságra, sőt a bankoknak a kezére játszott. Magyarán, előre megfontolt szándékkal sózták a nép nyakába a hiteleket, mert ez jó üzlet! A hitelek mellett hozzáteszed a magad munkáját is az építésnél, fizeted egy darabig, és amikor az árfolyam miatt nem birod fizetni, mert ugye a jövedelmedet forontba kapod, akkor megkaparintják az ingatlanodat. Ez volt a cél, és nem más!

    A másik, hogy a hitelezőknek nem hívták fel a figyelmüket erre a lehetőségre, és nem köttettek biztosítást a jelzálog hitelek fizetésére betegség, munkavesztés, vagy halál esetére. magyarán csőbe húzták a népet gyurcsányi segédlettel.

    Most a végrehajtó cégeket kellene likvidálni, éa a bankokat kötelezni a felvételkori árfolyam forintosítására. A parlamentnek van ereje megszavazi egy ilyen törvényt, és a bankokat felelősságre vonni!

    Számomra elképzelhetetlen, hogy felvegyek egy hitelt, hogy ne legyen egy fixen meghatározott összeg a törlesztés, amelyet nem módosjthat a bank. Itt Kanadában a jövedelemből kiszámítják, mekkora hitelt tudok fizetni, és csak annyit adnak, amivel elbirok. Dollárban van a jövedelmem, és dollárban törlesztek. Igaz, felvehetek mozgó kamattal, de ez a kamatláb ingadozásával változó törlesztés és hazardirozás.
    .Péter

    Kedvelés

  4. Szevasztok!

    Ha valahol – komoly halálos veszély alakul ki – bárhol, és azt felismered, de nincs senki, aki kérésedre segítene neked – akkor a legelső legyen a bizalom!

    A bizalom ahhoz aki hozzád közelít – azzal a szándékkal, hogy segítsen – ha ez nincs – ne is állj neki – vagy ne túrd bele az orrod – hogy ezt így ezt úgy kell csinálni. Tudnod kell róla, hogy miért teszi. PL. Árpinál is az, hogy a hatalom bitorlok megszívatták – ez olyan adú amit úgy kell meglovagolni, hogy nem szabd leesni róla –

    szóval csak azt akarom írni, ha segíteni nem tud akárki az ártani se ártson ennek a folyamatnak!
    és egy korábban írt meg érzésem véleményem – gondolatom:

    címe:

    ( http://pirulapublic.hungarianforum.com/t57-valodi-kozosseg-epitese-az-alapoktol#1132 )

    A FENTI PONT HAT-ALOM?

    AZ ÉN MAGOM

    A B – ÍZ – ALOM…

    A válság megoldásának módja – most 2013-ban az írás címében rejlik, melynek az első pontja, a nélkül nem megy.

    Valami elindult 2013. február 16-án a Kossuth szobornál – ezt követően, ha ez meg van, már meg van minőségileg – meg kell teremteni a függetlenségünk és önállóságunkat.

    Ha ez meg van – akkor NEM LEHET BENNE CSAK EGY – JOGI SZEMÉLY – MEG KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG- EGY SEM – MEG STB. AMI ÉRTÉKTELENT ÉRTÉKNEK ÁLLÍTANA-BE, ÉS FELELŐSÉRE VONÁS LEHETETLENSÉGÉT VONNÁ MAGA UTÁN! NEM ALKOTHAT KÖZÖSSÉGET, TÁRSASÁGOT AMI – AZT OSZTJA EL AMI NEM AZ ÖVÉ!

    MERT, ennek a közösségnek a jövőben kialakuló – felduzzadó és fejlődőse során érdekévé váló az, a tény, hogy a megosztó és az által kihasználó értéktelen és bomlasztó dolgok ne jöjjenek létre.

    Tehát az érdekelt ebben elektrONIKUS – kártyával rendelkezik, ami mindenre feljogosítja, ALANYI JOGON – az idegen csak a pénzt használhatja, AMIT ORSZÁGÁBÓL HOZOTT – Úgy, hogy megy minden a maga útján csak ezzel a „pici” változással – pl. Magyarországon a magyar, Németországban a német, és stb. felsorolás. Erre a példa – élő példa DUBAJ – KIK HAVI 3000 DOLLÁRT KAPNAK ALANYI JOGON, NEKÜNK NEM KELL – A PÉNZ – MERT VAN KÁRTYÁNK – A VALUTÁT A KÜLFÖLDI HOZZA, ÉS SAJÁT PÉNZÉVEL FIZET, EZ MEGSZŰNIK HA A KÁRTYA HASZNÁLAT KÖZÖS LESZ!
    Nem kell az átváltással sem foglalkozni, mert csak rá kell írni az árura pl. kenyér 300.ft. 250 dollár, 280 márka – meg stb. pénz nem fizetési mód! Ha durvák az arányok az csak annak tudható, hogy hülye lennék a csere arányok megítélésében? Nem tudom.

    Tehát itt a pont – dokumentumfilm arról, hogy hogyan volt a fentiek előtt:
    ( http://www.youtube.com/watch?v=LzE3iIqppKs )

    Nem utópia meg kell csinálni a magyaroknak – ehhez mi kell, engedjék a nagyhatalmak és akarat a nemzet a nép részéről – semmi más!
    Mert előtte, újból leírom – hogy csinálták, csináljunk jogi személyt, akinek nincsenek érzelmei – felelősség elől kibújik az öncsőddel – a tagjait minimálisan kárpótolja, mert előtte – a döntéshozók már kimenekítik belőle a vagyont, öncsőd előtt, hisz azért ment tönkre tudatosan. – tehát ugye, hogy érzelem mozgatja még is csak. Csak elnevezte megfoghatatlannak és halhatatlannak, addig, míg az élő személy utasításai szerint működteti. A jogi személyt is!

    Egy érthető példa mindenki számára a BANKÁR ügyet értjük – de ha nincs tőkéje pénze, vagy minimális hogyan csinálja más területen, oktatás, egészségügy , nemzet – stratégiai jellegű – helyek, energia, élelmiszer, gyógyszer , meg stb. egyenlő nemzetbiztonság!

    Berendez egy irodát, nyomtatványokat szerkeszt – és megalakítja a jogi személyét álcának, majd elkezdi működtetni, pl. pénz kölcsönzés, beruházásra, meg stb. okra, pályáztat, befizettet pl. 100 pályázó x összeget, azt elutasítja mondva csinált ürüggyel – majd a 101.- nek oda adja. Meg. Stb. vagy pénzt ad kölcsön – hitelbe ami nincs is neki – kamatra, vagy valódi pénzt szerez 100 pályázó lenyúlt pénzét a 101-deknek adja – vagy külsősnek adja fele ár elvégzésre, /alvállalkozók/ a másik felét bezsebeli ingyér – és stb. módszerek – trükkök halmazával – csal. Tévedésbe ejt lop és hazudik!

    Ilyen környezetben nincs bizalom – és üzlet sincs – működés képtelen , ami mára bebizonyosodott 2013.02.18-án 13:09 óra KOR amikor írom e sorokat!

    Tehát a jó rendszer a szeretetre és abból fakadó bizalomra épül, ahol alanyi jogon jár annak a populációnak minden létfenntartásához szükséges dolog! Minden érdekelt tagjának.

    Ennyi röviden – ami eszembe jutott.

    Kelt Bázakerettye, 2013. február 18-án
    Id. Kiss László
    Ui:

    ( http://www.youtube.com/watch?v=LzE3iIqppKs )
    Fapipa – 2013.02.18. 12:19:12
    JAVASLAT A MAGYAR KORMÁNY RÉSZÉRE A PÉNZÜGYI,HITEL ÉS GAZDASÁGI VÁLSÁG MEGOLDÁSÁRA
    pont :

    ( http://hunnio.com/news.php?readmore=553 )

    spartakusz

    Kedvelés

  5. pontosan, az a kormány aki nem hódol be, az vagy kap egy Fukushimát, vagy tömeges halpusztulást (Izland) vagy egy kis “amerikai demokráciát” (Irak, Líbia, Pakisztán), esetleg egy közeli ország katonai beavatkozását… Ez van, és ez is marad. Izlandra is kemény napok várnak, figyeljétek a híreket majd…

    rati

    Kedvelés

  6. Orosházi Ferenc úri ember módján hívta fel a figyelmet arra, hogy ismét vakvágányra tereltek egy megmozdulást. Már az elkeserítő, hogy nemzeti szimbólumot sem mertek vinni a helyszínre a résztvevők! Igaz, van mit szégyellni!
    Kedves Hiradmin!
    A Stoffánnal és Reinerrel egyetértve tíz éve? Tudom, egyre sürgetőbb a magyar irtás, helyszűke miatt, de annyira már nem hülye a nép, hogy fegyvertelenül menjen neki a hatalomnak. Meg aztán az 1956-os uszítók legalább kézi fegyverekkel ellátták a szabadságról álmodókat. 2006 ősze megmutatta, hogy a nemzetben gondolkodók nem ölni akarnak, csak joggal élni a saját hazájukban, mégis olyan terrorban lett részük, mintha fegyvert fogtak volna, ezért az emberek százszor meggondolják minden lépésüket. Nincs nemzeti egység, a társadalom jórészt a hitelfelvételek miatt atomizálódott, egyik ember érzéketlen a másikkal szemben, reménykedve hogy ő megússza. Ilyen légkörben felelőtlenség így megnyilvánulni!

    tétlény

    Kedvelés

  7. Utóirat!
    Amennyiben persze rendelkezésére áll legalább tízezer fős állig korszerűen felfegyverzett és kitűnően kiképzett hadsereg, vegye úgy, hogy egy szót sem szóltam!

    tétlény

    Kedvelés

  8. Az a bizonyos ki nem mondható láthatalan pénzügyi hatalom,amit a Bogár professzer is annak hiv… Vajon kik ők?… A zsidók! Bárki bármit mond. Ezek azok!

    Géza

    Kedvelés

  9. Az államadósság? Melyik államé? Mondjon már valaki nekem a földkerekségen egyetlen olyan államot, amely nem tartozik senkinek semmivel. Na???

    És tudjátok-e, hogy miért? Azért mert maga a papírpénz adósságból jött létre! Adósság = pénz, csak nem a ti szemszögötökből, nem úgy kell ám érteni, hogyha adós vagy, akkor pénzed is van.

    Dióhéjban:

    Földműves Géza félt otthon tartani megtakarított aranyait és ezüstjeit, hisz szomszédját is kifosztották a tolvajok legutóbb, elment hát Pénzváltó Déneshez, és azt mondta neki:

    – Dénes, neked úgyis van széfed, előtte áll két strázsa éjjel-nappal, ezért tőled sosem mernek lopni, hadd helyezzem el nálad!
    – Jól van Földműves Géza, mérjük le az aranyad, ezüstöd, és írunk róla egy papírt, hogy nálam vannak tallérjaid, tartozom neked, és bármikor visszajössz, hozod a papírt, én visszaadom az aranyaidat, de havonta fizetned kell két ezüstöt, hogy fizethessem tovább a két strázsát. Így lett a kezelési költség

    Földműves Géza nagyon megörült el is újságolta mindenkinek örömét, ezért hát az emberek inkább elhelyezték tallérjaikat Pénzváltó Gézánál, és mivel mindig visszakapták őket, ezért már nem is nagyon mentek be érte, hanem Pénváltó Géza váltóit cserélgették egymás között. Hamar kiderült azonban, hogy Pénzváltó Géza nem hagyja ám a tallérokat porosodni, hanem megforgatja őket és hasznot csinál belőlük, ezért az emberek nagyon mérgesek lettek. De Pénzváltó Géza meggyőzte őket, hogy valamiből neki is élni kell, és megígérte, hogy ezentúl nyereségének bizonyos százalékát hozzáteszi a földművesek eredeti tallérjaihoz, mintegy részesedés gyanánt, hiszen nekik köszönheti, hogy gyarapodik vagyona. Így lett a kamat.

    Az emberek megnyugodtak, mert immár nem kellett külön ezüstöt fizetni a strázsáknak, a kamatok szépen fedezték a strázsák bérét, és maradt is belőle, így vagyonuk lassan de biztosan gyarapodott.

    De Pénzváltó Dénes mohó volt és kapzsi. Látta, hogy az emberek megbíznak a váltójában, és szinte egyáltalán nem veszik ki tallérjaikat, inkább berakják azt is amit addig összekuporgattak. Úgy gondolta hát, hogy az emberek már nem is tudják pontosan, hogy mennyi arany és ezüst van a ládácskájában, és még ha ki is veszi egy-kettő a teljes összeget, egyszerre úgyse jön mindenki. Miért is ne írhatna hát plusz váltókat, nem létező aranyról? Ha valaki bejön, még mindig ki tudja fizetni, mert van ám tallér, dögivel, csak épp nem annyi amennyi váltó kint forog. Így lett az infláció.

    Az embereknek egyszer aztán szemet szúrt, hogy a városban már mindenki Pénváltó Dénes váltóival csencsel, és ez nem tetszett nekik. Néhányan egyenesen megvádolták Dénest, hogy kiforgatja őket, és saját maga költi el az aranyat. Elterjedt hát a rémhír, és kérték is vissza az aranyukat. Pénzváltó Dénes, megijedt, de szépen visszafizette az első kérelmezőket, amikor is aztán még mindig jöttek, megijedt, és megpróbált lelépni, de a parasztok résen voltak, és felakasztották Pénzváltó Dénest, megmaradt vagyonát széthordták, váltóit elégették. És ez volt az első bank-rush.

    Tehát adósság = papírpénz

    Jóska Pista

    Kedvelés

    1. Ennek a történetnek van folytatása, mert tanult a hibájából, illetve helyesen, a lebukásából. Ha érdekel akkor szánok rá időt és megfogalmazom.
      id. kiss laszlo

      Kedvelés

    2. “Az államadósság? Melyik államé? Mondjon már valaki nekem a földkerekségen egyetlen olyan államot, amely nem tartozik senkinek semmivel. Na???”
      Kedves Jóska Pista!
      Amint hazánkban MAGYAR KORMÁNY alakul az kell legyen az első dolga,hogy alkotmányban rögzíti:MAGYARORSZÁGON CSAK MAGYAR EMBER LEHET KÖZÉP ÉS FELSŐ VEZETŐ,valamint KÖLCSÖNT FELVENNI NEM LEHET!!!!
      H.B.

      Kedvelés

  10. Dátum 2012. július 30. 13:06:41
    Tárgy RE: ÖTLET
    SENKI NEM TARTOZIK SENKINEK!

    Mert a Föld anya ingyér eltart bennünket! Ne feledd semmi sem az aminek látszik
    Kedves Kata!

    A történet úgy kezdődik, hogy egy falu közössége akkor adósodott el amikor az idegen közéjük férkőzött, vagy beléjük. a faluban mindenki mindenkinek tartozott de a korcsmáros is a szomszédjának – a korcsmáros – szállodát is üzemeltetett.

    Kedves Kata természetesen nem szabad elhinned – amit neked írok . de tudd, ezért az abszolút esetét írom tovább:

    A faluban volt egy édesanya és kérte imáiban, hogy jöjjön el a megváltó, mert kezdett eldurvulni ez a tartozok mindenkinek effektus.

    Imáját a teremtő azaz Isten meg hallgatta:

    Történt egyszer, hogy a faluba betéved egy idegen és szállást kért – persze a korcsmárostól – hisz az üzemeltette.
    Kérdezi az idegen, hogy van e lakosztálya és az mennyibe kerül neki – van és húszezer pénzbe kerül, volt a válasz.

    Az idegen kifizette és a lakosztályra ment. Közben a pult mögött a korcsmáros gondolkodott, pont húszpénzel tartozok a szomszédomnak, a beszállítómnak aki az árút szállította neki sofőrként. Jutott el a gondolatik, amikor megjelent a szomszédja a sofőr a beszállító akinek tartozott a szállodába. Innentől csoda történt, mert addig írta a korcsmába a tartozást de ma az idegentől kapott húszezer ft-ost átadta a sofőrnek akinek pont annyival lógott megköszönték egymásnak a türelmet és elváltak, a hogy megy hazafelé a lakására eszébe jut, hogy tartozik a péknek húszezer ft-al és úgy is útba esik az útján vissza adja a péknek a tartozását azt a húszezer ft. Amit a korcsmárostól kapott. A péknek amikor elment tőle a sofőr eszébe jut – meg stb. a faluban levő mindenki folyamat a fodrász , a borbély, a kőműves , a meg stb. a tartozási lánc – sorozat végén pont az kapja azt a húszezrest meg aki tartozik a korcsmárosnak húszezer ft-al – az is megadja a korcsmárosnak így került vissza a korcsmároshoz az a 20000 ft-os amit elindította a törlesztés útját a falúba, A korcsmáros pont azon gondolkodik – ha nem lett volna 20000 ft- tartozása akkor ma dupla azaz 40000 ft-ja lenne. Ahogy ott gondolkodik az idegen tér vissza a pulthoz és közli, hogy egy halazhatatlan ügyben fontos telefont kapott, és el kell utaznia kéri vissza a 20000 ft-ját – a kocsmáros pedig vissza adja neki azt a 20000.ft. ami bejárta a falu összes lakóját tartózás fejében ;
    Hát Kata ; Kedves Kata így történt ez a történet, hogy a faluban megszűnt a tartozás azóta vigyáznak arra, hogy ne tartozzanak egymásnak – addig nyújtózkodnak ameddig a takarójuk ér , be tartava őseik intelmeit – meg stb hogy mi történt a korcsmárossal , aki a tartozok fogalmat bevitte a faluba odébb állt keresve a következő ÁLDOZATÁT –

    Szer-e-tett – el id. Kiss László
    YYYY
    ÉRTÉK!

    Az én értékem nem 33- nál – se nem 66-nál, és százas rendben nem 666 – nál de ezer felfogásnál – sem kezdődik – milliárdos – és olyan, amit te emberi ésszel fel sem tudod fogni – mi kussok már akkor léteztünk és teremtettünk!

    ELCSESZTÉTEK – PEDIG ANNYI PÉNZT – ARANYAT GYÉMÁNTOT – DRÁGAKÖVET ADTUNK , AMIBE BELE FULADTÁL – MERT KAPZSISÁGOD ÁLLATI MIVOLTODAT – NEM TUDTAD FELÜL ÜBERELNI – PEDIG AZ ELIGAZITÁSKOR MEG MONDTUK – PARANCSBA ADTUK, NE LÉGY BÁLVÁNY IMÁDÓ!

    Ma 2012-06-24 – mikor írom e sorokat sugallatra – nem tudok mit kezdeni veled, már, mert bölcskorba ért – értettem a Föld népét – azokat, akiket neked uralnod kellett volna – de te
    SAJONOS HATALMASKODTÁL FEL LETTÜK….”.

    VOLT időszak és sugallat amikor az üzenet gyenge volt és nem tudtad felfogni – „ a birkát jól kell tartani, hogy nyírni is tudjuk”

    ELBASZTAD” – EZÉRT BÜNTETÉST KAPSZ – SZIGÓRÚAT ÉS VÉGLEGESET – SOHA NEM LESZEL TÖBBET A FÖLD VEZETŐ EREJE – MEG FOGOD TAPASZTALNI MI AZ AMIKOR ÉHBÉRÉRT KELL DOLGOZNOD, HOGY ÉLETBE MARADJ ÉS SZERETEIDET ELTUD TARTANI MEG STB.

    VÉGEZTEM VELED …………….

    Innen folytatom majd…

    2012-06-24 18:03 órakor spari:::
    YYYY
    Kedves Ildikó – enyhén fejezted ki magad! Mocsok gazemberek – azt hiszitek ha megvagytok vezetve a megvezető által és fanatikusan nyilvánulsz meg a magyar-ok ellen JÓPOFA vagy – Ezzel csak azt éred el, hogy ÉRTED már nem nyújtsa a magyar majd a kezét – enged elsüllyedni abban a mocskos mocsáűrba amibe belevittek és tartanak – Ne, hogy azt hidd, ha majd a korbácsot a kezünkbe vesszük téged csak azzal simogatni fogunk – Mikor jut el az agyadig, hogy felhasználnak és ESZKÖZKÉNT HASZNÁLNAK ALKALMAZNAK MOCSKOS TERVEIK KIVITELEZÉSÉBEN – Talán soha és ezért vagy menthetetlen – Jézus jól látta 2012 éve, hogy csak a jők maradnak meg – Most 2012-ben már nem áldozza fel magát – mint akkor –
    Büntetni fog nem sokára, tudom kinevetsz és röhögsz a sátán karmában – de még: OTT IS FOGSZ SÍRNI AHOL SENKI SE LÁT…”

    Ezt jól vésd az estedbe!
    szer-e-tet-tel

    spari:::::::::
    YYYY
    Éva Baráth · Top Commenter · Münnich Ferenc Gimnázium Dunaújváros
    Nem csoda, ha már az emberek mindenben ügynököt, felbujtót látnak, hiszen már annyiszor át lettünk vágva!!!!! Az azonban bizonyos, hogy ezekről a dolgokról is nyíltan, őszintén kell beszélni! Nem azt mondtam, hogy ezt engedni is fogják, hiszen az igazi problémákról, minthogy hová tűnt a 24 ezer milliárd Ft, ami ma Mo. adóssága, a cigánybűnözésről, a multik és a nagytőke valamint az Eu /mint iparunk, mezőgazdaságunk tönkretevője/ aknamunkájáról sem szabad ma senkinek sem beszélni!!!!! Arról sem szabad beszélni, hogy miért nem védjük meg jobban a magyarságot határainkon kívül, hiszen addig nem tudják elvenni hazánk határait, míg úgy gondolkodunk, hogy ők is igeni hozzánk tartoznak!!!! Addig amíg így gondolkodunk, Mo addig tart, amíg egységben érezzük magunkat a -nem önszántukból- külhonban élő magyarokkal is!!!!! Ebben a felfogásban pedig csak egyetlen párt – vagy mozgalom – van ma Magyarországon, és ez pedig a Jobbik!!!!
    14 · Tetszik · Válasz · Feliratkozás · 23 órája

    Kolbászos Uborka · Top Commenter · Boss, Haha lol
    László Kiss : lószart sem lehet érteni abból amit írsz, tán be vagy tépve? 🙂 Őszintén, én végig sem olvastam, mivel gyakorlatlan elmém már az elején értelmezhetetlenségi zavarokkal küzdött. Fejtsd ki, hogy mit akarsz, vagy maradj csendben, mert ez így semmi …
    2 · Tetszik · Válasz · 19 órája
    Éva Baráth · Top Commenter · Münnich Ferenc Gimnázium Dunaújváros
    Tisztelt Kolbászos Uborka! …Hát, akkor így jártál! Próbáld meg magad túltenni rajta! Aki akarta, megértette!
    Tetszik · Válasz · 7 órája
    László Kiss · Top Commenter · Bázakerettye, Zala, Hungary
    Kedves Kolbászos uborka!

    – tökéletesen írtad a semmi az semmi – fogalmam sincs miről írsz – mert az írásom már nem lelem itt! De neked leírom – kivételt teszek veled – mert soha senkinek nem válaszolok, mert amit írok az nem igazság ha nem valóság…

    Tehát a semmi az a semmi, eddig gondolom érted – a semmiből lesz a valami – ezt gondolom már nem érted – mert a te gondolkodásod által nem értheted – tehát leírom neked a titkot, de kérlek ne add tovább őrizd meg.

    Ha kigondolod azt mondjuk a nem űrhajó korszakban, hogy építesz egy űrhajót és azzal meg hódítod az univerzumot az már valami – eddig még nem látod meg sem foghatod – tehát összességébe a nagy SEMMI…

    Az agyadban van – mikor lesz ami vagy valami vagy mondjuk ki a VAN… akkor – amikor megvalósítod… és a fizikai világban megjeleníted mások számára is.. aki látja és tapinthassa..

    ekkor a semmi a fizika világában valósággá válik… ÉRTED? Nem baj ha nem, hisz érted írom, hogy meg értsd… és azokért akik joggal a matériának hisznek és sajnos nem tudnak…

    A megismerés a tökéletesség útján elérhetetlen, mert a fizika világában sohasem leszel tökéletes, mert ha az lennél _- akkor te lennél az akit megnevezni nem-tudunk így ISTENNEK hívjuk… Így tehát a fizikai világ és a szellemi világ elválaszthatatlan egymástól – az egyik a másik hiányában nem működne… Sokan felismerik ezt nagyon alacsony értelmi szinten és kihasználják hasznukra, ez a mondat látszólag ellentmond egymásnak de , hogy értsd – a skálán – mindenhez idő kell – nekem még gyerekkoromban azt mondták, hogy a gólya hozza a kisbabát – és elhittem – miért volt ez jó? Azért mert ha fizikailag képes vagyok valamit megvalósítani, nem biztos, hogy szellemi képességem szintje is egyenlő vele… és az úgy volt a jó, akkor nekem… ha érted amit írok neked, akkor rádöbbensz, ha én fizikailag képes vagyok megsemmisíteni a földet az otthonomat, akkor még nem biztos, hogy ezt a tudást megérdemlem, ha nem válok bölcsé – tehát a szellem szintjének megfelelően… ezért van a szellemi erő, ami nagyobb mint a fizikai erő, ami sokszor megmentette a dolgokat, hogy ne legyen végleges pusztulás – úgy mint legutóbb : 2011. augusztus 8-án 10: 17 perckor a NAPKITÖRÉS – amit ez az erő az univerzum másik irányába irányított – ha a Föld felé történt volna – MOST NEM ÍRHATNÁM NEKED E SOROKAT…

    befejezésül – TERMÉSZETESEN NE HIDD EL AMIT ÍROK – MERT AZ ÍRÁSOK CSALÁSOK – TAPASZTALD MEG – GYŐZŐDJ MEG A VALÓSÁGRÓL – SOHA AZ IGAZSÁGRÓL…

    MERT AKINEK IGAZ Az MÁSIKNAK HAMIS…

    szeretettel: id. Kiss László…

    ui: egy elme üldözött – gondolod addig mig nem tapasztalsz…
    Tetszik · Válasz · 2 másodperce
    YYYY
    EZ MÉG HOZZÁ TARTOZIK…

    Ha segítenek – és miért ne segítenének, MOST a LESZ megvalósításában, MER-t
    Egyetemes, akkor a volt -ban a pénzalapú rendszertelenségben levő minden ármány

    /SZER-ZŐ-DÉSEK/ semmisé VÁLT – válik… ugye nem érted, ami nem gond, mert leírom neked, te soha nem voltál tulajdonos, /ELADHATATLAN VAGY/ ez is ármánynak a műve, tehát nem természetes, te birtokos voltál, örökölted, tehát nem a tied, /EZÉRT NEM ADHATÓD EL, CSAK MÁS BIRTOKLÁSI VÁGYÁT ELÉGÍTHETED KI ÁRMÁNNYAL/ mert neked is van -nak örököseid, ha nincs vissza száll a tulajdonoshoz. Ki is az? Az kérem, egy láthatatlan jogalapot adó /ma úgy mondják jogi személy/, de a szimbóluma a korona megfogható a te világodban és egy van belőle – ARRA SZÁL VISSZA! Tehát amíg élsz birtokolsz, ha meghalsz örökhagyó vagy. Az az első populáció, akik ráng-hagyták örökösökre, már a te világodban nem élnek – azaz nem VANNAK. AZOK A KÖRFORGÁSBAN A VOLTVANLESZEK!

    Ha zavaros és nem érted – ÉRTHETŐ számodra, megértelek – én sem értettem először, ma már csak mosolygok MAGAMBAN! Hirdetem e IGÉT , hogy ne csak higgyél hanem tudjál is… MERT A TUDADTALANSÁG=FÉLELEM
    FÉL – ELEMBEN TART TÉGED, HOGY RAJTAD HATALMASKODJON!
    Ebben is kérem segítségedet – segíts, elsősorban, hogy ne legyen negyedik CSÍK, /ezzel riogat téged és tart félelemben, amit egyébként minden zokszó nélkül megtenne, és tett a múltban… IS/ másodsorban a lesz szintjére lépj fel, és birtokold. Mi kel hozzá? Csupán csak AKARAT –
    AKARJÁTOK? HA AKAROD HA NEM AMI MEGAKAR TÖRTÉNNI AZ MEG IS FOG TÖRTÉNNI – mindenhol és mindenkivel!
    Szer.e.tett: spari::::
    ui: ma kaptam:

    link nem pont:
    (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j2mvJQU6fcA#!)

    következik . miért nem szabad franciázni, akarom mondani zsidózni!

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.