Emberek! Orbán mégis beengedi a migránsokat, Rogán be is jelentette!

Vona Gábor:

Ma az Európai Néppárt ülése végén Orbán kiküldte maga helyett Rogán Antalt, hogy tartson sajtótájékoztatót. Valószínűleg ő nem mert kiállni. 

Rogán, a fideszes Origo portál szerint elmondta, hogy Magyarország kész fogadni a 14-18 év közötti migránsokat. Hoppá! Vagyis a világ legdrágább népszavazási kampánya után, egy kétéves hazudozás, egy permanens sorosozás és migránsozás után lehullt a lepel: Orbán nem tudja megvédeni Magyarországot! Végig hazudott. Orbán mégis beengedi a migránsokat, méghozzá olyan fiatalokat, akik maholnap már felnőttek. Orbán hülyének nézte a saját szavazóit és a magyar társadalmat. Azt mondta folyamatosan, hogy ez a legfontosabb kérdés, és íme, letette a fegyvert. Részéről jöhetnek a bevándorlók. 

A Jobbik meg fogja védeni Magyarországot. Se szegény migráns, se gazdag migráns! Magyarország a magyaroké!

Vona Gábor facebook bejegyzése

Orbán Viktornak kedden számot kell adnia a parlamentben a két éve tartó hazudozásról. Valamint kiderül az is, támogatják-e végre a Jobbik alaptörvény-módosító javaslatát, melyet a gazdag migráns kitétel miatt ezidáig négyszer utasítottak el.

AZ ORBÁN-KORMÁNY TÉRDE ERESZKEDETT A BRÜSSZELI ÉRDEKEK ELŐTT”

Orbán Viktor meghátrált Brüsszelben. Rogán Antal jelentette be, hogy Magyarország kész fogadni olyan 14-18 év közötti migránsokat, akik alávetik magukat a DNS vizsgálatnak. A Jobbik rendkívüli sajtótájékoztatón reagált a hírre.

Mint elhangzott, a legerősebb ellenzéki párt követeli a kormányfőtől, hogy a leendő legközelebbi, azaz keddi parlamenti ülésnapon adjon magyarázatot „hazaárulására”.

Z. Kárpát Dániel alelnök bejelentette, hogy a Jobbik ismét beterjeszti Alaptörvény-módosító javaslatát, ami minden formában kizárná a betelepítési formákat. Ezt korábban a Fidesz-KDNP leszavazta, miután a Jobbik kiegészítette a letelepedési kötvényezés tiltásával, mondván: „se szegény, se gazdag” migráns ne jöjjön az országba.

„El kell, hogy váljon egymástól a hazaárulás, és a hazafias gondolkodás”

A Jobbik szerint „elképesztő”, hogy az elmúlt két év konzultációi, plakátkampányai és népszavazása „mind-mind hazugságra épültek”, és kiderült, hogy amikor a „külföldi megrendelő máshogy dönt”, akkor a kormány „térdre ereszkedik előtte, sutba dobva a nemzeti érdeket”, így elárulva a tavalyi népszavazás hárommillió aláíróját.

Z. Kárpát Dániel szerint a Fidesz, ami folyamatosan más pártokat árulózott, saját maga akart először pénzért, majd végül ingyen beengedni migránsokat Magyarországra. A Jobbik ezzel szemben senkit nem hozna ide, mert

„Magyarország a magyaroké”.

http://alfahir.hu

12 című bejegyzés “Emberek! Orbán mégis beengedi a migránsokat, Rogán be is jelentette!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Orbán elment hogy megvédje Magyarországot.Orbánt beszorították. Sorosék.Épp az a Soros aki javában támogatja Vonát és Simicskát.hogy hozzásegítse őket Orbán megbuktatásához.- A Néppártból ki akar szállni Vona? Az Unióból ki akar lépni Vona? Orbánnak ezen kellett gondolkodnia, hogy megtegye- e. Hát jól döntött. Maradunk még egy ideig.A DNS vizsgálat valamit megold, ide nem jönnek 14 évesek sem18 évesek mert eszük ágában sincs magyarul tanulni ,szakmát tanulni kezdőfizetésért 100 ezerért. mennek tovább ha mégis be kell őket engedni Fóton már nincs kastély számukra.különben is megszöknek onnan. Vona és Simicskas ürgősen valljon szint hogy mit akar az alapszabállyal meg amigránstörvénnyel mert nem szavaztak kellő időben és nem lett érvényes a migránsok elleni szavazás. saját tányérjukba köptek, ily módon Vonáék.Lelkük rajta. Egyék meg amit főztek.

  Kedvelik 1 személy

  1. Tehát helyesebb lenne ha komolyabban venné a jobbik a politikai tevékenységét , nem csak a hazug hazugságokon lovagolna , az igaz hogy az utóbbi időben melegedik a párt helyzete a kihalás felé
   És valóban -,,egyék meg amit főztek “-

   Kedvelés

  2. Zsuzsa! Látszik,hogy igazi agy mosott fideszbirka vagy. Küldök egy alaphangot: beeeeeeeeeee!

   Kedvelés

 2. Kérem, nézzék meg még egyszer a “három milliós” kérdőívet.
  Önök nem a migránsok ellen szavaztak, hanem a Parlament
  jövőbeli bármilyen döntésének elfogadására tettek ígéretet.
  A Parlament Orbán Úrral fog egy húron pendülni, erre mérget
  vehetnek !

  Kedvelés

 3. az igaz nélkül a magyarság megsemmisül ! Ezt nem másoktól kell
  megkövetelje, hanem önön magától !

  egy anekdóta : 2005 december eleje. Mo (a csonka) elso politikai
  személye (a Köztársasági Elnök, aki minden Mo-i állampolgárt,
  a csoka Mo-ra szakadt magyar népet képviselte) az elso hivatalos
  látogatását az északi szomszédjához tette. Pozsonyban a Magyar
  Rádiónak tett beszédét (az MTI hire szerint) így kezdte : “Ezen
  ország, amely Ezer éve szomszédunk …” …

  ezt egy valami 10 millió személy nevében tette és mégha mondjuk
  errol csak néhány-százezer is hallott, olvasott csak …, még akkor
  is ez egy alapveto látlelet a magyarság erkölcsi állapotáról ;
  egyetlen politikai, társadalmi, egyházi … személyiség ezért nem kérte
  ot számon … máig sem. Egyetlen szervezet, média-forrás …

  ha egy ilyen megtörténne nálunk, egész biztos ezért le kellene
  mondatni vagy magát a személyt, vagy egy valami tanácsosát …

  hihetetlen !! Szerintem még egy ilyen nem létezhet az egész világon, mint mi magyarok vagyunk !!

  egy volt osztálytársam a 40. érettségi találkánkon a fenntebbi dologgal
  megkérdezve …, egyszeruen a válát vonogatva ezt mondta ; “hát
  mindegyik hazudik”. Megértjük mi azt, hogy ha ez így van, az mit
  is jelent !?
  szeretettel, L

  Kedvelés

 4. Tökéletes zűrzavar. Töketlen Jobbik dumál.dumál, dumál hisz hosszú a nap. Szeretném látni hallani azt a Rogán féle beszédet amelyben elhangzik, hogy beengedik a migránsokat!

  Kedvelik 1 személy

 5. Nem eszik olyan forrón a kását, ahogy Vona úr szeretné.
  Habzó száj és vicsorgó fogak. Már régóta vannak a Fóti gyermekvárosban emigráns gyerekek, akik ténylegesen kiskorúak. A DNS vizsgálat meg kizárja azokat a veszélyes alakokat, akik kiskorúnak hazudják magukat. A gyerekek meg mennek a gyermekotthonba. Persze láttunk már kiskorúakat felhasználni, mint terroristát a közel-keleti konfliktusokban, de ezt nem gondolnám idehaza. A “befogadás” meg a menedékkérelemről szól, amit vagy megkap, vagy nem.
  Amúgy jó, hogy a NIF ezt a cikket is közzé teszi az alfahírtől, mert ez a helyes, megmutatni, ami van, ez egy lépés az igazság felé, amiről itt olvashattunk a közölt cikkekben, és jól pédázza az aktuálpolitikai kerekasztalon elhangzott Saul Alinsky tételeit a társdadalmi bomlasztásról, aminek ez az írás tökéletesen megfelel.
  Egy átfogó elemzés a témáról hatékonyabb lett volna, de a NIF is abból tud csak válogatni, ami van.
  Amúgy meg semmi nem menti Balczó felszólalását az EU parlamentben.

  Kedvelik 1 személy

 6. Fidesz hivbok terdre ! Hogy erzitek magatokat igy, atverve ? Nem lehet konnyu nektek ! Mert ugye, szavazni tudni kell. Nem gyerekeknek valo jatek, akik minden meset igaznak hisznek.

  Kedvelés

  1. kedves Istvan !
   Coluche mondta volt. Sokan komikusnak tartják. (±) ;
   ha a választások segíthetnének, akkor ezeket már régen betiltották volna …
   egy másik ; a diktatúra ; kussolj !; a demokrácia ; beszélj csak !

   Kedvelés

 7. Nem hinném, hogy a legdrágább és leghosszadalmasabb vizsgálat, a DNS azonosító, forintmilliárdokat fölemésztő megoldás lenne. Brüsszel persze ezzel sem törődik, csak az akaratuk érvényesüljön. Nem kell ide se 14, se 18 éves idegen. Maradjon a családjánál mindegyik, vagy a rokonánál. Úgysem akarnának itt maradni (hála Istennek!), így felesleges minden pénz kidobás, szállás biztosítás, etetés, itatás, a többiről nem beszélve, mert az már a kriminológia területére tartozna.

  Kedvelés

 8. hiszem a jobbik zidok stb jol meg fenyegetettik , Figyelmeztetés színes forradalomra

  Kedvelés

  1. Kedves Ojr (nem tudni, férfi-e vagy nő,…. esetleg mindkettő?)!

   Jó lenne, ha érthetőbben írna, mert ez eléggé zavaros hozzászólás,…

   (Híradmin)

   Kedvelés

Hozzászólások lezárva.