Orbán Viktor és Farkas Flórián cigányútra vitte a felzárkóztatást

Lyukóvölgy az ország legnagyobb cigánytelepe, Farkas Flórián pedig a cigányság legnagyobb szégyene. A kettő összefügg, az itt látható nyomor és bűnözés ugyanis Farkas Flórián miniszterelnöki biztos munkájának a gyümölcse.

Kérdés ezek után, Farkas Flóriánt valójában milyen munkával bízta meg Orbán Viktor: a cigányság felzárkóztatásával, ami eredménytelen, vagy azzal, hogy cigányútra vigye a felzárkóztatásra szánt milliárdokat?

Farkas Flórián mind a mai napig nem tud elszámolni azzal az 1,6 milliárd forinttal, amit az ORÖ azért kapott, hogy munkához juttassa a cigány embereket. Felelősségre vonás helyett Orbán Viktor újabb 1,3 milliárdot adott, a Miniszterelnökség pedig töretlen bizalmáról biztosította Farkast.

Amit a kormány művel, az a cigánybiznisz minősített esete: a fideszes politikusok a baloldali kormányok mintájára a saját meggazdagodásuk rejtett erőforrásait látják a cigányokban. A kormány nem érdekelt a cigánykérdés megoldásában, hiszen így lehet az állandó felzárkóztatásra hivatkozva milliárdokat eltüntetni nyomtalanul. Valószínű ez lesz a sorsa annak a 91 milliárdnak is, amire 2017 első negyedévében lehet pályázni telepprogram címszó alatt.

A Jobbik felszólítja Orbán Viktort: engedje el Farkas Flórián kezét! Ígérjük, mi sem hagyjuk őt az út szélén: ezennel felajánlunk neki egy putrit Lyukóvölgyben, hogy a jól megérdemelt elszámoltatásig itt élvezhesse eddigi munkája gyümölcsét, miközben elmagyarázza az itt élőknek, hová is tűntek azok a milliárdok, amit elvileg rájuk költöttek.

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

Egy gondolat a(z) “Orbán Viktor és Farkas Flórián cigányútra vitte a felzárkóztatást” című bejegyzésnél

  1. Hány száz éve nem sikerül nekik a felzárkózás?
    Akik lenyulták a “zsét” azok sem zárkóztak fel, csak módosabbak lettek.
    Talán ebből a programból Makarenkó “elfti” hiányzik?

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.