A miskolci DK is csatlakozik Gyurcsány Ferenc éhségsztrájkjához – a miskolci JOBBIK KÖZLEMÉNYE

A miskolci DK is csatlakozik Gyurcsány Ferenc éhségsztrájkjához, melyre az alábbi közleménnyel kívánok reagálni:

A Demokratikus Koalíció nevű illúzió Miskolcon is bemutatja a Gyurcsány Ferenc rendezte éhségsztrájk című tragikomédiát akkor, amikor önként vállalt PR-éhezéssel kíván tiltakozni a választási rendszer tervezett átalakítása ellen…

Tiltakozhatna a város eladósítása, a közbiztonság végzetes lezüllesztése, a miskolciak egzisztenciális kiszolgáltatottsága ellen is, mégsem ezt teszi. Valószínűleg azért, mert képviselői tisztában vannak vele, ez esetben saját maguk ellen tüntetnének, hisz az MSZP frakció tagjaiként maguk is részt vállaltak Miskolc tönkretételében.

A DK ennek megfelelően most sem Miskolcot félti a Fidesztől, csupán saját magát. A DK képviselői most sem a miskolciakért tüntetnek, hanem saját magukért, s egoizmusuktól elvakulva már azt sem veszik észre, hogy eközben Miskolcon sokan épp a Gyurcsány-féle ámokfutás miatt kénytelenek nem egy napig, hanem hosszú évekig éhségsztrájkolni. Nem PR-ból, hanem mert nincs miből jóllakniuk. Se nekik, s ha a DK-MSZP koalíción múlik, a gyermekeinknek sem.

Jakab Péter

Jobbik B-A-Z megyei és miskolci alelnöke,

Miskolc MJV önkormányzati képviselője

NIF kiegészítés: Ez érvényes az egész országban az MSZP-re, DK-ra és LMP-re! (Híradmin)

Nemzeti InternetFigyelő

6 című bejegyzés “A miskolci DK is csatlakozik Gyurcsány Ferenc éhségsztrájkjához – a miskolci JOBBIK KÖZLEMÉNYE” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Az egyik hazaáruló, nemzetpusztító a másikra szór tücsköt-bogarat, ebben az álságos komédiában!
    Közben pedig az ország lakosságának 40-41 %-a szegény, hivatalos statisztikai adatok szerint (…tehát a valóság ennél bizonyára több…) – és valóban koplal.
    Folyik a hazudozás, figyelemelterelés, kábítás, nagyüzemi módon.
    A nemzet pedig egyre csak tűr és tűr…
    Nagy Péter

    Kedvelés

  2. Hátha egyre ragályosabb lesz ez a hisztéria s végleg elhalnak az annyi átkot, nyomoruságot, szenvedést hozók utolsó leszármazottjai is!
    Tiszta lappal kezdenénk az új évet. Nem lenne rossz ajándék a népnek.

    johannesbmf1

    Kedvelés

  3. Ha a Fidesz megtartotta volna igeretet, azt, hogylesz elszamoltatas, akkor most a pojaca nem a Kossuth teren bohockodna, hanem a bortonben csucsulne. Kb. 40 evig! Vagy eletfogytiglan.
    delvideki

    Kedvelés

  4. Az ehinsegert, szegenysegert, rettenetes kozbiztonsagert felelos az MSZP, a FIDESZ, az SZDSZ es az osszes kormany, a gengsztervaltas ota.
    Jo lesz, ha ezt nem felejti a magyar nep !
    Szamon kell kerni a sok pusztulast, nyomort, buntetlen bunozest, vagy ha a vegso pusztulas kellemesebb, akkor csak kussolni.
    Pasztorfi Istvan

    Kedvelés

  5. Remélem,hogy éhen döglenek az élősködő férgek – persze a “gördülő éhségsztrájktól biztos nem.
    “A nemzet pedig egyre csak tűr és tűr…
    De vajon meddig?
    H.B.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.