Jótékonysági est a nemzeti jogvédelem javára

„Nekem a kérés nagy szégyen, adjon úgy is, ha nem kérem” – írta Nagy László Adjon az Isten című költeményében. Hatványozottan igaz ez a nemzeti jogvédelem ügyére, amelynek harcosai afféle szegénylegényként egyenlőtlen feltételekkel küzdenek a pénzzel degeszre tömött globalista szervezetek ellen. Összehasonlításképp jó tudni, hogy az olyan kártékony politikai aktivista egyletek, mint a Társaság a Szabadságjogokért, az Amnesty International vagy a Helsinki Bizottság, évente több százmillió forintból gazdálkodhatnak, miközben a Nemzeti Jogvédő Alapítványnak és a Nemzeti Jogvédő Szolgálatnak mindössze egy-két millió forint áll rendelkezésére egy esztendőben.

Az áldatlan helyzeten változtatandó a Nemzeti Jogvédő Szolgálat farsangi jótékonysági estre hívja hazafias és szolidáris támogatóit. Az est célja a meghívóban foglaltak szerint „a sorosista patriofóbok-liberálisok külföldi és hazai jogi pergőtüze elleni nemzeti jogvédő küzdelem támogatása, forrásainak növelése, a nemzeti jogvédők és a támogatók összekapcsolása.”

A farsangi jótékonysági estre február 15-én 19 órától kerül sor a budapesti Szent Margit Gimnázium dísztermében (1114 Villányi út 5-7.) Az esemény programjában filmvetítés, zene, tánc szerepel, játszik a Madarak zenekar. Felszólalnak a Nemzeti Jogvédő Szolgálat és Alapítvány vezetői, képviselői, partnerei, többek között dr. Zétényi Zsolt és dr. Gaudi-Nagy Tamás. A támogatás 8000 forint, a belépés regisztrációhoz kötött, a résztvevők tombolán értékes ajándékokat nyerhetnek.

Regisztrálni a

http://nja.hu/informaciok-nja/aktualis-informaciok/regisztracio.jog

internetes felületen lehet, a támogatást február 14-én 16 óráig lehet utalni az ERSTE BANK 11600006-00000000-29912821 számlaszámra, a közleménybe kérik beírni: NJSZ RENDEZVÉNYT TÁMOGATÓ, név és e-mail cím.


Tavaly decemberben jelent meg meg a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője, dr. Gaudi-Nagy Tamás Az európai értékek és a nemzeti önazonosság elleni globalista-patriofób támadások, és az ellenük való védekezés nemzetállami, jogvédő és civil eszközökkel című tanulmánya. Az előszót jegyző Varga Domokos György lényeglátóan állapítja meg, hogy a liberális jogfelfogás nem a demokrácia és az egyén jogainak védelmezője, hanem annak gyengítője, ezért létjogosultsága van a közösséget fókuszba állító nemzeti jogvédelemnek és önvédelemnek.

Fotó: Somfai Sándor/Demokrata
FOTÓ: SOMFAI SÁNDOR/DEMOKRATA

Munkájában Gaudi-Nagy Tamás kísérletet tesz az európai nemzetek és értékeik kontúrozására, az Európa-lényeg megragadására. A műfajból és a terjedelemből adódóan ez nem tudományos-szociológiai aprólékoskodás, inkább, mint a szerző írja, „szívünkkel és zsigereinkkel érezzük.” Mindazonáltal érzékletes és megfogható ez a pozicionálás: Gaudi-Nagy Tamás a keresztény ünnepkörre felfűzött rituálékat, a klasszikus képzőművészeti gyűjtemények és a jól beazonosíthatóan európai zeneművek által kiváltott érzést, a családi gazdaságokra, kisüzemi borászatokra, manufaktúrákra épülő vidék-Európát hozza fel példaként – csupa olyan élményt, amely Európában a sokszínűségben és sajátosságban is bárhol ismerős és otthonos számunkra.

A szerző tanulmányában részletes, konkrét példákat hozva rámutat, hogy az emberi jogi rezsim, avagy az emberijogizmus „olyan öncélú és globalista érdekkörök szándékait szolgáló ideológiává vált, amelyben a szupranacionális szervezetek a jog parancsaival és szankciókkal kényszerítik az embereket az általuk elképzelt idealizált emberképnek való megfelelésre.”

Multikulturalizmus, egyén és közösség viszonya, jól fizetett zsoldosokból álló szervezett hálózatok – kor- és kórtünetről, mai világunk legfontosabb kérdéseiről ad diagnózist Gaudi-Nagy Tamás, szembeállítva az önfelszámoló nemzeteket az önvédő nemzeti állam modelljével. A nemzeti jogvédő európai szintű patrióta jogvédő ernyőszervezetek, intézmények kialakítását javasolja erős és hatékony partnerszervezetekkel, megfelelő forrásokkal és szakembergárdával, mely hatékonyan szállhat szembe az Európa-ellenes hálózatokkal.

MAGYARORSZÁG 

Demokrata

4 című bejegyzés “Jótékonysági est a nemzeti jogvédelem javára” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A multikulturális jogvédő banda , harcol a jogokért , igen ám , de a kötelezettségekről egy szót sem ejt , akkor hol itt a demokrácia ? vagy valóban egy zsoldos banda ? Jó lenne meghallgatni . sajnos nem tudok ott lenni —

  Kedvelés

  1. A fátylat vagy inkább az áthatolhatatlan ólomkerítést le kellene bontanod, hogy legalább a világ ingereit fel tudd fogni. A felfogás után próbáld meg értelmezni. Ha ez sikerült, akkor már alkothatsz “igaz” véleményt, bár még ez sem biztos.

   Kedvelés

 2. Az egyenlőtlen feltételekkel küzdés “csak” tönkreteszi az embert, s egy idő után veszít a hatékonyságából. Néhai Nagy László szavai igazak, de ha valaki nem tudja, hogy mennyiből működik Hazánkat védő, segítő jogszolgálat, s hogyan, miképpen segítsen, akkor adni sem tud magától.
  A bál nemes gesztus, kiváló kapcsolatteremtő, -építő jellegű is, de azért nyilvánossá kellene tenni – akár ezen az oldalon is – a bankszámla számukat, ami 11600006-00000000-29912821 Erste Bank – állandó jelleggel.
  Sértődés ne legyen, önszántamból írom ezt, s remélem többen segítünk.

  Kedvelés

 3. Bill Géc vagy mi a neve, sok pénz költ adományokra, de ezeket vissza is veszi, szemétkedik a világgal.

  Ezt is észre kellene venni mindenkinek.

  Kiírt, de közben adományoz is.

  Álcázzák tevékenységüket!

  Istennek képzelik magukat, nagyon beteg emberek, agyilag…és mi döglünk meg….
  Chemtrail, oltások, haarp, élelmiszerek, ….vírusok…és amit még nem tudunk.

  Ellopják a rég feltalált technológiákat, pl. már nem kellene üzemanyag, nem kellenének távvezetékek stb. ingyen energia létezik, csak miattuk nincs, mert pénz éhesek.

  És MI döglünk bele.

  Mert beledöglünk, mert a nagy többségnek így kányelmes. A TV-és médiás agymosottaknak. Már rég nem az van amit láttok, már rég álomba ringattak benneteket.

  Ébresztő..

  Legalább a fiaitoknak, unokáitoknak ezt ne kelljen látni, amit ti nem láttok.

  Remélem, ők nem hallgatnak rátok, mert félre vezetitek őket.

  De azért bizok az emberiségben….vagy nem.

  Nagyon kiábránditó a helyzet, ezt látni kellene mindenkinek.

  Minden kivédhető.

  De csukott szemmel, kényelmesen ..NEM.

  Atilla

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.

Hírek, politikai elemzések, értekezések, interjúk belföldről és külföldről

%d blogger ezt szereti: