A Jászok Egyesületének kérése

A jászok egy százaléka

Megkezdődött az adóbevallások benyújtásának időszaka.

Az elszármazott jászságiakat és az otthon élőket negyedszázada
összekapcsoló közhasznú szervezet, a Jászok Egyesülete ezúton kéri és előre is köszöni az Ön és családtagjai személyes támogatását.

Szervezetünk az Ön adófelajánlását újabb hagyományápoló kiadványok megjelentetésére, a jászsági kulturális értékek gyarapítására, rendezvények – közte a Jász Világtalálkozó – megvalósítására fordítja.

JÁSZOK EGYESÜLETE

adószám: 19666024-1-41

1537 Budapest 114  Pf. 367.
www.jaszokegyesulete.hu
info@jaszokegyesulete.hu
www.facebook.com/jaszokegyesulete.hu
www.instagram.com/jaszokegyesulete/
bankszámla: 10200892-31411767-00000000

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 című bejegyzés “A Jászok Egyesületének kérése” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Salnálatos, de a Jászok Egyesülete nem a valódi és ősnépi jászmagyarokat képviseli. Valami elszánt következetességgel a totálisan téves, a jászok hamis szláv eredetére teszik a voksukat. Ráadásul a barátilag küldött felvilágosító levelekre még csak nem is válaszolnak, nemhogy figyelembe vennék munkájuk során. Ha valakit esetleg érdekelne, főleg a NIF adminját és leközölné, tudok küldeni az igaz jászmagyar történelmi adatokról tanumányt.

  Kedvelés

 2. Tisztelt T.István!
  Elismerésem a munkássága után,de engedje meg,hogy tisztelettel és alázattal a szíves figyelmébe ajánljam elolvasásra,Dan Brown,Elveszett jelkép című könyvének utolsó 35 oldalát, ha terjedelméből kifolyólag a teljes könyvre nem lenne ideje. (elfoglaltsága miatt)
  Tisztelettel,TF.

  Kedvelés

  1. Kedves Ferenc, jobban örülnék annak, ha egy-két oldalban összefoglalná annak a könyvnek a mondanivalóját. Megbízom a saját feldolgozásában.

   Kedvelés

Hozzászólások lezárva.