Veszélyben a csíksomlyói búcsú? – politika a búcsún? (VIDEÓVAL)

Magát Magyar Királyi Koronatanácsnak nevező valamilyen provokatív szervezet röplapokat oszt Csíksomlyón, amelyen arra kérik a jelenlévőket, hogy a szentmise után maradjanak a helyükön, mert nagy bejelentésre készülnek, s ha a bejelentés tartalmával egyetértenek, fejezzék ki ezt az egyetértést. Tehát, politikai támadás készül Csíksomlyón, tekintve, hogy Magyar Királyi Koronatanács ma nincs! 

Kérem, hogy aki olvassa soraimat és ott van Csíksomlyón, vagy eléri a rendi vezetést, értesítse erről a szervezőket, hogy akadályozzák meg ezt az aljas és magyarságellenes és az ünnepnek súlyosan ártó provokációt!

Kérem, terjessze és ossza meg mindenki soraimat! Ne hagyjuk a legnagyobb magyar búcsút megszentségteleníteni!

NIF kommentár:

Utána néztünk a dolognak. Létezik egy “Apostoli Magyar Királyság” nevű szervezet, aminek létezik a Koronatanácsa, és az adott ki különféle közleményeket.

Új magyar kezdet. 2017. június 4.

Hogy ez mennyire törvényes, bejegyzett szervezet, nem tudjuk, de a jelzett helyeken megtalálható róluk az információs honlap. A fent említett szervezetek jelenleg misztikus, fantom szervezetek, nem tudni, hogy kik hozták létre, kik a benne szereplő személyek, s milyen felhatalmazással. Eleddig két név szerint megnevezett személyt találtunk az Apostoli Magyar Királyság dokumentumai között, éspedig az ügyvezető miniszterelnököt, Fazekas Márta, és a nádort, Szabó Attila személyében. Hogy ők kicsodák, és ki választotta ki őket, nem tudni, hisz az erre állítólag jogosultak személye is ismeretlen.

Az alábbi VIDEÓN megemlítik a csíksomlyói búcsút is, mint közelgő nagy eseményt, mikor is valami nagy bejelentésre készülnek, „Új magyar kezdet. 2017. június 4.” címmel, s a videón beszélnek a Koronatanácsról és egyéb dolgokról is.

A Koronatanács 2014. szept. 19-én hozott döntésit az itt található közleményben olvashatjuk.

Egy szó, mint száz, jó ha tudjuk, létezik már nádorunk és „törvényes” miniszterelnökünk. „Rettegj, Orbán Viktor”.

Reméljük, a kommentárban látható, olvasható anyagokat mindenki a helyén és „kellő komolysággal” kezeli!

(Híradmin – NIF)

Forrás: Facebook – ill. “Apostoli Magyar Királyság
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 című bejegyzés “Veszélyben a csíksomlyói búcsú? – politika a búcsún? (VIDEÓVAL)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Sok a hamis messiás!
    Az a kökemény véleményem, hogy nem mehetünk vissza sem a kőkorba, sem a királyságba, az ilyen szervezetek a magyarok ellenségei.
    Valami olyan illúzióban élnek, aminek nincs semmi köze a valósághoz. Egyetlen egy etalon lehet csak, ahogy egy blogbejegyzésben, szívemhez szólóan olvastam, ‘az Isten által adott természetes erkölcs lehet csak mindennek az alapja. A Szent Koronának megvolt a gxyakorlati jelentősége az elmúlt századokban, most eszmei, erkölcsi jelképe lehet az Isten által adott természetes értékeknek.’ sajnos nem írtam le, de ez volt nagyjából a lényege, és igaznak tartom. Nem kellenek hangzatos címek és magarsröptű, misztikus ideológiák.
    Nem kell “Szent koronatanácsozni” meg álvallásos eszméket hírdetni, kinevezni magunkat kormányzónak, nádornak és ki tudja még minek.
    A Csíksomlyói Búcsú pedig a keresztény hitünk által kovácsol egybe bennünket és nem okoskodó ilyen-olyan küldetéstudattal rendelkező csoportocskák játéktere.

    Kedvelés

  2. Én is voltam KIÁBRÁNDULT ! Ha jó a föld, a mag kikel. Az Isten megsegít, de nem teszi a tarisznyánkba. A koronára szűkség van és
    az nem jelent visszalépést a történelemben. Aki nem hisz, az hallgasson ! Jézus mondta :” Mindazt meg tudjátok tenni ,amit Én, ha
    hisztek.” Hinni nem egy valahol trónoló Istenben, hanem a magatok erejében.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.