Bevándorlás ellenes tüntetés Berlinben

A fordító bevezetője:

Ilyen látványos durvasággal azok az “antifasiszta” tüntetők nyilvánították ki véleményüket az európai kultúráról és életmódról, egyáltalán a kontinens múltjáról, jelenéről és jövőjéről, akik szombaton Berlinben megzavarták az európai önazonosságért kiálló Identitáriusok jóváhagyott felvonulását. Azonban az EU (Merkel által irányított) ultraliberális politikai elitje és a Soros listán szereplő EU képviselők – akik álságosan az emberi jogokra, a szolidaritásra és az alapszerződésben nem szereplő uniós hatósági jogokra hivatkozva kötelezettségszegési eljárást indítottak Lengyelország, a Cseh Köztársaság és Magyarország ellen – nem is beszélve az EU tagállamait elözönlő NGO csoportokról, nem kevésbé durván, csak sokkal sunyibb és aljasabb módon nyilvánítják ki, hogy mennyire nem érdekli őket a kontinens civilizációja, az a mérhetetlen rombolás, amit ezzel a kierőszakolt bevándoroltatással idéznek elő. Európa nyugati fele évek óta terrorfenyegetettségben él, eddig már több mint 200-an vesztették életüket iszlám merényletekben, de mindez nem számít! Az EU elitjének a célja nyilvánvaló, Európa elpusztítása. 

Szerencsére vannak olyanok, ha még nem is elsöprő többségben, akik Európa védelméért cselekedni is képesek. Említhetnénk többek között az Identitárius mozgalmakat, amelyek tevőlegesen próbálják megakadályozni az ISIS kapcsolatokkal is rendelkező NGO-embercsempész- bizniszt a Földközi tengeren, ami miatt a szicíliai ügyész, Carmelo Zuccaro vizsgálatot is indított. A médiában is vannak józanul és felelősen gondolkozó újságírók, mint az olasz Giulio Meotti, az Il Foglio kulturális szerkesztője, író, aki ki meri mondani, hogy Európában népességcsere zajlik.

Az alábbiakban rövid szemelvényeket olvashatnak a berlini tüntetésről és Giulio Meotti cikkéből.

[Fordító]

Police detain protesters in Berlin as anti-immigrant rally faces off with counter demo

Tüntetőket tartóztatott fel a rendőrség Berlinben, mivel a bevándorlásellenes felvonulás ellen demonstráltak

Published: 17 Jun 2017 | 15:35 GMT

A berlini rendőrség erőszakkal oszlatta fel az ülősztrájkkal tiltakozókat a jobboldali bevándorlásellenes Identitárius mozgalom tüntetése ellen, akik védelmet követelnek az európai “identitásnak, kultúrának és életmódnak.”

A rendőrség elmondta. hogy a szombat délután a német főváros egy csendes részén közel ezer aktivista gyűlt össze az önjelölt “dzsihád ellenes” mozgalom jóváhagyott felvonulására.

A túlerőben lévő, megközelítőleg 1400 főt számláló, becsmérlő ellentüntetők, akik az Identitáriusok mozgalmát “neonácinak” bélyegezték megpróbálták megzavarni a menetet.

Miközben sokan kiabáltak és a középső ujjukat mutatták a jobboldali tüntetők felé, mások, köztük a nevezetes Irmela Mensah-Schramm, aki arról híres, hogy átfesti a náci graffitiket a város utcáin, blokkolták a menetet egy ülősztrájkkal.

VIDEÓ

A golyóálló mellénnyel felszerelt rendőrök eltávolították az ellentüntetőket, erővel elcipelve, elhúzva őket.

VIDEÓ

Forrás és a teljes cikk angolul: Question More

Fordította: Urthvas Bethad

Forrás: Russia Today (RT) hírek

Kapcsolódó cikk:

Népességcsere zajlik Európában

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

4 című bejegyzés “Bevándorlás ellenes tüntetés Berlinben” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Épp most történt egy merényletkísérlet Brüsszelben, a franciáknál csak szerencsén múlott, hogy nem robbant fel az autó, amivel nekiment a rendőröknek a terrorista, Londonban bosszúból muszlimokat gázolt egy polgár. . . Junckersnek meg akkora esze van mint egy levéltetűnek. Minek kell még történnie, hogy a sok értetlen ember végre ne fasisztázza azokat, akik látják a bajt, hanem melléjük álljanak.??
  Kétségbeejtő, hogy mennyi zombi létezik Európában. A franciák is inkább otthon maradtak, ahelyt, hogy Le Pen-re szazvaztak volna.

  Kedvelés

 2. “Az EU elitjének a célja nyilvánvaló, Európa elpusztítása.”
  Rövid, tömör, igaz.
  Sok európai országban a cionisták hatalomra juttatták a bérenceiket – legtöbbször csalással – akik Európa megsemmisítésén fáradoznak.
  Eljárást kell indítani ellenük hazaárulásért!!!
  H.B.

  “A hazaárulás az adott állam biztonsága ellen saját állampolgára(i) által elkövetett bűncselekmény.”

  Kedvelés

 3. Pedig már elégé elkorcsosodott a német nemzet , mit akarnak még ? , mint a szexmániás svédek -, sosem elég a búja életből ?

  Kedvelés

  1. Teljes mértékben igaz – elzsidósodtak.
   H.B.
   “Mi zsidók megrontottuk Európa összes fajának vérét. Egészében véve, minden el van zsidósítva… Lelkünk a világ fölött uralkodik. Mi vagyunk az Urak.” (Kurt Münzer)

   “A modern Európában alig van olyan esemény, amelyet ne tudnánk visszavezetni a zsidókhoz. Mi zsidók manapság a világ pusztítói, hóhérai, lázítói és megtévesztői vagyunk.”

   Kedvelés

Hozzászólások lezárva.