A Soros melletti tüntetések Orbánt erősítik

Kibillenthető-e Orbán Viktor a centrális erőtérből? Összefogna-e a Jobbik a baloldallal, hogy együtt megdöntsék a Fidesz hatalmát? Jót tesznek-e Orbánnak a lex CEU elleni tüntetések? A Vona7-ben Puzsér Róbert, író, kritikus kérdezi Vona Gábort, a Jobbik elnökét.

N1Tv

Egy gondolat a(z) “A Soros melletti tüntetések Orbánt erősítik” című bejegyzésnél

  1. A 29.04 perces Vona7-ben a történelem szakon végzett Puzsér kilenc percnyi zagyva monológja után megszólalt a szintén történelem tanár Vona kérdés nélkül, arra ugyanis még plusz kilenc percet kellett volna várakoznia, mert akkor hangzott el a “nagy” kérdés. Puzsér véleményem szerint jókat röhög magán, a szemén látszik és állandó gesztikulációval elvonja a figyelmet arról, hogy nem mond semmit, csak beszél, mert azt nagyon szeret. Olyannyira, hogy Torgyán II. lett belőle, de rajta legalább lehetett mosolyogni – néha.
    Puzsér kis eszmefuttatásában felsorolt személyek, mint Meciar, Milosevics, Churchill stb. csak időhúzásnak bizonyult. Egyet felejtenek(?) el az urak, a politika színjátszó köpönyeg, amit ha ügyesen forgatnak, az emberek azt hiszik az ő szemük tévedt.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.