A Kárpát-medence betelepítése

A Lendvay Pál magyarságot és Magyarországot mocskoló, finomabban, a nyugati közvéleményt félretájékoztató, könyvének megjelenése kapcsán a magyar médiában (értsd nem az internáciban) tucatnyi felháborodott hangvételű cikk jelent meg.

 

A "Magyar" Tá(a)... Iroda felvétele
A "Magyar" Tá(a)... Iroda felvétele

Ezekben felteszik mindannyian a kérdést cikkírók és hozzászólók, hogy kinek használ az, ha Magyarországot lejáratják, a magyarságot szélsőjobboldalinak állítják be, a 2/3-os FIDESz-t pedig barna ingesek pártjának nevezik? És további rácsodálkozó hangokat is hallani:

-Miképp lehetséges, hogy mindeddig egy magyar kormány sem, és egyik valamikori kormányzó párt sem tartja fontosnak, hogy ezt a nemzetközi sajtóban zajló, magyarságot befeketítő folyamatot leállítsa, ennek a főszereplőit kérdőre vonja?

-Csak csodálkozni lehet azon is, hogy Simon Peresz hadüzenettel felérő kijelentésére, miszerint „Felvásároljuk Magyarországot!” úgyszintén senki sem reagált?

Zömmel zsidókat találsz a nyugaton működő, az itteni tömeget a magyarságról félretájékoztató újságírók között. Ezek örömmel telve mocskolják Magyarországot. Emlékezzünk pl. arra, hogy Andreas Oplatkát, aki a Kárpátmedence országainak volt a tudósítója a NZZ-nak, aláírásgyűjtéssel figyelmeztettük, hogy hagyja abba Magyarország mocskolását. Nem sokat, de valamit csak ért az akció, mert utána burkoltabbak voltak a csúsztatásai.

A Lendvay könyvbemutatójának kapcsán Kenessey Csaba szervezett Zürichben egy tüntetést. Itt, a NIF-en, megjelent egy beszámoló, amiben be lett mutatva, hogy a terem előtti téren álldogálók (tüntetők), milyen témákban tárgyaltak a Lendvay-félék magyar mocskolásáról. Többek között ez szerepelt:
A cionisták első kongresszusán Baselben, a Három Királyok Hotelben, elhangzott ezelőtt több mint 100 éve, hogy a zsidóságnak saját ország kell. A lehetséges országok vitájának eredményeként Magyarország volt az első, legkönnyebben elfoglalható, országok között megnevezve. /4/ A “kedves” cionisták összesen 3 országot találtak megfelelőnek erre a célra. Aztán elkezdődtek az előkészületek. Magyarországon hamarosan “kitört” a Tanácsköztársaság-féle “forradalom”, a vörös terrorral együtt („patkánylázadás” /szerk./). Szinte már közhelynek számít, hogy a Tanácsköztársaság KB-nak minden tagja zsidó volt, kivéve egyet, aki arra kellett, hogy szombaton is legyen valaki, aki aláírja a kivégzési parancsokat. Ez a Tanács Köztársaság nem volt egyéb, mint Izrael megvalósításának próbálkozása Magyarország területén. Annak kell tekinteni, mert az volt és semmi egyéb. Ha az ideológiai köntöst lefejtjük az egészről, akkor nem marad más, mint Izrael Nagymagyarország területén.
Milyen alapon választották ki cionistáék az elfoglalható országokat? Részletes választ megtalálod a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyveiben.

Mégis álljon itt néhány fontosabb indok:
– A nép ne rendelkezzen teljesen önmaga fölött (A kékvérű Habsburg elnyomása miatt Magyarország szuverenitása nem volt teljes; ui. a Haza Bölcse kiegyezett!).
– Zsidóság már tetemes befolyásra tett szert
– Az ország elszegényedett, tehát minden behozott tőkének örvendenek!

– Az országnak többszörös, hatalmas és pótolhatatlan vérvesztesége volt. S itt ne csak a forradalomban meghaltakra és elhurcoltakra gondoljunk, hanem arra a kb. 1 millió magyarra, akik kivándoroltak Amerikába. Innen is látszik, hogy bejön az országba 1 millió zsidó és kivándorlásra kényszerül 1 millió magyar.
-Milyen gazdasági, politikai esélyei vannak a zsidóságnak, hogy átvegye a hatalmat?
-A Habsburgok, akik Deákkal kiegyezve a nyakunkra engedtek – a kiegyezés után több mint 1 millió zsidót –, támogatták őket, hisz kékvérűek voltak (értsd, hogy a rómaiak által elüldözött 100 főrabbi egyikének vére került be a családfába). A Habsburg támogatással, a bevándorolt 1 millió zsidó, az első világháborúig máris erős gazdasági pozíciókat tudott magáénak.
Első világháború végén fel is oszlatták a magyar hadsereget, és kiszolgáltatták az országot a szomszédos rabló és gonosz, magyarellenes országoknak. Azon frissen keletkezett országoknak, amelyek népeit 1848-49 folyamán a Habsburg titkosrendőrség sikeresen lázította fel a forradalomban harcoló magyarság ellen.

Mint ahogyan azt mindenki tudja, a Vörös Terror ellenére 1919-20-ban nem tudták a hatalmat megtartani és Horthynak és másoknak köszönhetően sikerült a rendet helyreállítani az országban. Így Izrael megalapítása Magyarország területén megbukott! Maradt nekik a második helyen szereplő Palesztina, amit hamarosan ki is kiáltottak az Ígéret Földjének. Palesztina elfoglalásának lehetősége azért volt kecsegtető, mert az angol Mandátum alatt létezett. Az angol kormánnyal, királlyal kellett jó kapcsolatot kialakítani, hogy azok átjátsszák a zsidóság kezére Palesztinát. A második világháború után erre jó alkalom is adódott, hisz az arab országok mindannyian független állammá akartak válni. Létrejött köztük egy pánarab mozgalom, amely erősítette a felszabadítási mozgalmat az összefogáson keresztül. Az angolok érezték, hogy a nyomást nem sokáig fogják bírni, így kidolgoztak egy oszd-meg-és-uralkodj stratégiát, hisz a második világháború alatt rájöttek, a kőolaj fontosságára. A cionista mozgalom érdeklődése Palesztina iránt kapóra jött és elkezdődtek a tárgyalások, melynek eredményeképpen felerősödött az alija (zsidó: bevándorlás). 1948 május 14-e Izrael létrejöttének napja (zsidó időszámítás szerint 5. Ijjar 5708 (sic)) óta Izrael folyamatosan háborúzik a szomszédjaival!

1986-ban jelenik meg a NATO Akadémiának egy görög nevű professzorától egy könyv /2/, amelyben a földközi tengeri országok geopolitikai szerepét tárgyalja. Izraellel kapcsolatban kifejti, hogy az olaj kifogyásával párhuzamosan fog csökkenni szerepének fontossága és a nemzetközi támogatás is. Az akkori fogyasztási szokásokat tekintetbe véve az utolsó csepp olaj kiszippantásának idejét is megadja: 2032–2034 között. Ekkor legkésőbb Izrael geopolitikai szerepe a térségben megszűnik és a hatalmas arab nyomás alatt Izrael összeomlik. Mint a NIF egyik helyén már említettem a Perzsa Öböl partján alkoholmentes dinnye koktélt iszogatva jelentette ki egy arab diplomata: „A Vörös Tenger ki van sápadva! Zsidó vérrel fogjuk újra festeni!” A gyűlölet Izrael ellen Egyiptomban is tetten érhető és minden egyes arab országban, még a legamerikabarátibb országban is. Hisz mindenki ismeri az elfoglalt területek betelepítési módszereit. Külön disszertációban foglalkoztak vele /3/. Csak egy példát ragadjunk ki ebből: Az USA műholdjai segítségével pontosan megállapítható, hogy egy palesztinok által lakott város milyen földalatti erekből kapja a vizet és ezek merre vannak. Megjelenik a város körüli sivatagban egy hordozható fúrótorony és katonai védelem alatt megfúrják az eret. Harc nélkül a város 1 hét alatt kiürül. 1-2 év várakozás után be lehet telepíteni az újabb galíciai bevándorlókat. De az izraeli hadsereg kegyetlenkedései ettől sokkal csúnyábbak, hisz a menekült táborokba kényszerített izraeli lakosságot pilóta nélküli repülőgépekből, távirányítással lövik.

1990-ben az USA Jövőkutató Intézetének igazgatója megjelentet egy könyvet /1/, amelyben megadja az olaj kifogyásának idejét a különböző térségekben, többek között a Közel-Keleten is. És alátámasztja a NATO- AKADÉMIA professzorának közlését. De többek között kijelenti azt is, hogy a világ gazdasági központja áttevődik a Távol Keletre, s ahol a gazdasági központ, ott lesz majd a kulturális központ és a hatalmi is.

Ezek a félretájékoztató újságírók most is azért szidalmazzák Magyarországot, nehogy itt egy életképes védelmi ösztön létrehozzon nemzeti elkötelezettségű pártokat, ill. hatalomra emeljen ezekből képződő kormányokat. De mi lehet ezzel a céljuk?
Mert Izrael egy generációt már nem fog kibírni a Közel-Keleti térségben. Kell az izraeli zsidóságnak a hely, és ehhez pedig egy akkora tészta a megfelelő kovásszal, mint az EU nagyon jól jön. És ezen belül is Magyarország a leginternácibb hely. Ennek ellenére mégis Magyarországot szidják ahelyett, hogy pl. Svájccal foglalkoznának, ahol a mecsetek ellen szavazott az ország nagy része és valóban érezhetően nő a nacionalizmus, sovinizmus és rasszizmus.

A betelepítés lehető legfájdalommentesebben lesz megszervezve, rendkívül jól elbújtatva, sok ködösítéssel, amelyben óriási szerepe lesz a zsidó újságíróknak és bérenceiknek. Gondoljunk abba bele, hogy mire erre sor kerül, addigra már a tengerszint emelkedése is olyan nagy lesz, hogy a Kárpátmedence minden országába szívesen fognak betelepedni az észak hollandok, észak németek, olaszok, stb., vagyis mindenki, akinek a lakóhelyét a tengerszint növekedése veszélyezteti. És ebbe a nagy tömegmozgásba lesz elrejtve az addig már az EU teljes jogú tagjává vált Izrael népességének betelepítése.

Miképpen lehetne védekezni ellene, mármint a zsidó betelepedés ellen?

A magyar nemzettudat jelentené az immunrendszerünket, ami védekezésre képessé tenne bennünket. Emiatt ennek az immunrendszernek a kialakulását meg kívánják megakadályozni mindenképpen.
Ez a fő feladatuk ezeknek a magyarellenes, gonosz zsidó származású újságíróknak!

A Mi feladatunk pedig az, hogy minél több média kerüljön igazi magyarok kezére, melyeken keresztül folyamatosan tájékoztatjuk a magyarságot. Úgy az iskolákban, mint minden médiumon keresztül, ki kell alakítani újra a teljesen tönkretett magyar nemzettudatot!

K. Abbé, 2010. XI. 27.,  Zürich

Bibliográfia

  1. Megatrends 2000 : zehn Perspektiven für den Weg ins nächste Jahrtausend; von John ; Aburdene, Patricia Naisbitt von Düsseldorf ; Wien ; New York : Econ-Verl. (Taschenbuch – 1990)
  2. Die geopolitische Rolle der Mittemeerlaender; NATO-Akadémia
  3. Israels Siedlungspolitik; Dissertation; Németország
  4. Die zionistische Propagande von den Anfaengen bis zur 6-Tage-Krieg; Dissertation, Berlin, Németország

Képcsarnok:


Nemzeti InternetFigyelő

 

34 című bejegyzés “A Kárpát-medence betelepítése” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. The main problem is the lack of communication.Even with the internet and google chrome translator the story I read was police attacked gypsy.The true story was gypsy attacked police and were let go by the judge.In translation the victims are the criminals and criminals are the victims.

    Kedvelés

  2. Az google chrome nyelv leforitasba az aldozot a criminal ,es a criminal az aldozot.Leforditasba ugy eretem rendor meg vert romat es biro elnezte a veriszt Az igaz volt roma vert rendort es a biro el elengedt a romant .Ne csak a zido szavat halja a vilag de MAGYAR SZOT KELL HALLANI AZ SZAJAT KULFOLDI NYEVLOKBE. Kulonben szoket fulre essik a szo.

    Kedvelés

    1. Megértettem o.
      De nehezemre esik angolra lefordítani a cikket S aztán meg ha már angolra le is van forditva, akkor meg hova tegyem ki? Nem ismerek olyan portalt amelyik kitenne magyar erdekeltsegü angolnyelvü szövegeket. Van pl. egy tanulmányom, amit valaki lefordított angolra:
      Psychological warfare against hungarian in Romania.
      Tegyen javaslatot hova lehet kitenni?!

      Kedvelés

  3. Kérdések az őszinte emberek felé :

    – Ki a világ legkirekesztőbb népe ?
    – Melyik az az ország, amely megalakulása óta egyfolytában háborút visel ?
    – Melyik népnek van a világon egyedül szüksége arra, hogy idegen országok törvénykezésében is megemlítsék az őt ért atrocitást, sőt büntessék annak tagadását ?
    – Melyik ország az, amelyik megalakulása óta agresszió, terror és más nép írtása által képzeli el hazájának felemelkedését ?
    – Melyik ország az, amelyik fenntartja magának a jogot, hogy más államok belügyeibe ő állandóan, folytatólagosan beleavatkozhasson, míg az általa elkövetett terrorcselekményeit a legnagyobb világhatalom segítsége következtében kivizsgálni sem engedi ?
    – Melyik ország emeli a legmagasabb betonfalat, más népet kirekesztendő ?
    – Mely ország nevezi magát a demokrácia egyedüli megvalósítójának a közel-keleti térségben ?

    stb., stb.,…

    Kedvelés

  4. A cikk nagyon jó!
    Ennek érdekében fogadtatta el a “nagyon nemzeti” kormány az általa benyújtott Eu-Izrael-i Társulási szerződést 2010.november 8-án,amit a Parlamenti pártok közül a Fidesz és az MSZP egészének!!!!,az LMP frakció felének IGEN szavazatával, a Jobbik és két független képviselő NEM szavazatával el is fogadtak.A döntés törvényes lehetőséget ad Izraelnek Magyarország teljes meghóditására-amirő korábban Simon Perez izraeli államfő beszélt.Azóta sem láttam a hirtv “üdvöskéjének” kalapevését a Hősök Terén,de nagyon várom!!!
    Na ez a szégyen “hölgyeim,és uraim”!!!,de mondhatnám azt is hogy a Magyar Haza és Nemzet elárulása.

    Kedvelés

    1. Köszönöm a hozzászólást.
      Talán lenne az alábbiakban közzétett pontszámozott kérdésekhez hozzaszólása, illetve a jelenlegi hozzászólását be tudná tenni valamelyik számozott kérdéhez.

      Kedvelés

  5. o-nak válasz:
    Igy van, ahogy írja. vagyis a világsajtóban, a zsidóság által pénzelt sajtóban, a zsidóság van állandóan áldozatnak feltüntetve. Míg a valóságban a palesztinok az áldozatok és a zsidóság a palesztinok könyörtelen gyilkosa.
    answer to o:
    That’s true. In the news, newspapers, TV financed through the jews, alltimes are the jews the victimes and the palestinians the criminals; in the reality the jews are the criminals and the palestinian the victims;

    Kedvelés

  6. Mindenkihez:
    Kérek, mindenkit szóljon hozzá, gondolkozzon velünk, Izrael 20-30 év múlva összeomlik, akkor hova menekül a 8 millió izraeli lakós?

    Állítsanak fel szcenáriókat, hogy
    1. a lakosságot miképp fogják onnan kimenekíteni,
    2. hány év alatt és
    3. hova?

    Az Aliját mindig jól álcázták, mindig voltak nekik nagyhatalmi védnökeik, akik persze saját maguk nem kértek a menekülő zsidó tömegből. Így maradtak “tisztán”.

    4. Kérem, gondolkozzanak azon, hogyha egy ország van kiszemelve, ahova a zsidóság zöme menekülne, akkor mi a neve ennek?
    5. A szálláscsinálók miképp fogják azt az országot előkészíteni a menekültek fogadására?
    6. Milyen pártok fognak kormányokat alakítani?
    7. A pártok milyen nemzetközi testvérpárti rendszerbe ágyazódnak majd be?
    8. Milyen törvényeket kell hozni, hogy az ellenkezőket megbüntethessék, elzárhassák, lehetetlenné tegyék?
    9. Lesznek-e előre, úgynevezett őrző-védő szervezetek a célországokban, a zsidóság kezében, melyeknek a felszereléséhez fegyverzet is tartozik?
    10. Milyen propaganda fog folyni, a mindent elborító, zsidó befolyás alatt lévő médiában?

    Mivel a 8 millió izraeli lakós nem egyszerre fog elmenekülni, és nem egy célországba, ezért fontos tudni, hogy mely országokban fognak még letelepedni:

    11. Állítsatok össze egy listát, hogy mely országok lennének még szálláshelyül kiszemelve és
    12. ezekben véleményetek szerint hány zsidó települne le?

    Kérlek, add meg, válaszod melyik pontra vonatkozik!

    Kedvelés

  7. “K.Abbé”-nak:

    5., ponthoz:
    – A végtelenségig elszegényitett, 6 évtizeden keresztül nyomorított, irtott magyar paraszt mára a cionbolsevik kormányok gazdaságpolitikája következtében ha tudott megszabadult a földjétől, foglalkozásától, identitásától, mára pedig a lakását is kisebbre cseréli, ha nem veszik el a feje felől. A föld és a lakhatás mára csak nyűg a magyar állampolgárok számára, és eladják bárkinek, csakhogy a rátolt terhek alól meneküljenek.
    Mára hihetetlen alacsony árakon, túlkínálat van az ingatlanpiacon.
    Sebaj, majd jön az izraeli-magyar kettős állampolgár (Fidesz, – nem véletlenül -, ezt jól megcsinálta, a Mazsihisz üdvözölte először a döntést) megszabadítja nyügétől a szenvedő magyart. A zsidó magyar pénzből történö állami támogatással, áron alul megveszi az ingatlanát, földjét a rokkantá szegényített magyarnak, aki még talán örül is neki. Ki tudná ezt megtámadni, hiszen “mindkét fél szabad akaratából” történt mindez.
    Sakk-matt.

    Kedvelés

    1. Kérem írjon konkrétumokat is vagyis példákat, esetleg számadatokkal együtt. Talán megérne egy kis utánajárást!
      Ha többen is akadnának, akik a különböző pontokra konkrét elképzelésekkel jönnének, példákkal alátámasztva, akkor csak kirakhatnánk egy mozaikot!

      Kedvelés

      1. Elnézést a két betű hiányért!
        Aljasok, mert 1990 óta többször kormányra juttatták az MSZP, SZDSZ pártokat!
        Tudatlanok, mert a FIDESZ-t és legutóbb a Morvay Krisztinás Jobbikot jobb oldali és, vagy nemzeti pártként elfogadták!
        Ezek miatt illik rájuk Széchenyi ama mondása, aminek a lényege, hogy tudatlan, vagy aljas az a nép amelyik maga fölé emel újra, már bizonyítottan alkalmatlan, rosszakarókat!
        Azt hittem ez a mondás annyira közismert, hogy elég rá csak utalni!
        Az a traktoros paraszt ahogy divatosan szólva, elhatárolódott a MIÉP-től és annak elnökétől szintén csak megerősítette a gondolatot, hogy az a bizonyos mondás kiválóan illik a mai magyar népre!
        Bár ez ha régen történt is, de a legutolsó választások napjaink eseménye.

        Kedvelés

    2. Emlékszem a “6 évtizeden keresztül nyomorított, irtott magyar paraszt” mekorát nyerítet a TV-ben a Szabadság térről mikor Csurka elnök úrról  kérdezte a riporter, hogy ő bizony szóba se állt vele!
      …….És a sokat idézett Széchenyi idézet röviden,: ez a nép tudatlan és aljas!

      Kedves Névtelen (ihaj -csuhaj) hozzászóló!

      Először is nem ártana, ha helyesen és értelmesen írna, mert ez a kis szösszenet így nem sokat ér. Aztán közölje, mi a baja a magyarokkal! Ezt követően értekezhetünk!

      Híradmin

       

      Kedvelés

      1. Kedves “ihaj-csuhaj”!

        Ezek szerint Ön nem magyar? Ha igen, akkor Önnek is azt szeretném mondani, mint t.isvannak:

        Ha Ön magyar, s ez a kicsi ország az igazi és egyetlen HAZÁJA, akkor elvileg Ön is a NÉP tagja, azaz csakis többes szám, első személyként beszélhet, azaz MI. Még akkor is, ha személy szerint Ön nem úgy érzett, nem úgy szavazott, nem azt tette, mint a NÉP. De mint tagja, Ön is beletartozik, és felelős a történtekért.

        Így tehát az Ön által leírtak így hangzanak:

        “Aljasok vagyunk, mert 1990 óta többször kormányra juttattuk az MSZP, SZDSZ pártokat!
        Tudatlanok, mert a FIDESZ-t és legutóbb a Morvay Krisztinás Jobbikot jobb oldali és, vagy nemzeti pártként elfogadtuk!
        Ezek miatt illik ránk Széchenyi ama mondása, aminek a lényege, hogy tudatlan, vagy aljas az a nép amelyik maga fölé emel újra, már bizonyítottan alkalmatlan, rosszakarókat!
        Azt hittem ez a mondás annyira közismert, hogy elég rá csak utalni!
        Az a traktoros paraszt ahogy – divatosan szólva – elhatárolódott a MIÉP-től és annak elnökétől, szintén csak megerősítette a gondolatot, hogy az a bizonyos mondás kiválóan illik a mai magyar népre!
        Bár ez ha régen történt is, de a legutolsó választások napjaink eseménye.”

        Kérdés: Ha Ön nem tette mindazt, amit rossznak ítél, mit tett ellene? Ha kevésnek bizonyult, ki a hibás? Ön (és társai) vagy az eltelt ’90 előtti négy évtized? Ha Ön akkor is (a kádári időkben) tevékeny felnőtt tagja volt a NÉP-nek, mit tett? Ha nem, akkor Ön szerint mit lehet, mit kellene tenni, hogy negyven év aljas agymosása egy pillantás alatt elmúljon? (Szerintem semmit, ki kell várni, míg kihal az a generáció, akiket akkor átneveltek, akik hagyták, hogy ateista hülyét csináljanak belőlük, akiknek nem szólalt meg a lelkiismeretük, hogy nem jó az, ami velük, körülöttük zajlik.)

        Viszont abban Ön is részes (ha a kádári idők után lett felnőtt), hogy a ’90 utáni nemzedék olyan, amilyen, ha nem tanította társait az igazságra, az istenfélelemre és alázatos, felelős életre, ami egy érett társadalom alapja kell, hogy legyen!

        Üdvözlettel: Gondolkodó

        Kedvelés

    3. t. istvan!
      Had fűzzem hozzá, a szerencsében nem bízhatunk, mert a szegény embert az ág is húzza, ha meg, meg sem érdemli a szerencsét…….
      Az Istenben sem bízhatunk, mert Ő csak annak segít aki maga teszi meg az első lépéseket!
      Mióta van nekünk ez az “új” himnuszunk?
      Még a himnuszunkban is mindent Tőle várunk, mi csak kapni akarunk!
      Melyik nálunknál sokkal jobb módban élő nemzetnek van a miénkhez hasonló “halott sirató” himnusza?
      Tapsoltunk-e amikor beszavaztuk magunkat a NATO-ba?
      Tapsoltak-e anyukák, apukák, hogy nem kell kisfiuknak bevonulniuk?
      A most megválasztottak soha nem is volt a magyarságnak esélye sehányadik!
      De ott a lap tetején jobbra akinek a képe látható, őt mióta is hagyjuk a börtönben?

      Kedvelés

    4. Gondolkodónak!
      De igen magyar vagyok, és a MIÉP-re szavaztam amíg lehetett, és amikor már nem lehetett nem vonultam Árpádsávos zászlóval FIDESZ-t ünnepelni!
      Nem szavaztam NATO-ra, EU-ra!
      Mert bármely korban él is valaki nem kötelező a sötétség elfogadása, és mert nem fogadtam el ezért ön ne is keverjen az azt elfogadók közé!
      Magyar vagyok de nem tartozom a rendszeresen saját érdekük, a nemzet érdekei ellen szavazók közé! ……..” nem azt tette, mint a NÉP. De mint tagja, Ön is beletartozik, és felelős a történtekért.”
      E szerint a mondat szerint ön egyet ért a kollektív felelősség, bűnösség hirdetőivel esetleg Benes úrral?

      Mit tettem ellene, ……kirúgattam magam néhány magát nemzetinek, radikálisnak tartó fórumról, jelenlétemmel bővítettem nemzeti megmozdulások ünnepek közönségét, az autóm hátuljára írva tiltakoztam a Horn kormány és a NATO tagság ellen!
      Aztán mikor láttam, hogy a “NÉP” képes a sajátját is agyonverni, ha annak nem a TV-ből, újságokból sulykolt a véleménye, akkor visszavonultam, mert aki nem hagyja magát azt nem lehet megmenteni, annak el kell pusztulnia lehetőleg úgy, hogy ne rántsa magával a vele egyet nem értőt.
      “Tudja mint Dobó mondta, inkább kevés oroszlán mint sok nyúl.”
      Nem, a közé az ön által említett “NÉP” közé . a közé nem tartozom amelyik oly boldogan szavazza feje fölé négy évente a forgatókönyv szerinti időszerű politikai pártot!

      Hogy az 1990 utáni generáció milyen? ………Amilyennek lennie kell a Nemzeti Tanterv alapján!
      Minden következő generációnak a saját kis aranykora az ő gyermek kora. Arra fog emlékezni, hogy akkor még milyen jó volt minden, …….csak esetleg az idősebbek, meg akik nem a sajtóból oltották ismeret szomjukat tudják, értik ennek az igazságtól egyre távolodó spirál létét.
      De ők általában nem kívánatosak.
      Szerintem egy valóban nemzeti, de csak polgári pártnak is ha hatalomra jut első feladatának, mindenek előtt az ifjúság nevelése, tanítása rendbetétele kell, hogy legyen!
      Lát ön erre törekvést?

      Kedvelés

      1. Kedves hozzászóló társam!

        (Nem tudom, hogy férfi-e vagy nő? Az “ihaj-csuhaj” erre nem utal).

        Ha kérdését nekem tette volna fel, az én válaszom mindkét kérdésére: Nem – lenne.

        (De ahogy olvasom, Gondolkodó nem is beszélt kollektív felelősségről, csak arról, hogy nem illő kivonni magunkat a NÉP – mint gyűjtőfogalom – alól.)

        Ez van, ez történt velünk. Egy gyáva, megalkuvó nép lettünk, akik épp úgy elárulnák ma Krisztust, mint tette azt Júdás, 30 ezüstért. Egy tál lencséért eladjuk a jövőnket is.

        Hogy hova vezet ez? Nem tudom, de van elképzelésem. Valószínű, hogy teljes asszimilálódáshoz, ill. az ellenállók kipusztulásához, majd a silányuláshoz.

        Ez a mai világ már egészen más, mint akár a húsz évvel ezelőtti is volt. A nagy uniósodásban maradék önbecsülésünket és büszkeségünket is elveszítettük.

        A mai fiatalok nagyobbik részének (és sajnos a felnőttek jó részének is) “halloween” és Valentin-nap kell, meg hülye “celebbé” válás a cél. Munka, tudás, alkotni vágyás, hagyományaink tisztelete, hazánk szeretete, … ezek a “lúzerek” mániái. A “neked ez jár”, “valósítsd meg önmagad” (azaz légy idióta, önmutogató “celeb”), a plázákban ődöngés, munka nélküli pénzszerzés, a “másság” (ami nekik egyenlő a buzisággal) elfogadása,… Ezek ma a “menő” dolgok. A kormány két legsürgősebb jelentős feladata a következő lenne (az egyébb napi teendőn kívül):

        1. Nagyon gyorsan felelősségre vonni az elmúlt húsz év felelőseit, akik lepusztulásunkat okozták. A politikai és gazdasági bűzözőket egyaránt. Ezeket elrettentő súlyosan megbüntetni, vagyonaikat (családtagjaikkal együtt, sőt teljes rokonságra kiterjedő vizsgálattal) állami tulajdonba venni, elkobozni, és a politikai ill. vezető gazdasági közéletből örökre kitiltani.

        2. Teljes mértékben átszervezni az oktatást, kiemelt szerepet szánni a hazafias nevelésnek, a nemzeti és kulturális kincseink tanításának, azok védelmére neveléssel együtt. Bevezetni a keresztyén erkölcstant, etikát és az illemtant (ezek nem azonosak a vallásra neveléssel!), ugyanis tagadhatatlan, hogy a Szentírás Újszövetségi erkölcsi, etikai tanításai örök érvényűek, és jóra nevelnek. Okos, tisztességes, mások iránt is jóra törekvő, felebarátját szerető ifjúság újíthatja csak meg társadalmunkat, s virágoztathatja fel hazánkat!

        Bizony, silányul a társadalom, a felnövekvő generáció,… közeleg ennek a civilizációnak a halála. Minden deviancia elhatalmasodása ezt okozza. Aki kicsit vissza tekint a történelemben, láthatja. Életképtelenné válik a társadalom, mert önmagában a fogyasztás soha nem lehet cél. Az ember épp akkor ember, ha képes felelősségteljesen, s önzetlenül is gondolkodni. A fenti felsorolásom a kiégés jeleire utal. Mára a nyomornál jobban élő társadalmakban az emberek jelentős részét önző, hiábavaló, sőt káros dolgok éltetik, ez számukra az elérendő cél. Az pedig könnyen látható, hogy ez hova vezet.

        Lehetne erről még bővebben értekezni, de most ennyit tartottam fontosnak.

        Czakó István

        Kedvelés

  8. A palesztinok sorsára jutunk, de én beleröhögök mindenkinek a pofájába, mert már 53 éves vagyok, és ezt már úgysem érem meg. Férfiak átlagéletkora 62 év. Nekem már az is gyönyör lenne, ha látnám megdögölni az ilyen matolcsi, martonyi, lázár,navracsics, meg orbánféléket, de családostúl, macskástúl, kutyástúl. Ezt kérem az Istentől reggel, délben, és este. És tudom, hogy hall engem. És hallja egy pusztuló nemzet sóhaját.

    Kedvelés

    1. Elég felelőtlen hozáállás!
      Gyerekeid nincsenek?
      Nemzettársaid sorsa nem érdekel?
      S csak a FIDESz vezetőit okolod mindenért?
      A magyar MSzP-t nem lehet egy napon emlegetni egyik nyugateurópai szocialista párttal sem. MSzP csak fedőneve egy politikai maffia családnak, akik kirabolták többszörösen a nemzetet, tönkretettek bennünket anyagilag és szellemileg!

      S ettől eltekintve, lehet fogsz élni még 30 évet! S fullba kapsz mindent!

      Kedvelés

  9. Ájaj Kabbé uram – azt a Feri bácsi kéri. Nyugodjon meg kérem, Mi kérjük a kimaradt másik felére is Az Isten Ostorát: a gyurcsánydrazségörgényi a kohnapró ivadékoknak és a láthatalanirányítóknak egyaránt, meg annak is aki most kimaradt!
    Ő pedig azt kéri tőlünk: csak fogna végre össze a magyar értelmiség a munkásosztályjal az ármány ellen
    egyszer az életben…

    Kedvelés

    1. arleko, ez nehéz lesz!
      Mert a magyar értelmiségből is kiveszett a gerinc. Gyáva lett, mert a gerincnélküli az csak gyáva lehet! Láttál te már harcias hernyót?
      Gondolkozzatok a felsorolt pontok fölött és próbáljátok aszerint rendezni gondolataitokat. Lépésről lépésre haladjunk! A legnagyobb kirándulás is az első kis lépéssel kezdődik. de azt egy írányba tegyük!

      Kedvelés

  10. Mégis hozzá kell szólnom!

    Magyarország vészhelyzetéért senki más nem felelős, mint a nép saját hátán kiművelt, önmaga értelmisége. Azok akik a pénzhatalommal kollaborálva, teljesen kiszolgálják ellenségeinknek nemzetünket.
    Ugyanis egy természettörvényt elfelejtettünk. Nemzetért dolgozó értelmiségnek születnie kell!
    Akik ilyen-olyan iskolákban nevelődnek, azok mindig elkötelezettjei a kiképzőiknek. Tisztelet – ha van – a kivételeknek!

    Az ország betelepítése az értelmségi tervek szerint zajlik. Már eldőlt a kérdés. Ezt a veszélyt a magyarok már nem tudják megakadályozni. Legfeljebb csak a szerencsében, vagy a Magyarok Istenében bízhatunk. Már nincs egységes nemzet, nincs hadsereg, nincs már nemzet megmentő parasztság, csak a szegénység. Azzal meg nem lehet világot megváltani. A gazdagjaink, meg akik gazdagok akarnak lenni, még inkább ellenünk dodolgoznak.
    Természetesen azért a jövőt sem lehet megjósolni!
    Utolsó esélyként, ha most sem sikerült jó országvezetést választanunk, akkor már az üres papírra sem sokáig irogathatunk.

    Kedvelés

    1. Kedves t.istván!

      Mint egy másik hozzászólónak, Önnek is le kell írnom az alábbi, elgondolkoztató tényt, miszerint: “Ha Ön magyar, s ez a kicsi ország az igazi és egyetlen HAZÁJA, akkor elvileg Ön is a NÉP tagja, azaz csakis többes szám, első személyként beszélhet, azaz MI. Még akkor is, ha személy szerint Ön nem úgy érzett, nem úgy szavazott, nem azt tette, mint a NÉP. De mint tagja, Ön is beletartozik, és felelős a történtekért.”

      Vagyis, ha Ön a kádári időkben már felnőtt volt, felelős és hibás azért, mert hagyta, hogy ilyen értelmiség nevelődjön ki. Akár közéjük tartozik, akár nem! Ha később, a gengszterváltás után lett felnőtt, akkor pedig a maiakért felelős, épp úgy mint mi mindannyian.

      Ami borúlátását illeti, nem osztom. Szerencse szerintem nem létezik (bár jobb szót olykor nem tudunk helyette, de én inkább – sokakkal együtt – Gondviselésnek hívom), amint Magyarok Istene sincs, csak Isten. Hozzá viszont ideje lenne visszakönyörögnünk magunkat (mint NÉP), mert rettentő nagy a mi (a NÉP) vétkünk, hiszen szinte az egész ország istentelenné, ateistává vált, amit Jézus Szentlélekkáromlásnak nevez, s ami megbocsáthatatlan, hiszen aki tagadja Isten létét, azzal Ő nem tud mit kezdeni. Ezért kellene visszatérnünk a valódi (nem formális, nem vallásoskodásban létező, nem a megkeresztelésben, egyháztagságban, megszokás szerinti üres templomjárásban hívő) istenhithez. Akkor van kiút! Ámen (úgy legyen)!

      Üdvözlettel: Gondolkodó

      Kedvelés

    2. t.istvannak:
      Az előkészítése a Kárpátmedence betelepítésének nem most kezdődött el, Mint a bibliográfiából látja én azokat a könyveket ezelőtt több mint 20 évvel olvastam, A rendszerváltás után az Antall-Kormány Miniszterelnöki Hivatalának Politikai Államtitkára egy széplelkü, sírvafakadó müvészettörténész volt, Entz Géza. Teljesen híjján mindenféle politológiai, katonai ismereteknek. Hiszékeny a végtelenségig. Barátja egy Bécsben élő kolozsvári azt is ua. a kaptafából faragták. 1989 december végén Bécsben sírva fakadt mikor társaság előtt bejelentettem, hogy a románok hamarosan gyilkolni fogják a magyarokat. Kidülledt szemekkel prüszkölt, hogy a gyülölködők a hibásak azért, hogy a népek nem tudnak békésen egymás mellett élni. Pedig én messziről az eseményeket befolyásolni nem tudtam, csak, katonai ismeretekre téve szert indirekt stratégia területén, előre jeleztem, hogy a homogenizálási politika az nem egyéb, mint lassu háború. De háború! Ezért, mivel az erdélyi magyarságot el kell üldözni, be kell olvasztani és folyamatosan meg kell alázni, bozgorozni (hazátlan), vagyis amint a nemzetközi és a bel-politikai helyzet megengedi, azonnal kell szorítani a srófon. Ezt tanítják minden katonai akadémián, még a románon is. Tehát ezért, …, kell szervezni magyar ellenes progromot, hogy a magyarok beijedve, megfélemlítve elhúzzák minél nagyobb számban a csíkot Romániából.
      1990 januárjában már küldtem is Sütő Andrásnak a cigányok megszervezésére anyagokat, azzal az utasítással, hohy ezeket a cigányoknak szét kell osztani és kell segíteni nekik az önszerveződésben. Mert szövetségesekre lesz szükségünk, ugyanis hamarosan várhatóak durva magyarellenes provokációk és atrocitások. Sütő ezt meg is értette és Jakabbffy Attila (Marosvásárhely Alpolgármestere) és mások segítségével el is kezdték a cigányokkal a kapcsolatfelvételt és a segítséget is megadták nekik, hogy szervezeteket alakítsanak. Mint ismerjük 1990 marcius 19.-én a szeku kihasznált egy csendes, gyertyás-könyves egyetemista felvonulást és arra rátelepített egy súlyos provokációt, melynek eredménye 2 napig tartó harc és 6 halott, rengeteg sebesült. És a collaterals damage (másodlagos károk) pedig az erdélyi magyarság nagyszámban elhagyta szülőföldjét újra. 1990-ben volt népszámlálás 2000-ben újra, és az eredmény, hogy megint 200ezerrel kevesebben lettünk. Azóta újabb 100ezer magyar hagyta el Erdélyt. És ki vonja felelősségre az RMDSz vezetőít felelőtlen politikájuk miatt? Senki! Hisz szekus tisztek gyülekezete. A román államtól prémiumokat kapnak ezekért az eredményekért. Ők a SRI magasrangú tisztjei! Mikor akad végre olyan magyar kormány, aki ezeket a szekus tiszteket végre az RMDSz-ből kiebrudalja?
      Mert ez értelmiségi, az erdélyi is, rendkivüli módon elgyávult! Hiába várunk rájuk!
      Például az Erdély Ma portálról K.Abbé névvel ki lettem tiltva, mert bizonyítékokkal akartam kiirni, hogy az RMDSz örökös miniszterei közül kik a magas rangú szekus tisztek. Gyülöletkeltést fogott rám a Morderátor. De a Főrekesztőjük is uo. gyáva majom, aki nem enged feltenni semmi “rázós” anyagot. Kérdem én ki pénzeli ezeket? És a magyar médián végig lehet menni és megkérdezni, vajon ezt a magyarellenes alapállást ki pénzeli és mik az éredekeik ezzel? Csakis egy érdekük van: kinevelni az “újmagyart”, aki alig várja a megmentő zsidaját Izraelből, hogy végre legyen majd megint elfogadható életszínvonala. Vagy gondoljunk az iskolákban a büntudatra nevelő történelem tanításra , de jó lenne megváltoztatni, hogy az iskolákból magyarságukra büszke diákok kerüljenek ki.
      és még akkor is, ha már a hadseregünket tönkrezúzták, ellenállási mozgalmat kell szervezni. Ez pedig komoly tudást ígényel. Csak ajánlani tudom az interneten már 1997-től keringő könyvet:
      Apád: A magyar szabdságharcos kézikönyve.
      Minden szükséges tudnivaló benne van, hogy a lebukás minimális szinten való tartása mellett mégis miket tehetsz, hogy hazádat, nemzetedet megvédd!

      Kedvelés

  11. Már régen a saját fajtánkkal kellene szövetségben élni! Ezer éve járunk rossz úton, de egy erős török barátságban nem állnának fenn mai problémáink!

    Kedvelés

    1. ihaj-csuhaj-nak
      Sorolja fel a törökön kivül, hogy kiket tart a rokonainknak. Ne feledje, hogy mostanában a génkönyvtár kutatása folyik és probálják beazonosítani, hogy melyik génünk miért felelős. Állítólag a magyarság 93%-a 4 európai ősapától származik. Kazahsztániakat, Ujgurokat se felejtse ki a rokonaink közül. De a horvátokat se és a lengyeleket se, és a Bul-Gar, Hun-Gar, Mag-Gar neveken is gondolkozzon.
      Viszont a felhívása teljesen ésszerű: a testvérnépekkel fel kell vegyük és szorosra kell fűzzük a kapcsolatainkat. Csak melyek ezek a testvérnépek? Emiatt nyomatják a Magyartalanító Akadémián a teljesen téves származástudatot: Ázsia vérgőzös mocsaraiból törtünk a civilizált Európára! És népekkel rokonítanak össze bennünket és ezt minden elaljasult történésszel bizonyattatják!

      Kedvelés

  12. K.Abbé-nak
    Röviden a turáni népeket, az Arvisura szerint az 24törzs.
    Ezen törzsek mai leszármazott népeit, amely népek mindmáig nagyjából ugyanazon északi szélességen élnek 50 és 40fok között.

    Kedvelés

    1. látom fennebb szapulják egymást.
      hasznosabb lenne, ha az itt felvázolt súlyos problémára probálnánk közösen megoldásokat találni.
      Ez a javaslatod bizonyára jó, csak miképp valósítsuk meg? Ezek a magán kezdeményezések nem elegendőek, de hasznosak, mint pl. Hosszú István szájsebész lovastúrája Kazahsztánig és vissza, stb. sajnos nem elégségesek ami a sorsunk jobbrafordulását illeti. S arra meg pláné nem, hogy egy ilyen súlyos ügyet, mint a Kárpátmedence betelepítése, megakadályozhassunk.

      Kedvelés

      1. A mi sorsunk semmiképp nem fordul jobbra, amit tehetnénk az az, hogy nem így hagyjuk itt ezt a világot, nem ebben a formában adjuk tovább az utánunk jövőknek.
        “mint a Kárpátmedence betelepítése,”
        A haza azé, aki tele szüli mondta ezt talán harminc éve Fekete Gyula!……..És ahol ezt megtehetnénk az Budaházy György Hunniája.

        Kedvelés

  13. Czakó Istvánnak “(De ahogy olvasom, Gondolkodó nem is beszélt kollektív felelősségről, csak arról, hogy nem illő kivonni magunkat a NÉP – mint gyűjtőfogalom – alól.)”

    Mondatának ezt a részét,: “csak arról, hogy nem illő kivonni magunkat a NÉP-mint gyűjtőfogalom- alól”
    értelmezhetem úgy, hogy a becsületes cigány viselje el a nem becsületes cigányok tettei miatt kapott előítéletet? Mert neki sem illő kivonni magát a TOLVAJ CIGÁNY- mint gyűjtőfogalom- alól?

    Kedvelés

    1. Kedves “ihaj-csuhaj”!

      Köszönöm ezt a hozzászólását. Sok mindent tisztázott. Egyrészt azt, hogy Ön olyan ember, akit az indulatai vezérelnek, és képtelen uralkodni rajtuk. Másrészt azt, hogy vagy szövegértési gondjai vannak, vagy azt, hogy szereti a dolgokat úgy tekinteni, ahogy azok az Ön számára kedvezők, függetlenül a tényektől.

      Önt nem zavarja, hogy én nem minősítettem a NÉP fogalmát. Nem osztottam fel paraszti népre (vagy a nép paraszti részére), értelmiségi népre,… Sem hülyékre, gazemberekre vagy egyebekre. A NÉP-en, mint fogalmon, egy ország lakóinak adott (az országnak megfelelő) állampolgárságú, felnőtt (tehát a közügyekben résztvevő), de nem felsővezetői (tehát nem vezető politikusok, gazdasági felsővezetők, nagy vagyoni befolyású felső tízezer) részét szokás úgy általában érteni, vagyis az egyszerű embereket (akik lehetnek parasztok, értelmiségiek, hivatalnokok, kisebb szintű vezetők,… egyen-egyenként).

      Ön viszont máris összemossa az Ön minősített elnevezésével az enyémet. Mert ugyebár a CIGÁNY, mint gyűjtőfogalom, nem azonos annak azzal a részével, amivel Ön érvelt!

      Tehát a választ Ön meg is adta, hiszen a cigány származású embernek illetlen kivonnia magát (azaz megtagadnia ezt az elnevezést) a CIGÁNY, mint egy népcsoport elnevezése (gyüjtőfogalom) alól. De természetesen teljes joggal kéri ki magának a TOLVAJ CIGÁNY elnevezést, és helyes is, ha ezt megtagadja.

      Még egy példa, hogy jobban értse. Tegyük fel, Önnek van egy kiskorú, tehát GYERMEK elnevezéssel illethető gyermeke. Gondolom, Ön is ideges lenne, ha valaki Ön előtt GYERMEKBŰNÖZŐ-nek nevezné, pedig ilyenek is vannak. Ők is gyermekek, csak a gyüjtőfogalomnak egy szűkebb (minősített) csoportjába tartoznak.

      Üdvözlettel: Czakó István

      Kedvelés

      1. Nos Czakó úr, hogy ki mos össze bármit is, az ezen írása után nem kérdéses. Szövegértési gondom nincs, ahogy önnek sincs, mert ön csak csúsztat ám érti jól amit írtam! Hogy rám hazudja, hogy indulatok vezérelnek, ez a hozzáállás is ismerős, minden nemzeti oldal az önhöz hasonlókkal van tele, akik szervezetten eltérítik mindennek az irányát, az olyanok miatt mint amilyen ön is jár a nemzet húsz éve egy helyben!
        Megkérdezhetem kedves Czakó úr, …..Hányan vannak?

        No Isten áldja kendteket!

        Kedvelés

  14. Czakó Istvánnak:
    Apád: A magyar szabadságharcos kézikönyvében sok kiut van felmutatva.
    Sajnos csak az interneten cselleng ez a könyv 1997 óta, de mégsem ismeri senki, Néhányan a 2006-os szeptemberi ellenállók közül mondják, hogy ismerik, de mégse tudtak belőle fontos dolgokat felidézni.
    Innen lehetne minden arra képes magyarnak megtudnia, hogy miképp lehet egy ilyen folyamatnak ellenállni, a lebukás veszélyének minimálisan tartásával, mint a Kárpátmedence elfoglalása.
    Ehhez nem kell 10 millió harcos, de kell 10 millios hátország. Kell a hátország büszkesége, hogy támogathatja a harcosokat, az ellenállókat!
    Igy megy ez a baszkoknál is. Amikor Spanyolország biztonsága romokban hevert, akkor sem voltak a földalattiak többen mint 150 harcos.

    Kedvelés

  15. Igen K.Abbé Úr sajnos kiveszett.
    Nem, nem láttam.
    Sajna az európán végigsöprő liberalizmus forradalma óta védekezik az értelmiség: “én ezt nem tehetem meg, nekem családom van…”és meg kell hagyni működik a rendszer szőnyegjének szélén táncoltatásuk. Hátha feljebb lehet lépni s nem vissza. Azért a pénzért. A hatalom csillanó morzsáiért. Az áporodott szagú szalonok diszkrét fülledtségéért. A kényelmetlenség feladása helyett az alacsonyabb rangú néprétegektől megkülönböztető társadalmi jólét illúziójáért.
    Vesztünkre.
    T.istván meglátásával egyet kell értsek, elképesztő méretű a felelősségük. Ha egy legfrissebb zavada színdarab kapcsán sem hallani tiltakozásukat, mit várhatunk a betelepítés teóriával kapcsolatban, amely mára gyakorlati módon jelenik meg.
    Mindössze egy mai martonyi kijelentést: “a zs.-nak teljes biztonságban kell élnie.. amely nagyon fontos nekünk.. mindannyiunk számára nagyon fontos, hogy a zsidóság megőrizze hagyományait, identitását, vallását, értékeit”.
    A többi kisebbség önkormányzattal megjelölt. A magyar újabban gondoltbűn-tenorista. Megtűrt kiszolgáló és mindig az elnyomandó. Hát nekem ne nyilatkozgasson senki a nevemben!!!
    Minél inkább nő a presszió, annál inkább fejlődik az ellenállás. Azonban az értelmiség nélkül a magyar továbbra is marad kényszeredetten vállalt belső emigrációjában.
    Egy ideig

    Ígéretes könyvnek tűnik, kösz

    Kedvelés

  16. Én amondója vagyok, hogy a lábát egy Rózsi se tegye ide!
    Nem tárt karokkal fogom őket várni, hanem jó hosszú karókkal.
    Ülnének inkább ott, ahol vannak és próbálnának békésen megférni a palesztinokkal.
    Hogy lehet, hogy ezek akárhova mennek ezen a világon sehol sem tűrik meg őket? Mindenhol kiviselik magukat. A világ lehetőséget teremtett nekik, hogy újra lehessen hazájuk és a sok fölösleges gyűlölködés miatt ott sem tudnak megmaradni.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.