Szávay István vs Tállai András: “Románia Magyarország előtt?”

Mit tett eddig a kormány annak érdekében, hogy a Brexit során ne sérüljenek az Egyesült Királyságban dolgozó magyarok érdekei? Ezt szerette volna megtudni Szávay István parlamenti felszólalásában, de a válaszadásra kijelölt Tállai András államtitkár még a kérdést sem tudta értelmezni, ehelyett azzal mentegette a kormány menthetetlen politikáját, hogy Romániából még többen vándorolnak el.

Jobbikmedia

NIF

Reklámok

4 című bejegyzés “Szávay István vs Tállai András: “Románia Magyarország előtt?”” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Arra gondolok , hogy akik anno , annak idején vállalták a külföldi melót , remélve a sok pénzkeresés lehetőségében , akkor azzal is számoltak önmagukban ,hogy nem lesz mindvégig rózsás a lehetőség ..
    –Így kivetítve talán a parlamentnek nem sok köze van az ők magánéletéhez , talán csak annyi ha adót fizettek , mint renden állampolgár akkor segítséget kaphatnak a hazatelepülésre , ha nem jut neki a sok megkeresett pénzükből

    Kedvelés

  2. szekelyse50 jól mondja, ha valaki kimegy, akkor azal is számot kell vetnie, hogy mások a körülmények de nem biztos, hogy míg a világ a világ úgy is marad. Amellett sokak vannak úgy, hogy csak akkor találják meg az államot, ha valami nem jól alakul az életükben, de az adózást és egyéb kötelezettségeket csak nagyon lazán kezelik. Arról meg azt gondolom, hogy odakint milyen jól lehet élni, hogy a kinti fogyasztói kosárhoz, lakbér, közüzemi számla, élelmiszerárak, orvosi költségek, közlekedés és egyebek költségét is be kell számolni a költségvetésbe, ezek terhelik a keresetet, ami a legtöbb esetben a kintiekéhez képest nevetségesen alacsony, de a kiadások már a helyi viszonyokhoz szabottak. Csak igen kvalifikált munkavállalók találhatják meg igazán a számításukat és az életpályamodeljüket, hogy ezt a divatos kifejezést használjam., a többiek csak vegetálnak, perspektíva nélkül.

    Kedvelik 1 személy

Hozzászólások lezárva.