4 című bejegyzés “A Moszad, az “Élet menete” és az Új Hajnal Rend (videó)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Köszönet a NIF-nek, hogy közreadta ezt az őszinte, tiszta hangot!

    Legyen bármi is a fedőneve, bármilyen az egyenruhája, az ilyen elszánt, bátor szervezet(-ek)re szükség van, és egyre nagyobb szükség lesz a közeljövőben.Tiszteletet érdemelnek, nem gúnyolódást.
    És, ha majd összefognak, (s nem egymást fikázzák), akkor komoly erővel járulnak hozzá Magyarország és a Nemzet felszabadításához.
    Nemzeti Arcvonal, Nemzeti Őrsereg, Magyar Gárda, Új Magyar Gárda, és a többi “GÁRDA” A barikád egyazon oldalán áll, de csak összefogva lehet eredményes!

    Kedvelés

  2. Nem vagyok pánikbeteg, és híve az összeesküvés elméleteknek de valakik minden áron polgárháborút szeretnének kirobbantani. Vagym ez csak egy téveszme részemről??

    Kedvelés

  3. Mit mondjak…remellem a sok faradsagos munkatok eredmenyes lessz es azok akik ellenzik mert a homaly elsotetieti a a fenyt a fejekben idovel azok is belatjak hogy ha ez az impotens kormany keptelen lepni mert a sok sapkas metszett testreszu emberek tele beszelik az elferditett valosaggal a nepet akkor egyszer majd talan rend is lessz ebben a szenvedo orszagban ahol sajnos a sajat nepet nyomjak el az idegen ajkuak legyenek azok a semmit tevo rasszistanak mondott nem ma barnult meg nem nevezett tisztletre nem meltatott emberek a sok kis sapkas David csillagos polgarokkal egyutt akik mindenhova belopakodnak es sajat maguknak torveny es lehetoseget formalva probaljak elferditeni a valosagot a magyar nemzet ellen . Kivanok sok sikert es energiat a munkatokhoz es sok kovetoet akiknek a szemuk nyitva van hogy a homalybol a feny fele vezessek a nemzetet! Kivanok mindenkinek erot es egeszseget a nemes cselekedethez! Ugy legyen!

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.