Százmilliós döntés néhány óra alatt?

Vajon felelős vagy felelőtlen az az önkormányzati képviselő, aki százmilliós előterjesztést megszavaz úgy, hogy annak szakmai egyeztetésére 24 óra sem állt rendelkezésre – tette fel a kérdést csütörtöki sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán.

A Jobbik miskolci képviselője azt kifogásolja, hogy év végén a városi közgyűlés fideszes többsége úgy szavazott meg egy előterjesztést – melynek részeként százmilliós városi vagyont apportáltak a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Zrt-be – hogy a képviselők az erről szóló dokumentációt kevesebb mint egy nappal a tárgyalás előtt kapták meg. Az csak hab a tortán, hogy a közgyűlés frakcióiban egyetlen hulladékgazdálkodással foglalkozó szakember sincs, amit a Jobbik szóvá is tett, ennek ellenére a Fidesz megszavazta az indítványt, ismerettette Pakusza.

A politikus szerint fel kell tenni a kérdést: felelős, megalapozott döntést hoztak -e a miskolci fideszes képviselők? Ha a saját vagyonukról lett volna szó körültekintőbben jártak volna-e el? A hirtelen hozott döntés milyen pénzügyi körök érdekeit szolgálja? Hozzátette azt is, a Jobbik határozottan elutasítja a közpénzekkel való felelőtlen gazdálkodást.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Egy gondolat a(z) “Százmilliós döntés néhány óra alatt?” című bejegyzésnél

  1. Ugyan ez van az egész országban! A hatalomban lévőknek nem kell félni a felelősségre vonástól,mert házon belül “lepapírozzák. Így mindent lehet ami “archoz fér. ?

    Kedvelik 1 személy

Hozzászólások lezárva.