Nemzeti sors…. Schmitt Pál után

Payerne

New Erika, belle Hongroise, sensuelle et raffinée, sexy,…

Tél.: 076 220 76 18

Voir détails„

A fenti hirdetést a Le Matin Dimanche-ban találtam. Van ezernyi hasonló sok nyugati lapban. Erre vagyunk jók, így tudunk megélni. Nem Magyarországon, tisztességes munkából, tisztes magyar állampolgárként, hanem európai segédmunkásként, nyugati narkósok, jobb esetben milliomosok kurvájaként, alulfizetett bébiszitterként, vagy Amerikában, négereknél takarítói munkát vállalva… és sorolhatnám az alantas lehetőségeket.

Ez ma a magyar sors. Igaz, idehaza sem jobb a helyzet. Hatalmukkal és pénzükkel visszaélő embertelen újgazdagok cselédjeként, a nyugati cégek magyarországi házalójaként, munkájukért remegő rabszolgákként élünk saját hazánkban. Jog és törvény nem vonatkozik a kisemberre, hiszen az is csak annak áll a rendelkezésére, akinek pénze van, barátai vannak a felsőbb körökben. Az úgynevezett elit köreiben. Ide jutott a magyar társadalom, s a szakadék felé vezető lejtőnek még nincs vége. A jelen állapotok okozója nem más, mint a mindenkori magyar államvezetés dicstelen és mindig mások érdekeit szolgáló ostoba és hazaáruló politikája. Nemzeti sors…. Schmitt Pál után Tovább olvasása

Olimpikonok levele Schmitt Pálhoz, a MOB tiszteletbeli elnökéhez

Kedves Bajnoktársunk, Barátunk!

    Megértéssel és őszinte együttérzéssel fogadtuk a személyedet ért sportszerűtlen és méltánytalan támadások után bejelentett döntésed. Szeretnénk kifejezésre juttatni elismerésünket és köszönetünket azért a lelkiismeretes munkáért, amellyel Magyarország Köztársasági elnökeként két éven át legjobb tudásod szerint vezetted az országot.

    Büszkék vagyunk a magyar és a nemzetközi olimpiai mozgalomban végzett több évtizedes eredményes tevékenységedre.

    Köszönjük azt a támogatást, barátságot és a kitüntető figyelmet amellyel elnöki munkád során bennünket bajnoktársaidat és az olimpikonokat segítetted.

    Olimpiai szolidaritással sok sikert kívánunk további életutadhoz.

    Az Olimpiai Bajnokok Klubja elnöksége

Forrás: (OS – Országos Sajtószolgálat)

Nemzeti InternetFigyelő

Terjed, hogy Gyurcsány pécsi szakdolgozata sincs rendben, de a PTE nem adhat ki adatot – VIDEÓ

A hétfőn lemondott köztársasági elnök plágiumügye kapcsán számos fórumon merültek fel több más politikus diplomájával kapcsolatban is kétségek. A volt államszocialista éra alatt egyetemi-főiskolai papírhoz jutó politikusok közül kommentelőink többször említik Gyurcsány Ferenc ex-miniszterelnök tanulmányait: van aki tudni véli, hogy az egykori függetlenített pécsi KISZ-titkárnak például az államvizsga előtt mindenki számára kötelező szakdolgozatot sem kellett megírnia. Mellár professzor, a pécsi közgáz egyik akkori tanára szerint, ha Gyurcsányt kellett vizsgáztatni, aznap reggel megcsörrent a telefon – minden alkalommal a pártbizottságról hívták a tanárt.

Az egyik legérdekesebb – és bár megpróbáltuk, jelen állás szerint nem ellenőrizhető – híresztelés szerint a nyolcvanas években Pécsett a KISZ egyik vezető tisztségviselőjeként tevékenykedő politikus úgy kapott főiskolai diplomát, hogy nem adott be szakdolgozatot. A kommentelő szerint Gyurcsány a miniszterelnöki honlapján azt írta egykoron, hogy egyetemi diplomát kapott, amit többszöri e-mail váltás után módosított főiskolaira, de közben azzal a „képtelenséggel” érvelt, hogy utána átment a közgázra és egy közös szakdolgozatot adott be… Terjed, hogy Gyurcsány pécsi szakdolgozata sincs rendben, de a PTE nem adhat ki adatot – VIDEÓ Tovább olvasása

Erkölcstelen értelmiség – avagy Paktumország fiaskói – (Utózöngék gyanánt, vagy helyett)

Varga Tibor szokta volt gyakorta mondani: „Az igazság nem mennyiségi kérdés. Ha tízezren ordítják a hazugságot és csak egy az igazat, akkoris annak az egynek van igaza”.

Ezen azt hiszem mindannyiunknak érdemes lenne elgondolkozni. Főként egy olyan országban, ahol a szekértáborok azonnal és zökkenőmentesen átlépnek erkölcsön, morálon, etikán, egyáltalán bármin abban a pillanatban, hogy az ő kutyájuk kölyke botlott meg, ha a tőlük szalasztott ún. nagyemberről derül ki utólag, hogy mégsem makulátlan az, aminek illene makulátlannak lennie.

Mindazonáltal Kövér László elnök úr – akivel magam egyébként kevésbé szimpatizálok – ezegyszer úgy tűnik megemberelte magát, s ha megnyilatkozása érdemi változást nem is hozott, de végre egyszer a törvényhozás házában is ki merte mondani az igazságot, nevezetesen, hogy a posztkommunista utódpártnak az égadta világon semmi keresnivalója sincs ott. És nem jogi alapon nincs, mert a jogi alap az bizony rendkívül megengedő ám, így is, meg úgy is, hogy úgymondjam, sokféleképpen lehet értelmezni, hanem minden egyéb más, emberi mércével mérhető alapon! Már kezdtem azt hinni, hogy egy pillanatra visszatért a Bibó Szakkolégium egykori nagyhajú odamondóemberének vagánysága, ám hamar csalódnom kellett. Erkölcstelen értelmiség – avagy Paktumország fiaskói – (Utózöngék gyanánt, vagy helyett) Tovább olvasása