A Jobbik levette az uniós zászlót az Országgyűlés irodaházáról

A Jobbik két alelnöke, Murányi Levente és Novák Előd levette az Európai Unió lobogóját az Országgyűlés irodaházáról kedd délelőtt Budapesten.

    Novák Előd a zászló levétele előtti sajtótájékoztatón azt mondta, az erre vonatkozó 2004-ben született törvény azt mondja ki, hogy az Országgyűlés kivételével kötelező minden közintézményen a zászló kifüggesztése, ezért “vonják be” az Országgyűlés irodaházáról az uniós lobogót. A Parlament épületére jelenleg – a Budapesten tartózkodó kínai delegáció miatt – az uniós helyett a kínai lobogó van kitűzve…

    A jobbikos képviselő kifejtette: olyan törvényjavaslatot nyújtott be az Országgyűlésnek, amelynek értelmében eltávolítanák a középületekről az uniós zászlót, vagy legalább nem volna kötelező a kifüggesztése a középületekre. Hozzátette: ha kormányra kerülnek, akkor az alaptörvény módosításával lehetőséget biztosítanak arra is, hogy népszavazás döntsön az unióból való kilépésről.

    A levett zászlót az Országgyűlés elnöki jogköreit gyakorló Lezsák Sándornak szándékoznak átadni – közölte Novák Előd.

    A nemzeti szabadság egyik záloga, hogy időben meg tudjunk szabadulni az uniótól, amelytől semmilyen pozitív dolog nem származik Magyarország számára – fogalmazott Murányi Levente.

MTI – 2012. május 1.

Nemzeti InternetFigyelő

6 című bejegyzés “A Jobbik levette az uniós zászlót az Országgyűlés irodaházáról” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nagyon üdvözlendő ötletnek tartom! 2011 novemberében kseprűzték innen az EU-t, most meg a Nemzetvezető kijelentti hogy ” az IMF a barátunk”. Kikérem magamnak több honfitársam nevében ezt a pimaszságot. Barátja a sátánnak de nem nekem. Hasomcsúszva nyujtják át a “Széll Kálmán 2.0” tervet az EU oligarcháinak, ami a nemzet kiéheztetésének ékes bizonyítéka.

    Kedvelés

  2. Az EU nekem munkanélküliséget hozott és napi küzdelmet,hogy a családom ne haljon éhen! A Magyarok többségének nem kell az EU,ezért nem ír ki népszavazást erről a kormány,mert tudják,hogy veszítenének!

    Kedvelés

  3. Nem hajlok semmi szélnek, pusztító jégverésnek, úgy állok rendületlen, Magyarnak születtem! Tiszteletem a Képviselő Uraknak! Csak a Nemzet!

    Kedvelés

  4. Magyarország az Európai Uniós csatlakozás (egyik) nagy vesztese.
    Ez volt az ország mindenkori legrosszabb “üzlete”, amibe a “magyar” politikai elit rántotta bele a nemzetet, ebben az ország árulói 2004-ben egyhangúlag egyetértettek. 8 évvel a csatlakozás után Magyarország romokban hever, se ipara, se mezőgazdasága, teljesen kiszolgáltatott, viszont a népesség 40% szegény és csillagászati összegű a hitelállományunk.
    Az EU zászló eltávolítása derék, hazafias cselekedet volt. De itt nem a zászlót kéne csak eltávolítani…
    Az EU nem más, mint egy óriási piramisjáték nemzetekkel – egy hatalmas méretű “igazhitű” üzleti játék – félúton a világkormány felé.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.