Cigánytámadás: Orbán Viktor vétesse le a fóliát!

Puszta kézzel agyba-főbe verte egy hírhedt nyírteleki cigány család tagja a helyi dohánybolt 62 éves eladóját. Az áldozat férje arra kéri a miniszterelnököt, vegyék le a dohányboltokat takaró fóliákat a benn dolgozók biztonsága miatt. A támadó semmit nem vitt csak ütött.

N1Tv

Reklámok

4 című bejegyzés “Cigánytámadás: Orbán Viktor vétesse le a fóliát!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ez megint cikk„csak” egy gumi csont!
  Pont a lényeg sikkad el!
  És, hogy mi lenne a lényeg? Egyszerű Magyarország egy zsido gyarmat, ezt az egyik fő parazita nyilvánította ki a beszédében: https://www.youtube.com/watch?v=TIqqBM_jPOI Tehát ettől kezdve nyugodtan beszélhetünk arról, hogy a paraziták saját országuknak tekintik Magyarországot, ahol, a Magyar ember csak akkor maradhat, ha a parazitákat kiszolgálja. http://magyarerdek.blog.hu/2011/11/21/oszinte_haszid_vallomas_a_gojok_azert_vannak_hogy_a_zsidokat_szolgaljak
  Ezzel csak az a bibi, hogy ezeket az elvárásokat a gojok felé nem igazán lehet törvénybe iktatni, és ekkor lépnek színre a cigányok.
  Mert ezekkel az ősközösségben élő előemberekkel terrorizálják ölik a Magyarokat, ráadásul úgy, hogy még a törvényesség látszatát is fen tarják. Persze azért vigyáznak a zsidok a kitenyésztet terroristáikra, ezért a törvényeket úgy alakítják, hogy a tolvajoknak és a terroristáknak, az az nekik és a cigányoknak legyenek jogaik az áldozatoknak az az a Magyaroknak, meg még az önvédelemhez fűződő jogaikat is megtagadják.
  A Magyarság két tűz közt szenved a nyakkendős bűnözők, és a putris bűnözők közt.
  A politikusok, bírók rendőrök talicskával tolják izraelbe a lopott holmit, a cigányok terrorral gyilkosságokkal kényszerítik távozásra a Magyart a saját országukból.
  https://kuruc.info/r/39/14258/
  A zsidonál nincs aljasabb parazita a földön!
  És végezetül, mint önbeteljesítő jóslat egy HARRY S. TRUMAN idézet:
  „Minden zsidó tökéletes reklámfigurája egy következő holokausztnak.”

  Kedvelés

 2. Véleményem szerint ez a trafikos fólia akkora EU-s baromság, mint az egyenes, 10 cm-es uborka, a süteményre szórt, előírt mennyiségű fahéj meg a többi. A dohányforgalmazók álságosságáról nem beszélve, gusztustalan csomagolásban lehet kapni a dohányt, hétfői, csütörtöki árváltozással, amit a civil vásárló nem tud nyomonkövetni, mert megszűnt a zárcédulán lévő ár eddigi feltüntetése. Viszont még hatalmasabb árbevételre tehetnek szert. A fólia max. ezen, újonnan bevezetett ronda képektől talán megóvja a gyerekeket, de otthon vagy más dohányzó felnőttnél szembe találhatja magát vele. Hogy az eladót mennyire védi meg a fólia, vagy anélküli bolt? Szerintem sehogy, a bűncselekmények és dohányzás megkezdésének megelőzésére kellene nagyobb gondot fordítani.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.