Bill Gates egy tömeggyilkos? – Robert F. Kennedy komoly állításai

Robert F. Kennedy – a meggyilkolt amerikai elnök, John F. Kennedy unokaöccse -, rendkívül szigorúan kritizálja Bill Gates személyét és főleg a globális oltási kampány-mániáját.

„Bill Gates számára az oltások egy stratégiai “jótékonysági” tényezők, amelyek táplálják az oltással kapcsolatos vállalkozásait (ideértve a Microsoft törekvését egy globális Vac-ID társaság irányítására), és nemcsak ellenőrzést, de diktálási lehetőséget is adnak neki a globális egészségügyi politikák felett – leginkább mint a vállalati neoimperializmus egyik vezetője.

Tovább olvasom>>>

4 című bejegyzés “Bill Gates egy tömeggyilkos? – Robert F. Kennedy komoly állításai” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ez lehet, de az állításokra mi a bizonyiték? Ha tényleg igaz akkor ennek világviszonylatban nagyobb hangot kellene adni.

  Kedvelés

 2. Régen tudjuk már, hogy ez így van, de az emberek nem akarják elhinni mert csak a Tv előtt ülnek hallgatják az agymosásokat és elhiszik, hogy az-az igaz. Emberek ha vennétek a fáradságot tájékozódni kinyitni az elméteket és túl látni mindazon a sok maszlagon, amit öntenek ránk talán még lehetne változtatni mindazon, ami nemsokára ne fog érkezni. Én döbbentem veszem észre, hogy az emberek mekkora sötétségben élnek és sajnos nem is akarnak a fényre menni. Nagyon jó munkát végeznek az emberiséggel olyanok, mint a zombik. Ébredjetek már fel vagy túl késő lesz. A félelmeteket használják ki. Mitől féltek tényleg mitől valaki Mo díja már meg, attól hogy vissza kapod a saját életed, ha időben felébredsz és magadnak kell irányítanod? Igaz talán kényelmesebb, ha más irányítja és neked már nem kell gondolkodnod majd gondolkodik más helyetted. Nagyon szomorú vagyok de remélem nem túl késő, hogy az emberek felébredjenek

  Kedvelik 1 személy

  1. Nos nagyon szeretnéd az embereke beskatulyázni a saját tetszésed szerint , csakhogy nem vagy annyira hatással még önmagadra sem , nagyon jól tudják felmérni a gondolkodó emberek a helyzetet , csak épp azt is felmérték , ha nem tud változtatni akkor fölösleges energiát pazarolni -Hát ennyi lenne a valóság , mindennek megvan a maga ideje –a többséget meg egyáltalán nem zavarja és nem is fogja .

   Kedvelés

Hozzászólások lezárva.