ENSZ jelentés: 2025-ig kicserélnék Európa lakosságát 🇪🇺

Janossy Gergely & Lukasz Stefanski / shutterstock.com

2025-re szinte teljesen kicserélnék Európa lakosságát – áll egy 2000-es ENSZ jelentésben. Az öregedő Európa lakosságához 159 millió migránst hoznának.

Az ENSZ 2050-es évre vonatkozó előrejelzései még rosszabbak, különösen Németország és Olaszország esetében – Michel de Jaeghere francia újságíró twitter bejegyzésében ír erről és tette közé cikkét erre vonatkozóan, mely elgondoltatásra adhat okot.

Az úgynevezett „szakértők” szerint ezzel megoldást találnának a vénülő Európa sorsára. S így helyettesítenék az európai őslakosokat.

A dokumentum címe is árulkodó már: „Helyettesítés: megoldás az idősödő európai népességcsökkenésre”. Ezek a befogadott migránsok pedig a jövő munkaerői lennének, hiszen szerintük csak ez az egy megoldás van, hogy fizetni tudják a nyugdíjakat a jövőben. A jelentés szerint „a nyugdíjasok és 4-5 munkavállaló jelenlegi egyensúlyának fenntartására 2025-ig 159 millió migráns munkavállalót kell behozni Európába.”

Forrás: Voice os Europe

Beküldte: Sebestyén Márta, Hungary First

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

8 című bejegyzés “ENSZ jelentés: 2025-ig kicserélnék Európa lakosságát 🇪🇺” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. ehhez még sok mást is hozzátehetünk … ami bennünket közelebrol érint. Azt pl-ul, hogy állítólag Mo lakosságát (a csonka országét) 7 millióra kell lecsökkenteni. Hogy ezt azután hogyan is (ktelepedésre kényszerítve, a gyermekválalások csökkentésének programjával – a jólét, a jól-létre-való serkentéssel-) …
  lehet még étkezési mérgezéssel is, ha a kálium-só terjesztése tényleg egy felülrol, talán kívülrol döntött dolog lenne …

  itt, ebben csak a demokrácia lehetne az ellenszer. Ha a nép (az Isten-adta) jövot akar(na), akkor ezt tudatnia kellene a képviseletével. Na e mellett okvetlenül (életbe-vágóan !) szükség lenne a magyarság számára önmagát elköteleznie az IGAZ mellett. Csak az menthet meg
  bennünket. Elobb önmagunkra kényszerítve, majd azokra, akik bennünket képviselnek, ill. dolgainkat végzik számunkra …

  több példával is ezt ; mennyi pontosan az államadóságunk ? Hány
  migránst fogadtunk már el eddig ? Ezek ténylegesen politikai menekültek ?
  na az ilyesmikre csak az IGAZ ismerete tudna válaszolni és csak
  az segíthetnek a problémáinkat tisztán látni és utána ezekre orvoslást találnunk. Viszont ha mi magunk nem ‘erszakoljuk’ magunkra az
  igazat, akkor nincs jogunk ezt másokra kényszerítenünk. Tehát (mint
  mondta volt kiválló Gandhi-nk is) önmagunk javításán keresztül tudhatjuk sorsunkon segítenünk …

  ez egy kicsit mellébeszél a fennti témának, de azért alapvetoen része ennek …
  szeretettel, Lajos

  Kedvelés

 2. Ez eddig rendben van, de ki fog dolgozni? Hogy a migránsok nem, az biztos. Egy európai dolgozóra öt migráns nem sok egy kicsit?

  Kedvelés

 3. Az egesz megokolas, egy közönseges es regota megtervezett rejtett hazugsag! Irni, olvasni es europai szinten gondolkozni/vieselkedni nem tudo, teridegen emberfajtakkal, ez ugyanis LEHETETLEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Meg erthetöbben, mindezen ENSZ hazugsagot, velem együtt masok is ,csak akkor hiszem/hisszük el, ha Izrael is kinyitja orszaghatarait mas teridegen nepek elött!!! Es, nemcsak befogadja/eltartja öket, hanem keveredik is velük!!!!!!!!!!!

  Kedvelés

 4. Na itt a világ leghazugabb híre. Európa elöregedése miért gond? Hisz már addigra mindent automaták, robotok fognak gyártani. Ez a szemlélet olyan mélységű tévinformációt tartalmaz, hogy nem is lehet a cáfolatához hozzáfogni. A lényeg, hogy aki leírta oly mértékű tudományos farkasvakságban szenved, hogy őt csak e téma megosztói tudják felülmúlni.
  Európa őslakossága azért csökken, mert a köznép érzi, hogy a Föld lakosságának a mértéktelen szaporodása, a káros gradációjának a természetes összeomlása a legnagyobb veszély a jövőjére. Vagyis a jelenlegi embertömegből 7 milliárd fő tervezett kiirtása helyett, tudják, hogy születésszabályozással is lehetne orvosolni a felesleges embertömeg kérdését. És ezt pont Európa jelenlegi vezetői ne tudnák?
  Bizony itt van a döglött kutya elásva!

  Kedvelés

 5. Van nekünk saját szemetünk, köszönjük importot nem kérünk.
  Apropó: emlékeztek, mikor a németektől kamion szám hozták ide a bálázott szemetet? Az volt a petting?

  Kedvelés

 6. EMLÉKSZEL A RÓZSADOMBI PAKTUMRA?!
  …ÉS A 2017-es ORBÁN-NETANYAHU PAKTUMRA (DIKTÁTUM!) AMIT MOST 2018-ban VÉGLEGESÍTETTEK ISRAHELLBEN?!
  NA AKKOR NÉZZ UTÁNA, HOGY TUDD: 2022-ig ÚJ ISRAHELL-t AKARNAK LÉTREHOZNI MAGYARORSZÁGBÓL A CIONISTA ZSIDÓK ÉS KOLLABORÁNS MAGYARORSZÁGI LAKÁJAI!!!
  ÍME:
  http://titokterminal.com/mar-zajlik-tobb-szaz-csaladot-tesznek-ki-az-utcara-videken-a-magyarsag-kilakoltatasa-zajlik-sajat-hazajabol/

  Kedvelés

 7. Ha már az ír Ryanair podgyász nélkül szereti szállítani a utasait, annak ellenére, hogy kifizettetik azt is, büntetésből a nap 24 órájában szállítsa haza Európából az összes “menekültet”.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.