Közúti közlekedést érintő változások 2011. július 1-étől

Cél: a BÜNTETÉS!

Jó tudni!! Mindez a “rend” védelmében – lehet a pénztárcákat nyitogatni, mert ha van sapkája, azért, ha nincs, meg azért BÜNTETNEK!!!  Ok mindig lesz, ebben semmi kétség!!!

Felháborító az egészben, hogy a közlekedés garázdáit képtelen kiszűrni a rendőrség. Azokat, akik magatartásukkal ténylegesen fenyegetik a többieket.

Láthatóan az egész arra megy ki, hogy a legapróbb szabálytalanságért is hatalmas összegeket lehessen kiszabni büntetésként. Valóban az lesz a helyzet, hogy lényegében azokat büntetik, akiknek gépjárműve van. Mert ezek alapján valóban mindenért büntetni lehet.

Mellékletek:

1.) Közlekedést érintő változások – 2011

2.) PONTRENDSZER

Nemzeti InternetFigyelő

2 című bejegyzés “Közúti közlekedést érintő változások 2011. július 1-étől” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Megjegyzés:

    A háttérhatalom utasításait maximálisan teljesítő és ,a magyar emberről az utolsó, bőrt is lehúzni akaró, PÉNZ BEHAJTÁSRA szakosodott JAFFA KORMÁNY ,intézkedése többek között a sebesség túllépését 30ezer forint-300ezer forintba határozza meg. Ehhez GPS mérést alkalmaznak.

    Ennek alapján kiküldött határozat a „szabályszegés” helyét egy olyan házszámba határozza meg,amely /aki ismeri a GPS-t tudja miről beszélek /valójában nem létezik a GPS szerint. Meg adnak még koordinátákat,melyek alapján a GPS által beazonosítani sem lehet. Mindezt teszik egy kritikus helyen,ahol és sok lehet ilyen,meg lehet győződni,helység vége után is lakott területet tart nyilván a GPS!

    Jó volna ha nagy tudású nemzettestvéreink vizsgálnák annak lehetőségét,hogy a GPS esetleges hibalehetőségét figyelembe véve történt e valódi szabályszegés!? Egy „bemért” sebesség korlátozott hely esetén lehetséges e egyáltalán pár száz méteres tévedés? MERT EZ NEM MINDEGY!!!
    Szabó József
    http://www.hitvallasom.hu

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.