Katy Perry „lefagyott” – a Monarch-elmeprogramozás programja

Katy Perryt le kellett vinni a színpadról, mivel a Monarch-elmeprogramozás sztárjánál “lefagyott a program” – MK Ultra Háttércikk

Katy Perry-t, az elmeprogramozás egyik leghíresebb áldozatát és arcát le kellett vinni a színpadról, mikor “lefagyott nála a program…”

Láttunk már hasonlót Britney Spears, Beyoncé és Lady Gaga esetében is, amikor a Monarch Mind Control vagy a CIA MK Ultra programja, ami a beültetés után az elmét mozgatja, hirtelen összeomlik…

Természetesen sokszor ez múló rosszullétnek néz ki… Kivéve, ha nem éppen interjú közben történik a programozott ‘személyiségek közötti átváltás’, mint anno Britney esetében. (SBG Buddha saját megj.- VilagHelyzete)

Akinek fogalma sincs, miről van szó, ajánlom ezt a korábbi írásomat és a benne lévő videót:

Média és Hollywood – A manipuláció nagymesterei

Azt gondolnánk, hogy az emberi személyiség megtörésére, kicserélésére, programozására tett kísérletek és kutatások a náci Németországban folytatott emberkísérletek idején voltak a legborzasztóbbak, de sajnos azt kell mondani, ezek a tudósok egy az egyben amerikai nácikként a Gémkapocs Hadművelet (Operation Paperclip) után büntetlenséget élvezve már “amerikai állampolgárként folytatták tovább embertelen kísérleteiket az USA védelme alatt:
a CIA telepein, illetve pszichiátriai és büntetés-végrehajtási intézetekben, valamint saját katonáikon és állampolgárokon….. Csak erről nem illik beszélni…..

Manapság viszont ezen kísérletek eredményeit előszeretettel alkalmazzák mindenkin…
A kísérleteket sok esetben neves pszichiátriai intézetek végezték a CIA, a hadsereg, a légierő vagy a haditengerészet anyagi támogatása mellett
, és a kutatási eredményeket számos esetben orvosi szaklapokban is publikálták. Streatfeild kutatásai során föltárta, hogy a CIA különböző agymosási célzatú programjaiba mintegy 80 különböző intézmény vont be, köztük egyetemeket, kórházakat és büntetőintézeteket.

Elmekontroll esetén a feladat a célszemély önálló tudatának lerombolása, bármely irányú elkötelezettségének megtörése és eredeti szándékaival, beállítottságával ellentétes attitűd rákényszerítése. Mivel tudvalévő, hogy nagyon sokféle eljárás van elmeprogramozásra, évekkel ezelőtt elhatároztam, hogy utánanézek a témának és cikkeket írok róla – korábban is rendszeresen osztottam meg veletek információkat főleg Monarch-programozáson átesett Illuminati sztárok esetében.

Sokat olvastunk már erről Drábik János írásaiban (rendkívül részletes és hasznos tanulmány – NIF szerk. megj.), de mivel a témában kaptam korábban egy érdekes és lényegre törő tanulmányt, ezt meg is osztottam veletek 2013-ban, hátha megfogalmazódnak olyan gondolatok, amiknek mások is hasznát tudják venni.

Azaz, amikor látjuk a fiatalok számára kétségtelenül példaképnek és mintának szánt ún. sztárokat üzenetet közvetíteni, akkor tudjuk hová tenni, hogy Rihanna, Jay-Z, Kanye West, Beyoncé (már Sasha Fierce), Keisha, Eminem, Lady Gaga, Azalea Banks, Britney Spears, Justin Timberlake…stb. miért viselkedik úgy, ahogy és miért készítenek olyan “millió dolláros” klipeket, amikben kivétel nélkül észrevehetőek ezek az elemek.

Vannak, akik még mindig azt hiszik, hogy a televízió és a média célja a szórakoztatás…

Nem az, és soha nem is volt ! Kőkemény pszichológiai hadviselés részét képezi …, katonai és ipari komplexumok, óriások működtetik…

A Monarch Mind Program elmeprogramozás szimbóluma a pillangó (videoklipekben, címlapokon)

VIDEÓ ITT megnézhető

Köztudott
(vagyis aki utánanéz) hogy már magát Walt Disney-t is J. Edgar Hoover és az FBI alkalmazta, hogy elmeprogramozást végezzen gyerekeken… majd csúcsosodott az ún. MK-ULTRA programban. Itt hozták létre a szétszabdalt és teljesen programozható személyiségeket, indították el a “mandzsúriai jelölteket” is, akiket be tudtak vetni merényletekben…

És ugyanezekkel a módszerekkel programozzák a társadalmat is! Alapeleme a trauma-hatás és a minták beépítése a személyiségbe. Bármit elérhetnek, mert nincs ellene védekezés addig míg nem tudod, miről van szó. Egyedül tudatossággal lehet megpróbálni….

Google: MK Ultra / Monarch Mind Control

Kapcsolódó VilagHelyzete cikkek:

1.) Elmeprogramozott MK-ULTRA élő adásban-Hogyan működik a tudatmódosítás a gyakorlatban (Tanulmány + Videók)

2.) Hogyan juthatott a manipuláltság ilyen borzalmas mátrixába az emberi tudat – Az emberi psziché manipulálása

(SBG Buddha – VilagHelyzete)

Forrás: VilagHelyzete

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 című bejegyzés “Katy Perry „lefagyott” – a Monarch-elmeprogramozás programja” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Az ilyen értékkel nem rendelkező senkik testüket lelküket eladták a Sátánnak sátánistáknak – ennek alapján kell viszonyulni hozzájuk.
    H.B.
    (Demagóg, H.L Mencken szerint: “Valaki, aki olyan tanokat hirdet, amikről tudja, hogy hamisak, olyan embereknek, akikről tudja, hogy idióták.”)

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.