Tragikus tévedés

A jézusi szeretet vallása és a szerves fejlődés helyett, ismét a monetáris diktatúrát választotta Európa.Valami ködös fejlődési ideált láthat maga előtt a brüsszeli adminisztráció és ebbe belerángatták a még a nemzeti és „demokratikus” választásokon nyerő, s részben jóhiszemű politikusokat is. Pl. Vaclav Klaus így nyilatkozott erről: „A pénzügyi unióra való áttérés újabb lépés az egyes európai országok szuverenitásának megszüntetéséhez.” Én talán annyiban módosítanám ezt a gondolatot, hogy már maga a közös pénz kialakítása is előrevetítette ezt az un. „szuverenitás megszüntető” célt, s ennek a végső állomása lesz az USE, tehát az Európai Egyesült Államok.

Ha egy kicsit is tájékozottak vagyunk, akkor megvilágosodhat számunkra az ok, hogy miért is van erre szükség. A pénzügyi világgyarmatosítás eszköze eddig a szabad pénzügyi spekuláció volt, tehát szabadon vissza lehetett élni a virtuális pénzteremtés jogával, amit a közjót szolgáló államoknak nem lett volna szabad soha átengedniük a gátlástalan haszonszerzésben érdekelt magánszférának.

Ezt a szabad pénzügyi spekulációt roppantotta meg a pénzügyi luftballonok szabályozatlan fújogatása, amelyben megingott az egész világ pénzrendszere. Sőt még az is kiderült, hogy a virtuális pénzek kontrolálatlan kibocsátásának óriási a veszélye. Ám a pénzügyi diktatúrát „üzemeltető” magánbankrendszer nem olyan új szabályozást akart bevezetni, amely saját lehetőségeit szűkítené, hanem olyat, amely a világ totális uralmához – tehát egy pénzügyileg irányítható világkormányhoz – vezet.

Az európai pénzügyi unió csak egy földrészt egyesít most e cél érdekében, de ennek a hatása nagyon is kézenfekvő az emberiség életében. Az eddigi világháborúk is a pénzügyi struktúrák láthatatlan kezének hatására alakultak ki, s a gazdasági válságok: ugyanígy. Ha tehát megvalósul a teljes európai központosítás a pénz manipulátorok elképzelése szerint és vezetésük alatt, akkor nem kell többé nagy világháborúkat indítani, mert elég lesz a világ népességét gazdasági módon – tehát az élelmiszer és „egészségügyinek” álcázott gyógyszeripari lobbik segítségével – szabályozni. A pénzügyi világgyarmatosítás ugyanis magát a pénz értékmérő szerepét használja ki arra, hogy egy parazita, s így értékteremtésre képtelen társadalmi kasztot helyez a hatalomba úgy, hogy a szerepüket valami fontos és nélkülözhetetlen tevékenységnek állítja be. Ezzel ember-milliárdokat téveszt meg, s azok szinte önként és dalolva mennek a tőke vágóhídjára.

Nem valami baloldali marxista vagyok, tehát nem a fűnyírós egyenlőség híve, hanem a szerves fejlődésé –mondhatni engem kulturális kreatívnak is –, de az számomra is teljesen világos, hogy tragikus irányba vezeti az emberiséget a bankárkaszt pénzügyi diktatúrája. S az igazi tragédia az, hogy ennek a diktatúrának világon egyetlen és bevált ellenszerét, a magyar közjogi hagyományt nem továbbfejleszti most a hazai politikai osztály, hanem elhallgatja.

Sőt, a törvénytelen államból megpróbál törvényest varázsolni úgy, hogy közben gazdasági szabadságharc címén feladja a szuverenitásunk maradékait is. A tragikus tévedés tehát egy látszólagos fejlődés irányába tett lépéssorozat, amely feladja azt az utat, amelyet számunkra – mint a tudás népe számára – kijelölt a történelem mozgatója, a Teremtő. Ezzel valójában eldobjuk magunktól a szerves fejlődést, s elfogadjuk a parazitizmus vérszívását, eltűrjük a ránk tett bilincseket. Sőt, mintha magunk bilincselnénk meg magunkat.

Dr. Bene Gábor S.

Nemzeti InternetFigyelő

6 című bejegyzés “Tragikus tévedés” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. A Habsburg monarchia szétverői rájönnek mégis kéne? “Életképtelen, mert részei divergálnak” Mondta 1 huszártiszt 1814 lipcsei csata hőse!

    Kedvelés

  2. “A végleges változat, amelyet főképp a Demokraták szavazataival 1913 végén fogadtak el”
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Woodrow_Wilson

    100 ev,szep,kerek evfordulo.

    Ez ido alatt “sikekult” gallyra vagniuk a vilag termelo-gazdasagat es az eredetileg csak eszkozkent funkcionalo penzrendszeret.

    Gondolom,nem keves (,de jol jovedelmezo)munkajuk fekszik benne.(1. es 2. Vilageges + sok-sok tersegbeli es regionalis haboru.Termeszetesen,sok-sok millio halottal,rombolassal,majd ujjaepitessel,…stb.)
    Ok az UJ VILAG REND-et meghirdetok es az azt megvalositani szandekozok tarsasaga.Mivel szandekaik es tetteik egy eletellenes vilagot tarnak elenk,ezert ez az eletellenes terv es szandek nem megvalosithato.Sehol a vilagon.
    Vajon most “sullyednek” vagy/es “emelkedne” ?
    “…ha süllyedünk, a forradalmi proletáriátus élcsapatává válunk, ha emelkedünk, velünk emelkedik a ‘pénztárca’ szörnyű hatalma.”
    http://szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Ket%20torzs/Ket%20torzs-het%20torzs.htm

    Bizony,ez tragikus tevedes volt.
    Remelem,mielobb felebred a vilag ebbol a “KABULAT”-bol.A “vilagban” mi,magyarok is benne vagyunk.
    Szent Koronank sug nekunk,csak figyeljunk oda!

    (A Habsburg meg a “HAS” burg.)

    Kedvelés

  3. Azt, amit Bene Gábor vázolt pár soraiban, Lord Rothschild röviden és tömörem így magyarázta: “Adjátok nekem a bankokat, és nem érdekel kik hozzák a törvényeket.” Aki a penzt uralaja, uralja az ország gazdaságát és az ország politikáját. Hitler megbocsájthatatlan bûne az volt, hogy a Márka értékalapját a termelés tette. Tehát ezzel kiküszübölte a spekulációt. Természetes, hogy vesznie kellett.
    Röviden: Bene Gábor írása egy nagyon jó figyelmeztetô, amit érdemes szemelôtt tatrani.

    Kedvelés

  4. Hamvas Béla A primitív emberről!
    Olvasni többet kéne, mint szónokolni!
    A primitív ember életének fő jellemvonását abban találták, hogy totemisztikus. A totem jel, jelvény, esetleg kép vagy ehhez hasonló külső dolog. A jel vagy kép azonban nem közönséges tárgy, hanem a
    primitív életében és hitében átvitt értelme és jelentősége van. Ilyen totem a civilizált népeknél a nemzeti hős neve vagy szobra, a zászló, a nemzeti dal.(Ez esetben a „Szent korona” tan!) Totem úgy keletkezik, hogy az ember a tömegben nincs tisztában a nem. zet, a faj, a nyelv, a közös népi sors jelentőségével, és a közösség. Az a primitivizmus, amelyben a modern tömeg él, és amely a visszaképződésben nemsokára annyira jut, hogy egyenlővé lesz a pápuákkal és négerekkel!

    Kedvelés

  5. Lehet, hogy rosszul értelmezem: A pénzügyi únióba való belépésünk jelenleg semmi rizikóval nem járt, mivel csak akkor lennénk aktiválhatók, ha beletenyerelünk az eurozónába vagyis: bevezetjük az Eurot. Nem fordulhat-e elő, hogy Orbánék taktikáznak és nyugodtan belerántanak bennünket annak tudatában,, hazánkban az Euro már nem kerül bevezetésre, mert addigra az EU atomjaira hullik?

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.