Mészáros Borsodban is pénztáros

Borsodot tömegesen hagyják el a tehetséges, tanult fiatalok, vállalkozások mennek tönkre, Mészáros Lőrinc viszont itt is tarol, közölte Jakab Péter, a Jobbik szóvivője Miskolcon.

Mészáros Lőrinc, akit egy ország tart Orbán Viktor pénztárosának tavaly 100 milliárd forinttal lett gazdagabb, vagyis a fideszes oligarcha naponta 274 milliót keres. Ennyi pénzért az átlag borsodinak 171 évet kellene ledolgoznia. Talán csak akkor nem – hívta fel a figyelmet Jakab Péter –, ha Orbán a borsodiaknak is a barátja lenne, nemcsak Mészáros Lőrincnek. Miután azonban Orbán nem a nép, hanem a fideszes nagyurak pártján áll, a borsodiaknak elszegényedés és elvándorlás jut, Mészárosnak pedig 15,5 milliárdos érdekeltség Borsodban is.

Az N1TV gyűjtése szerint Mészáros, a felcsúti gázszerelő többek között beszállt a tokaji borászatba, a miskolci ivóvízellátás-korszerűsítésbe, a felsődobszai gátépítésbe, a dél-borsodi tájrehabilitációba, vasúti korszerűsítésbe, szállodát vásárolt, de köreihez tartozott a Miskolci Sörfesztivál is.

Látva a mérhetetlen vagyongyarapodást, a Jobbik Ifjúsági Tagozat országos akciója keretében most Borsodba is elhozták Mészáros Lőrincet, hogy megölelve az itt élőkre is ráragadjon az oligarcha szerencséje, közölte Bihari Klaudia az Ifjúsági Tagozat helyi alelnöke

Jakab Péter ugyanakkor jelezte, 2018 után egészen más módszerekkel fogja a Jobbik elérni, hogy Mészáros vagyonát visszakapja a nép, hogy jusson bérekre, nyugdíjakra, egészségügyre és oktatásra.

(Jakab Péter szóvivő, Jobbik, Miskolc)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

Egy gondolat a(z) “Mészáros Borsodban is pénztáros” című bejegyzésnél

  1. mészáros, soros itthoni megfelelője. Az ilyen idióták mögött,mindig egy még idiótább gyülekezet áll,akik a háttérből osztják nekik az észt(?) , a látszat névtelenség homályából elkövetve a legnagyobb aljasságokat.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.