Lázár a zsidó nagykövetnek: Lényegében felszámoltuk a Magyar Gárdát, és a magyar kormány “baráti figyelemmel” tekint Izrael Államra (NIF kommentárral)

Lázár: a Fidesz vezette kormány mindent megtett a magyarországi zsidó közösség biztonságáért!

A Fidesz vezette kormány mindent megtett 2010 után annak érdekében, hogy valamennyi Magyarországon élő közösség, így a zsidó közösség számára is garantálja a biztonságot és a védelmet – jelentette ki Lázár János hódmezővásárhelyi polgármester pénteken az alföldi városban.

    “Egy olyan ország újjászervezésében és fölépítésében vagyunk érdekeltek, amely mindenki számára garantálja a biztonságot és az emberi jogok teljességét” – hangsúlyozta a Fidesz országgyűlési frakcióját vezető politikus Ilan Morral, Izrael magyarországi nagykövetével közösen tartott sajtótájékoztatóján.

    “Ennek értelmében minden, a magyarországi zsidó közösséget ért támadást a leghatározottabban visszautasítunk. Kompromisszum és kímélet nélkül lépünk föl az ilyen társadalmi törekvésekkel szemben” – mondta Lázár János…

    A frakcióvezető példaként említette, hogy míg 2010 előtt Budapesten volt neonáci felvonulás, ma már ez elképzelhetetlen, és a kormány lényegében fölszámolta a Magyar Gárda tevékenységét is.

    “A magyar valóság sokkal jobb, mint amit az európai vagy az amerikai újságok időnként írnak” – közölte a polgármester.

    A politikus kifejtette: a Fidesz és a magyar kormány “baráti figyelemmel” tekint Izrael Államra, “gazdasági és politikai szövetségesnek” tartja. Az elmúlt 25 évben kifejezetten jó kapcsolatok épültek ki a két ország között. Magyarország támogatja támogatja Izraelnek azokat a törekvéseit, hogy modernizálja gazdaságát és társadalmát – mondta.

    Ilan Mor hangsúlyozta, nagyon fontos a két ország közötti gazdasági partnerség, ebben komoly lehetőségek rejlenek.

    A nagykövet elmondta, a zsidó közösség a magyar társadalom fontos része, nem etnikai csoportként kell kezelni őket, “ugyanúgy magyarok, mint bárki más, csupán a vallásuk különbözik”. A közösség fontos kapocs Magyarország és Izrael Állam között, konstruktív szerepet játszik a baráti viszony kialakításában – tette hozzá.

MTI – 2012. május 4.

NIF kommentár:

Ez a szégyenteljes nyilatkozat a magyar Nemzet nyílt szembeköpése. A FIDESZ vezetés ezzel azt jelentette ki, hogy ma Magyarországon csak a magyaroknak nincs joguk megvédeni magukat, s a kormány minden ilyen irányú törekvésünk ellen kompromisszum és kímélet nélkül lép fel!

Tehát a zsidó, cigány és más kisebbségek védelmét garantálja és minden eszközzel biztosítja a magyarnak hazudott kormány, s a magyarokat bárki fosztogathatja, rabolhatja, gyilkolhatja, mert ha népünk védekezni mer, számíthat a kormány legszigorúbb megtorlására!

Honfitársaink! Kijelenthetjük, hogy Magyarországon a magyar ember perszona non grata! Szabadon fosztogatható, kirabolható, gyilkolható, s a magyarnak minden védekezés tilos!

Itt tartunk ma Hazánkban. Hontalanokká lettünk, immár hivatalosan is (!) saját országunkban. Jobb, ha megalázkodunk a cigányok és a zsidók előtt, mert jogaink már nem léteznek! Lásd a legutóbbi (cigányokat) felmentő bírósági ítéleteket. Nekünk csak egy marad, dolgozni és mindenünket az államnak adni! Az nem baj, ha éhen döglünk, hajléktalanokká válunk, lényeg, hogy az országunkban élő cigányság és zsidóság jól és biztonságban éljen! Mondja mindezt a zsidó származású Lázár János!

Isten irgalmazzon nekünk!

NIF szerkesztők

Nemzeti InternetFigyelő

12 című bejegyzés “Lázár a zsidó nagykövetnek: Lényegében felszámoltuk a Magyar Gárdát, és a magyar kormány “baráti figyelemmel” tekint Izrael Államra (NIF kommentárral)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. A lázár rabbi ténykedéséről mindent elmond, hogy Vásárhely lakossága 90-óta a 2/3-ra csökkent! Ebben a “teljesítményben” oroszlán része van mert elődjével és mentorával a rapcsák elvtárssal egy követ fújtak, csak a józan gondolkodású Vásárhelyi lakosoknak sikerült meghiúsítani a metélt lakóparkot Vásárhelyen! Nem véletlenül választja a fideszes listát a következő választásokon a polgármesteri szék helyett, mert ott már nem lehet tovább rabolni és hatásköre se lenne! Kevés ilyen Magyar gyűlölő patkány van az országban még az szdsz-ben is vezér pozíciót érne el!

    Kedvelés

  2. ID:
    a fidesz és a magyar kormány “baráti figyelemmel” tekint Izrael Államra, “gazdasági és politikai szövetségesnek” tartja.
    israel politikája:
    http://portail.islamboutique.fr/forum/forum2.php

    http://na.mo.free.fr/gaza2008/index_for.php

    http://www.google.it/search?q=piombo+fuso+foto&hl=it&client=firefox-a&hs=P4a&sa=G&rls=org.mozilla:it:official&channel=s&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=lQivTefYCY3Oswbs7s3hDA&ved=0CBoQsAQ&biw=1432&bih=702

    http://wall-fal.blogspot.com/

    No akkor mikor kezditek építeni a haláltáborokat paraziták?
    Ha rajtatok múlna már készen lenne mi tetvek?

    NIF kommentár teljesen helytálló.
    Gyáva népnek nincs hazája 😦
    Csak azt kapjuk amit megérdemelünk 😦

    Kedvelés

    1. Megdöbbentô képek melyek a felülmulhatatlan embertelenséget igazolják Izrael “terrorizmus elleni védekezésében”.

      Kedvelés

  3. Lázár,lázár. A zsidó állam,terrorista,szadista. Örömmel írtja az őslakosokat.Mint a te fajtád csonkahonban.Korai az örömötök .Mert az nem jelent semmit,hogy szervezetileg tiltjátok a magyar önvédelmet.Attól még a tagok itt élnek.Fostok is tőlük rendesen.Kádár nem rinyált a magyartól úgy mint ti.Ócska, élősködő férgek.Sorostól kezdve,lázáron át az összes “szép” idegenig.

    Kedvelés

  4. Hazánkban azt a zsidó gárdát kell felszámolni amelyik elözönlötte a magyar parlamentet.
    Mikor tetszünk már szabadságharcot csinálni???

    „A magyar nép nem csak egy nemzet a földi nemzetek sorában, hanem ő az emberiség „magva” és a fő teherviselője annak hitének és moráljának, ezáltal már érthető, hogy a megtestesült Gonosz céltáblája és örökös ellenfele is ezáltal, itt a Kárpát-medencében, a Földanya Kebelében!”

    Kedvelés

    1. Ezt honnan szoptad? Morál? Hit?
      Magyarország a legboldogtalanabb a legboldogtalanabb kontinensen. Vezetjük az öngyilkossági stb listát. Korrupció, csalás minden szinten. Annyira, hogy már ez a “normális”.
      Ez a hit? Szerintem nem.

      Kedvelés

  5. Kik azok a szabad demokraták?
    Szabó Dezső írásai, 1927-ből

    „A közéletben súlyos tehetségű morális embert veri az immorális, minden ordításra kapható, ezerfogú éhes emberbestia. És megszületik a szervezett gyilkosságok, rablások a morállá konszolidált bűnök, hazugságok és perverzitások irtózatos szisztémája, a világtörténelem legóriásibb arányú haláltánca: a korlátlan szabad verseny, a polgári kapitalista demokrácia, a zsidónak megígért nagy történelmi szüret… Legáltalánosabb formája a politikai szabad verseny elvének: az állam minden felnőtt tagja választhat, és választható.
    De egyszerre felhemzsegnek a műveletlen, semmi lelkiismereti törvénytől meg nem kötött, vad politikai kalandorok, elszánt, éhes politikai apacsok, akik a törvények dzsungelében könyörtelenül gázolnak át mindenen szilaj étvágyuk kielégítésére. És ezek jobban tudnak ordítani, ezek mindent tudnak ígérni a nép őselégületlenségének, ezek a végsőkig tudják nyargalni az aktuális jelszavakat, mert a becsületes lehetőségek, hazafias aggódás és a felelősség nehéz érzése nem köti őket.” (A népképviselet problémája cikkből)

    Kedvelés

  6. A besúgó lázár rabbi azt csinálja amit a kommunista időkben tanult, küldi a jelentéseket csak most nem az mszmp agit-prop osztályára hanem a zsidóknak.

    Kedvelés

  7. “Egy olyan ország újjászervezésében és fölépítésében vagyunk érdekeltek, amely mindenki számára garantálja a biztonságot és az emberi jogok teljességét” Ez nem csak egy szembeköpés, hanem a gyalázások gyalázása!!!
    Amit minden magyar szeretne már egyszer olvasni, hogy a gúnyhatáron belül valamint a azontúl élô magyarok jogait garantálja a 2/3-os kormány.

    Kedvelés

  8. Ha egy nep nyakan aljas kormanyok,es aljas vezetok tudnak megulni huzamosabb ideig….akkor ott a nepnek kellene mar a *tukorbe*nezni!De nem –inkabb egyenekent begetnek.Mindenki vezir akar lenni-,es mindenki okosabb a masiknal–a ertelmisegnek nevezett reteg ,meg percrol -percre butitja a nepet.Illo lenne mar folebredni-es visszanezni osi torvenyeinkre–szokasunkra–mert csak ettol riad vissza osi ellensegunk.A tortenelemben visszanezve voltak egyes jelensegek–vezetok–de a nep csak nem figyelt oda.Pl–(Jezus)is hiaba mondta,hogy—*haggyad uram nem tudjak mit cselekszenek..*Nos ez van most,mikozben osi ellensegunk kisemmizte az osszmagyarsagot–nem eloszor.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.