Semjén szégyellje magát!

A minap látott napvilágot az a cikk, melyben Semjén Zsolt keresztény fővadász úgy nyilatkozott: „ha én kidobott, kóbor kutya lennék, akkor azt kívánnám, hogy egy jól irányzott lövéssel ejtsenek el.

Ilyen kijelentések után napnál világosabb, hogy a kormánynak nem áll szándékában komolyabban foglalkozni az állatvédelemmel. Ezért talál süket fülekre a megannyi jobbikos felszólalás és ezért szavazzák le a Jobbik törvénymódosító javaslatait, melyek – a semjéni lövöldözéssel szemben- többek között országos ivartalanítási akcióval vetnének véget a túlszaporulatnak, elejét véve a kóbor állatok számának növekedésének.

A Jobbik felháborítónak tartja a Semjén-féle állatellenes gondolkodást, amit a kormányváltás eredményeként ki fogunk vezetni a politikai közéletből.

Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Advertisements

5 gondolat “Semjén szégyellje magát!” bejegyzéshez

 1. Az Önkormányzat nál kezelni lehetne úgy, hogy befogni a kóbor kutyát és egy határidőn belül ha nem jelentkezik a “gazdi” akkor el altatni végleg a kutyát. Kötelezővé kell tenni a kerítésen belüli tartást és a pórázon vezetést a közterületen! Ha nem őrzőtevékenységet vak vezetést,ház őrzést lát el az eb hanem “luxus” hobbiból tartja a gazdi, pl. városi lakásban tartják akkor havi vagy éves adót kell bevezetni! Ugyanis,a közterületen elpotyogtatott kutya ürüléket valakinek onnan fel kell ám takarítani!!!

  Kedvelés

  1. Bár jelen cikknek nem ez a témája, de talán nem gond, ha leírom a véleményemet. Németh úr hozzászólására. A chip, a kötelező veszettség elleni oltásokkal befizetendő indokolatlan sarcnak fedeznie kellene a kutyapiszok eltakarítását, ha már hazánkban olyan modortalan, neveletlen , bugris emberek élnek, akik képtelenek a kulturált állattartásra. Minden kutyatulajdonosra kötelező adó bevezetése meglehetősen igazságtalan lenne, mert a többség nem ilyen bugris módon tartja a család barátját. A kóbor kutyákat pedig befogják, be is fogták mindig.

   Kedvelés

 2. Állatbarátként, kutya, macska, kedvenc baromfik tulajdonosaként kérdezem, hogy miért meglepő ez a Jobbik és bárki más számára? Az itt élő, magyar honfitársainkkal talán törődik a kormány, amelyik “senkit nem hagy az árok szélén”? A brutálisan Calaisnál összevert kamionsofőr Áderhez fordult segítségért, maradandó egészségkárosodása, munkaképtelensége okán. Belökték az árokba egy jól irányzott rúgással. Ő csak EGY példa. És a többi honfitársunk???

  Kedvelés

 3. Minden 3. kutyasétáltató szedi fel a kutyaszart,lassan az ablakom alatt a játszótéren a fűben egy réteg kutyaszar van,azt senki nem takarítja fel.Megszárad,és a szél viszi mindenhová.Pofátlan ,agresszív emberek a kutyatartók,még nekik áll feljebb,ha szólok,hogy szedje fel.Havi1 ezrest beszednék tőlük adóban,minek az emeletes házba kutya?

  Kedvelés

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s