Élőlánc Szima Juditért! – F E L H Í V Á S! – Videóval

Élőlánc Szima Juditért, május 11-én, csütörtökön, a veszprémi börtön előtt 8 és 10 óra között!  

Az esemény facebook linkje ITT olvasható

Szima Judit ellen, igazságtalan, méltatlan és törvénytelen (jelen közjogi helyzetben megváltoztathatatlan) ítéletet hoztak, mely őt jogerősen 5 év börtönbüntetés letöltésére kötelezte, e miatt  bejelentett és tudomásul vett élőláncot szervezünk a  börtönbe történő “behívásának” időpontjára. A cél jelen esetben az, hogy felhívjuk a közvélemény figyelmét, hogy koholt vádak alapján börtönbüntetésre ítélhetnek egy Édesanyát, aki számtalan betegséggel is küszködik. Börtöntűrő képessége  betegsége miatt NINCS! Kérjük, hogy akik együtt éreznek Szima Judittal és kiskorú gyermekével,  azok a jelenlétükkel  fejezzék ki csütörtökön május 11-én  8  és 10 óra között a veszprémi börtön előtt, hogy erkölcsileg elítélik ezt a jogtalan és szégyenteljes ítéletet. Ne felejtsétek el Kedves Barátaim, hogy Szima Judit volt az egyetlen szakszervezeti vezető, aki a végsőkig harcolt a volt és az aktív egyenruhás állományért, Ő volt az egyetlen aki nem tárgyalt visszamenőleges törvénykezésről! Már akkor felhívta a civilek figyelmét, hogy mindenki sorra kerül, ami be is következett!

“Ma Ő, holnap Te”, ha győz a közöny és a félelem!

Az esemény szervezője és bejelentője: Szabó Sarolta Éva, aki nincs regisztrálva facebook-on.

Helyszín: Veszprém, Külső-Kádártai út 12, 8200 Magyarország

A helyszín térképe ITT látható

A börtön bejárata:

 

A Hungária Televízió VIDEÓ-ja a TMRSZ-irodákról

 Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

12 című bejegyzés “Élőlánc Szima Juditért! – F E L H Í V Á S! – Videóval” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Elfogult Bíró és bíróság – nem kicsi vétek! De az nagyobb, amikor nincs jogalapja és joghatással nem bírhat hamis hazugságai sem! A bűnöző államcsínnyel megszerzett maffia állama, 2012.01.01. óta

  TE LESZEL A KÖVETKEZŐ HA ÁRTASZ A MAFFIÁNAK!

  Ezért mindenki álljon ki Judit érdekében – kis rendőr te is és egyenruhások – mert ezek előtt nincs kegyelem neked sem!
  id. Kiss László

  Kedvelés

  1. Miért, kedves Berecz József? Ön “akárkit”, vagyis mérlegelés nélkül bárkit kiszabadítana? Vagy netán Ön szerint Szima Judit és Budaházy György (társaival együtt) akárkik?
   Ön egy kalap alá sorolja ezeket az embereket, akik az erőszakos és törvénytelenül eljáró hatalom és azok pribékjei ellen felemelik a szavukat, a köztörvényes bűnözőkkel, (tolvajokkal, rablógyilkosokkal,…)?
   Kíváncsi vagyok, hogy ha magát venné elő a mostani kormány egy nekik nem tetsző kijelentése miatt, és börtönbe zárnák, szabályos ítélet nélkül, akkor is ilyen cinikusan és pökhendin nyilatkozna?

   Maga szerint egy olyan szakszervezeti vezető (aki nyilván nem véletlenül ért el alezredesi rendfokozatot, ami a rendőrségnél már nagyon magas rang), aki kiáll az emberei védelmében, az bűnöző?

   Jobban tenné, kedves uram, ha megválogatná a szavait, s gondolkozna, mielőtt megszólal.

   Remélem, elgondolkodik azon, amit írt, és korrigálja ezt a véleményét.

   Üdvözlettel: Híradmin – NIF

   Kedvelik 1 személy

   1. Köszönöm admin ez jó esett – a másik cikknél bővebben kifejtettem álláspontomat videókkal is!
    Tisztelettel: id. Kiss László

    Kedvelés

   2. Én nem írtam bárkiről hanem akárkiről ! Tegyék közkinccsé azokat a nyomozati anyagokat ami akkoriba készült amikor ez az ügy volt !! Ön ezt a kormányt említi ! Szerintem pedig akkor baloldali volt hatalmon ! Milyen megközelítés az / a hatalom pribékjei // azok nem emberek csak az a két személy akiket ön említ !!!! Engem a 80-as évek elején akart a hatalom elő venni ,amikor önök mukkanni se mertek !! Szavaimat nem válogatom jobban hisz minden szó magyar és érthető !!!!!

    Kedvelik 1 személy

   3. Kedves Berecz úr!

    Úgy látom, szövegértelmezési gondjai vannak!

    Sebaj,… mi így is értjük a FELHÍVÁS fontosságát,…

    Üdv.: Híradmin

    Utóirat:

    1.) Hogy mer Ön bármit rólam/rólunk (homályos ez az általánosítás) állítani? Mi az, hogy “amikor önök mukkanni se mertek”? Mit tud Ön rólam, vagy a többi olvasóról?
    2.) Az akárki/bárki egymás szinonimái (lásd: Szinonima szótár).
    3.) Végül: Mi akar ez lenni: “azok nem emberek csak az a két személy akiket ön említ”? Kik nem emberek? A pribékek? Hát mik akkor? Kutyák, manók, démonok?

    Hiába ír le magyar szavakat, azok az ön szövegezésében értelmetlenek és zavarosak,…

    Kedvelés

 2. Tisztelt admin!
  Tisztelettel kérdem, mint jogász, hogy akinek van jogosultsága, hatásköre, illetékessége – mert ezek mind kellenek – ahhoz, hogy az alkotmánybíróságra beadjon egy petíciót, hogy a Soros által – BIZONYÍTOTTAN befolyásolt – magyar “független bíróság” által hozott ítélet, mennyire jogszerű, megalapozott, törvényes, és az alkotmányossági kritériumoknak megfelel-e – miért nem teszi meg? Még egyszer: miért nincs beadvány az AB felé?
  Mert igen érdekes lenne a válasz – MEGALAPOZOTT, törvényes, legitim válaszról beszélek! Különös tekintettel a Budaházy-perre, ahol kiderült, hogy nem lehet jogszerű ítéletet kézbesíteni!
  Hölgyeim és Uraim! Magyarországon kéretik legitim, jogszerű bírósági ítéleteket nyilvánosságra hozni!!!
  Minden más babazsúr!
  Áldás!
  Nehogy kétség legyen:
  dr Kollár Lajos a becsületes nevem, nem sündörgök a sötétben matricával a kezemben!
  Isten óvja Szima Juditot!

  Kedvelés

  1. Tisztelt Kollár úr!

   Véleményem szerint ilyen petíciót magán személy is beadhat! Nem kell hozzá különösebb jogosultság! Szerintem (nem vagyok ugyan jogász) a törvényesség betartását minden magyar állampolgár megkövetelheti!
   Petíciót is kezdeményezhet, s ezt – a hitelesség megfelelő igazolásával – bárki benyújthatja a bíróságra!

   Üdvözlettel: Híradmin

   Kedvelés

   1. Tisztelt Admin!
    Persze, petíciót bárki indíthat! Én úgy emlékszem, hogy Alkotmánybíróságra nem lehet állampolgárnak beadványt indítania, csak az arra jogosultak – pl.: országgyűlési vagy EU parlamenti képviselő – teheti ezt meg!

    Kedvelés

   2. Ha így van, Ön is megkeresheti országgyűlési képviselőjét egy ilyen kéréssel!

    Üdvözlettel: Híradmin

    Kedvelés

  2. Isten óvja Szima Juditot! én is azt tudom mondani, mint ön kedves dr Kollár Lajos, hisz mind ketten tudjuk, hogy egy jogalappal nem bíró és így joghatással nem rendelkező rendszerhez hiába fordulunk!
   Ha vissza állítjuk a jogrendet akkor lehet róla szó – de addig? Valóban csak a jó Istenhez fordulhatunk, mert alszik a nép!

   Kedvelés

 3. Az esetek valóban az előző hatalom uralkodása alatt történtek, így érthetetlen miért keverik a mai kormányt bele –Végül is folyamodhatnak az államelnök úrhoz kegyelemért — de van egy de , ha valóban ártatlanok

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.