Magyarország nem hagyja magát!

Magyarország Nemzetközi szervezetekhez folyamodik az Európai Parlament határozata miatt

Hungary to resort to int’l organizations over European Parliment’s resolution

Source:Xinhua Published: 2017/5/30 6:23:49

A magyar kormány nemzetközi szervezetekhez fordul az Európai parlament (EP) határozata miatt, amely elítéli Magyarországot, miközben egy Magyarország elleni támadásért elítélt személyt menteget, mondta hétfőn a magyar külügyi és külgazdasági miniszter, Szijjártó Péter.

„Magyarország és Szerbia közötti zöld határ lezárása után az illegális bevándorlók Ahmed H. vezetésével támadást indítottak a rendőrök ellen Röszkénél” – mondta Szijjártó az újságíróknak.

A miniszter szerint a május 17-i EP határozat a rendőröket kővel, üveggel és betontörmelékkel megdobáló agresszor, Ahmed H mellett foglalt állást, a magyar kormánnyal szemben.

„És mindez olyankor történik, amikor Európának eddig sohasem tapasztalt terrorfenyegetéssel kell szembenéznie” – mondta Szijjártó

A magyar diplomácia vezetője elmondta, hogy országa négy nemzetközi szervezethez fordul, nevezetesen a Terrorizmusellenes Bizottság Igazgatóságához (CTED), az Európa Tanács terrorizmussal foglalkozó szakértői bizottságához (CODEXTER), az EBESZ terrorizmusellenes egységéhez, és a NATO-terrorizmusellenes részlegéhez. Szijjártó azt mondta a riportereknek, hogy kormánya arra fogja kérni ezeket az intézményeket, vizsgálják meg, hogy mennyire növelheti meg a terrorfenyegetettséget az EP állásfoglalása, és hogyan ösztönözheti azokat, akik terrorcselekményeket készülnek elkövetni Európában.

Azt mondta, megdöbbentette az a tény, hogy az EP egy terroristát menteget, amikor az európaiaknak terrortámadásokat kellett elszenvedniük Párizsban, Brüsszelben, Nizzában, Londonban, és Manchesterben.

A német kancellár, Angela Merkel hétvégén elhangzott beszédére reagálva Szijjártó elmondta, egyetért abban, hogy „Európának saját kezébe kell vennie sorsát”, de kiemelte annak fontosságát, hogy fenntartsák a kiváló kapcsolatokat az Egyesült Államokkal.

Fordította: Urthvas Bethad

Forrás: The Global Times – Kína

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

6 című bejegyzés “Magyarország nem hagyja magát!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Na, kíváncsi vagyok, mit lépnek ezek a szervezetek. Nem tette jól az EU, hogy belénk kötött, Szijjártót jó fejnek tartom, láttam egyszer egy műsorban a CNN-ben Amanpour, vagy ki, volt a riporter, egy baromira ellenszenves spiné, és persze fogalmam sem volt, hogy mit beszélnek angolul, de a mimikájukat néztem, Szijjártó volt a higgadt és nyugodt erő, ahogy mondani szokták, az a majdmegmondtamkicsoda, meg egy hisztis idióta volt.

  Kedvelés

 2. Komolyan fogalmazódik meg az emberben, hogy Merkel egy tudathasadásos nőszemély. Van pofája kijelenti, hogy “Európának saját kezébe kell vennie a sorsát”, miközben ő volt ennek a beláthatatlan(?) következményekkel járó “menekült”áradatnak az elindítója. Fél, hanem háromnegyed Európa már rettegésben él, a németek saját házaikból vannak kitoloncolva, szájuk befogva, Nyugat-Európa nagyvárosainak utcáin ömlik a vér és ő pökhendien pofázik, hasonszőrű elvbarátaival. Hazánknak (Magyarországnak) csak és kizárólag köszönet járna Brüsszelből (is), amiért határainkat védve, még nem özönlötték el mégjobban Európát ezek az “agysebészek”, akik a követelőzésen, erőszakoskodáson kívül semmi mást nem akarnak.
  Erre a többi között Kalergi-díjjal is kitüntetett nőszemélyre valóban jellemző, hogy míg egy férfi egy pisztolylövéssel irt ki valakit, addig a nő egy sorozatot ereszt áldozatába. Csakhogy ebben az esetben nem egy áldozatról van és lesz szó…

  Kedvelés

  1. “Erre a többi között Kalergi-díjjal is kitüntetett nőszemélyre valóban jellemző, hogy míg egy férfi egy pisztolylövéssel irt ki valakit, addig a nő egy sorozatot ereszt áldozatába.”
   Ezen nem kell csodálkozni.
   H.B.
   “Tudnunk kell, hogy a zsidónő a zsidóság terjeszkedésének igazi és nagyon hatékony, bújtatott eszköze, valódi csúcsfegyvere!”

   http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=68:a-hitler-leanyzo-rothschild-negyedik-birodalma-es-meg-sok-minden-mas&catid=6:titkos-tarsasagok&Itemid=43#comments

   Kedvelés

 3. Kedves Anna! – az a fiú merkel testvére lenne?
  H.B.
  “Angela Merkelt a nemzeti oldal “Izrael Sárának” is becézi Izrael iránti elkötelezettségének és szeretetének folytonos mutogatása miatt.”

  Kedvelés

  1. Ezek szerint. A suttogó propaganda amerikai gyerekről beszél. Hogy aztán ez milyen célból lett közreadva, el lehet gondolkodni…

   Kedvelés

Hozzászólások lezárva.