NIF: Az MJB segítsége az amnéziában szenvedő Biszkunak és a pipogya ügyészeknek

A Magyar Justitia Bizottság (halaszthatatlan) emberbaráti kötelességének eleget téve, ezúton nyújt hiteles segítséget az amnéziában szenvedő Biszku Béla elvtársnak és a Biszku ügyben dolgozó – hezitáló – ügyészeknek.

Véleményünk szerint, nem nézhetjük közömbösen Biszku vergődését, házi őrizetben tartását,- és az ügyészek tétovázásra utaló (Időt húzó) tevékenységét!

Segítségünk önzetlen, és semminemű köszönetre vagy tiszteletdíjra nem tartunk igényt. Meggyőződésünk, hogy az alább olvasható, eredeti okmányból átvett anyag, az érintetteknek nagy segítséget nyújt, és az MJB-t nem érheti az a vád, hogy elfogult az egyik vagy másik fél irányában.

KIVONAT AZ MSZMP PB 1957. DECEMBER 10-I ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVÉBŐL

1/ KÁDÁR JÁNOS ELVTÁRS A „BÜNTETŐPOLITIKÁNK” (Sic! ) EGYESKÉRDÉSEIRŐL C. JELENTÉSHEZ KAPCSOLÓDVA LESZÖGEZTE:

„1956 novemberében még 1600 fasisztát a másvilágra lehetett volna küldeni, 1957 januárjában már kevésbé”. (Sic!

2/ BISZKU BÉLA ELVTÁRS:

„Mi Nezvál igazságügyi-miniszter elvtárssal kaptuk korábban a PB-től a megbízást a jelentés elkészítésére, mert túlzsúfoltság van a börtönökben és az ellenforradalmi szervezkedés bűnöseinek felelősségre vonásánál sok az enyheítélet és viszonylag kevés a fizikai megsemmisítések száma….

Az én részemről már korábban felmerült, hogyellenforradalmi bűncselekményeket elkövetők felelősségre vonását illetően sokkal többet lehetett volna elítélni…(Sic!), ezenkívül néhányügyben magam is utána néztem az ítéletek jellegének. Beszéltünk Nezvál és Szénási elvtárssal erről…, Az első írócsoport ítéleténél, valamint a munkástanács elnökségi tagjának a felelősségre vonásánál is sokkal többet lehetett volna adni.(Sic!)

Személyesen ellenőriztem a munkát és magammegállapítottam,(Sic!) hogy vannak olyan ügyek,ahol a vizsgálatnál is liberalizmus tapasztalható.

A kispesti ellenforradalmi szervezkedők ügyébenutasítást adtunk (!), hogy ezen változtatni kell, ésszigorú ítéleteket kell javasolni.”

VAGYIS: Az MSZMP PB megbízást ad a kiválasztott tagjainak, azok jelentést készítenek, megbeszélik, majd végrehajtatják azzal az illetékes belügyminiszterrel, aki egyben PB tag is, akibenmár korábban felmerült, hogy sokkal többet lehetett volna elítélni és többet lehetett volnaadni! (Sic!) Biszku aktív bolsevikhoz méltóan, „öntevékenyen” ellenőrzött és utasítást adott, meg sem várva az MSZMP PB döntését.

Reméljük, hogy segítettünk Biszkunak múltja felidézésében és nem kell minden kényesnek tűnő kérdésre “nem emlékszemet” mondania, továbbá segítettünk az ügyészeknek is, mert kívülről szemlélve az az érzésünk, hogy ez az okmány is elkerülte a figyelmüket.

Lejegyezte:

Prof. Dr. Bokor Imre

az MJB elnöke

Nemzeti InternetFigyelő

6 című bejegyzés “NIF: Az MJB segítsége az amnéziában szenvedő Biszkunak és a pipogya ügyészeknek” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Bármilyen élőlényre sértő volna ezt a bolsevik koton szökevényt hasonlítani! Már réges-régen kerékbe kellett volna törni vagy vagy az Andrássy út 60-ban a pincében vissza adni azt amit ő és a “pajtásai” tettek!

    kató rudi

    Kedvelés

  2. Csak egy kérdés:még mindig kiemelt nyugdíjat kap ez a magyarokat irtató féreg??? – ha igen miért???

    Horváth Bertalan

    Kedvelés

  3. Addig nem lesz normalis elet Magyarorszagon, amig a zsidokat ki nem ebrudaljak az igazsagugybol, tanugybol, hadugybol, kulturabol, azaz az egesz kozeletbol. Ezzel kellene kezdeni, a tobbi mar piskota.

    delvideki

    Kedvelés

    1. Kedves delvideki!
      Bátran kijelenthetjük,hogy Magyarországon minden vezető beosztást zsidók töltenek be,minden médiából ismert ember zsidó.

      “Ezerszer hangoztatott kijelentés: „Csak az erkölcs tesz emberré!”
      Ennek hiányában és következtében a Föld halálra van ítélve…
      És miért? Mert egy olyan, nem emberi, csak arra hasonló faj akarja átvenni az irányítást ezen a bolygón, amely sem felelősséggel, sem képességgel nem rendelkezik ennek életben tartására, mi több, még harmóniában való együttélésre sem!”

      Horváth Bertalan

      Kedvelés

  4. Ha valaki meg nem tudna, most ismet elmondanam: a magyarorszagi zsido maffia mellett Al Capone bandaja rozsafuzer tarsulat. Vilagos?
    delvideki

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.