Bérkülönbség és bevándoroltatás- reakció Morvai Krisztina felszólalására

„Mikor fogja végre megérteni a magyarság, hogy nem pártokat kell építeni, csak visszatérni a hagyományos társadalomszervezéshez?”

Dr. Bene Gábor

Valaki elgondolkozott azon, hogy miért is van az a nagy bérkülönbség a nyugat és a kelet-európai államok között? Csak háborgunk, siránkozunk, és ahelyett, hogy magunkban keresnénk a hibát, másokra hárítjuk a saját tehetetlenségünket.

A nyugat vajon miért fejlettebb, gazdagabb, mint mi? De menjünk tovább. Nem csak a Nyugat. A szomszéd szlovákoknál miért magasabbak a bérek, mint minálunk? A lengyeleknél úgyszintén. A románok is(!) már-már felülmúlnak minket.  A GDP is lényegesen magasabb. Talán ezen országok népe okosabb, mint mi?! Nem lenne ideje a magyarázkodás,a siránkozás helyett bátran bevallani a keserű igazat?

Ha Krisztina igyekezetének köszönhetően ott a mi menekültjeink (hazaárulóink) még nagyobb kedvezményben részesülnek, akkor még többen menekülnek itthonról, és fokozatosan elmagyartalanodik az országunk!!! Ami egyelőre még a Magyarok országa. És ha OV-nak köszönhetően befogadjuk a 14 -18 év közötti muszlim hadat (potenciális terroristákat, élősködőket), a politikai és háborús menekülteket (az ukrán vízummentesség elindíthat Ukrajnából (nem Kárpátaljáról, – nekik nincs szükségük vízummentességre!) milliós áradatot. OV gyermekei, unokái Magyarábiában (jobb(?) esetben magyukrában) fognak élni, a szalonnának és a jó magyar pálinkának még a szagát se fogják ismerni. A sertést még képeken se fogják látni, a keresztről azt se fogják tudni, hogy mi az.

Pedig a magyarázat egyszerű. A mi MINDENKORI kormányaink, parlamentünk, politikusaink, tisztviselőink szakmailag (tisztelet a kivételnek) alacsonyabb szinten vannak. Való magyar tudatuk meglehet, hogy nincs is, azaz egy részük haszonleső, és nem a nemzet, a nép érdekeit szolgálja. Minden országba vannak ilyenek, de más arányban. Nálunk, aki tudna, az nem teheti, mert talán elhallgattatják, aki pedig akarna, az nem tud, mert buta, gyenge, könnyen befolyásolható…

Ott inkább szakkormányok vannak, vagyis a minisztériumokban, intézményekben megfelelő, magasan szakképzett személyek vannak, nálunk pedig nem szakkormány, hanem politikai kormányaink váltják egymást, amelynek a tagjai elsősorban szófogadó fegyelmezett pártkatonák. A társadalmunk túlpolitizált, csak pártokban képes gondolkodni. Ízlésének megfelelően vakon beveszi ennek vagy annak a pártnak a dumáját.

Meggyőződésem, népünk nem szűkölködik becsületes, okos koponyákban, akik képesek rövid időn belül helyes mederbe terelni nemzetünk haladását.

Talán célszerű lenne foglalkozási alkalmassági kötelező vizsgálatot kiterjeszteni minden felelős beosztásba jelölt személyre…

v. Kövér György

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó: 

Értsék meg, hogy nem vagyunk hajlandóak beengedni a migránsokat!

Egy gondolat a(z) “Bérkülönbség és bevándoroltatás- reakció Morvai Krisztina felszólalására” című bejegyzésnél

  1. Már Dr Bene Gábornak is megírtam, amikor a könyvét olvastam. ” A becsületes, magyar emberek nem tolakodnak előre a húsosfazékhoz. Azt csak a nagyszájú, törtető, üresfejű emberek csinálják.” Ezekből annyi van, hogy a Dunát lehetne elrekeszteni velük. A kiválasztás a probléma. Ma pont a kontraszelekció működik.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.